Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Pityubácsi Creative Commons License 2002.09.18 0 0 1830
Fújjjjj!!!
Ennek elöl van a motorja!
:-PPPP
Előzmény: elvis presley (1828)
Boxoska Creative Commons License 2002.09.18 0 0 1829
Pityubá, nyomítsam magánba?

Olyan jót bogaraztam ma!!! A Zopelasztra meg a Láda ott maradt a piros lámpánál amíg a kis bogi már repült... Imádom!!!

Előzmény: Pityubácsi (1826)
elvis presley Creative Commons License 2002.09.17 0 0 1828
Aháá! Mondom én, hogy a motorháztetönél van az ablakmosóm!!!

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Persze ez nem igaz...

EP

Pityubácsi Creative Commons License 2002.09.17 0 0 1827
Jó napot OFF-olós kolléga :-))))
A felni nem a tömegével terheli a csapágyakat, hanem inkább a nyomtáv változása miatt.
Asszem a süllyesztési mélységét kell nézni a feninek, hogy a középvonal egybeessen az eredeti középvonallal.

Árat nem tudok sajna, mert én inkább az original hive vagyok.

Előzmény: yl (1825)
Pityubácsi Creative Commons License 2002.09.17 0 0 1826
Boxoska: :-PPPP

Ki az a szaxerű ember? Sz. Gábor?
Ő hol praktizál? Lehet, hogy rászánom magam.
Sőt biztos. :-))

Előzmény: Boxoska (1823)
yl Creative Commons License 2002.09.17 0 0 1825
Hi Bogarasok!

Én egy Skoda tulaj vagyok, mér régóta gondolkodom, hogy az alábbi fajta 15 colos bogár felnit rakom fel skodrimra:

http://totalcar.index.hu/images/szerelem/salga/kep.php3?kep=salga_03.jpg

Hallottam azonban olyan véleményeket, hogy ez a fajta felni nehéz, és gyötri a csapágyakat. Igaz ez? Vagy hügyeség?

Milyen árban mozog egy garnitúra ilyen felni? Lehet egyáltalán kapni ilyent? Persze használtra gondoltam, esetleg lepukkantabb is érdekelne, az sem baj ha nem krómozott, fehéret szeretnék belőle.

Bocsika a zavarásért, segítségeteket előre is köszönöm!

Hi

bogar69 Creative Commons License 2002.09.17 0 0 1824
najman
lent a keréknél kell lennie egy un. kis harang? félgömb? szerüségnek aminek a közepén egy négyzetes nyílás van, abba megy bele a spirál nényzetes vége és ez forgatja

a félgömb/harng-ot kb 500Ft ért lehet kapni, az enyém kikopott anno és uj kellet

üdv

ui: ha már ismered a fenti dolgot akkor törlendö :-)

Előzmény: najman (1818)
Boxoska Creative Commons License 2002.09.17 0 0 1823
...azért eszik annyit a kis drága...

:-)))

Tudok vkit, aki ha megpiszkálná (szaxerűen persze), biztos nem ennyit zabálna...

Előzmény: Pityubácsi (1820)
najman Creative Commons License 2002.09.17 -1 0 1822
Jó híreket kaptam ma lehet, hogy megoldódik néhány probléma.
Pityubácsi Creative Commons License 2002.09.17 0 0 1821
én meg már írni sem tudok. Haza kéne menni. Vagy bogarazni 1 kört :-))

enmged=enged

Előzmény: Pityubácsi (1820)
Pityubácsi Creative Commons License 2002.09.17 0 0 1820
Üdv!
Ahogy elnézem najman barátunk is olyan, mint sokan mások (köztük én is), hogy lehetőleg nem enmged idegen belepiszkálni a kocsijába, csak végszükség esetén.
Segíteni sajna nem tudok neki :-((, mert ilyeneket még sosem csináltam.

Legyetek rosszak!
Üdv: Pityubácsi

Előzmény: Boxoska (1819)
Boxoska Creative Commons License 2002.09.17 0 0 1819
Jaj de jó!
Újabb bogaras!

Mindig úgy tudok örülni ha valaki ilyeneket ír a bogaras élményeiről és ilyen pozitívan áll a bogárhoz!!! HURRÁ! :-)))

Ha másképp nem megy, fordulj egy bogaras szerelőhöz...

Többiek?

Előzmény: najman (1818)
najman Creative Commons License 2002.09.17 0 0 1818
Sziasztok!

Sajnos csak ritkán tudok böngészgetni ezért nem olvasom végig általában a topicokat.
Három hónapja tulajdonosa vagyok egy nagyon szépen karbantartott 68-as bogárnak. Tökéletes motorikus állapot futómű és kasztni.
Két probléma azonban felütötte a fejét. A baloldali ablakemelő a napokban megadta magát. Annyit már kiderítettem, hogy nem javítható csak cserélhető a meghibásodott alkatrész, viszont nem tudom hogyan szereljem be az újat. Az ajtót nem tudom két részre választani ha mondhatok ilyen őrültséget.
A másik, hogy sebességmérő spirálja tőből kiszakadtt a futóműnél ezért nem tudom, hogy milyen megoldással volt eredetileg rögzítve. Spirált vettem a kilométerórába bekötöttem de lent nem megy.
Ezek lennének a gondjaim, de ezek az eltörpülnek az élmények mellett amiket ez az autó adott.

Üdv.

Pityubácsi Creative Commons License 2002.09.16 0 0 1817
szasz herfly!
A problémádra 2 megoldás is kínálkozik:
- van egy kárfelmérő ismerősöd
- a kárfelmérőt egy kicsit megkenegeted
sajnos többet nem tudok.
Veled meg inkább a beolajozott gázbowden legyen :-)))

Előzmény: herfly (1816)
herfly Creative Commons License 2002.09.16 0 0 1816
Dorijgyeny!

Akkor senki sem tud megoldást a biztosítós ügyre?

A berozsdált gázbowden legyen veletek!

Pityubácsi Creative Commons License 2002.09.16 0 0 1815
Közben rájöttem:
Bogifelújítási rekordhosszidő.
Pityubácsi Creative Commons License 2002.09.16 0 0 1814
Kukucs!
Köszi a vígaszatlást :-))
Bocsi, hogy beledumálok más dolgába, csak furdal a kiváncsiság: Gabeknek milyen rekordja van?
Boxoska Creative Commons License 2002.09.16 0 0 1813
Halihó mindenki!

Pityubá, akkor sok pénzt fogsz keresni és már nem Neked kő bütykölni a járgányt... :-)))
Voltunk megnézni a csodagépemet... :-((( gyerekek... olyan lukas az alváz, hogy számomra elképzelhetetlennek tűnik, hogy ebből még autó lesz... (Csináltam egy-két fotót, majd egyszer csak készen lesznek.) A bácsi biztatott, hogy nyugodtan reménykedjek, de ilyet még ő se látott.

Gabek, készülj, meg lesz döntve a rekordod! :-)))

Előzmény: Pityubácsi (1812)
Pityubácsi Creative Commons License 2002.09.16 0 0 1812
Hello Boxoska!
Ez valóban nem suzuki, mert az az ő autójuk, ez meg a mi autónk :-)))
12-14 liter az átlagom, csak az a gáz, hogy elkezdtem a privát biznicet és nattyon nincs időm bogit bűvölni :-((
Előzmény: Boxoska (1806)
elvis presley Creative Commons License 2002.09.16 0 0 1811
Hali! A fütéssel lehetnek még gondjaim nekem is, hétvégén teszteltem - mint utólag kideritettem hátra fujtuk a meleget - ha fujtuk, mer én nem éreztem semmit...

A szivatóm meg szivat! Márminthogy engem. Kicseréltettem ugye a bimetált, jo, másnapra nem kapcsol. Vissza a szervizbe, visszaakasztja, akkor jo, másnapra semmi. Na? Jönnek a melegek, visszarakatom megint...

A kicsikocsi sajna elfelejtett féklámpázni. Néztem az izzók jók, biztositékok jok, kábelek (amennyire láttam) jók. Brühühü...

De nem panaszkodok, valakinek még bogara sincs!

EP

Előzmény: bogar69 (1808)
gabek Creative Commons License 2002.09.15 0 0 1810
Ahoj!

Keress meg magánban és megpróbálok minden kárpitos kérdésre válaszolni.

GABEK
gabek@webmail.hu

Előzmény: vw1966 (1809)
vw1966 Creative Commons License 2002.09.15 0 0 1809
Segítség!!
A Bakáts téren vettem tetőkárpitot de nemtom hogy kell felrakni. Az eredeti nem volt meg mikor a kocsit vettem. 66-osba meddig nyúlik előre a szélvédőnél???
köszi mindenkinek
bogar69 Creative Commons License 2002.09.14 0 0 1808
na ma nekimentem a fütésnek (eddig nem volt benne)

nemtudom a gyárban hogy gondolták (télen a meleg forró levegő bele a hideg fém csőbe) de nekem a küszöbben lévő fütésvezető csőből egy marék rozsda maradt

kicseréltem műanyag gégecsőre köszöb szétvágva ujra heggesztve,
az a hármaselosztó ami az oldalsó-pedálokra-szélvédőre elosztja a meleg levegőt okozott némi szemöldökráncolást lévén eredetit nem láttam

de az eredmény megérte!
meglepően jó a füsés pár kilóméter és jött a meleg előre !!!

jöhet a tél :-))

kissaky Creative Commons License 2002.09.14 0 0 1807
Hello Bogarasok!

Friss Bogár tulajdonos vagyok kevés pénzzel s ebből adódóan rengeteg gondom van. Az áldozatom egy 68 - as bogi kb 200 négyzetméteren szétterítve kasznizás után. A jelenlegi legnagyobb problémám, hogy ma volt az alváz homokszórva és festve, de valami barom leszórta róla az alvázszámot. Járt valaki hasonlóan? Mekkorát fogok szívni és mi a teendő?

Boxoska Creative Commons License 2002.09.14 0 0 1806
Üdv, Pityubá!
Csak érdeklődtem a festékkel kapcsolatban, nem akartam hogy azért álljon a dolog mert nincs fösték. Hát nem is azért áll... :-)))
A másik autón amit csinált, nem tudom mennyi idő volt, de azon nem volt ennyi munka. Csak hétvégén dolgozik az emberke, nem bánom ha lassú, csak szép legyen (ezt mondtam neki is. Lehet hogy kár volt...)
Mennyit eszeget-iszogat a kis narisárga?
A mi sárgánk "ezerkecske"-mocival épp most mértük le, hogy városban 8 lityit 100 km-en. (vagy ilyen jó a lábunk...) És mindezt nem olajból, mert már olyat is hallottam.
Mindenesetre ha túl sokat eszik, akkor gondolom annak oka van. De végül is ez nem Suzuki...

Előzmény: Pityubácsi (1805)
Pityubácsi Creative Commons License 2002.09.13 0 0 1805
Szija Boxoska!
Köszönöm kérdésedet. Ment ő eddig is, csak egy kissé iszákosan.
Hogyhogy ily soká megy a szerelgetés?
Jól emléxem, hogy a múltkoriban még föstéket akartál venni?
Pedig az már az utolsó előtti stáció.

u.i.: aki ajánlotta nektek az embört, neki meddig csinálta a bogiját?

Előzmény: Boxoska (1804)
Boxoska Creative Commons License 2002.09.13 0 0 1804
Csak nem hegeszti össze... Megígérte!Komolyan, normálisnak tűnik az ürge egyébként. Csinált már másik bogarat, innen vettük pont őt. A Tavaszi Rajzásra biztos készen lesz, remélem.

Mi van a Te bogiddal? Megy már?

Előzmény: Pityubácsi (1803)
Pityubácsi Creative Commons License 2002.09.13 0 0 1803
Ilyenkor elgondolkodom, hogy jó volna ortodox zsidónak lenni. Már csak a sabbath miatt. :-))

Mikol lészen már összerekva a géped?
Legalább a "mester" ért a bogarakhoz, azaz nem fogja összehegeszetni az alvázat a kasztnival, meg egyéb nyalánkságok?
Egyébként szerintem a mester szó nem jó az ilyen emberekre, inkább a csigát ajánlanám. :-))

Na üdv!
Pityubácsi

Előzmény: Boxoska (1802)
Boxoska Creative Commons License 2002.09.13 0 0 1802
Hát, szolidaritok veled: én is dógozok szombaton. Este meg megyek megnézni a szekeret szétszedve! Már ott tart - április óta...

Mondjak valami biztatót?

Hajrá Pityubácsi!!!

Előzmény: Pityubácsi (1800)
Yeolde Creative Commons License 2002.09.12 0 0 1801
Lesz-e lehetőség alkatrészvásárlásra, mivel már nagyon hiányzik a bal és a jobb oldali tükör is :(

Előzmény: vwandal (1794)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!