Pityubá, akkor sok pénzt fogsz keresni és már nem Neked kő bütykölni a járgányt... :-)))
Voltunk megnézni a csodagépemet... :-((( gyerekek... olyan lukas az alváz, hogy számomra elképzelhetetlennek tűnik, hogy ebből még autó lesz... (Csináltam egy-két fotót, majd egyszer csak készen lesznek.) A bácsi biztatott, hogy nyugodtan reménykedjek, de ilyet még ő se látott.
Hello Boxoska!
Ez valóban nem suzuki, mert az az ő autójuk, ez meg a mi autónk :-)))
12-14 liter az átlagom, csak az a gáz, hogy elkezdtem a privát biznicet és nattyon nincs időm bogit bűvölni :-((
Hali! A fütéssel lehetnek még gondjaim nekem is, hétvégén teszteltem - mint utólag kideritettem hátra fujtuk a meleget - ha fujtuk, mer én nem éreztem semmit...
A szivatóm meg szivat! Márminthogy engem. Kicseréltettem ugye a bimetált, jo, másnapra nem kapcsol. Vissza a szervizbe, visszaakasztja, akkor jo, másnapra semmi. Na? Jönnek a melegek, visszarakatom megint...
A kicsikocsi sajna elfelejtett féklámpázni. Néztem az izzók jók, biztositékok jok, kábelek (amennyire láttam) jók. Brühühü...
Segítség!!
A Bakáts téren vettem tetőkárpitot de nemtom hogy kell felrakni. Az eredeti nem volt meg mikor a kocsit vettem. 66-osba meddig nyúlik előre a szélvédőnél???
köszi mindenkinek
na ma nekimentem a fütésnek (eddig nem volt benne)
nemtudom a gyárban hogy gondolták (télen a meleg forró levegő bele a hideg fém csőbe) de nekem a küszöbben lévő fütésvezető csőből egy marék rozsda maradt
kicseréltem műanyag gégecsőre köszöb szétvágva ujra heggesztve,
az a hármaselosztó ami az oldalsó-pedálokra-szélvédőre elosztja a meleg levegőt okozott némi szemöldökráncolást lévén eredetit nem láttam
de az eredmény megérte!
meglepően jó a füsés pár kilóméter és jött a meleg előre !!!
Friss Bogár tulajdonos vagyok kevés pénzzel s ebből adódóan rengeteg gondom van. Az áldozatom egy 68 - as bogi kb 200 négyzetméteren szétterítve kasznizás után. A jelenlegi legnagyobb problémám, hogy ma volt az alváz homokszórva és festve, de valami barom leszórta róla az alvázszámot. Járt valaki hasonlóan? Mekkorát fogok szívni és mi a teendő?
Üdv, Pityubá!
Csak érdeklődtem a festékkel kapcsolatban, nem akartam hogy azért álljon a dolog mert nincs fösték. Hát nem is azért áll... :-)))
A másik autón amit csinált, nem tudom mennyi idő volt, de azon nem volt ennyi munka. Csak hétvégén dolgozik az emberke, nem bánom ha lassú, csak szép legyen (ezt mondtam neki is. Lehet hogy kár volt...)
Mennyit eszeget-iszogat a kis narisárga?
A mi sárgánk "ezerkecske"-mocival épp most mértük le, hogy városban 8 lityit 100 km-en. (vagy ilyen jó a lábunk...) És mindezt nem olajból, mert már olyat is hallottam.
Mindenesetre ha túl sokat eszik, akkor gondolom annak oka van. De végül is ez nem Suzuki...
Szija Boxoska!
Köszönöm kérdésedet. Ment ő eddig is, csak egy kissé iszákosan.
Hogyhogy ily soká megy a szerelgetés?
Jól emléxem, hogy a múltkoriban még föstéket akartál venni?
Pedig az már az utolsó előtti stáció.
Üdv: Pityubácsi
u.i.: aki ajánlotta nektek az embört, neki meddig csinálta a bogiját?
Csak nem hegeszti össze... Megígérte!Komolyan, normálisnak tűnik az ürge egyébként. Csinált már másik bogarat, innen vettük pont őt. A Tavaszi Rajzásra biztos készen lesz, remélem.
Ilyenkor elgondolkodom, hogy jó volna ortodox zsidónak lenni. Már csak a sabbath miatt. :-))
Mikol lészen már összerekva a géped?
Legalább a "mester" ért a bogarakhoz, azaz nem fogja összehegeszetni az alvázat a kasztnival, meg egyéb nyalánkságok?
Egyébként szerintem a mester szó nem jó az ilyen emberekre, inkább a csigát ajánlanám. :-))
Valaki tudna nekem segíteni? A bugit megtolták előlről és ma jön ki a kárszakértő. Előző tapasztalataimból úgy érzem, hogy -bár nem én voltam a hibás- elég sokba fog ez nekem kerülni.
Ha valaki tud egy módszert amivel null forintból vissza tudnám állíttatni az üzemkész állapotot akkor írjon!
Előre is köszönöm a segítséget.
ui: Az autó bal eleje sérült a bakkal és futóművel együtt.
2002. szeptember 14-én 9 órától baráti Bogártalálkozót szervezünk
Pusztaszabolcson a Kastélykertben.
Programok:
- 9.00 Bogarasok és autóik gyülekezője
-10.00 Rövid karika a faluban
-10.30 Tájékozódási versenyre nevezés, a verseny kezdése
-14.00 Bogarak és gazdáik ügyességi versenye
-16.00 Vetélkedők
-18.00 Tábori lecsó Bogarasoknak
-19.00 Eredményhirdetés
Minden Bogarast sok szeretettel várunk!!!!!!
Bővebb információ a pusztaszabolcsi bogarasoktól:
Horváth Péter 06-20-9-138-289
Nagy Ervin 06-70-2-629-499
Németh Tamás 06-30-2-751-416
elvis
lehet kapni autósboltban olyan általános huzatot ami jó a bogára nekem is olyan van a tipusmegjelölések között szerepel a bogár is
személy szerint a J+C melleti autósboltban vettem a Vörösmarty-n
Hát sziasztok! Szép az élet, a kicsikocsim szuperül szuperál! Szépen ki is takaritottuk a hétvégén, lemostuk meg minden - gyönyörü!
BITANG! Bocs, biztos átsiklottam rajta. Ha mondasz egy pontos cimet a barátnömet talán sikerül rábeszélnem, hogy ugorjon ki érte! Merhogy Ö fenn vann, én meg ugye Miskolcon.
ALL! Na. Megszabaditottam a régi huzattol is (valami gumis anyag - szerintem házi), most kellene rá egy uj. Kérdés: lehet kapni pont rá valót, elöre hátra, olcsóért? Elöbb-utóbb kicserélem az elsö üléseket és áthuzatom az egészet, ugyhogy nem ölnék bele tul sok pénzt. Szóval?
Hi Bitang!
A múltkor nem tűnt föl, hogy a XIII. ker-ben vagy.
Én is.
Érdekelne a könyv. Az itteni mélcímem nem kóser, itt a jó:
npityu@freemail.hu
Tudnál dobni egy emilt, hogy pontosíccsuk a dolgot? :-)))
Előre is köszi: Pityubácsi
Ha figyelmesen olvastál volna, akkor ez emil-letiltós dolog is ott volt vmelyik. hozzászólásban... :o)))))
De az is, hogy akinek fénymásolatban kell és el tud érte jönni (Pest XIII.ker.), annak a "Hogyan tovább..." könyvet kapásból tudom nyomatni. (Csak előtte beszéljük le frankón!)
nekem sajnos nem volt ilyen szerencsém
szőnyeg nélkül jutottam hozzá és egy jóóóó nap kellet mire helyére került nemárt ha olyan szőnyeget veszel ami nem foszlik a vágás mentén
javaslat a szönyeg alatt jól kend ki alapozóval és vagy alvázvédővel lekenheted és örök darab lesz igy
Én magam szabtam a szőnyeget a régi mintája alapján. A Diego-ban vettem majdnem teljesen ugyanolyan (kicsit sötétebb) szőnyeget. Az a fontos, hogy az alja ne "rácsos" legyen, mert az kemény és nem lehet hajtani.
A többi igazából kézügyesség kérdése. Amit varrni kell, az a küszöbön lévő gumicsík, meg elöl, a lábrész oldalán lévő darabok szegése.
Az egészben az a szép, hogy kis darabokból van az egész és nem kell dombornyomott szőnyeg hozzá. Simán megcsinálható otthon.
Ha kérdés van, privátban megpróbálom leírni részletesen, vagy konkrét kérdésre válaszolni.