Pl. egyszer állítólag azt írta róla egy újságíró, hogy nincs egy igaz hangja sem, és amikor legközelebb a színpadról kiszúrta ezt az újságírót, jól bemosott neki.
Kicsit fájdalmas ekkora baromságokat hallani pont tőled.
Stones választási bulin?? Egek!
A felvétel 1981-ben a Hampton Coliseumban készült egy viszonylag átlagos koncerten. Csak felhívnám a figyelmet, hogy 1980-ban John Lennont egy lelkes rajongója pár ólomdarabbal ajándékozta meg. Ezek után a legnagyobb sztárok többsége turnékat mondott le, testőr nélkülk az utcára se mentek ki. A Stones turnézott, így heves reakció tán erthető, ha nem izomból gondolkodunk.
A fejberúgós történet akkor történt, amikor a Stonest még Angliában is alig ismerték. Egy rakás részeg froclizta őket. Az eset után konkrétan menekülniük kellett. Richards később azért elismerte, hogy ez sok volt, mindent azért nekik se lehet.
További csámcsogni való történet:
Chuck Berry minden nélkül bevert egyet Keithnek. Csak... Egy foga bánta.
A dobos Charlie Watts behúzott egyet Mick Jaggernek, mert "az én kis dobosomnak" szólította. (I'm not your f***ing drummer, you're my f***ing singer!)
A többi elhangzott hülyeségre (nem csak tőled) inkább semmit se írok.
Volt egy haverom NY-ban amikor ott éltem és 1x elment AC/DC koncertre az új hatalmas terepjárójával aminek hátul nyitott rakodórészénél csináltatott egy fröccsöntött boritást a belső felére hogy ne jöjjön le a festés a verdáról. Mikor buli után kereste a verdáját azt találta hogy épp oltották az autót mert a jópofa közönség kifelé menet poénnak találta felgyújtani ezt a műanyag boritást. Valszeg csak azért mert látszott hogy új a verda.....
A Black Crowes-on nem az énekest dobta meg a csávó valamivel, miközben herflizett? Eléggé ki volt akadva a Robinson gyerek, de meg is értem.
Én úgy emlékszem akkor kapták ki a srácot, bár én nem a basszeros oldalán voltam. De már az előzkar alatt is baromkodott, mert az énekes csajszi is beszólt neki
Ja a reakcióm az főleg annak szólt amikor a 60-as években focilabdának gondolt egy fejet és ezért belerugott. Hát aki ennyire nam normális az megérdemli hogy megkergessék a szinpadon
Fenn állsz a színpadon, az RS koncert végén, amikor jönnek a lufik(nem választás volt, hanem irtónagy S koncert!), merthogy kamerák is voltak, nem is kevés és jön egy állat feléd ezerrel, akit a biztonságiak nem tudnak elkapni, te mit csinálnál?
Elfutsz!?:))
Behúzol neki egyet(ha tudsz!!),remélve, hogy nem törik el a kezed, esetleg nem zúzza szét a fogsorod,stb.!?
Hagyod, hogy kárt tegyen a zenekarod tagjaiban, cuccaiban,a műsorban!?
Szerintem rutinosan cselekedett Keith bácsi!(Biztos nem ez volt az első esete.:)
Arra pont jó volt a tele, hogy fenyegesse, lassítsa a csávót és addig utólérték a securityk!Annyira nem kapott a gyerek a gitárral,mert akkor nem a security viszi le, hanem a zsákosFrodó!
Kicsit más,
Én emlékszem,amikor a Pecsában, valaki egy fémtárgyal megdobta a Black Crowes basszerosát(szerencsére, pont a gitáron landolt a két játszó kéz közöt!)
Nah, ott 1(!!) amerikai biztonsági arc volt az egész zenekarnak(185cm, 130 kg(izom), seggig érő rasztahaj),aki bement és mire beért a tömegben a megfelelő csávóhoz(kb. olyan látvány volt addig,mint Obelix a rómaik közt!:) csak úgy oszlott a tömeg,pedig sokan votak, mint a Vörös tenger Mózesnek) addigra a dobáló már térdreesve könyörgött az életéért!
A raszta egyedül kivette a gyereket, odadta a magyar securitysoknak(, akik ennyi idő alatt csak a
falat támasztották) és mondta nekik,nyugodtan(!) tegyétek ki az épületből!
Nah, meg Axl Rose is egyszer nekiment valamelyik közönség(es)nek, mert megdobta a basszerost!