Kell egy szekvenszer mondjuk Cubase vagy akármi ilyen Vst képes, abba beépül a Guitar Rig és audio sávon tudsz felvenni, akár real-time effektezve is, ha jó a hangkártyád (kis latency-s ASIO driverrel bír). De asszem a Guitar Rig-el stand-alone is lehet felvenni audio részeket, mondjuk annak annyi értelme, hogy egyik témád felveszed, másikat próbálgatod rá. Amúgy a GR2 hangja egyáltalán nem szar, sőt az effektjei kimondottan jók, csak a higain torzítós része műanyag.
Köszi azt ismerem, annyira hogy megnéztem egyszer de sajna akkor nem ment valami miatt, de most újra felteszem. Gondolom hogy nincs nagy hangminőség, de igazából egy digitech rp-50-est kellene kiváltania, remélem arra azért jó lesz.... ja, ez megy úgy,hogy megy a szimulátor, és fel tudom venni egy másik programmal?
Hát, szerintem ez két külön program, egy felvevő, meg egy erősitőszim. A Guitar Rig 2 utóbbi, és nem rossz, sőt, csak kemény zúzós metalra nem fasza egyedül.
Sziasztok. Olyan programot keresek, ami felvételre is jó, de mindemellett szoftveresen erősítőket szimulál. Tehát én csak bedugnám a gitáromat natúr a gépbe, és valami erősítőszimulációval eljátszogatnék... létezik ilyen progi? Köszi a segítséget.
A kolléga(Mijóta vagyok én kurva?:)) kicsit erősebben fogalmazott,mint amennyire ez általában megszokott. Biztos nem akart rosszat,csak nem BIRTA elviselni, hogy tévedsz! Pedig, mint tudjuk, aki szent az érthetetlen is! :) Mindenesetre szerzek egy(2) telét, ha támadna! :))
ráadásul egy hegyoldalnyi egóval van megáldva a srác, hiába mondunk neki bármit, hogy ígynemjó-úgynemjó, nem hallgat ránk, max megsértődik. tipikus énekes.
Nem értem miért olyan egetrengető baromság ha azt írom hogy választási buli? Miért nem inkább tévedés? Miért baj hogy pont tőlem? Mert mi vagy ki vagyok én? Merthogy azt írtam biztos választási buli volt de ha nem nekem édes mindegy, igazából az sem érdekel ha leköpdösték őket és ezért rugta fejbe, a véleményemet leírtam amit gondolok ezekről sztannyi.