Úgy néz ki,hogy 19.én indul az INOTA a Fekete Tenger turkolatába az az a Duna deltába.Van pár szabad hely ha valaki jönni szeretne.Visszük a TATABÁNYÁT ami Görög honba tart...Pireuszba.
Elvárások.Mivel ez egy három hetes út aki jönni szeretne gondolja át,hogy 20 emberrel összezárva kibírja e konfliktusok nélkül.Pia nem nagyon van.Akik jönnek azoknak részt kell venniük a hajó életében.Takarítás,festegetés meg ilyesmi.Kik a gépeket szeretik azok a gépházban vállalhatnak gépőrséget s kenőolajozást.
Részvételi dijj nincs.Kajába kell beszálni.
Szóval gondolkodjunk...Három hét ingyen nyaralás a világ egyetlen magyar gyártmányú sekélymerülésű vontatóján lent a deltában.Ez nagyjából 1.5 millió lenne fejenként egy utazási irodával.
"Ha megveszitek"...Nem tartom valószínünek ! /Azért is írtam:már akinek kell...Nem bántom a márkát,nem szívesen mennék bele egy ilyenbe ! Aki autót lát benne,szeresse,szíve ,joga...
Tomika! Majd járd körbe a dolgot,mibe kerűl a lemezkarika. 8-10-es lemezből közepe is kéne a merevítőket,meg a körmöket már házilag megoldom. Ma szert tettem egy olajos légszűrőre,meg két fotmás,szétszedhető kipufohó dobra. Valami 2h mocin voltak,M.A.N FILTER felirat van a lédszűrőn.
Lacman! Az a DAF motor megzabálná a gatyám! Hiába diesel,álló üzembe bevenné a 4lityit óránként! Marad a polák motor,és ha gurul a szekér,veszek valami komolyabb dieselt.
Tomika! Az okos kerékhez kevesek vagyunk. Komolyabb technikai háttér,és kevésbé kapzsi vezérkar kéne!! Az olaj az valószínű okoz ilyen jelenséget. A kovetkező tengelyt jól ki kell főzni a mosógépbe. A tárcsacsapágynak van valami illesztőpereme?
Szia! Te biztos profi vagy a szám.tech dolgokban! Mot cseréltem le a firefoxot erre a google chom-ra,hát mit mondjak: fényévekkel jobb,gyorsabb,áttekinthetőbb,mint a régi! Villám gyorsan tölt,lapoz,nagyít meg minden...-mintha kicserélték volna a gépem!Más is tapasztalt ilyesmit ?
Szóval, a fent említett okoskerékkel hogy álltok? 50e pénzért lehet barátilag hozzájutni márkaszervizben. Utángyártás nincs. 100.000 km környékén 99% cserés. Nem akartok ilyet gyártani?