Ellenkeznék!
Szerintem hülyeséget beszéltek!Át kellene gondolni!
Fenn állsz a színpadon, az RS koncert végén, amikor jönnek a lufik(nem választás volt, hanem irtónagy S koncert!), merthogy kamerák is voltak, nem is kevés és jön egy állat feléd ezerrel, akit a biztonságiak nem tudnak elkapni, te mit csinálnál?
Elfutsz!?:))
Behúzol neki egyet(ha tudsz!!),remélve, hogy nem törik el a kezed, esetleg nem zúzza szét a fogsorod,stb.!?
Hagyod, hogy kárt tegyen a zenekarod tagjaiban, cuccaiban,a műsorban!?
Szerintem rutinosan cselekedett Keith bácsi!(Biztos nem ez volt az első esete.:)
Arra pont jó volt a tele, hogy fenyegesse, lassítsa a csávót és addig utólérték a securityk!Annyira nem kapott a gyerek a gitárral,mert akkor nem a security viszi le, hanem a zsákosFrodó!
Kicsit más,
Én emlékszem,amikor a Pecsában, valaki egy fémtárgyal megdobta a Black Crowes basszerosát(szerencsére, pont a gitáron landolt a két játszó kéz közöt!)
Nah, ott 1(!!) amerikai biztonsági arc volt az egész zenekarnak(185cm, 130 kg(izom), seggig érő rasztahaj),aki bement és mire beért a tömegben a megfelelő csávóhoz(kb. olyan látvány volt addig,mint Obelix a rómaik közt!:) csak úgy oszlott a tömeg,pedig sokan votak, mint a Vörös tenger Mózesnek) addigra a dobáló már térdreesve könyörgött az életéért!
A raszta egyedül kivette a gyereket, odadta a magyar securitysoknak(, akik ennyi idő alatt csak a
falat támasztották) és mondta nekik,nyugodtan(!) tegyétek ki az épületből!
Nah, meg Axl Rose is egyszer nekiment valamelyik közönség(es)nek, mert megdobta a basszerost!
Azaz ne légy basszeros!
:)