Szia! Nekem is volt ilyen probléma és a software frissítés orvosolta. De vigyáz mert van benne egy indítás számláló és ha betelik akkor letilt és csak tréler lehet mozgatni. Egyébként az akksi okozhatja a hibát.
Van egy 2007-es E92 335D-m és van egy olyan problémám, hogy elromlott akksi teljesen kuka illetve beriasztózva kulccsal kinyitottam az ajtót, majd beültem próbáltam indítani és a riasztó elhallgatott, de a műszerfalon meg jelent egy piros lakat egyes számmal a közepén. Csatoltam 2 képet is itt jó látni miről beszélek. A kérdés az hogyan tudom ezt eltüntetni illetve hogyan tudom beindítani újra.
Én is vettem egy 2005-ös E90 325i (218hp) sedan vasat.
Egyenlőre szokjuk egymást :) természetesen a típushibák megvannak, testhiba miatt nem világít a csomagtér bal oldala, illetve szelep fedél tömítés csere aktuális.
Amúgy eddig imádom az összes hibájával együtt.
Egy kérdés : ezeknél a kormány nehezebb mint általában, vagy az enyémnek van valami baja? Lehet hogy csak a nehéz eleje miatt tűnik úgy, vagy a kis kormány átmérő miatt, de mintha könnyebbnek kellene lennie.
Tudom hogy kényes téma az olajcsere a váltóban, de mi az általános csere szokás km-ben? (tudom longlife meg stb de tapasztalatom nincs)
Sziasztok! Most vásároltam egy 2007 es E91 320d -t ! Automata váltós 220 000km el! Mire kell figyelni ennél a típusnál? Van egy e46 20d-m is, az manuális tehát annyira nem idegen a bmw! De automatám még nem volt! Köszi
A hűtőventillátort nem hallottam hogy bekapcsolt volna,de majd jobban megfigyelem.A 108 fok forszírozott városi tempónál volt,de mi lesz nyáron ha a klíma is megy.Ezután másnap megnéztem a folyadék szintet és 7-8 dl-t utána öntöttem.Meglátjuk változik-e valami.
... meg ne felejtsük el, hogy a 25i az N53-nál már 3 literes, ami egyrészről gondolom nyomatékosabb, másrészt az Euro4-nél még elég combos regadója van az N52-hez képest, ami csak 2500ccm.
Én egyébként ezért nem feltétlenül vennék mérget a katalógus-fogyasztási adatokra sem, de a fogyiról mindig felesleges vitatkozni...
Ha most vennék, már Euro5 N53-at vennék, amennyivel többe kerül a fiatalabb évjárat egy Euro4 N53-hoz képest, kb. annyival olcsóbb a regadója :)
Nekem nincs összehasonlítási alapom, amit tudok mondani, hogy az enyém pl. eszi az olajat rendesen :) Használattól függő, párezrenként utána kell tölteni, de tényleg forszírozott használat esetén az 1l/2000km is megtörténik. És még csak 160k van benne.
Ez N53-nál már elvileg nincs. Ott meg van befecskendező-para :)
Én az N53 mellett tettem le a voksomat. Bonyolultabb a közvetlen befecskendezés miatt, viszont pár dolgot meg orvosoltak azóta (hidrotőke, gyújtótrafó stb). Meg újabb évjáratokat lehet venni.
Alapjáraton van egy dízeles ketyegése, mint minden közvetlen befecskendezéses benzinesnek. De belül, illetve menet közben már nagyon jó a hangja. Közvetlen, nyomatékos, csendes és pörgős egyszerre. A szabvány fogyasztási adatok N52-re: 8.4 / 12.1 / 6.2 N53-ra: 7.2 / 9.8 / 5.7
Az utóbbit tudom igazolni, főleg városban/elővárosban használva tényleg megáll 10 alatt. Ismerősöknél hasonló körülményekkel a szívócső befecskendezések bekapják a 11-12 litert.
Persze ha nagyon számítana a fogyasztás akkor maradtam volna a dízelnél. :)
Sziasztok!Nemrég a családba került egy E90 320 i 2005-ös évj.Kérdésem lenne:nem találtam a motortérben motorolaj-nívópálcát.Valóban nincs benne és csak a computer mutatja az olajszintet?
A másik:az autó a computerében 108 fokos hűtőfolyadék hőmérsékletet mutat. Ez normális vagy valami gondja van hogy ilyen magas??
Próbáld meg egy másik pendrive-val, nekem valamiért nem mindegyiket szereti, az egyikkel én is szívtam, aztán tettem bele egy másikat, azzal teljesen OK.
Sajnos amúgyis csak FAT32-es pendrive-okat tud kezelni, azaz max. 32GB-st tehetsz bele, azok meg már filléres cuccok.
Olyan gondom van, hogy az USB aljzatban lévő pendrive-ot nem nagyon akarja felismerni.
Eddig nem volt vele gond. Most viszont induláskor keresi egy ideig, aztán nem találja. Ilyenkor, ha kiveszem, majd ismét bedugom az aljzatba, akkor általában elkezdi olvasni, és szépen megy is. Majd, ha ezután akárhányszor kihúzom, bedugom, felismeri, és jól működik.
Ha viszont leállítom, bezárom a kocsit, várok, amíg lekapcsolja a fogyasztókat, és ismét kinyitom a kocsit, bekapcsolom a rádiót, elkezdi keresni a pendrive-ot, de nem találja.
Csatlakozó, kábel hiba lehet? Vagy a Mulf2 High rakoncátlankodik?
Tudna valaki segíteni, mi lehet a gond?
Esetleg másik Mulf2 High-al, vagy másik kábellel, USB csatlakozóval ki lehetne próbálni valakinél?
Itt a fórumon. A kérdés a 23566. kérdés volt és rá válaszoltak a 23568. hozzászólással. Persze, ezért is írtam a hozzászólásomhoz,hogy javítsatok ki, ha valami nem stimmel :)