Keresés

Részletes keresés

Leonora Creative Commons License 2000.05.21 0 0 286

Na mi van, ma meg a többi magyar BB-"rajongónak" romlott el a tévéje?
A mai összefoglaló alapján ez a hét nem is volt olyan unalmas. Persze sokat dobott rajta Verona Feldbusch beköltözése. De nekem tetszett az a sportverseny-féleség is, amit maguknak rendeztek. Vajon azt kiadták nekik vagy spontán ötlet volt?
Ami a Veronás látogatásból így rögtön beugrik még, amikor az ébredés utáni perceit mutatták. Ez a nô vagy direkt sminkelve aludt vagy már eleve így van kipreparálva, de nem volt sok különbség a kamerás és a reggeli arca közôtt.
Volt még valami tévés bohóckodás is: egy Jürgen és Sabrina (hát ki más?) által fabrikált képernyô keret mögé ültek be, s adtak elô valamilyen televiziós müsorszámot. A produkciók alapján biztosra veszem, hogy Andreára lecsap majd valamilyen televizió, mert elég profi volt, s egyedül neki nem kellett papír a konferanszához. Talán nem meglepô, hogy az eljátszott reklámok mind szexhírdetéseket parodizáltak. Mellesleg ezekben Jürgen és Sabrina túlontúl hitelesnek bizonyult...
Verena ma elhagyta a házat, rendes volt tôle, hogy megvárta, hogy kiszavazzák. Ráadásul valami 70%-os eredményt sikerült elérnie. Mondjuk annak ellenére, hogy számított rá, hogy neki kell kijönnie, igénytelenebbül nézett ki, mint máskor. Vagy nem? Meg furcsa, hogy folyton a barátját hiányolta, de azt nem mutatták sem a ház elôtt, sem a stúdióban, hogy hogy borul a nyakába.
Tök jó volt a mai zárókép: Andrea, John és Jürgen állnak az ajtóban és fülelnek, milyen kiabálások jönnek kintrôl. Azért kicsit sejtik, milyen cirkusz lehet kint meg talán vágynak is rá, hogy belekóstolhassanak végre.
NA DE TI MIT GONDOLTOK???
evok Creative Commons License 2000.05.20 0 0 285
:-( fiuk nem voltak.

Most mi a turo ez, hogy Verona 1 nap utan elmegy. Hisz 4 naprol volt szo, nemde? Mit szoltatok Verona kulonbejaratu mobil WC-jehez? A benti WC-ben nincs is kamera, csak mikrofon. Ez zavarta vajon? Amugy jo fej csaj, csak az idegesitett benne, hogy legalabb percenkent egyszer megigazgatta a hajat.

Előzmény: evok (284)
evok Creative Commons License 2000.05.20 0 0 284
Hi! Koszike, mar indulok is kukkolni, hodolva titkos szenvedelyemnek. Fiuk is vannak?
Előzmény: VeGa (281)
la esperanza Creative Commons License 2000.05.20 0 0 283
off
pedig én is pont ezt írtam :)
akkor írjál te nekem valami másik címről és akkor unalmunkat megosztjuk egymással :)
on
Előzmény: evok (282)
evok Creative Commons License 2000.05.20 0 0 282
Ugy latom bezart a posta, mire odaertel. :-( = evok tovabbra is unatkozik
Előzmény: la esperanza (280)
VeGa Creative Commons License 2000.05.20 0 0 281
Sziasztok!

Feltettem nehany kepet a holland Big Brotheres lanyokrol, ha erdekel vkit. Vannak kepek a nemet lanyokrol is.
http://w3.swi.hu/bestcelebs

la esperanza Creative Commons License 2000.05.20 0 0 280
mél ment elég az offból :)
Előzmény: evok (279)
evok Creative Commons License 2000.05.20 0 0 279
Nagy kar, hogy csak ritkan nezed a BB-t, mert akkor most elkertem volna a tel.szamod, hogy elmeseld a veget...
Előzmény: la esperanza (278)
la esperanza Creative Commons License 2000.05.20 0 0 278
no mesélj figyelek, rossz topic nincs... :)
Előzmény: evok (277)
evok Creative Commons License 2000.05.20 0 0 277
Off

:-( = evok szomoru. Pasizna, de nincs kivel. Valszeg rossz topicba irogat.

:-) = evok vidam, a nickedrol egy vicc jutott az eszembe:

"Huu, es te tudsz eszperantoul? - Igen, 3 evet voltam kint."

On

Előzmény: la esperanza (276)
la esperanza Creative Commons License 2000.05.20 0 0 276
evok,

te így pasizol? :) a bigbrother összehozza az embereket?

laesp.akicsakritkánlátja

Előzmény: evok (273)
evok Creative Commons License 2000.05.20 0 0 275
Szerintem pontosan errol van szo. En is csak Juergen (es Sabrina) bohockodasa miatt nezem meg, ha ok nem lennenek, akkor a tobbi lakoval holt unalmas lenne az egesz. 80 nap utan lassan kezdenek kifogyni a meg el nem meselt sztorikbol es ugy altalaban a kozos beszedtemabol, tekintve hogy semmi kulso informaciohoz nem jutnak, nincs radio, tv, ujsag stb. Az ujonnan bekoltozottek sem meselhetnek semmit a kulvilagban tortentekrol, es konyvet is csak osszesen egyet vihettek magukkal, szoval van uncsi rendesen... amikor epp nem a heti feladat megoldasan gyotrodnek.
Előzmény: Leonora (274)
Leonora Creative Commons License 2000.05.20 0 0 274

Kösz, evok, hogy megkegyelmeztél. Nem jöttem volna rá magamtól.
Akkor nem adom meg a számomat, mert nem vagyok fiú. De miért, ahova mégy, ott nincs Internet? Vagy ne kérdezzek ilyeneket mert nem kapcsolódik a témához? Bocs. Csak ilyen kíváncsi természet vagyok.
Most elolvastam a www.bigbrotherhaus.de-n a fejleményeket, s ott leírták, hogy a lakók mennyire megdöbbentek, hogy épp Verona érkezik hozzájuk.
Azt hiszem, már egyszer felvetettem itt, de akkor most még egyszer: miért jó az, hogy egy már befutott (s a bentlakók által is bizonyára ajnározott) sztárt engednek a lakók közé, akik még nem tudják, hogy voltaképp már ôk is sztárok? Vagy csak még nagyobb nézettséget akarnak elérni Veronával? Esetleg kidolgozták elôre, hogy mit is csináljon ô ott bent 4 napig, hogy ne laposodjon el még jobban a történet?

Előzmény: evok (273)
evok Creative Commons License 2000.05.20 0 0 273
Na jo, megesett a szivem rajtad, nem kinozlak tovabb, csupan nem szeretem a temahoz nem kapcsolodo nyilvanos kivancsiskodast.

1./ :-o :-O :-o = ich war`s nicht

2./ Kulfoldon kezdtem el nezni az adast, jelenleg itthon vagyok, de mar nem sokaig, a veget valszeg latni sem fogom.
Ugyhogy ha fiu vagy, akkor add meg legyszi a tel.szamod, s majd beszamolsz. ;-))

3./ Szamomra is John viselkedese a legerthetetlenebb, s ennek egyertelmuen Verona az oka. Hogy ez most mi, gozom sincs. Ellenszenv? Dobbenet? Vonzalom? Csodalat? Holnap mar okosabbak leszunk, de en ez utobbira gyanakszom. Latnod kellett volna, hogy amikor Verona atoltozott a vacsorahoz (passzos pink felso), John majd fel falta a szemeivel. Hat igen, lassan 3 honapja bent van, s gondolom o sincs fabol... Verona meg ketseg kivul jo no.

4./ A haz lakoi nem tudtak Verona erkezesererol, es nem is kertek, hogy bekoltozzon, ha jol tudom. Vasarnap pedig a hazbol rogton a repterre megy, Los Angeles-be repul filmforgatasra.

Szoritok, hogy holnapra megjavuljon a teved, egyebkent meg vasarnap mindig osszefoglaljak a het legfontosabb torteneseit.

Előzmény: Leonora (272)
Leonora Creative Commons License 2000.05.20 0 0 272

Evok:
A "n" is egy hang, még ha nem is tátod tágra a szádat. De most ezek után pláne nem értem, hogy mit akartál kommunikálni a jelbeszédeddel.
A tévét pedig akár Norvégiában is nézhetnéd. Én azt kérdeztem, hogy helyileg épp hol vagy.

Láttam ma (ill. hát tegnap, mert már majd egy órája szombat van) pár percet abból, ahogy Verona Feldbusch bevonul a Házba. Jürgen és Sabrina volt a leglelkesebb az új vendégtôl, John viszont teljesetlen szótlan maradt. Legalábbis abban a szakaszban, amit sikerült elkapnom. Utána egy villámcsapás elintézte a helyi kábelhálózatot és még most sem sikerült visszavarázsolnia a képet a képernyôre a UPC munkatársainak. Na majd holnap.
Ti láttatatok esetleg ennél érdekesebbet is?

Ja, még annyit, hogy Verona olyat mesélt a lakóknak, hogy ôt a mobilján hívták fel, mikor épp Los Angelesben járt, miszerint azt akarják a ház lakói, hogy költözzön be egy hétre. Most ez csak duma?

Előzmény: Leonora (267)
GarneTT Creative Commons License 2000.05.18 0 0 271
igen? NA VÉGRE!.........és ki lesz az? ;DD
Előzmény: ugrifules (270)
ugrifules Creative Commons License 2000.05.17 0 0 270
Csutortokon 21.05-kor Verona Feldbusch eloben bevonul a kontenerbe. Szerintetek sokat fognak beszelgetni Sabrinaval a mukoromdivatrol? :)))
Amugy nem egy szellemi Herkules a csaj, de legalabb 4 napig lesz bent egy jo no is :).
evok Creative Commons License 2000.05.17 0 0 269
Sabrina nagyon kiraly, birom ahogy Juergent huzza. Szerintem a gatyabeverrast nem ussza meg ep borrel, kivancsi vagyok Juergen reakciojara. Most aztan kiderul, hogy hany naponta cserel alsonadragot. :-))
evok Creative Commons License 2000.05.17 0 0 268
off

kivancsiva tettel, megprobaltam most jo par nyelven eltatogni a nem-et, de akarmit csinalok, nekem csak egyszer kell hozza kinyitni a szamat.
Egyebkent en a teveben kovetem olyannyira figyelemmel a BB-t.

on

Előzmény: Leonora (267)
Leonora Creative Commons License 2000.05.17 0 0 267

Nix verstehen...
Ha 3 hangot tátogtál, akkor három betűből áll a válasz. De milyen nyelven? Magyarul és annyit tesz, hogy nem? Beavathatnál ebbe a jelbeszédbe.

Van még 1 kérdésem: Magyarországon vagy Németországban követed ilyennyire figyelemmel a Big Brother ház eseményeit?

Előzmény: evok (266)
evok Creative Commons License 2000.05.17 0 0 266
Tatogom a valaszt, figyelj: :-o :-O :-o Alles klar?
Előzmény: Leonora (265)
Leonora Creative Commons License 2000.05.17 0 0 265

Kösz az információkat Garnett, meg a megnyugtatást, hogy "nem lettem lehurrogva".
Ezt minden képpen megpróbálom megnézni, hogy Verona Feldbusch hogy mutat a Big Brother Haus-ban. Egyébként már nem Peep, sőt, azt hiszem most már az utáni műsora, a Veronas Welt sincs a képernyőn.
De vajon ez miért jó, hogy egy sztár beköltözik a házba az egyszerű emberek közé, akik valamennyire szintén sztárrá váltak már, de még nem tudnak róla?!?

Evok, olyan ismerős a neved. Nem fordultál meg régebben a német chatcity-ben??

Előzmény: GarneTT (261)
evok Creative Commons License 2000.05.16 0 0 264
Szerintem szandekosan lettek osszevissza ultetve, hogy ne legyen olyan "klikkes" ize a dolognak. Manu is a leheto legmesszebb ult Kerstintol, a sor masik szelen. Lattam egy interjut (RTL-Explosiv) a minap a triorol, ahol mind a harman elmondtak a velemenyuket a BB-rol, valamint meseltek az eletukrol a BB utan. Kulon-kulon megkerdeztek Alexet es Kerstint, hogy ok most akkor egyutt vannak? Ime a valaszok:
Kerstin: Ich weiss es nicht. Ich denke, wir sind noch auf dem Weg dorthin. Alex: He-he-he, gute Frage. Man geht davon aus. Hat mit mondjak, engem nem gyoztek meg igazan ezek a valaszok.
Előzmény: Banita (262)
GarneTT Creative Commons License 2000.05.16 0 0 263
ha esetleg van köztünk spanyolul tudó BB fan, akkor nézze már meg a honlapot (lejjebb ott a cím) és egy pár infot ha tudna írni ezekről, az sirály lenne. Ha meg valaki tud hollandusul, akkor kereshetne képeket az ottani paplan alatti dolgokról ;)
Előzmény: Banita (262)
Banita Creative Commons License 2000.05.16 0 0 262
Verenának tényleg annyi. De ha még vasárnap előtt dobbant, akkor Jonnak is mennie kell. :-(

Újabb adalék az Alex-Kerstin afférhoz: láttátok őket a stúdióban? Még csak egymás mellett sem ültek. Még sincs ennek az Alexnek olyan rossz ízlése. :-)))

A spanyol BBben állítólag egy kétgyerekes anya összejött egy paskóval, de a nézők szétszakították a párost. A nőnek mennie kellett, a férfi meg lelotyózta a közönséget, mondván, hogy ő halálosan szerelmes, és el akarta venni a nőt... (Tvben hallottam az infót, nem tudom, mennyire hiteles...)

GarneTT Creative Commons License 2000.05.16 0 0 261
Kedves Leonora, dehogy lettél lehurrogva, 1xüen más volt a véleményünk, mint Neked, ez csak nem bűn :) A felhajtás pedig épp akörül forog, amit Evok is említett, hogy csütörtökön Verona "Peep" Feldbusch is beköltözik 4 napra. Kár, hogy Dieter bohlen nem megy vele, az tetszene :)) sok veszekedés, meg talán néhány modern talking számot is előadhatna. Mo-n mondjuk nincs felhajtás körülötte, néha az indexen benyomnak 1-2 cikket...
Előzmény: Leonora (259)
evok Creative Commons License 2000.05.16 0 0 260
Na vegre kiderult, miez a nagy felhajtas Verona Feldbusch korul: csutortokon bekoltozik a hazba 4 napra. Jonak igerkezik a sztori, erdemes lesz nezni. En amugy is csipem a nocit.
Leonora Creative Commons License 2000.05.16 0 0 259

A múltkor "lehurrogtatok", de azért mos megint merek jelentkezni.
Kicsit tájékozódtam. Az interneten meghallgattam néhány Sprechzimmer-es vallomást, meg ilyesmiket. Azok alapján elég érthető, hogy akinek mennie kellett, annak miért.
Viszont ez a Sabrina nevű hölgyemény elég idegesítőnek látszik. Láttam, ahogy vasárnap előadta, hogy a másik két csajt jelöli. Persze csak azért, mert valakit muszáj. Aha, s ha már muszáj, akkor a 2 azonos neműt, mert neki ők jelentik a konkurenciát.

Sajnos nem tudok eleget tévét nézni, de érdekelne, hogy milyen felhajtás van még a BB körül. Ezért kérlek Benneteket, adjatok hírt róla, ha tudtok ilyesmiről, láttátok stb., mint ahogy eddig is, általában. Esetleg még részletesebben.
Köszönöm előre is!

evok Creative Commons License 2000.05.15 0 0 258
Jona tok aranyos volt tegnap mar megint, nincs nagy beszelokeje, dehat o mar csak ilyen. O kapta eddig a legfrankobb ajandekot (nyaralas + kocsi). Verenaval kapcsolatban jo volt a megerzesem, csak maradjon is bent szegenykem meg vasarnapig, kulonben az egyik fiu repul.
GarneTT Creative Commons License 2000.05.15 0 0 257
Yo kis 2hetes nyaralás volt :))

Egyébként a spanyoloknál van úszómedence is... vagy ezt már mondtam? Mennyivel érdekesebb lehet már az :)
Na, én is sietek.

Ja, a jelöltek: Verena, John, Jürgen.

ui: Csiken Tom tényleg gagyi :))

Előzmény: vietkong (256)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!