Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
James és Garfield, ezeket ajánlották a német oldalakon is amire rágugliztam, hogy egy pucoló szofverrel kigyomlálható. Ebből a bingek mi haszna van? Bár a közutálat is egy elismerés...
Egyáltalán nem. A kernelt nulláról írták újra a hetesnél, semmi köze a Vistához. A fejlesztése kapcsán volt szempont, hogy a Vistával messzemenőkig kompatibilisnek kell lennie.
Sziasztok! Valami gond van a monitorommal, és amig megoldódik, kaptam kölcsön egy Fujitsu Siemens Scaleoview x17-3-as monitort. Működik is de csak a Windows bootolásakor mutat képet, és utána is jó. Semmi POST kép nem lászik. A BIOS-ban eredetileg nincs kikapcsolva a POST mutatása. A BIOS-ba valószínűleg belép, mert ha nyomogatom a DEL gombot, megáll a bootolás. De a képen nincs semmi. A fekete képernyő se látszik, ami a hibás leállítás után szokott bejönni (Csökkentett mód, normál indítás, ilyenek.) A felbontása natív-ban van 1280x1024 4:3-as képernyő 75 Hz, de ez csak Win ben érvényes. A power LED csak akkor vált zöldre, ha megjelenik a win képernyő.. Egyébként sárga és "no signal" Mitől lehet ez? Az OSD-ben kell valamit álítgatni?
A CCleaner újabb verzióiban az Eszközök, Böngésző beépülők között meg lehet nézni, hogy mik másztak bele a böngészőbe, és le lehet tiltani, ami nem szimpatikus, illetve a jobb egérgombbal meg lehet nézni a beépülő forrásmappáját, és ki lehet törölni.
Nem mindig. A 7-eshez azért jók ugyanazok a driverek, mint a Vistához, mert a 7-es gyakorlatilag a nagyon elbaszott Vistának egy viszonylag használhatóra javított kiadása.
Tudom hogy ez már sokszor elhangzott, de megint megkérdezném hogy lehet ettől megszabadulni. Kiegészítsekben, bővítményekben se a telepített programok között nem találom. Azt sem tudom mivel jött, nem töltögetek mindenhonnan minden szart, nem torrentezek, thepirate-zok etc.
Van támpontod/ötleted, hogy melyik lehetett az? Hátha nem azonnal jelentkezett, bár elvileg minden éjjel árammentesek, tehát nincs az, hogy nem indul újra sokáig telepítések után.
Van viszont érdekes jelenségem. Adott egy kis céges háló, W7-es gépekkel. Megosztások mindenről minden felé, frissítések nem jöttek az érintett időszakban a definíció frissítéseken kívül. Eljött a boldog újév, s az egyik nem hajlandó felvenni a munkát rendesen, a hálózaton gépnévig látható/pingelhető, de a megosztásait nem lehet elérni, minduntalan hálózati elérési út nem található (80070035), IP alapján pedig jó sok idő múlva, paraméter nem megfelelő az üzenet. Visszafelé minden jó, látja, tallózza a többi gépet. A gépekhez nem nyúlt senki, ünnepelték a szilvesztert maguk közt. :-) A megosztások egyszerű, jelszavas megosztások, nincs hálózati felderítés, sem otthoni csoport. Mindenki más működik, csak egy gép nem. Amiket próbáltam:
Ezen kívül cseréltem IP-t, állítottam gépnevet, tételesen összehasonlítottam minden beállítást a megosztási központban, szolgáltatások között és a beállításjegyzékben, kikapcsoltam tűzfalat (win sajátja), víruskeresőt (Emese), alaphelyzetbe állítottam hálózati kapcsolatot, megszurkáltam tűkkel és elmondtam pár gyerekcsináló átkot.
Olvasni nem tudó és hozzá nem annyira értő ápoltakat arra kérem, lapozzanak csak tovább.
Nekem se jelent gondot, de régi nyomtatókhoz nem mindig találsz drivert a 10-eshez. Sőt, gyakran nem találsz, illetve amit esetleg igen, azzal meg általában nem működik. Csak ezt jeleztem.
Ma kipróbáltam egy másik gépen, nem csak a PCL6-ost, hanem legalább öt másikat is. Majdnem mindegyikkel ment a telepítés, de egy tesztoldalt már egyikkel se tudott kinyomtatni. Se megosztott nyomtatóra, se lokálisra.
Nem hackelni semmit sem szoktam, biztos van civilizáltabb módja, gondolom a hard reset nem megy úgy hogy rádugom valamire, ki kell nyitni ugye? ettől féltem...
Sziasztok, most hogy kezd lecsengeni az elmúlt napok vitája, tudja valaki a választ a 147224-es hozzászólásomban feltett kérdésre? Nevezetesen, hogy milyen alapon dönti el a számítógép, illetve a Windows, hogy egy USB-re csatlakoztatott eszközt merevlemeznek minősít, vagy cserélhető eszköznek?
Nem mintha lenne gyakorlati jelentősége, csak mint érdekességre vagyok kíváncsi.
A Fiam belépőkódot használt a tabletjén, ezt az ujjhúzogatós agyrémet, de elfelejtette, és most nem lehet használni. Hogy lehet ezt kiütni? Ez ugyan nem windows téma, de itt akad rá tálent, az okostelefon és egyéb forumokon még a készülék is okosabb a gazdájánál...(( Van még egy, ennél eggyel régebbi Acer tablet itthon, de a szerelést is ide-oda dugdosást kihagynám ha lehet. Orvosolható ez házilag?
Nekem soha nem jelentett gondot bedugni a cd-t a romba, vagy leadászni netről a drivert miután kicsomagoltam és rádugtam a gépre a cuccost. Ha már annyira le van maradva a win a driverek terén, nézd meg a mac-et meg a linuxot...((((((