Tudom, tegnapi téma volt, de szerintem a pro_Ceed nem sportautó. Csak a Ceed-nek egy 3ajtós változata. Nem is tudom, miért tesztelték úgy, mint sportkocsi. Hiszen sehol egy SPORT felirat, nincsenek hozzá bazierős motorok... semmi.
Ez olyan, mint ahogy a Sorrento sem igazi terepjáró... az egy hobbi terepjáró (olyan, de mégsem az... ki lehet menni vele a telekre, vagy kitaposott földútra)
Van még szabad led a 16.ai találkozóra akit érdekel(csak féklámpába, helyzetjelzőről még nem tudni mikor jön) 3 darab. Már a kocsiban vannak a cuccok ugyhogy biztosan meglesznek amiket kértetek :)
van valakinek tapasztalata iPod-al? mennyire lehet használni, úgyértem a rádió kezelőszervekről elérhetőek az iPod funkciók, vagy csak úgy viselkedik vele mint egy normál pendrive-al! előre is köszi _________________ Üdv hae7es
Azon lehet vitatkozni hogy a váltó áttátel lehetne más, hogy jobb legyen a fogyasztása, meg én is szeretnék egy 6-os váltót ingyé, de azért ez még a benzineseknél nem általános.... (sajnos)
Nekem cserélték a hátsó lengcs.-ot, de párban (mert úgy szokás). Bonuszban még kaptam két 5. ajtó kitámasztó telot is. Megszünt a kopogás!!!! Most 1 picit a kalaptartó zörög, gyárilag picit keskenyebb mint a hely.
Köszi, így megnyugodtam. Én elvileg pénteken, bár ma du azt mondták csak holnap tudnak biztosat mondani. Nem tudom mi a bizonytalanság oka, remélem semmi.
Ma délután voltam. Telefonáltak, hogy megérkezett az autóm, meg lehet nézni! Az autóknak szerencsére semmi bajuk, a viharnak is szépen "ellenálltak" a felsorakozott Ceed-ek. A Tied is köztük van, nagyon szép a szine a "szabadlevegőn". Én is megnyugodtam hogy jó színválasztás volt. u.a. Jővő héten átvehetem. Üdv.
Háj!! Ma én is lecseréltem az első izzókat. Philips H7 kiszedve- Osram Nightbraeker berakva. Sajna a jobbos kivétel közben kettévált és az üveg-része beesett a lámpatestbe. Hát nem semmi feladat volt kipecázni. De megérte a macerát mert az újnak nagyon jó a fénye.
Nekem cserélték a bal oldalit hátul. Azóta nem is kopog, csak a jobb:(( A balból szivárgott az olaj, azért csak azt cserélték. Azt hittem párban fogják, de rövidesen megyek 20k szervízre és cseréltetem a másikat is.