Akkor én is megmutatom a Karcagon készített remekműveimet.Köszönet mindenkinek a segítségért!!!Elég sok embert mozgósítottam,ha nem ment valami... :) Nagyon jól éreztem magam,nálunk volt melegvíz is :) Jövőre veletek ugyanitt!!!
óóóó, és Dáila, ha erre jársz véletlenül, elküldenéd a varrógépszerelő bácsi adatait? (jöhet mailben is, de az olvasottra küldd kérlek :D :D ) köszi...
Végre összeszedtem minden erőm és áttöltöttem a képeket. Ezeket varrtam Karcagon. Az Oscar-díj után szabadon: köszönöm Évinek, Elizanikónak, Annamarinak, Mártának, és magamnak. :D
Hát... nem így készültem, de én már a táborban kipróbáltam picit Annamari gépét, és ma vettem egyet, itt figyel mellettem az asztalon.... Annyira boldog vagyok, szuper eddig ez a nap, ma kaptam meg a (nekem) új kisautómat, egy kis piros Swiftet (8éves, de gyönyörű - nekem). Az első próbautam a lidibe vezetett.... sok is ennyi öröm mára :)))) Megyek tanulmányozni a kicsikét :)))
Annamari, köszi, hogy felhívtál!
Ja, még szuper kis szerszámos koffer is van az említett boltban, az rajta van a honlapjukon is (4 kivehető + 1 nagyobb tárolós)
Cic! Ejnyebejnye a fotóért :)) Látod, a kukából guberáltam a géprevalót :)) Férjem megjegyzése a képre: csak ilyen keveset szedtem ki a szemetesből? :))
én is köszönöm Cicnek és Dnek (az ábécé ezen része C, D..... nagyon jól működik) a szervezést meg a törődést.... azt hiszem a tábor akkor nem jó, ha nem akarjuk , hogy az legyen, de mindenképp kell hozzá erőlködni, hogy ne szeressük.... nekem nem sikerült :D igaz, azóta is alszom :D csuda jó volt..... sajnálom, hogy amíg a gépem sztrájkol, addig nem nagyon fogom tudni befejezni a dolgaimat.... de nagyon köszönök mindent, a legszörnyűbb az egészben, hogy most megint egy évet kell várni sokakkal a találkozásra.....brühühühühühühü (egész nap aludtam....reggel alig bírtam felkelni, aztán az első lehetőségnél visszahúzott az ágy....)
ugri, a legnagyobb dicséret, hogy a lányod magávak vitte! :D
Ne álmodozz a nap akkor is csak 24 óra lesz, csak mi gondoljuk, hogy tudunk belőle 48-at csinálni. Majd a sokadik tábor után már tudni fogod, mikor mit fejezz be, nekem ez már profin megy 2 db-nál többre nincs elég időm, hogy megfelelő is legyen. Mármint egy 3 napos tábor után. Aztán ott vannak az év hátralévő napjai és karácsonyra már meg is vannak az ajándékok Mindenkinek további jó nyarat. Augusztus 1.-én kezjük a Győri tábort, ritkábban foglak Benneteket olvasni.
Gratulálok minden karcagolónak, nagyon sokat doplgoztatok sé nagyon szépeket. Nem csoda, hogy fáradtak vagytok. Gondolom nulla alvás volt. Én nem régen Tatabányán voltam életem első táborában, utána három napig zúgott a fejem, annyi élmény ért egyszerre. Remek dolog ez a táborozás, de egy percre sem lehet lankadni, különben lemaradsz nagyon. Az én félbehagyott munkáim még mindig nem készültek el, mert még a tábor előtti félbehagyotton dolgozom. Azt hiszem elleszek a nyáron a befejezésükkel. Jövőre biztos ott leszek megint, mert nagyon jó volt, hátha jövőre 48 órából áll majd egy nap.
Lányok nagyon szépen köszönöm az infókat!!!!Arik vagytok hogy itt a nagy izgalomban észre vettetek!Nagyon jó lehetett nektek ott Karcagon!Én is szeretnék egy ilyenbe részt venni,csak sajna nekem az messze lenne!:-(Esetleg Dunaújváros környékén nem szerveztek ilyet?Gratula mindenkinek az alkotásokhoz!Ügyik vagytok!
Sajnos nem tudom elküldeni a táska rajzát, mert nekem nincs meg a gépemen.
Ezt a hátizsákot Elizanikó tanította nekünk, ő az "ötletgazda", a leírás is nála található, ha meg lenne a gépemen se tartanám etikusnak, hogy a hozzájárulása nélkül továbbküldözgessem.
De az elkészítése is megér egy tanfolyamot, nem túl könnyű pusztán a leírás alapján megvarrni.
ez így van, én is örülök, hogy tetszetős lett a zsákom, de tuti kísérletezek még más anyagból is. és igen, inspiráltál is, ez is igaz :-) és köszi a tippeket is közben, remélem, emlékezni fogok rá, mikor nekilátok a következőnek.
Azt nem tudom,meddig lesz akciós,talán fel kéne hívni őket telefonon.Igen,a Lidl az illetékes áruházlánc. Kao kérdezte mizujs a szervizeléssel.Ez van a tájékoztatóba írva:szervíz telefonszáma:0617779069 (ez ugye Budapest lehet).Alatta pedig:szervíz-CrownTechnics GmbH-Sontheimerstrasse 59-DE-74074 Heilbronn-tel.:0049(0)71316424955 (na,ez ugye haslövés,mert beköszönni sem tudok nekik).Úgyhogy nem tudom,mi van,ha gond van.Elsőként a pesti számot fogom hívni :)