Szimpatikus az ár, mert ezek ritkaságok a nem fanatikus rajongók számára, mint én is vagyok. Persze némely filmet (mint Romero trilógiája) megvettem eredetiben, de mindent nem lehet a metal mellett pénzzel bírni.
Szóval megadnád a kontaktot? Csak annyit írj, hogy igen vagy nem. Pozitív válasz esetén emilezek neked.
Miért lenne az.
1000ft/film és meg vagyok elégedve a minőséggel is.
Jövő héten még 10 érkezik Necromantic 1-2,From beyond,Suspiria,Trauma,Inferno,Phenomena,Tenebrae stb..
Mióta létezik dvd én azóta keresem ezeket a filmeket és mivel nekem fontos a magyar felirat és a képminőség,örülök hogy végre találtam egy ilyen forrást.
Vagy ajánljon valaki jobbat.
Csak érdekesség képpen rendeltem egy hazai dvd kalóztól pár filmet:Lifeforce,Reanimator,Bridge The Raenimator,Cannibal Holocaust,Zombie/Lucio Fulci/,Dark City.
Meg is jöttek,semmi probléma velük,jó minőség, magyar felirat.
Bele-bele nézegettem a Dawn.Of.The.Dead.Ultimate.Cut.Xvid-be, ami ugye a 156 perces német nyelvű változat. Elég sok jelenet volt eddig amit kihagytak a Director's Cut-ból, de ez a német elviselhetetlen :( .
Na mindegy, ehhez is majd csinálok pár képet (föleg a kivágott jelenetekből).
Alaposan megnézve a Cabin Fevert, a legjobb a barna hajú maca és a csöcsei voltak. Egyszer meg lehetett nézni, de manapság nulla eredetiség van ezekben a filmekben: néhány amcsi tini (rendszerint párban, modelelekt meghazudtoló szépségű fiúk és lányok) bemennek az erdőbe, aztén elhullanak valami miatt. Ez a péntek13 meg az evil dead óta nem túl eredeti. Bár néhol elég véres volt, a teljes véres pofájú főhős azonabn pont úgy nézett ki (az őz elütése után), mint Bruce Cambell.
Az egyetlen értékelhető momentum az volt, amikor szájbatekerék a gitárral a szájharmonikást és sipult benen tovább :-)
Also Known As: Abîme des morts vivants, L' (France) Abgrund der lebenden Toten, Der (West Germany) Bloodsucking Nazi Zombies (video title) Desierto de los zombies, El Grave of the Living Dead Oase der Zombies (Germany) (DVD title) The Oasis of the Living Dead (USA) The Treasure of the Living Dead Trésor des morts vivants, Le (France)
During World War II, a small German squadron was assigned the task of carrying a shipment of Nazi gold across the African desert. Along the way, the squadron was ambushed by the Allies, and only one American soldier, Robert, survived. Years later, Robert tells his story to a German treasure hunter named Kurt, who promptly murders him. Robert's son, upon learning of his father's death, vows to travel to Africa and find the lost gold himself. While the desert is hazardous enough by itself, the dangers lurking around this oasis are more than any of the treasure hunters ever imagined.
Szóval a zombik nem azért vannak ott, hogy zabáljanak, hanem hogy megvédjék az aranyat, mert ugye ők a nácik. :)