Keresés

Részletes keresés

Dugó Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15498
Üdv újra itt!
:))
Na most akkor mi az igazság?
adj egyértelmű választ, mert cikis a helyzet:)

Írjál gyakrabban!

Előzmény: magie (15490)
utetoro Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15497
megyeriS !!

Ezt mi a fasznak írtad ebbe a topikba??
Nem szégyenled magad?? Ilyenek alakok miatt érzi rosszul magát a Megyeri úton az ember. Lilába öltözött fradista mentalitás !!!!

Hajrá Újpest !!!!

Előzmény: megyeriS (15487)
Dugó Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15496
Szép volt gguszti, szép volt gguszti!
:)
Előzmény: gguszti (15491)
utetoro Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15494
Kedves Megyeris és Ultra szurkolótársaim !!!

Felháborító az egész ahogy levetítitek saját szurkolótársaitokra politikai indulataitokat, pártállásotokat. Félve írok, mert U-boat tutira leszúr, hogy na még egy liberálbolsimoszadosrabbis álújpesti hozzászólás. Hogy jöttöt Ti ahhoz, hogy más újpestit lebasszatok csak azért mert kritizálják a csapatot. Ne süllyedjetek már le a fradisták szintjére, akik már a leláton is miépeznek bocsakiznak atv-znek.
Ugyanúgy nem bírjátok az eltérő véleményeket feldolgozni a csapat körül, mint Kövér Lacáék. Megyeris Te még agresszívabb vagy mint az Ultra.
Ultra !! Ne állítsad be magadat úgy, mintha Te lennél a minta UTE szurkoló, a tökéletes etalon, a többiknek pedig nincs joga a kritikához, mert nem volt benne a 800 nézőbe a Sopron ellen(ha jól emlékszek). Nehogy már Te mondd meg, hogy ki az igazi újpesti. Ezt a többiek nevében kikérem magamnak. Te aki mindig szociológiai mélységekbe tudsz lemenni, elgondolkozhatnál, mi vezetett a 800 nézőhöz az évek folyamán.
Egyébként szerintem nem volt rossz a csapat, csak szar a védelem. A fradi meccshez képest százszor jobb volt a játék. Azért a Kozelnek 50 milláért ennél jobban kellene a védelmet irányítania.

Előre lilák Táncolt Törő !!!

gguszti Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15493
Ehh, ez lila akart lenni, csak siettem...

HAJRÁ LILÁK, MINDÖRÖKKÉ!!!

Előzmény: gguszti (15491)
gguszti Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15491
Ez itt a 3000. hozzászólásom, ha minden igaz.

Már csak ezért is nyerünk holnap -bár nem tudom, a kettőnek mi köze van egymáshoz-! :))

HAJRÁ LILÁK, MINDÖRÖKKÉ!!!

magie Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15490
A Sport1 igenis adja a kupameccset, csak ugyanúgy csúszással, mint Dújvárosból. (Ha az MTK-ra gondolsz, akkor igazad van!)
Véleményem szerint Győrben a legnagyobb hibát ott vétettük, hogy megint megpróbáltuk elcsalni az első félidőt. A győriek egyszerűen lelkesedésből megvertek minket.
Na, de tekintsünk előre:
Le kéne rohanni a bányászokat az első pillanattól kezdve! Az én csapatom ez lenne:
Szántai - Tamási, Kozel, Lőw - Tokody, Erős, Sloncik, Korolovszky, Piroska - Túlio, Vagner.

Ebből gondolom az is kitűnik, hogy mi a véleményem az igazolásainkról!

Még valami: Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de én azt látom, hogy a kapusedzőnk nem igazán áll feladata magaslatán (hogy finoman fogalmazzak!). Tavaly a Vasas két leggyengébbje a Kavicsfalvi, ill. a "Hajdú jú dú" volt. Ezt megelőzően a Szabinak volt nagyon gyenge időszaka, most meg a Poszának. Szal nem tudom, de nekem ez egy tendenciát jelöl.

Dugó!
Köszönöm a húsvéti "jókívánságaidat"! :)) Nagyon jólesett, hogy gondoltál rám! :)
Azért, ha legközelebb találkozunk, akkor lehet, hogy bemutatkozom, hogy ne tartsalak tévedésben.

Előzmény: Dugó (15489)
Dugó Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15489
Nem adja.

Kénytelen leszel kijönni.

Hál'istennek semmilyen TV nem adja.
Így sokan lehetünk.

Előzmény: utegolyo (15456)
Dugó Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15488
Ne legyél elkeseredve!

Az elmúlt évekhez képest most játszottunk a legjobban. Arról nem a csapat tehet, hogy nem adtak meg nekünk két gólt. Ha az megvan akkor mi nyerünk és halle lúja.
Ráadásul szerintem a fradi mecset kivéve a csapat egyre jobban játszik.
Lassan összejön a védelem is és jók leszünk.
Glázernek is rá kel jönnie ki való jobbek posztra ki ide, ki oda.

Előzmény: utegolyo (15449)
U-boat Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15486
Huskey

Ezt még neked a kötél ügyben:

Kövér László beperli Kovács Lászlót
2002. április 2. 18:31

MTI

Peres eljárást kezdeményez a szocialista pártelnökkel szemben Kövér László, a Fidesz - Magyar Polgári Párt ügyvezető alelnöke - derül ki a Fidesz közleményéből.

A közlemény szerint "Magyarország polgárai fontos döntés előtt állnak. Az ő választásuk megfontoltságát igyekszik porrá zúzni Kovács László, a szocialista párt elnöke, aki a választások előtt néhány nappal szánt szándékkal félrevezeti az embereket, mert olyan kijelentést tulajdonít Kövér Lászlónak, amelyet ő maga soha sem mondott".

"Megálljt kell parancsolnunk a szavainkat kifacsaró, mondanivalónkat meghamisító nyilatkozatoknak!" - áll a Fidesz közleményében. A dokumentum leszögezi: az emberek félrevezetéséért Kovács Lászlónak a független magyar bíróság előtt kell felelnie.

U-boot
UI: Ismerd meg kire szavazol!

Előzmény: U-boat (15485)
U-boat Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15485
Huskey

Persze nem kell reagálnod de azért egy másik topicból is bemásoltad az írásomat. Csak mert nem bírtad ki. Csak mert nem bírtál a véreddel. Így volt?

"Sajnos néhány ember szerint mégis azt jelentené..... "

Mivel hazudsz vagy nem vagy kellőképpen tájékozott a kérdésben elmesélem neked miért történt Pokorni szerint félremagyarázás (mielőtt a tendencia szerint azt mondanád hazugnak neveztelek...leírom: választhatsz is)

A hangfelvétel tanúsága szerint Kövér ezt mondta:

"...az egyik legdinamikusabban fejlődő gazdasági ágazatunk a turizmus számára. Szóval mindezt felejtsük el egy pillanatra fogadjuk el azt, hogy csak ennyire vagyunk képesek. Hogy egy képesség nélküli, alkalmatlan, tehetségtelen néppé lettünk az elmúlt néhány évtizedben. Csak én erre azt mondom, hölgyeim és uraim, hogy így viszont nem érdemes élni. Tehát, hogyha így gondoljuk, akkor menjünk le a pincébe, keressünk egy jó erős kötelet, meg egy viszonyleg erős gerendát és szöget, és kössük fel magunkat (enyhe kuncogás a teremben). Csak én azt szeretném kérni azoktól, akik ezt próbálják önökkel elhitetni, évek óta ezt próbálják súlykolni az önök fejébe, hogy legalább járjanak elöl jó példával.(nagy derültség és taps) És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük többre mennénk" (nagy derültség és taps).

Ehhez képest amit az MSZP előadott. Tóth Károly MSZP-s országgyűlési képviselő állítása szerint a Fidesz ügyvezető alelnöke ezt mondta:

"Sokan vannak ma Magyarországon, akik nem tudnak örülni a kormány intézkedéseinek és sikereinek. Ezért azt ajánlom nekik: vegyenek egy kalapácsot, egy szöget és egy kötelet, menjenek le az alagsorba, és a szögre, vagy ha találtak jó gerendát, akkor arra kössék fel magukat. Ezzel nagy szolgálatot tennének, mert nélkülük könnyebben és hamarabb tudnánk megoldani a feladatainkat." Majd hozzátette: "Lehet, hogy egy kicsit messzire mentem. Akkor azt javaslom nekik, maradjanak életben, az lesz a legnagyobb büntetésük, hogy látják megvalósulni céljainkat, legfeljebb koloncként cipeljük őket a hátunkon."

Így is lehet hazudni MSZP módra néhány alanyt és állítmányt kicserélni, az egészet kiragadni a szövegkörnyezetéből...csak úgy kommunistássan csak úgy Weberesen.

Az Olimpia: Megütköztél a Fidesz logót látva? Az MSZP szegfütől nem lettél volna megütközve mi? De hát ezt az olimpiát egy párt akarta majd melléjük sorakozott a nemzet is. Tudod Medgyessy is aláírta ahogy te majd kijelentette "nincs ki az öt kereke annak aki támogatja". Te is aláírtad neked sincs ki...ez a te elnökjelölted.
Szóba se került volna az olimpia ha nem mondtátok volna le a világkiállítást. Mert ti mindentől féltek ami a Magyarságot össze hozza,közös célban egyesíti. Tudod mit mondott Orbán nem az a fontos, hogy megkapjuk e a rendezést hanem, hogy képesek vagyunk e megvalósítani.
"Mindaz, aminek megoldását, megépítését, megteremtését egyébként is el kell végeznünk, ebben a nagyszerű közös elképzelésben új értelmet nyer."

"Csaba Iván nem ugy gondolta "...hát hogy gondolta te kis gondolatolvasó? Ez a félremagyarázás úgy MSZP módra.

Zárszóként.
-Kiváncsi lennék, hogy az idézetet tőlem honnan vetted? Mert ugyanis ott aPolitikai topicban nem szóltál. Remélem nem csak az én hozzászólásaimat elemezgeted.
-Azt már tudom, hogy a létező összes választási topicban fontosnak tartod az MSZP-s szivedet kiönteni...de mindezt tudják rólad a Munkácsi rokonaid?
-Tudod sokan voltunk akik akkor is bíztak a jövőben amikor te ezt írtad az MTK fúzió kapcsán: "sajnálod de legyen egyesülés". Mi már ekkor külön oldalon álltunk.
-Szerinted még mindig megvernék Deutchot Újpesten?
Csak mert néha kijár meccsekre...próbálkozz. Mert másra nem igen számíthatsz.
-Meséld el nekem mi tetszett Horn Gyula könyvében? Talán leírta az igazságot? Vagy láttad a válvonogatását és megjegyzését? "Na és?"
-Szerinted amikor az MSZMPből MSZP lett, Horn Gyulából demokrata, a munkásőrökből polgár...megváltozott e a szemedben mondjuk Deutch?
-Mi a vélemyényed ha "Schmidt Mária 0" és "Farkasházyban csak egy hiba van, hogy Fradi drukker...és a II. kerületi várnegyedből prédikálod a szociális érzékenységet kiben van a hiba?
-Utolsó kérdésem: Szerinted kik akasztottak utoljára Magyarországon?

Reménykedj csak...a remény hal meg utoljára...de az is elpusztul.

U-boot

Előzmény: Husky (15465)
gguszti Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15484
Bocs, félreértettelek!
Azt hittem, azt kérdezed, hogy van a szöveg, de rájöttem azóta, hogy nem. :)

Az én egyik csengőhangom a "Gyorsan változnak az idők". :)

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: Strong (15483)
Strong Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15483
Nekem RAJTA VAN A HONLAPOMON !!!

A VINYON IS MEGVAN !!! A szurkolasok is le vannak toltve... :)))

A csengohangjaim egyike az ALE,ALE !!!

FORZA VIOLA !!!

77 TULIO 77

Előzmény: gguszti (15479)
lg18 Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15482
köszi szépen. holnap majd hívogatlak, ok? :)

HAJRÁ LILÁK!!!!!!!

Előzmény: gguszti (15481)
gguszti Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15481
Azokhoz akkor sok sikert! Én ma túlestem a legutolsón ebben az időszakban. Gyere trefire!

Dugo!
Ha erre jársz, írd majd be légyszíves, hogy mikor találkozunk (sms is jó). Köszi!

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: lg18 (15480)
lg18 Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15480
nem is 1.... :((((( egy előtte, egy alatta.... :(((
Előzmény: gguszti (15478)
gguszti Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15479
Az UTE Himnuszt IDE kattintva le tudod tölteni!

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: Strong (15473)
gguszti Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15478
A ZH? :((((( Sajnálom, komolyan... :(((
Előzmény: lg18 (15472)
Strong Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15475
Amikor a banyasz vesztesre all , es ketsegbeesve kontraznak , akkor be kell hozni MIKIT , es akkor VEGE A LOMBARDNAK !!!

FORZA VIOLA !!!

77 TULIO 77

Strong Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15474
Kapuba Szantait,
Kozeppalyara Toki , Low , elore TULIO , Roby , es mar meg van oldva a problema!!!

Sajnos nem lehetek ott , de a livescore-on , es a teletext-en at FIGYELEM A MECCSET !!! Remelem , lesz elo kozvetites a sportforumon...

FORZA VIOLA !!!

77 TULIO 77

Strong Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15473
lg18 : HOLNAP MULATHATSZ !!!

LEZUZZUK A BANYASZT , ES A DONTOBEN A HALIT IS !!!

NEM EMLEKSZEL, HOGY VAN AZ UTEHIMNUSZ ???

HAJRA UJPEST
KUPAGYOZTES...

FORZA VIOLA !!!

FORZA VIOLA !!!

FORZA VIOLA !!!

FORZA VIOLA !!!

FORZA VIOLA !!!

77 TULIO 77

Előzmény: lg18 (15472)
lg18 Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15472
B@ssza meg...............nem tudok menni :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Előzmény: gguszti (15471)
gguszti Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15471
Akkor biztos jó hangulat lesz, 0 ellenségeskedéssel! (Azért nem feltételes módban írom, mert nem is akarok arra gondolni, hogy nem jutunk be...)

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: Gram (15470)
Gram Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15470
A Haladással döntőzünk, ha holnap nyerünk Tatabányán. (Dferr-Hali 2-3)
Husky Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15469
Hello!!!

Csak nem odamész akiről multkor beszéltél??? Baszki! Sok sikert hozzá! Azért anno nem gondoltam volna, hogy "idáig" jutsz :))) Azért remélem ha ugy adódik "megemlékezel" rólam is :)))

Mikor mész? De inkább majd csörgök!

Husky

Előzmény: Belepofázok én is (15468)
Belepofázok én is Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15468
Üdv!

Bocs off leszek.
Husky hagyjad.... nem érdemes vitakozni vele. Ha valamit a fejébe vesz az ugy kell, hogy legyen.

Egyébként meg szeretném bejelenteni, hogy a következő kb 2 évben az eddig is igen megritkult hozzászolásaim, illetve meccs látogatásaim tovább ritkulnak ugyanis kaptam egy igen jó állásajánaltot egy neves külföldi banktól amit elfogadtam. Remélem időm engedni fogja, hogy azért ritkán de beköszönjek majd kedvenc csapatom topicjába.

Sok sikert a csapatnak! Hajrá Újpest!

Bye
BÉI

Előzmény: Husky (15465)
utegolyo Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15467
U-boat

Szerintem a szurkolók 80%-a szidja a csapatát rossz meccsen, vesztes állásnál (azért nem az anyázásra gondolok). Viszont én Újpesten 0-1-es állásnál nem sok gunyoros, kárörvendô arcot látok, ebben vitatkoznék veled. (Gondolom nem rám céloztál, hiszen nem is ismersz.)
Szerintem régebben anyázás szempontjából is rosszabb volt a helyzet, most a Vasas meccs után sem volt komolyabb fújolás, inkább csalódottak voltak az emberek.

Számomra az egész csapat szimpatikus, kellemes srácokból áll, de a futballtudásuk sokaknak megkérdôjelezhetô. Ha nagy csapatot akarunk, ahhoz jó játékosok kellenek.

Egy-két fiatalt én is szívesen látnék a csapatban.

Hajrá Lilák!

zombieball Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15466
látod U-boat milyen furcsa, amikor a csapatról meg amit a szurkólókról írsz azzal szinte mindig egyetértek, nem lenne jobb lenne ha megmaradnál ezeknél a témáknál? Mert ez nem az 'ÚJPEST FC ÉS POLITIKAI NÉZETEIM' topik hanem az 'ÚJPEST FC' topik. Miért akarod hogy átugorjam (v bárki is átugorja) amit írsz?? Az neked miért jó?? És mi van ha egy idő után mindenki átugorja?? Akkor leszel teljesen boldog?
Egyébként nem tudom miért vetted 100%-ig magadra, én speciel egy részét Husky-nak szántam, mivel nem látom értelmét hogy bárki is politikai topikból idézzen itt. Azért nem szólítottam meg név szerint senkit, mert többen is politizálgatnak itt keményen.
Győr elleni meccs: meglehet gyenge a védelem, de könyörgöm eggyel több szabályos gólt szereztünk mint az ellenfél, tehát nyernünk kellett volna! Melyik csapat bírja el, ha idegenben elvesznek 2 gólt?
Igenis mindenki jöjjön az Mtk ellen! Majd a meccs után meglátjuk, okosabbak lettünk-e.
Előzmény: U-boat (15460)
Husky Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15465
off!!!
Kedves U-boat!

Nem kellene reagálnom de mégis megteszem....

"A kötelet is a csapatot is magad válsztod. Csaba Iván a kötelet választotta én a csapatot. " Én a csapatot választottam, illetve a te politikai felfogásoddal ellentétes oldalt ami szerintem(szerintünk) nem jelenti a kötelet. Sajnos néhány ember szerint mégis azt jelentené.....

Ami pedig Kövér beszédét illeti. Tessék meghallgatni (ugen meghallgattam én is) közben észrevenni a jó kis röhögéseket a háttérben majd az egészről véleményt nyilvánítani. A részleteket láthatjátok a politika fórumban.

Mellesleg a rekació elöször az volt, hogy nem is mondott ilyet..... utána kiderült, hogy meg van a szomathelyi hangfelvétel és a Csaba TV is készített felvételt. Itt kedzödött az állítólagos média támadás. Most már ott tartunk, hogy Pokorni szerint félremagyarázás történt. Ja néha szóba kerül a teljesítményünk meg az Olimpia is. Nos megnyugtatlak, hogy én is aláirtam az Olimpiai ívet egy kis megütközéssel a fidesz logót látva de tisztában vagyok azzal, hogy 2012-ben esélyünk sincs megkapni az Olimpiát. Sokat nyom a latba az, hogy volt szerencsém Sydneyben élőben látni a játékokat. Jó lenne szép lenne ha rendezhetnénk Olimpiát de álmodni kevés..... és ez kedves U-boat nem azt jelenti, hogy mi tehetségtelen népnek tartanánk magunkat hanem azt, hogy néha tisztába kéne lenni a lehetőségekkel és a tényekkel!

Csaba Iván nem ugy gondolta ahogy te szeretnéd őt értékelni. Azért mert valaki nem ért egyet egy nézettel azért ugye nem kell máris rohani a gerendához?

Kik értették a mondatodat? Na ezt hagyjuk.... a te "oldalad" max.

Részemről befejeztem. Két különböző oldalon állunk (nem a csapatra vonatkozik) és ez igy is marad.

Üdv
Husky

Előzmény: U-boat (15453)
gguszti Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15464
"Nekem szerdan Tatabanyan a helyem...."

Szerintem sokan gondolják így, és rengetegen leszünk! Kár, hogy a hétköznap 4 óra miatt kell sokaknak otthon maradni.

Én is megyek, nagyjából ugyanolyan felállásban leszünk a kocsiban, mint voltunk Győrben. :)

HAJRÁ LILÁK!!

Előzmény: poora (15454)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!