Keresés

Részletes keresés

Kham Creative Commons License 1999.10.14 0 0 121
Elöszor én is erre a túlterheléses dologra gyanakodtam, ezért csata elott mindig eldobáltam egypár cuccot, de ez csak +2APnyit számított.

Tegnap jött Mike, nagyon trükkös volt bebújt egy szobába az Alma börtönben, és kutya nehéz volt kifüstölni. Azért a jó öreg mustárosgázt nem bírta, és kirobogott a szobából, vesztére. Miután meghalt fel lehetet tole venni egy gázálarcot, úgy láccik nem volt olyan jó gázálarc:)

Előzmény: Kwisatz Haderach (120)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.10.14 0 0 120
Ja igen, még azt is tapasztaltam, ha az embereim fáradtak, vagy túl vannak terhelve (130-140% súly) akkor is jelentősen kevesebb az AP-jük, sőt túlterhelésnél, ha mozognak nagyon gyorsan lemegy az energia szintjük is
Előzmény: Kwisatz Haderach (119)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.10.13 0 0 119
hát már régen néztem körül idegen site-okon, úgyhogy csak általánosságban tudok mondani valamit
úgy tudom, a képesség pontok alapján határozza meg az AP pontok nagyságát, gondolom elsősorban azok számíthatnak, amik fizikai dolgokhoz kapcsolódnak, pl. agility, dexteritiy, strength
meg persze a health, ezeket nézd meg, hogy hogyan állnak a két karakter esetében
azért írtam hogy régen jártam máshol, mert el tudom képzelni, hogy valami elvetemült fan site-no ott van akár a képlet is :)
Előzmény: Kham (118)
Kham Creative Commons License 1999.10.13 0 0 118
Hát Mickey, még midig nincs de sebaj, van itt más kérdés. Mibol számolja ki hogy mennyi AP-t kapanak, az emberkék egy fordulóra? (Vagy ezt leírták a játék elején, csak nem figyeltem?)
Mindesetre szegény CustomMerch vagy 5AP-vel kevesebbet kap mint a vele egy szinten levo Merch.
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.10.08 0 0 117
én még úgy találkoztam vele, hogy nem is volt közöm a macsekekhez, szóval az első napon, próbáld meg megnézni máshol is...húúúú, most jó sokat segítettem :)
Előzmény: Kham (116)
Kham Creative Commons License 1999.10.08 0 0 116
Naná, hogy Mickey nem volt a helyén:(. Pedig tényleg ottkéne lennie, (mindenhol azt írták hogy ott lesz), igaz hogy a fészket még nem számoltam fel, csak simán megrohantak a gaz vérmacskák az úton egyszer.
Kham Creative Commons License 1999.10.07 0 0 115
Megaköszönet.
Előzmény: Kwisatz Haderach (112)
Kham Creative Commons License 1999.10.07 0 0 114
Megaköszönet.
Előzmény: Kwisatz Haderach (111)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.10.07 0 0 113
off+
Jééé, na ilyen nekem még nem volt, dehát egyszer mindent el kell kezdeni :)
off-
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.10.07 0 0 112
1. Bloodcats
Én Drassenben találkoztam (talán a középső szektor bárjában) egy Mickey nevű, ír fickóval, aki mondta, hogy ő most állati prémekkel kereskedik, a fészek/odú felszámolása után neki vittem el a cuccot (ott maradt Drassenben a bárban, nem mozgó NPC)
2. Ezüst
A taktikai képernyőben egyszerűen húzd rá az inventoriban helyet kapó $ jelre. Ekkor eltűnik a fém és nő a pénzed
3. Pénz
Ugyanez a helyzet, a taktikai képernyőn bemész az inventori nézetbe (mikor a merc képe részletesebb és megjelenik mellette az alakját jelképező rajzolat is), és a pénzt ráhúzod a $ jelre, így kerül rá a fő számládra (egyébként így tudsz pénzt FELvenni is a számládról, $ jel, összeg kijelölése, aztán kézbe kerül a pénz)
Előzmény: Kham (110)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.10.07 0 0 111
1. Bloodcats
Én Drassenben találkoztam (talán a középső szektor bárjában) egy Mickey nevű, ír fickóval, aki monta hogy ő most állati prémekkel kereskedik, a fészek/odú felszámolása után neki vittem el a cuccot
2. Ezüst
A taktikai képernyőben egyszerűen húzd rá az inventoriban helyet kapó $ jelre. Ekkor eltűnik a fém és nő a pénzed
3. Pénz
Ugyanez a helyzet, a taktikai képernyőn bemész az inventori nézetben, és a pénzt ráhúzod a $ jelre, így kerül rá a fő számládra (egyébként így tudsz pénzt FELvenni is a számládról, $ jel, összeg kijelüése aztán kézbe kerül a pénz)
Előzmény: Kham (110)
Kham Creative Commons License 1999.10.07 0 0 110
Újabb problémák merültek fel, tegnap este a Kham Felszabadító Kftnél.
Hol lehet eladni a Bloodcatek szorméjét meg egyebeit eladni?
Hogyan lehet a bányában talált ezüstbol pénzt csinálni?
Miután eladtam Angel boltját a buzi tetkósnak, 10ezerért, ott van a custom merch kezében a pénz, de a current balanceban nem jelenik meg, hogy lehet odapakolni a pénzt?
Stein_ Creative Commons License 1999.10.06 0 0 109
Én amikor beszéltem a vincével, egy sérült, de bekötözött karaktert használtam. Ezután megmondta, hogy mennyibe kerülne a dolog és amikor fizettem, elvonultak kettesben egy szobába. néhány óra múlva a karakteremet sértetlenül kaptam vissza. A gyógyulás alatt pedig hospital volt írva a neve mellé.
Előzmény: Kham (108)
Kham Creative Commons License 1999.10.06 0 0 108
Hát tegnap próbálgattam egy kicsit, szal ez a Vince nevu doki, azt mondja hogy, jaj de sajnálja de fenn kell tartania a kórházat, úgyhogy pénzt fog kérni, majd ilyen msgboxban megjelenik, hogy akarsz-e fizetni ennyimegennyi pínzt, igen akarok... és nem történik semmi, se gyógyulás, se kórház, csak a pénzt veszi le. Erre mondaná Kohn bácsi: Ügyes.
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.10.06 0 0 107
Mike, Jissi
Akkor biztos így van
megmondom őszintén, miután én elfoglaltam egy területet nem igazán mentem "bele" a taktikai képernyőbe (csak védekezésnél), ezért nem is igazán próbáltam személyesen beszélni a dokival
Így mondjuk több is az értelme mint ahogy én csinálom, mármint annak hogy ott a kórház
köszi az infot!
mondjuk én recruitoltam és lehet hogy utánna már ez a párbeszédes dolog nem működik, sajna ezt meg se próbáltam :(
Mike Creative Commons License 1999.10.06 0 0 106
Nem tudom, hogy van ez, de nekem nem kellett kijelolni senkit sem betegnek. Egyszeruen odamentem a serulttel az orvoshoz, es az bizonyos osszegert meggyogyitotta, a korhazban. Ki is irta, hogy az illeto korhazban van, jelen pillanatban. Szvsz egyebkent semmi ertelme, a sajat orvos azert olcsobb is, es abba is hagyhatod barmikor a kezelest, kulso orvos eseteben azonban nem.

Udv, Mike

Előzmény: Kwisatz Haderach (102)
Jissi Creative Commons License 1999.10.05 0 0 105
Nekem párbeszéd után felajánlotta, hogy pénzért gyógyít és átment egy kezelőszobába. Utána, ha egy sérült emberrel(medkittel már lekezelt) mentem oda és szólítottam meg, mondta az összeget, kp-ban fizettem és kész, egy kis idő után ok volt. Nem kellett sem recruitolni, sem doctornak kijelölni.
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.10.05 0 0 104
Hoppá, ez a megközelítés fel se merült bennem :(
én is így jártam el, de nekem felkerült a listámra...
na pontosítsunk csak,
hosszas próbálkozás után feljött az a párbeszéd panel, hogy hajlandó velem összeállni (addig mindig valami olyasmit dünnyögött, hogy nem vagyok neki szimpi), ekkor Cambria lojalitása már nagyon magas volt (87%) és recruitoltam, ott mondta, hogy napi 500(?) pízt kér (egyébként úgy tudom, hogy akkor is lehet recruitolni, ha a gyerekét visszahozod, a megbízó nőci ui. a felesége)

te miért adtál neki pénzt? csak úgy??? csak úgy mindenki elfogadja :)

nekem rendesen bekerült a csapatomba, elvileg vihetném csatába is, de nem vagyok olyan szadista :)
szóval csak gyógyítgat

Előzmény: Kham (103)
Kham Creative Commons License 1999.10.05 0 0 103
Kedves Mindenholottlevo!
Gépet, CD-rommal.

Hát igen a pénzt elkéri, aztán nem jelenik meg a squad listán, és recruitra is csak azt mondja, hogy inkább nem. (persze gondolom hogy nem jön velem de így hogy jelöljem ki doktornak?)

Előzmény: Kwisatz Haderach (102)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.10.05 0 0 102
Kedves Kham!
Én még nem fejeztem be, mert a CD-romom bemondta az unalmast, és most válaszút előtt vagyok, hogy gépet vegyek-e, vagy CD-romot...a gépem is mán elég gyengus, csak az ÁFA forrásom pillanatnyilag kilőtte magát

na, de félre az offal
a doki azért kér pénzt, mert nem önként dolgozik neked, hanem pénzért (később lesz több ilyen karakter is, pl. Dinamo), fogd úgy fel, mint egy MERC-es zsoldost, kér egy minimálsi díjazást a szolgálataiért cserébe, elvégre valamiből neki is élnie kell :)

gyógyítani csak akkor fog, ha szokás szerint kijelölöd doktornak, a többieket meg betegnek, és persze időbe telik, hiába, csodákat még egy olyan csoda doki sem tehet :)

Előzmény: Kham (101)
Kham Creative Commons License 1999.10.05 0 0 101
Hát ha jól látom, már mindenki abbafejezte, csak nekem nincs elég idom végignyomni. Azért remélem egy szakérto visszatér, és megválaszolja nekem hogy a kórházban minek is kéri el a doki a pénzt, ha nem csinál cserébe semmit? Gondolom a pénzért cserébe mindenkit meg kéne gyógyitania, de én csak fizetek és nem történik semmi sem.
Kham Creative Commons License 1999.09.22 0 0 100
Köszönet az infoért, bár tegnap este iszonyatos fejtörés után rájöttem én is hogy mit is jelenthet medic-patient státusz:)
Előzmény: Kwisatz Haderach (99)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.09.22 0 0 99
jelöld ki patientnek a sebesültet, egy medic skillel rendelkező merc-et meg doctornak (úgy hogy a medic kit van a rendes kezében), 'asszem ha Vince-t beszervezed még jobban tud gyógyítani a Cambriaia kórház területén

+ azt is hallottam, hogy jelentős sebesülés esetén, ha túlterhelt embert sétáltatsz akkor lehet növelni a health pontjait (nem gyógyul így, hanem egyébként is nő a health pontja!) én még nem próbáltam

Előzmény: Kham (97)
Stein_ Creative Commons License 1999.09.22 0 0 98
A kötözés csak abban segít, hogy a fickó ne haljon meg.
Ahhoz, hogy teljesen felgyógyúljon pihentetni kell egy pár napig. Vagy egy idő után, ha nem kap ujjabb sebesülést, felgyógyúl. Szóval csak türelem...
Előzmény: Kham (97)
Kham Creative Commons License 1999.09.21 0 0 97
Úgy látom ez csak nekem okozott problémát, ha megsebesül a zsoldos ember, használom rajta a first aid kit-et, és Ira használja rajta a Medic Kit-et, de ennek ellenére a health nem nagyon növekszik, igaz hogy nem mondogatja azt se, hogy jajelvérzekmeghalok. Hibás lehet a példányom vagy valami más módon kell visszatornázni a karakterek health pointjait?
Stein_ Creative Commons License 1999.09.21 0 0 96
Gondolom nem foglaltál el minden várost, meg kihagytad a questeket...
Én 52 nap alatt játszottam végig.
Gyuricucc Creative Commons License 1999.09.20 0 0 95
Sziasztok!

Én 13. napon fejeztem be a játékot experienced-en, elsőre !
De jó volt!

Valaki volt nálam gyorsabb?

Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.09.20 0 0 94
SPOILER!!! SPOOILER!!!
CSAK AZ OLVASSA, AKI NEM AKAR ÖTLETELNI!!!

- Marbles (on the ground) = Enemies Slip
- Emtpy Can + Fathom (attached to a door) = Alarm
- Aluminium Tube (or Rod) + Spring (attached to a gun) = Less Action Points To Fire
- Steel Tube + Tape + Quick Glue (attached to a gun) = Longer Barrel/Wider Range
- Compound 18 + Armor = Stronger Armor
- Ceramic Plates + Vest = Stronger Vest
- Monster Queen Slime + Armor = Stronger Armor
- TNT + RDX = HMX
- C1 + RDX = C4
- TNT + Platin Watch + Tape = TNT With Timed Fuse (ezt ha jól tudom csak a német verzió tudja, az US-ből eltávolították)
- Lameboy + Copper Wire = Display
- X-Ray Tube + Fumblepack + Chewing Gum = X-Ray Device
- X-Ray Device + Display = X-Ray Detector (batteries needed)
- String + Soda Can + ??? = erre azt olvastam, hogy hallgatózáshoz jó

aztán
a cigaretta növeli a morált ha minden igaz, lehet hogy a walkman is, de ezt nem tudom, nem láttam még

ToMy_ Creative Commons License 1999.09.20 0 0 93
Hiya!
Az elem az X-Ray Device-hez kell, ha megepitetted.

bye all
ToMy_

Stein_ Creative Commons License 1999.09.20 0 0 92
Rugó+Aluminium rod = kevesebb AP költség lövéskor (persze bele a fegyverbe)
Az elem nem emlékszem már, mihez kell de a walkman szerintem semmire...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!