Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
nem az vagyok akire gondolsz :-) igaz 10 en éve volt egy 2006 os automata 2,5D quattrom rövid ideg borzolni a kedélyeket de azőta nem volt audihoz szerencsém. k.Ing farmer bakancs :-)
Utoljár MOS vettem ami szerintem a legjobb , de mivel van bőven többféle olajam itthon és 10 perc megtölteni felnyomni airral biztos nem veszek jóideig boltban. Egyébként meg nekem egyszerűbb így az autót gépeket ápolni kenni mert az a vékony cső befér szinte bárhová.
No ezen a sűrített levegős történeten már túl vagyok vagy 25 éve. Ha itthon szeretnék takecolni, akkor cseppfolyós PB-t töltenék bele. 0,5 literes spray flakonba 0,3 liter olajhoz 0,1 liter cseppfolyós PB-t töltenék. - szerinted ér ennyi munkát ez az egész?
Fejjel lefelé fordított spray flakon 10cm3 fecskendő feltölt 3/4 ig majd 7-8bar nyomás lefúvópisztolszárból és szevasz mi ezen a nehéz? 80 as hajtóműolaj + kevés régi petróleum + levegő , vannak receptkönyvek a könyvboltosoknál , jónapot.
Félre értesz! ;-) 3 év alatt nem tudtam még elhasználni a fegyvertisztító spray-t, amit használok! bevált a márka, megfizethető, nem akarok mással kísérletezni!
Egyesületben meg koszolja össze mindenki magát a folyadékkal- az legalább meglátszik! ;-) kevesektől eltekintve nem kapkodnak az edzés utáni fegyver puceválás után! :-DD
Tényleg nem értettelek meg: Egyesületünkben több dl/év mennyiségben használjuk a trafó olajat a több mint 50 fegyverre. Olcsó - mert ingyen van - és nagyon bevált egyesületi használatra, mert a télen fűtetlen helységben is nagyon jól konzervál, vastagon takar. Otthon meg Brunoxot használok, mert amikor egy-egy verseny után 5-8 saját fegyvert kell leápolnom, arra a spray a hosszú fúvókájával sokkal ideálisabb nekem. + a Lub Cor sikosító olaj, főleg az öntöltőkhöz. Szerinted ebben mi a flancolás, vagy a túllihegés? Ha árulnák a trafóolajat spray formában, hasonló árban, simán használnám azt is nyugodt szívvel...
Szia Feri!Kösz nem,szerencsére van CO és PCP is! Csak az lep meg,hogy állítólag gyártják a GPM-et. Elvileg Izrael vette meg a teljes FÉG-et,de nem hinném,hogy gyártanának (már akkor biztos beintettek volna a CZ 200-nak)Üdv,Gyula
nagyon szivesen elküldeném, de mindentől megszabadultam hál istennek. Talán 1 doboz patron ha maradt véletlen, mert nem vettem észre, hogy nem üres, de az sem biztos, majd megnézem. Ha van neked adom. Találkozunk valamikor, pl. versenyen 04.10-én Székelyen. Most Tiszakécskére nem biztos hogy megyek, de ha igen, akkor viszem oda is.
Ezt mondom, hogy már régen nincs forgalomban de egy megvigyázott komplett gyűjtői darab megérdemli a figyelmet!És alkalomadtán még örömködni sem utolsó!Ha látják valakinél nem röhögik ki a tulaját! Sokat nem veszthet a bolton sőt semmit sem!
De ez nem ilyen patronkás játszós, hanem saját tartályos versenyfegyver (cirka 300 lövés) mint a pcp-k, csak rejtve van, nem lóg ki, mint a pcp-knél, és persze nincs óra rajta (mert minek).
Laci! TE versenyzel és olyan PCP-id vannak ami mellé felesleges a CO! Azért gondolom,hogy pl egy FWB C 60-hiába,hogy csak egy CO- elférne még a puskáid között!:-) Egyébiránt ha maradtak CO cuccaid, légyszi küld el mik vannak és mi az áruk! Köszi,Üdv,Gyula
Az LG nem gyártódik és nem is kapható a boltokban! Amit most a boltban veszel,azon 27% áfa van,és ahogy az eur mászik felfelé úgy minden áremelés érinti az új vásárlást. Ezzel pont az a gond,hogy a hazai boltok ugyanúgy "benyelik" ennek is az esetleges csökkenését,mint az ÁFA csökkentést! Persze ha pár éve vettél egy jó puskát (főleg használtan) ,azt biztos,hogy most több pénzért tudod eladni,de egy most kapható 60- 200 ezrest(?) biztos hogy nem.
Kedves öreg Rókám! Hát bizony mondom nem összegányolt műanyagholmiért kell a boltokba özönleni!Jól megnézni mit és mennyiért! Pld: hogyan mennek mostanában az LG-k?Ja hogy aranyárba!
Mert egy fikaprofil a csávó, nem az eredeti nevén, elég nagy részben áltudományos hülyeségekkel tömi a csoportjaiban a népet, ha valaki erre rávilágít, azt egyszerűen törli, és amúgy is horror áron árulja a fégtől összelopkodott szemetet... Innen kb 100x lett tiltva, de ugye a fórum jellegéből adódóan időről időre feltűnik egy újabb fikanikkel, kb 3 percig bírja konfliktus nélkül. Érdekel még valami?