Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Hát.. kedves barátom a benzingőzben.. Amikor átirattam a motort, és megrendeltem a Varát, azonnal belecsapok a lecsóba szervezés ügyileg... Szólok itt is a Túra-motoros topicban.. Utánanézek mindennek, mit érdemes megnézni, szállás.. ilyesmi.. Az FJR-klub-ot átveszed? Jelentkeztek már páran, érdemes lenne összefogni megest..
Megnéztem most én is.. és tényleg... 4 millió a sima FJR és 4,5 az AS ... ez ezért már sok(k).. Én 3,6-ért vettem mindne extrával együtt anno.. Szerintem a 3 millió jó ár érte.. neki is és nekem is.. Majd akkor örülj, ha már megvan a Honda-m :) Amúgy onnantól le sem lehet robbantani majd a nyeregből :) Tavaszra egy Skóciai kastélytúrán gondolkodom erősen.. Lehet megkellene szervezni?! :)
Huhh, örülök, hogy rendeződnek a dolgok. Ha már reszketsz az elvonási tünetektől FJR-ileg, akkor szóljál, cserélünk 1 kicsit:-)))) Szerencsére most felment az ára rendesen, a kereskedőnél 4.285.000-ért volt kiírva legutóbb, míg én pl. 3,5-ért vettem márciusban. Így talán könnyeb jó áron eladnod.
:) Hátőőő Nem akarom elkiabálni.,, Lefoglalózták, az ember elindította már a hitelkérelmet... 3 milliót kértem érte, a szeme sem rebbent.. Szóval az ügy folyik, ha megkapja a hitelt azonnal átíratjuk.. Varadero lesz belőle, a honda kereskedővel meg egyeztem, hogy 2,87-ért ad egy Varadero 1000 ABS Tour-t (3 gyári doboz), + markolatfűtés, középső támasz, bukócső és üzembehelyezés :) A gyári ára a mocinak 2,85 :))) szóval ennyi extrát sikerült belealkudnom, ami igen jó teljesítmény.. Remélem 2 héten belül megtudom rendelni az új mocit..
Szépnek szép, de ez mintha orvos lenne és nem tűzoltó :) Bár ahogy a vers is monnya.. tűzoltó leszek vagy katona.. vadakat terelő juhász :), ergo mindegy mi, csak FJR legyen alatta :))
Hallottam a Juventus Rádióban hogy szombatra terveznek Budapestre valahová tüntetést a motorosok az új sújadó ellen. Esetleg valaki tudna felvilágositást adni erről az eseményről?
Voltam most Brnoban és a motorosok.hu-ról segítettek szállást szerezni. Nem csak nekem, másnak is. Volt köztük vagy 5 FJR, főleg Szegediek. Mivel autóval voltam, meg 5 rámbízott félig-felnőttel, nem volt időm szervezkedni, de örültem, hogy vagyunk 1 páran:-))) Ősszel össze kéne hozni valamit.
Én szintén igy jártam, szólt a haver hogy cseréljünk (SV1000) csak egy 10km-es szakaszra mert félt hogy nem tudja majd vezetni a nagyvasat, hát a végén már majdnem nekem kellett kérnem ugyan adja már vissza. Nagyon meglepődött hogy milyen könnyű és élvezetes vezetni dehát ezt mi nagyon jól tudjuk. SV-re nincs panasz igen nyomatékos kis masina. Telt múlt az idő és a haver lecserélte az SV-t Fazer 600-ra ekkor ismét cserét kért ekkor még nem volt annyira gyanus hogy miért nem a megszokott tempóban megyünk, de ez a következő 8km-en kiderült mikor neki áltam előzni 2 kamiont, a szemből jövő lámpáját alig láttam olyan messze volt mikor megkezdtem az előzést a végén pedig túlságossan közel is hiába húztam neki, azonnal szóltam itt van vége a cserélgetésnek. Esetleg lehetne szervezni FJR-es talit és gurulást (mint tavasszal) hátha ott jobban megismernénk egymást és lenne több közös témánk amivel fel lehetne dobni a fórumot.
Cirka fél év után megjöttek a kis fjr-ek is. Igaz, még az USA-ban vannak, de egy hónap múlva már valószínűleg nálam. Nem is vagyok fanatikus, mi? Kell az íróasztalomra egy, meg az ágyam mellé, meg a fiamnak játszani....
...Te meg rajta vigyorogtál, hogy ő vigyorog, így mindketten vigyorogtatok egymásra :-))
Volt már egy-két sportmotoros srác, aki felült az FJR-re, aztán ment vele egy kört. Utána majd oldabahugyozta a saját gépét. Valami eltört benne, mert azóta is mondja, hogy kár volt kipróbálni, már nem olyan jó azóta az övé :-)
Nosza, tegyünk be pár képet! Ki merre motorozott a nyáron?
Valami életet, please!
Tegnap cseréltem egy sráccal pár km erejéig, én az ő 600-as Hondájával mentem, ő az FJR-rel: jó volt látni, hogy nem bírja abbahagyni a vigyorgást utána.
ABS, elektromosan állítható plexi, markolat fűtés, GPS nyugat-europa és magyarország térképekkel, oldalsó és hátsó doboz háttámlával (gyári), vadonatúj Michelin Pilot Road gumik, frissen szervízelve
Ja.. a nadrág szára kicsit mindíg hosszabb állva, mint a mocin ülve.. ezt vedd figyelembe.. és ezek úgy vannak megcsinálva, hogy felvarrható utólag ha szeretnéd.