Na, erre nem vennék mérget. De ha így van, akkor a másik fő támogatója maga az EU. Persze nem direkt, de látjuk, hogy ügyesek a terroristák, náluk köt ki a másnak szánt segély.
fogalmam sincs. lehet, hogy felszólította a hamaszt a túszok elengedésére - ezt szokta csinálni -, de nem hiszem, hogy túl sok esélye lenne. mindenesetre az ukránokat is rugdosta, amiért nem vigyáznak jobban a civilekre. tehát nem egyoldalú.
A videóra mindenki csakakkor kattintson, ha tényleg látni akarja a halott gyerekeket és fiatalokat, valamint a felgyújtott emberek holttesteit! Nincsenek kitakarva!
A videó nem lejászható, pontosabban a linken nem videó van.
Szakállas trükk.
Hagyja csak bent a moderátor, had lássa mindenki, milyen kétforintos módszerekkel dolgoznak az izraeli propagandisták.
A BBC riportere telefonon ért el egy személyt, aki a gázai Al-Shifa kórházban tartózkodik.
Elmondta, feszült helyzet, a kórház körül, ugyanis azt minden irányból tankok veszik körül, és lehetetlen be- és kimenni a kórházba.
Mint mondta, még a kórházi épületen belül az egyik épületből a másikba való költözés is nagy kockázatot jelent.
A riport szerint a helyi nyilatkozó azt mondta, emberek haltak meg a kórházban, mert nincs áram, nincs víz és nincs elég gyógyszer.
Hétfőn azt közölte, hogy az IDF vasárnapi megkísérelt 300 liter üzemanyagot a kórházhoz szállítani, de a Hamász nem volt hajlandó átvenni, amit a Hamász tagadott.
Ugyanakkor a BBC-nek nyilatkozó kórházi kapcsolattartó szerint 300 liter nagyon kevés, az legfeljebb fél óráig tart ki.
Azt mondta, legalább napi 10 ezer literre van szükség ahhoz, hogy a kórházban minden működjön.
Izrael azzal vádolta a Hamászt, hogy a kórház alatt parancsnoki és irányító központja van – amit a csoport tagad.
A BBC forrása erre azt mondta, több százszor voltam kórházban, ott születtem, ott született a fiam is, anyukám
életének utolsó két hónapjában bent volt a vese dialízisközpontban, és minden nap meglátogattam.
Nehéz ellenőrizni, hogy mi van alatta.
Én nem láttam katonai jelenlétet a kórház épületeiben.
mindenképpen marhaság. az amnestynek százezerszámra vannak támogatói, államok, cégek, magáneberek, soros alapítványa az egyik legkisebb köztük, de ez olyan, mint móricka, mindenről soros, a sátán ügynöke tehet, nem az izraeli bel- és külpolitika.
nem írok át semmit, te hazudozol sorosról mindent, amit eléd tálaltak. soros a főellensége izraelnek, és izrael főellenségét, az amnestyt támogatja. ezt bírtad leírni, te szerencsétlen. ez szerinted mit jelent?
A videóra mindenki csakakkor kattintson, ha tényleg látni akarja a halott gyerekeket és fiatalokat, valamint a felgyújtott emberek holttesteit! Nincsenek kitakarva!
Kérem, hogy a moderátor ezt törölje, ha Légvédelmi Szirén beírta, hogy látta, és elnézést kért a vádaskodása miatt.