Keresés

Részletes keresés

eper margit Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51145
Bocsi! Itt nem két nő, hanem 100 nő volt. Ehhez a szervezéshez mit szólsz?
Előzmény: maca58 (51130)
hajnikri Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51144
Boldog álcázott Pfaff 200-as tulajdonosok (lidlis gépek)! Egy barátnőm is vett ilyen gépet. Rajtam keresztül kérdezi, hogy a szervízelés hogyan van megoldva? Hova kell vinni a gépet, ha gond van? Még nincs, de már előre gondolkodik.
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51143

E. guberál valamit :-)

E. megtalálta amiért guberált :-DD
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51142
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51141

hopp, a 3. kép helyett ez jár:

Előzmény: Törölt nick (51139)
odree Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51140

Sziasztok!Először is gratula a Karcagolóknak,hogy ilyen ügyesek voltak!Szépek a munkák!Tudom most mindenki el van foglalva,pihen stb..,de SZÉPEN KÉRLEK BENNETEKET VALAKI ÍRJA MEG NEKEM HOGY MEDDIG LESZ KUSTRAE CSODÁS GÉPE LEÁRAZVA!!!KÖNYÖRGÖM.És a LIDL-t értitek e lidi név alatt?Én még új vagyok köztetek ezért kérdezek ennyit.Előre is köszönöm!

üdv.:odree

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51139

nos, akkor jöjjön pár kép tőlem is:

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51138
Nem tudom, hogy Annamari tanítónéni olvassa-e mostanában a topikot, de boldog szülinapot neki mára és köszönöm, hogy elvállalta az oktatást! :-))
Naturita Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51137
Sziasztok!

Annyi mindent szeretnék leírni ami a fejemben van, hogy megpróbálok rövid lenni.
Először is csodálatos 4 napot töltöttem Karcagon, és most feliratkoznék, hogy nehogy kimaradjak a jövő évi táborból. :-)
Köszönöm a sok türelmet mindenkitől akitől állandóan kérdezősködtem, hogy ezt hogy kell azt hogy kell megvarrni. Örülök, hogy ennyi kedves, segítőkész és t ürelmes emberrel megismerkedtem .
Nagyon boldog vagyok, hogy megtudtam, hogy hogy kell szabad gépi tűzni.(kukacolni)
Ha jobban leszek gyakorlom ezerrel.(Most 38,5 fokos lázzal ülök a fiam gépénél)
Majd teszek fel képeket amiket varrtam.
Még egyszer köszönök mindent.

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51136
nem csak kustrae, hanem martam is, az előbb ugrott be, ahogy kezdtem beszúrhatóvá varázsolni a képeket
Előzmény: editsokadik (51132)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51135

eper_margit!

ÁMEN! :-*

katafolt!

:-DD

ezen olyan jót derültem, hogy rögvest jobban érzem magam :-)

Hát igen, azt szoktam én is mondani, hogy bár ilyenkor a saját nemem ellen (is) beszélek, de ahol több nő van egy rakáson (pláne több napon keresztül),az nem egy egyszerű eset... A karcagolók tudják, ilyenkor csak egy szót mondtam jelzőként: óvoda-szakkör. :-|

Mindjárt hozok pár életképet...

Előzmény: eper margit (51126)
elizaniko Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51134
Külön hsz-ben köszönöm meg a sok kedves névnapi köszöntést, amit kaptam , igyekszem válaszolni mindegyikre.
Előzmény: pjulcsy (51116)
elizaniko Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51133
Sziasztok !

Kezdek magamhoz térni, bár még alig látok ki a fejemből. Olyan jó 4 napot töltöttem veletek, hogy sokáig fogok erre emlékezni. A nevetés gyógyítólag hatott rám.
Az éjszakai nevetés meg csodákat művelt.

Köszönöm minden karcagolónak azt a sok kedvességet, amit kaptam. A sok jó szót, a sok kedves nemnévnapi és névnapi ajándékot, hogy olyan sokan megvarrtátok a hátizsákot. Sajnos nem mindet tudtam lefotózni, mert a gépemben az aksik beadták a kulcsot.

Cic !
A szervezés is nagyon jó volt, köszönjük neked, és kedves kolléganődnek.
Pihend ki magad, akkor meg fogsz gyógyulni.

Margit !

A gezemice csokor helyett legszívesebben kamillából kötöttem volna neked egy bokrétát, hogy azzal gyógyulj ! A kamilla csodákra képes.

Györgyi !

De jó, hogy a lányod így örült a zsákodnak ! Varrjunk másikat !
Előzmény: eper margit (51131)
editsokadik Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51132
Cic! Tényleg nagyon hálásak vagyunk a reggeltől-éjszakáig szolgálatodért, mert ez már messze túlment az elvárhatón.
Ha időnként morogtunk valamiért, azok nem olyanok voltak, amikről TE tehettél.

Ugyanezt tudom mondani az előadó kolleginákra is, akik szintén segítettek még éjszaka is, ha elakadtunk valamiben (csak Elizanikó nem mutatta meg a minimálprogramos szatyimon, hogy hova varrjam a gombot :))))))))

Évi, neked külön csóközön, ha majd egyszer visszaolvasol!

Lányok, jó volt veletek!

Ja, és Kustrae is lemaradt a képről!

eper margit Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51131

Elizanikó kötötte nekem ezt a csokrot.

Karcagon tanulta. 

Az itthoni fotózásnál már kiníyílt a bimbó.

No és látható a Calcvium tbltám.... hahaha...

maca58 Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51130
Csatlakozom az előttem szólóhoz, nagyon fáj a szívem, a fotót nézegetve, hogy kimaradtam a táborból, főleg azért, hogy annyi, szinte mind, ismerős kedves arcot láttam. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és nagyon várom a képes beszámolókat.

Cic le a kalapom előtted, ezt megszervezeni nem kis feladat, főleg úgy, hogy köztudott, ahol két nő van, ott előbb utóbb vita alakulhat, no de ekkora létszámnál ez elengedhetetlen, és sajna nem mindenki hálás azért a háládatlan feladatért, amit te végeztél.
Én egy régi dal kezdetét ajánlanám neked, annak reményében, hogy jövőre találkozunk. "Csak a szépre emlékezem....."
Előzmény: katafolt (51129)
katafolt Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51129

Üdv minden megtért karcagolónak,a szívem szakad,hogy nem lehettem ott veletek,de jövőre biztos,hogy elmegyek!Egy kérésem még lenne:képeket mééég,sokat!

CIC,neked biztos,hogy szobrot kell álltani,nem kis bátorság kell ahhoz,hogy elvállalj egy ekkora szervezést,minden bunyóval,amit az ilyen hozhat.
Gratula,és gyógyulj,ehhez álljon itt egy kis vidámító segítség.
(bár november még nincs,de ha már náthád van...)

Varró Dániel: BÁDATOS DAPOK

Hideg dovebber dzsípős szele jő,
Biatta bost bidded bező kopár,
Oda az egyhe, őszies idő,
S elbúlt a Gyár.

Deb tudob, bilyed erős akarat
Lelkesít, hogy daloljod bég a száj,
Bégis dalolok, bitt a badarak,
Bert hát buszáj.

Bost búcsú déked, trillázó patak,
Ti rózsák, badarak, te tarka rét,
Búcsú déktek, artikulált szavak,
Áldott beszéd!

Zöld gyep, árgyas erdo, búcsú déked,
Búcsú déked, vidáb, gyári lagzi,
Begtört szívvel sebbi bást deb kérek,
Csak hogy... hapci!!!
Előzmény: Törölt nick (51122)
eper margit Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51128

Györgyi! E-mail ment!

Előzmény: Beugró lány (51098)
eper margit Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51127

Sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: eper margit (51126)
eper margit Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51126

Oké Édes Cic!

Most is elszállt a hsz-om! Bár lehet, hogy Maple már beültetett egy lektort...?

Újabb próba!

Szóval:

Takaríts! Szelektálj!

Dobdd ki az agyadból a hú...e beszólásokat!

Kell az a hely az agyadban a lényegesebb dolgokra.

No és egyébként is: Jó voltál! Ennyi!

Nem mintha Istennek képzelném magam, de más értékes emberek véleménye is ugyanez!

Próbálj meg lazítani! Nem győzlek tanítani, hogyan csináldd...

Előzmény: Törölt nick (51124)
eper margit Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51125

Előzmény: eper margit (51123)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51124
eddig tudlak követni :-))
Előzmény: eper margit (51123)
eper margit Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51123

Cic! </P>

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51122

lemaradt az előző végéről a folyt.köv., mert nem akartam méteres hsz-t írni, tehát:

Igen kevesen tobták be a ládikába az értékelő lapot, ezért kérnék mindenkit, hogy akinek további véleménye, megjegyzése van, az tegye meg, hisz a hibáinkból lehet legtöbbet tanulni.

Idén volt egy olyan segítségem, akit egyszerűen csak a meghosszabbított kezemnek nevezhetek, egy gyesről visszatérő kolléganőmet, aki annyi mindenben a segítségemre volt és annyi - nem szervezési, hanem megvalósítási - terhet levett a vállamról, hogy nem kellett egyfolytában rohangásznom, s nem átallott neki még az sem, hogy bezavarjon engem varrni. ;-)))

Mindenkinek köszönöm az építő kritikát (romboló bírálat is volt, de ez más lapra tartozik), a segítséget, a jó szót, a nagy nevetéseket, a mostani beírásaokat, ezek jelzik azt, hogy érdemes csinálni, mert az olyan jelenetek mint pl. a szombat délelőtti is, csak azt sugallanák, hogy hagyni kell a fenébe az egészet...

memar Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51121
maca58 és szabnusi újra elküldtem a leírást! Remélem most már célba ér.
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51120

Üdvözletem mindenkinek, karcagolóknak külön, elméletileg újra az élők sorában vagyok, gyakoratilag hiába kúrálom magam napok óta, egyre mélyebbre süllyedek a náthámba. :-))

Kimondhatatlanul örülök, hogy sok új topikossal találkozhattam, pontosabban azokról a régi/nem annyira régi topikosokról beszélek, akikkel eddig nem sikerült személyesen találkoznom.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem csak ennyien képviselték a topikot, többen hiányoznak a képről: juhizs, Kriza, dália, kkri, ertimar (ha valakit kifelejtettem, sikítson).

Idén is rengeteg új tapasztalattal gazdagodtam szervezésügyileg. A hiányosságok egy részéért sajnos nem tudok felelősséget vállalni, rajtam kívül álló okokra vezethető vissza, de jelezni fogom az illetékesek felé, úgy mint koli emeletén a melegvíz (pontosabban annak hiánya), valamint a kaja - idén elmaradt a szokásos minőség, voltak elég komoly hiányosságok. Természetesen voltak, akik egyszerűen ehetetlennek aposztrofálták, ezt viszont barokkos túlzásnak tartom.

A másik hiányosság az én "saram", a túlzottan nagy létszám - innen kezdve a létszámmaximalizálást sokkal de sokkal komolyabban kell venni/vennem, mert csak morcogásokat szül.

kkri Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51119
sziasztok!
megjöttem én is az alvótáborból... jól kialudtam magam
vezetés közben is majdnem(mivel a szóvaltartóak csöndben voltak)
köszönet mindenkinek aki megértő fejcsóválással fogadta bolyongásom a ködben
üdv minden Kedves ex és jelenlegi Karcaginknak
tsók
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51118
nem kell bele vlies vagy táskamerevítő közbélés.
viszont kell hozzá kalapács :-DDDDDDDD
Előzmény: Beugró lány (51115)
pjulcsy Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51117

Üdv Karcagolók! Szerintem nem is lehetett kérdés, hogy jól fogjátok magatokat érezni:-) Én személy szerint sokat gondoltam rátok és bizony irigykedtem:-) Főleg most, hogy látom a jókedvű fáradtságot az ismerős arcokon, az ismerős helyeket, a nadrágomat Évin;-)...

Beugró lánynak külön szia!:-)

pjulcsy Creative Commons License 2008.07.27 0 0 51116

Névnapjuk után 1 nappal is Isten éltesse az Annákat, Pannákat (én kicsi lánykámat:-D), Anikat, Ancsikat, Anikókat és Elizanikókat!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!