Innen (DAVA cuccokat nézzed). De ha benézel a Stageshopba, Ernie-nek talán van még pár darab. Egyébként azt hittem hogy a hegyes jó lesz elektromosra, de nekem valahogy nem kényelmes.
Tegnap sikeresen beszereztem a mellékelt jószágokat (pakkot kaptam). A sárga nagyon jó elektromosra, a piros akusztikusra. A zöldet még nem találtam ki, mire jó igazán. A gyártó szerint attól függ hol fogja az ember, változó, mivel a középső résznél ki van gyengítve. Mókás.
Az eddig használt Dunlop egyedül árban jó, mivel egy tucat került annyiba mint a másik 3.
ha megprobalsz elvonatkoztatni, akkor felismered benne az ertekeket. csak kurriozumnak tettem be, mert en is inkabb a hellborgos dolgait hallgatom, de ezek a ritmikai ide-oda tologatasok szerintem mindenkinek hasznosak. keves embertol hallottam ilyeneket.
Most röhögni fogsz ( de nagyon) de mikor hazahoztam és bekapcsoltam halkan vmi arab manus dumált benne halkan de vagy 10 percig majd csend. Az ablakom fölött van a parabola antennánk biztos az szedte fel, de azért érdekes volt....)))))))))
Hát ahogy olvastam az írásodat a felszerelésedről illetve ahogy használod...le a kalappal, gratulálok. Ez egy nagyon komoly cucc és az is kiderült mennyire foglalkozol vele. Már tervezem régóta hogy benézek hozzátok, de egy lusta dög vagyok amióta kiköltöztünk pestről, de mindenképpen sort kerítek rá vhogy a közeljövőben. A fiatal (és nem fiatal :D ) tanítványoknak üzenem hogy az iskola kapuja nyitva áll. Június elején lesz a felvételi, mindenkit szeretettel várok. Ha bármi konkrét kérdés van nyugodtan írjanak a honlapomról www(pont)mikibirta(pont)com . Ez a most kapott kombó eredetileg egy más "belső" résszel vki más használta aki most vmi mást szeretett volna. Így örököltem be én nagyjából twinre hasonlító tiszta hangzású hanggal. nagyon nagyon tiszta és ütős hangú kis motyesz. Bár még csak itthon teszteltem, jövőhéten lesz a hangerő próba a suliban. Én szeretnék bele egy greenback hangszórót, ezért a nemrég készíttetett 150w-os 1x12-es ládámat is árulom ha esetleg valakit érdekel 40e ftért és persze csere-bere is szóba jöhet. A kép még akkor készült mikor előző tulaja használta ezért a hölgy (akit a képről levágtam) ahhoz a társasághoz kapcsolódik én nem ismerem őt, és a keze ott maradt a képen