Elöszor én is erre a túlterheléses dologra gyanakodtam, ezért csata elott mindig eldobáltam egypár cuccot, de ez csak +2APnyit számított.
Tegnap jött Mike, nagyon trükkös volt bebújt egy szobába az Alma börtönben, és kutya nehéz volt kifüstölni. Azért a jó öreg mustárosgázt nem bírta, és kirobogott a szobából, vesztére. Miután meghalt fel lehetet tole venni egy gázálarcot, úgy láccik nem volt olyan jó gázálarc:)
Ja igen, még azt is tapasztaltam, ha az embereim fáradtak, vagy túl vannak terhelve (130-140% súly) akkor is jelentősen kevesebb az AP-jük, sőt túlterhelésnél, ha mozognak nagyon gyorsan lemegy az energia szintjük is
hát már régen néztem körül idegen site-okon, úgyhogy csak általánosságban tudok mondani valamit
úgy tudom, a képesség pontok alapján határozza meg az AP pontok nagyságát, gondolom elsősorban azok számíthatnak, amik fizikai dolgokhoz kapcsolódnak, pl. agility, dexteritiy, strength
meg persze a health, ezeket nézd meg, hogy hogyan állnak a két karakter esetében
azért írtam hogy régen jártam máshol, mert el tudom képzelni, hogy valami elvetemült fan site-no ott van akár a képlet is :)
Hát Mickey, még midig nincs de sebaj, van itt más kérdés. Mibol számolja ki hogy mennyi AP-t kapanak, az emberkék egy fordulóra? (Vagy ezt leírták a játék elején, csak nem figyeltem?)
Mindesetre szegény CustomMerch vagy 5AP-vel kevesebbet kap mint a vele egy szinten levo Merch.
én még úgy találkoztam vele, hogy nem is volt közöm a macsekekhez, szóval az első napon, próbáld meg megnézni máshol is...húúúú, most jó sokat segítettem :)
Naná, hogy Mickey nem volt a helyén:(. Pedig tényleg ottkéne lennie, (mindenhol azt írták hogy ott lesz), igaz hogy a fészket még nem számoltam fel, csak simán megrohantak a gaz vérmacskák az úton egyszer.
1. Bloodcats
Én Drassenben találkoztam (talán a középső szektor bárjában) egy Mickey nevű, ír fickóval, aki mondta, hogy ő most állati prémekkel kereskedik, a fészek/odú felszámolása után neki vittem el a cuccot (ott maradt Drassenben a bárban, nem mozgó NPC)
2. Ezüst
A taktikai képernyőben egyszerűen húzd rá az inventoriban helyet kapó $ jelre. Ekkor eltűnik a fém és nő a pénzed
3. Pénz
Ugyanez a helyzet, a taktikai képernyőn bemész az inventori nézetbe (mikor a merc képe részletesebb és megjelenik mellette az alakját jelképező rajzolat is), és a pénzt ráhúzod a $ jelre, így kerül rá a fő számládra (egyébként így tudsz pénzt FELvenni is a számládról, $ jel, összeg kijelölése, aztán kézbe kerül a pénz)
1. Bloodcats
Én Drassenben találkoztam (talán a középső szektor bárjában) egy Mickey nevű, ír fickóval, aki monta hogy ő most állati prémekkel kereskedik, a fészek/odú felszámolása után neki vittem el a cuccot
2. Ezüst
A taktikai képernyőben egyszerűen húzd rá az inventoriban helyet kapó $ jelre. Ekkor eltűnik a fém és nő a pénzed
3. Pénz
Ugyanez a helyzet, a taktikai képernyőn bemész az inventori nézetben, és a pénzt ráhúzod a $ jelre, így kerül rá a fő számládra (egyébként így tudsz pénzt FELvenni is a számládról, $ jel, összeg kijelüése aztán kézbe kerül a pénz)
Újabb problémák merültek fel, tegnap este a Kham Felszabadító Kftnél.
Hol lehet eladni a Bloodcatek szorméjét meg egyebeit eladni?
Hogyan lehet a bányában talált ezüstbol pénzt csinálni?
Miután eladtam Angel boltját a buzi tetkósnak, 10ezerért, ott van a custom merch kezében a pénz, de a current balanceban nem jelenik meg, hogy lehet odapakolni a pénzt?
Én amikor beszéltem a vincével, egy sérült, de bekötözött karaktert használtam. Ezután megmondta, hogy mennyibe kerülne a dolog és amikor fizettem, elvonultak kettesben egy szobába. néhány óra múlva a karakteremet sértetlenül kaptam vissza. A gyógyulás alatt pedig hospital volt írva a neve mellé.
Hát tegnap próbálgattam egy kicsit, szal ez a Vince nevu doki, azt mondja hogy, jaj de sajnálja de fenn kell tartania a kórházat, úgyhogy pénzt fog kérni, majd ilyen msgboxban megjelenik, hogy akarsz-e fizetni ennyimegennyi pínzt, igen akarok... és nem történik semmi, se gyógyulás, se kórház, csak a pénzt veszi le. Erre mondaná Kohn bácsi: Ügyes.
Mike, Jissi
Akkor biztos így van
megmondom őszintén, miután én elfoglaltam egy területet nem igazán mentem "bele" a taktikai képernyőbe (csak védekezésnél), ezért nem is igazán próbáltam személyesen beszélni a dokival
Így mondjuk több is az értelme mint ahogy én csinálom, mármint annak hogy ott a kórház
köszi az infot!
mondjuk én recruitoltam és lehet hogy utánna már ez a párbeszédes dolog nem működik, sajna ezt meg se próbáltam :(
Nem tudom, hogy van ez, de nekem nem kellett kijelolni senkit sem betegnek. Egyszeruen odamentem a serulttel az orvoshoz, es az bizonyos osszegert meggyogyitotta, a korhazban. Ki is irta, hogy az illeto korhazban van, jelen pillanatban. Szvsz egyebkent semmi ertelme, a sajat orvos azert olcsobb is, es abba is hagyhatod barmikor a kezelest, kulso orvos eseteben azonban nem.
Nekem párbeszéd után felajánlotta, hogy pénzért gyógyít és átment egy kezelőszobába. Utána, ha egy sérült emberrel(medkittel már lekezelt) mentem oda és szólítottam meg, mondta az összeget, kp-ban fizettem és kész, egy kis idő után ok volt. Nem kellett sem recruitolni, sem doctornak kijelölni.
Hoppá, ez a megközelítés fel se merült bennem :(
én is így jártam el, de nekem felkerült a listámra...
na pontosítsunk csak,
hosszas próbálkozás után feljött az a párbeszéd panel, hogy hajlandó velem összeállni (addig mindig valami olyasmit dünnyögött, hogy nem vagyok neki szimpi), ekkor Cambria lojalitása már nagyon magas volt (87%) és recruitoltam, ott mondta, hogy napi 500(?) pízt kér (egyébként úgy tudom, hogy akkor is lehet recruitolni, ha a gyerekét visszahozod, a megbízó nőci ui. a felesége)
te miért adtál neki pénzt? csak úgy??? csak úgy mindenki elfogadja :)
nekem rendesen bekerült a csapatomba, elvileg vihetném csatába is, de nem vagyok olyan szadista :)
szóval csak gyógyítgat
Hát igen a pénzt elkéri, aztán nem jelenik meg a squad listán, és recruitra is csak azt mondja, hogy inkább nem. (persze gondolom hogy nem jön velem de így hogy jelöljem ki doktornak?)
Kedves Kham!
Én még nem fejeztem be, mert a CD-romom bemondta az unalmast, és most válaszút előtt vagyok, hogy gépet vegyek-e, vagy CD-romot...a gépem is mán elég gyengus, csak az ÁFA forrásom pillanatnyilag kilőtte magát
na, de félre az offal
a doki azért kér pénzt, mert nem önként dolgozik neked, hanem pénzért (később lesz több ilyen karakter is, pl. Dinamo), fogd úgy fel, mint egy MERC-es zsoldost, kér egy minimálsi díjazást a szolgálataiért cserébe, elvégre valamiből neki is élnie kell :)
gyógyítani csak akkor fog, ha szokás szerint kijelölöd doktornak, a többieket meg betegnek, és persze időbe telik, hiába, csodákat még egy olyan csoda doki sem tehet :)
Hát ha jól látom, már mindenki abbafejezte, csak nekem nincs elég idom végignyomni. Azért remélem egy szakérto visszatér, és megválaszolja nekem hogy a kórházban minek is kéri el a doki a pénzt, ha nem csinál cserébe semmit? Gondolom a pénzért cserébe mindenkit meg kéne gyógyitania, de én csak fizetek és nem történik semmi sem.
jelöld ki patientnek a sebesültet, egy medic skillel rendelkező merc-et meg doctornak (úgy hogy a medic kit van a rendes kezében), 'asszem ha Vince-t beszervezed még jobban tud gyógyítani a Cambriaia kórház területén
+ azt is hallottam, hogy jelentős sebesülés esetén, ha túlterhelt embert sétáltatsz akkor lehet növelni a health pontjait (nem gyógyul így, hanem egyébként is nő a health pontja!) én még nem próbáltam
A kötözés csak abban segít, hogy a fickó ne haljon meg.
Ahhoz, hogy teljesen felgyógyúljon pihentetni kell egy pár napig. Vagy egy idő után, ha nem kap ujjabb sebesülést, felgyógyúl. Szóval csak türelem...
Úgy látom ez csak nekem okozott problémát, ha megsebesül a zsoldos ember, használom rajta a first aid kit-et, és Ira használja rajta a Medic Kit-et, de ennek ellenére a health nem nagyon növekszik, igaz hogy nem mondogatja azt se, hogy jajelvérzekmeghalok. Hibás lehet a példányom vagy valami más módon kell visszatornázni a karakterek health pointjait?