Csutortokon 21.05-kor Verona Feldbusch eloben bevonul a kontenerbe. Szerintetek sokat fognak beszelgetni Sabrinaval a mukoromdivatrol? :)))
Amugy nem egy szellemi Herkules a csaj, de legalabb 4 napig lesz bent egy jo no is :).
Sabrina nagyon kiraly, birom ahogy Juergent huzza. Szerintem a gatyabeverrast nem ussza meg ep borrel, kivancsi vagyok Juergen reakciojara. Most aztan kiderul, hogy hany naponta cserel alsonadragot. :-))
kivancsiva tettel, megprobaltam most jo par nyelven eltatogni a nem-et, de akarmit csinalok, nekem csak egyszer kell hozza kinyitni a szamat.
Egyebkent en a teveben kovetem olyannyira figyelemmel a BB-t.
Nix verstehen...
Ha 3 hangot tátogtál, akkor három betűből áll a válasz. De milyen nyelven? Magyarul és annyit tesz, hogy nem? Beavathatnál ebbe a jelbeszédbe.
Van még 1 kérdésem: Magyarországon vagy Németországban követed ilyennyire figyelemmel a Big Brother ház eseményeit?
Kösz az információkat Garnett, meg a megnyugtatást, hogy "nem lettem lehurrogva".
Ezt minden képpen megpróbálom megnézni, hogy Verona Feldbusch hogy mutat a Big Brother Haus-ban. Egyébként már nem Peep, sőt, azt hiszem most már az utáni műsora, a Veronas Welt sincs a képernyőn.
De vajon ez miért jó, hogy egy sztár beköltözik a házba az egyszerű emberek közé, akik valamennyire szintén sztárrá váltak már, de még nem tudnak róla?!?
Evok, olyan ismerős a neved. Nem fordultál meg régebben a német chatcity-ben??
Szerintem szandekosan lettek osszevissza ultetve, hogy ne legyen olyan "klikkes" ize a dolognak. Manu is a leheto legmesszebb ult Kerstintol, a sor masik szelen. Lattam egy interjut (RTL-Explosiv) a minap a triorol, ahol mind a harman elmondtak a velemenyuket a BB-rol, valamint meseltek az eletukrol a BB utan. Kulon-kulon megkerdeztek Alexet es Kerstint, hogy ok most akkor egyutt vannak? Ime a valaszok:
Kerstin: Ich weiss es nicht. Ich denke, wir sind noch auf dem Weg dorthin. Alex: He-he-he, gute Frage. Man geht davon aus. Hat mit mondjak, engem nem gyoztek meg igazan ezek a valaszok.
ha esetleg van köztünk spanyolul tudó BB fan, akkor nézze már meg a honlapot (lejjebb ott a cím) és egy pár infot ha tudna írni ezekről, az sirály lenne. Ha meg valaki tud hollandusul, akkor kereshetne képeket az ottani paplan alatti dolgokról ;)
Verenának tényleg annyi. De ha még vasárnap előtt dobbant, akkor Jonnak is mennie kell. :-(
Újabb adalék az Alex-Kerstin afférhoz: láttátok őket a stúdióban? Még csak egymás mellett sem ültek. Még sincs ennek az Alexnek olyan rossz ízlése. :-)))
A spanyol BBben állítólag egy kétgyerekes anya összejött egy paskóval, de a nézők szétszakították a párost. A nőnek mennie kellett, a férfi meg lelotyózta a közönséget, mondván, hogy ő halálosan szerelmes, és el akarta venni a nőt... (Tvben hallottam az infót, nem tudom, mennyire hiteles...)
Kedves Leonora, dehogy lettél lehurrogva, 1xüen más volt a véleményünk, mint Neked, ez csak nem bűn :) A felhajtás pedig épp akörül forog, amit Evok is említett, hogy csütörtökön Verona "Peep" Feldbusch is beköltözik 4 napra. Kár, hogy Dieter bohlen nem megy vele, az tetszene :)) sok veszekedés, meg talán néhány modern talking számot is előadhatna. Mo-n mondjuk nincs felhajtás körülötte, néha az indexen benyomnak 1-2 cikket...
Na vegre kiderult, miez a nagy felhajtas Verona Feldbusch korul: csutortokon bekoltozik a hazba 4 napra. Jonak igerkezik a sztori, erdemes lesz nezni. En amugy is csipem a nocit.
A múltkor "lehurrogtatok", de azért mos megint merek jelentkezni.
Kicsit tájékozódtam. Az interneten meghallgattam néhány Sprechzimmer-es vallomást, meg ilyesmiket. Azok alapján elég érthető, hogy akinek mennie kellett, annak miért.
Viszont ez a Sabrina nevű hölgyemény elég idegesítőnek látszik. Láttam, ahogy vasárnap előadta, hogy a másik két csajt jelöli. Persze csak azért, mert valakit muszáj. Aha, s ha már muszáj, akkor a 2 azonos neműt, mert neki ők jelentik a konkurenciát.
Sajnos nem tudok eleget tévét nézni, de érdekelne, hogy milyen felhajtás van még a BB körül. Ezért kérlek Benneteket, adjatok hírt róla, ha tudtok ilyesmiről, láttátok stb., mint ahogy eddig is, általában. Esetleg még részletesebben.
Köszönöm előre is!
Jona tok aranyos volt tegnap mar megint, nincs nagy beszelokeje, dehat o mar csak ilyen. O kapta eddig a legfrankobb ajandekot (nyaralas + kocsi). Verenaval kapcsolatban jo volt a megerzesem, csak maradjon is bent szegenykem meg vasarnapig, kulonben az egyik fiu repul.
biztos lehet. Végül az a srác nyert, akinek a háta kilógott a paplan alól!!! xmillió keményvalutát, a csajt viszont hamar kidobatta a közönség a feslett erkölcsei miatt. A srác hihetetlenül népszerű lett. Utánanézek a weben.
Nekem van egy olyan erzesem, hogy Verena be fogja dobni magatol a torolkozot. Nem tud aludni, hianyzik a baratja stb.stb.... neha csak ugy sugarzik belole a vilagfajdalom, a golf-bohockodassal is felhagyott. Elobb vagy utobb ugyis mennie kell, kizart dolog, hogy o nyerjen.
En egy olyan plakatot lattam, hogy "Danke Euch, www.rheinlust.com(?) Alex".Valamelyik emeletes agy vegere volt ragasztva. Ez a Rheinlust az etterem(halozat?), ahol Alex melozik meg tulaj meg hasonlok.
A teganpi fodrász... Lassan olyan lesz az egész, mintha naponta fogadnának vendégeket. (OK, elismerem, ez _egy_ alkalom volt, de jön még Verona is, és... ki tudja?) Nem fogja így elveszíteni a zárt jellegét az egész BB?
Kérdés: ki látta pontosan, mi volt John ágya elé/mellé írva a plakátra?
Ja, tenyleg nyomatjak Feldbuscht, de meg semmi sem biztos. Amugy a vizcsapbol is BB folyik, Baerbel Schaefernel 2 nap is a kiesett lakok voltak a vendegek, Sabrina telefonszamat is nyomjak(nullhundertneunzig :))))). Tegnap nem mutattak, hogy Alex egy helikopterrel korozott az udvar folott, mikor epp poharral a fejukon falat masztak, volt nagy integetes. Asszem ez a deli RTL hiradoban volt.