Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Persze, de ez nem is megújítás volt, hanem csere, bár arra nem kellett garanciát adnom, hogy a régi kulcsfájl minden példányát megsemmisítettem (nehéz is lett volna ezt garantálni). Ez csak arról szólt, hogy a címem megváltozását a program névjegye is kövesse. És mint írtam, meg is kaptam az új kulcsot, teljesen ingyen.
Nem állítom, hogy ezt értem. Ha cég veszi, és több felhasználóst, akkor nyilván a cég nevére és címére szól, és annyi felhasználóra, amennyire. Én se a sajátomat használom a cégnél, és így itt nem is az én nevemet írja ki, hanem a cégét, és a névjegyen is az van, meg a cím, és a licenc sorszáma és a darabszám.
Nem tudom,jó helyen kérdezem-e.Tudtok olyan PC-re(Win 7-10) telepíthető univerzális kamera wievert,amely meg tud jeleníteni több kameratípust távolról.Nevezetesen van egy Wansviev L szériás és egy Coolcam P2P-s kamerám,amik saját monitor programjukban megjeleníthetők,sőt böngészőben is le tudom őket hívni IP cím alapján,de jó volna ha egy programban láthatnám őket,nem kéne ide-oda kattintgatni.
Amikor én vettem meg magamnak, akkor kellett a név és a lakcím is. Írtam is a szerzőnek, amikor elköltöztem, hogy az utóbbi megváltozott, és hamarosan küldte is az új kulcs fájlt, ami már az új címemre szólt.
drágáim, van itt valakinek igazi, regisztrált total commandere? egy emberke itt azt vette a fejébe hogy olyat akarna, hogy legális legyen, én meg még ilyet nem hallottam... ilyenkor meg kell adni a userek nevét vagy csak a user számot? hogy működik ez?
Nekem is wifi problémám van. Lányom laptopja nem tud csatlakozni a routerhez. A férjéé igen és a telefon is. A laptopot szervizben megnézték, az ottani hálózatra simán csatlakozott. Kikapcs-újraindítás megvolt. Mit próbáljunk még? off: Jahno, a telefonszámod eltűnt a telefonomból :(
A legutolsó win7 frissítési csomag leszedése ótaelőjött egy probléma, ami kb. egy vagy két éve már előfordult egyszer, akkor az egyik frissítés okozta, és a következő frissítési körig várni kellett, hogy helyrejöjjön. Erről a hibáról lesz szó:
"A Windows nem tudott csatlakozni a Rendszeresemény-jelző szolgáltatáshoz. A hiba miatt az általános jogú felhasználók nem tudnak bejelentkezni a rendszerbe."
Nem tudtok róla, hogy ezt melyi kupdate okozhatta? Csatolom mik voltak az utolsó update-ek. gondolom a problémás update kilövésével megoldódna a probléma.
Működni fog ez Win10 alatt is? (Mert a leírásban ez áll: "Windows 8.1, Windows 8, Windows RT, Windows 7, Windows Server 2012R2, Windows Server 2012, Windows Server 2008 R2 rendszerekhez")