Keresés

Részletes keresés

ugrifules Creative Commons License 2000.05.17 0 0 270
Csutortokon 21.05-kor Verona Feldbusch eloben bevonul a kontenerbe. Szerintetek sokat fognak beszelgetni Sabrinaval a mukoromdivatrol? :)))
Amugy nem egy szellemi Herkules a csaj, de legalabb 4 napig lesz bent egy jo no is :).
evok Creative Commons License 2000.05.17 0 0 269
Sabrina nagyon kiraly, birom ahogy Juergent huzza. Szerintem a gatyabeverrast nem ussza meg ep borrel, kivancsi vagyok Juergen reakciojara. Most aztan kiderul, hogy hany naponta cserel alsonadragot. :-))
evok Creative Commons License 2000.05.17 0 0 268
off

kivancsiva tettel, megprobaltam most jo par nyelven eltatogni a nem-et, de akarmit csinalok, nekem csak egyszer kell hozza kinyitni a szamat.
Egyebkent en a teveben kovetem olyannyira figyelemmel a BB-t.

on

Előzmény: Leonora (267)
Leonora Creative Commons License 2000.05.17 0 0 267

Nix verstehen...
Ha 3 hangot tátogtál, akkor három betűből áll a válasz. De milyen nyelven? Magyarul és annyit tesz, hogy nem? Beavathatnál ebbe a jelbeszédbe.

Van még 1 kérdésem: Magyarországon vagy Németországban követed ilyennyire figyelemmel a Big Brother ház eseményeit?

Előzmény: evok (266)
evok Creative Commons License 2000.05.17 0 0 266
Tatogom a valaszt, figyelj: :-o :-O :-o Alles klar?
Előzmény: Leonora (265)
Leonora Creative Commons License 2000.05.17 0 0 265

Kösz az információkat Garnett, meg a megnyugtatást, hogy "nem lettem lehurrogva".
Ezt minden képpen megpróbálom megnézni, hogy Verona Feldbusch hogy mutat a Big Brother Haus-ban. Egyébként már nem Peep, sőt, azt hiszem most már az utáni műsora, a Veronas Welt sincs a képernyőn.
De vajon ez miért jó, hogy egy sztár beköltözik a házba az egyszerű emberek közé, akik valamennyire szintén sztárrá váltak már, de még nem tudnak róla?!?

Evok, olyan ismerős a neved. Nem fordultál meg régebben a német chatcity-ben??

Előzmény: GarneTT (261)
evok Creative Commons License 2000.05.16 0 0 264
Szerintem szandekosan lettek osszevissza ultetve, hogy ne legyen olyan "klikkes" ize a dolognak. Manu is a leheto legmesszebb ult Kerstintol, a sor masik szelen. Lattam egy interjut (RTL-Explosiv) a minap a triorol, ahol mind a harman elmondtak a velemenyuket a BB-rol, valamint meseltek az eletukrol a BB utan. Kulon-kulon megkerdeztek Alexet es Kerstint, hogy ok most akkor egyutt vannak? Ime a valaszok:
Kerstin: Ich weiss es nicht. Ich denke, wir sind noch auf dem Weg dorthin. Alex: He-he-he, gute Frage. Man geht davon aus. Hat mit mondjak, engem nem gyoztek meg igazan ezek a valaszok.
Előzmény: Banita (262)
GarneTT Creative Commons License 2000.05.16 0 0 263
ha esetleg van köztünk spanyolul tudó BB fan, akkor nézze már meg a honlapot (lejjebb ott a cím) és egy pár infot ha tudna írni ezekről, az sirály lenne. Ha meg valaki tud hollandusul, akkor kereshetne képeket az ottani paplan alatti dolgokról ;)
Előzmény: Banita (262)
Banita Creative Commons License 2000.05.16 0 0 262
Verenának tényleg annyi. De ha még vasárnap előtt dobbant, akkor Jonnak is mennie kell. :-(

Újabb adalék az Alex-Kerstin afférhoz: láttátok őket a stúdióban? Még csak egymás mellett sem ültek. Még sincs ennek az Alexnek olyan rossz ízlése. :-)))

A spanyol BBben állítólag egy kétgyerekes anya összejött egy paskóval, de a nézők szétszakították a párost. A nőnek mennie kellett, a férfi meg lelotyózta a közönséget, mondván, hogy ő halálosan szerelmes, és el akarta venni a nőt... (Tvben hallottam az infót, nem tudom, mennyire hiteles...)

GarneTT Creative Commons License 2000.05.16 0 0 261
Kedves Leonora, dehogy lettél lehurrogva, 1xüen más volt a véleményünk, mint Neked, ez csak nem bűn :) A felhajtás pedig épp akörül forog, amit Evok is említett, hogy csütörtökön Verona "Peep" Feldbusch is beköltözik 4 napra. Kár, hogy Dieter bohlen nem megy vele, az tetszene :)) sok veszekedés, meg talán néhány modern talking számot is előadhatna. Mo-n mondjuk nincs felhajtás körülötte, néha az indexen benyomnak 1-2 cikket...
Előzmény: Leonora (259)
evok Creative Commons License 2000.05.16 0 0 260
Na vegre kiderult, miez a nagy felhajtas Verona Feldbusch korul: csutortokon bekoltozik a hazba 4 napra. Jonak igerkezik a sztori, erdemes lesz nezni. En amugy is csipem a nocit.
Leonora Creative Commons License 2000.05.16 0 0 259

A múltkor "lehurrogtatok", de azért mos megint merek jelentkezni.
Kicsit tájékozódtam. Az interneten meghallgattam néhány Sprechzimmer-es vallomást, meg ilyesmiket. Azok alapján elég érthető, hogy akinek mennie kellett, annak miért.
Viszont ez a Sabrina nevű hölgyemény elég idegesítőnek látszik. Láttam, ahogy vasárnap előadta, hogy a másik két csajt jelöli. Persze csak azért, mert valakit muszáj. Aha, s ha már muszáj, akkor a 2 azonos neműt, mert neki ők jelentik a konkurenciát.

Sajnos nem tudok eleget tévét nézni, de érdekelne, hogy milyen felhajtás van még a BB körül. Ezért kérlek Benneteket, adjatok hírt róla, ha tudtok ilyesmiről, láttátok stb., mint ahogy eddig is, általában. Esetleg még részletesebben.
Köszönöm előre is!

evok Creative Commons License 2000.05.15 0 0 258
Jona tok aranyos volt tegnap mar megint, nincs nagy beszelokeje, dehat o mar csak ilyen. O kapta eddig a legfrankobb ajandekot (nyaralas + kocsi). Verenaval kapcsolatban jo volt a megerzesem, csak maradjon is bent szegenykem meg vasarnapig, kulonben az egyik fiu repul.
GarneTT Creative Commons License 2000.05.15 0 0 257
Yo kis 2hetes nyaralás volt :))

Egyébként a spanyoloknál van úszómedence is... vagy ezt már mondtam? Mennyivel érdekesebb lehet már az :)
Na, én is sietek.

Ja, a jelöltek: Verena, John, Jürgen.

ui: Csiken Tom tényleg gagyi :))

Előzmény: vietkong (256)
vietkong Creative Commons License 2000.05.15 0 0 256
Bye-bye Verena!!!! Nem alkottál valami maradandót...
Sietek, mára ennyit.
evok Creative Commons License 2000.05.14 0 0 255
Heute Kai Pflaume ("Nur die Liebe zaehlt") in BB! Er hat eine Videobotschaft fuer jemanden im Haus.
almam Creative Commons License 2000.05.13 0 0 254
biztos lehet. Végül az a srác nyert, akinek a háta kilógott a paplan alól!!! xmillió keményvalutát, a csajt viszont hamar kidobatta a közönség a feslett erkölcsei miatt. A srác hihetetlenül népszerű lett. Utánanézek a weben.
Előzmény: GarneTT (252)
evok Creative Commons License 2000.05.12 0 0 253
Nekem van egy olyan erzesem, hogy Verena be fogja dobni magatol a torolkozot. Nem tud aludni, hianyzik a baratja stb.stb.... neha csak ugy sugarzik belole a vilagfajdalom, a golf-bohockodassal is felhagyott. Elobb vagy utobb ugyis mennie kell, kizart dolog, hogy o nyerjen.
GarneTT Creative Commons License 2000.05.12 0 0 252
hello

én is hallottam, hogy ment az action, na de ennyire? Erről lehet valahol képeket megtekinteni? ;)

Előzmény: almam (250)
evok Creative Commons License 2000.05.12 0 0 251
Igen, ez Alex tablaja lehetett arra az esetre, ha megis o maradt volna bent a hazban. Es most John orizgeti szep emlekkent.
Előzmény: ugrifules (249)
almam Creative Commons License 2000.05.12 0 0 250
Sziasztok, BB-Anschauer!
A legelső hollandiai BB-show-ban egy srác és egy csaj a kamera előtt élesben ...rajtuk volt egy takaró.
ugrifules Creative Commons License 2000.05.12 0 0 249
En egy olyan plakatot lattam, hogy "Danke Euch, www.rheinlust.com(?) Alex".Valamelyik emeletes agy vegere volt ragasztva. Ez a Rheinlust az etterem(halozat?), ahol Alex melozik meg tulaj meg hasonlok.
Előzmény: Banita (248)
Banita Creative Commons License 2000.05.12 0 0 248
A teganpi fodrász... Lassan olyan lesz az egész, mintha naponta fogadnának vendégeket. (OK, elismerem, ez _egy_ alkalom volt, de jön még Verona is, és... ki tudja?) Nem fogja így elveszíteni a zárt jellegét az egész BB?
Kérdés: ki látta pontosan, mi volt John ágya elé/mellé írva a plakátra?
ugrifules Creative Commons License 2000.05.12 0 0 247
Ja, tenyleg nyomatjak Feldbuscht, de meg semmi sem biztos. Amugy a vizcsapbol is BB folyik, Baerbel Schaefernel 2 nap is a kiesett lakok voltak a vendegek, Sabrina telefonszamat is nyomjak(nullhundertneunzig :))))). Tegnap nem mutattak, hogy Alex egy helikopterrel korozott az udvar folott, mikor epp poharral a fejukon falat masztak, volt nagy integetes. Asszem ez a deli RTL hiradoban volt.
Banita Creative Commons License 2000.05.11 0 0 246
Tegnap az összes német adón arról volt szó, hogy Verona F. is bemegy a házba...
evok Creative Commons License 2000.05.11 0 0 245
;-))
Előzmény: GarneTT (244)
GarneTT Creative Commons License 2000.05.10 0 0 244
Evooook tessék mosolyogni! ;)
Előzmény: evok (243)
evok Creative Commons License 2000.05.10 0 0 243
:-(
Előzmény: GarneTT (242)
GarneTT Creative Commons License 2000.05.10 0 0 242

lehet hogy az a netjogsi mégse játsik be? ;)

Előzmény: evok (241)
evok Creative Commons License 2000.05.10 0 0 241
Off
Kepzeld elromlott az egerem. Nem tudok az ITT-re rakattintani. :-))))))
On
Előzmény: GarneTT (240)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!