Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Zolcsa Creative Commons License 2003.01.07 0 0 386
Tudom, hogy nem ide tartozik, de a Ring izzókról van valakinek tapasztalata? Abból is van az egyszerűtől az (állítólag) xenonnal (+30%) töltöttig mindenféle, ráadásul drágábbak, mint az Osram.
Zolcsa Creative Commons License 2003.01.07 0 0 385
Kidman, mit tud ez az izzó?
H4, 64193 GP. Ez kerül az Osram oldala szerint a legtöbbe a H4-esek között.
Zolcsa Creative Commons License 2003.01.07 0 0 384
Lehet, hogy hülye kérdés:
Már több, mint egy éve vettem az Osram ALS izzóimat, azóta nem égtek ki, pedig én is használom majdnem mindig napközben is, naponta. Vajon mennyire gyengül ennyi használat után a fényereje? Néha esténként, főleg, ha vizes az úttest, elég vacakul látni vele, de amikor a lámpánál állva, az előttem álló hátulján látom a fényét, nem tűnik halványabbnak, összehasonlítva más autók fényével. Vélemények?
nyikszi Creative Commons License 2003.01.06 0 0 383
Mennyiért is kóstálják ezt a silverstart? Lehet beruházok rá. Egy hülye kérdés: ez halogén izzó?
QuadCam Creative Commons License 2003.01.06 0 0 382
Üdv!

Látom szóba került a SilverStar, akkor beszámolok a tapsztalataimról. Tavaly augusztus közepe körül vettem 2 db H4-est, előtte a normál H4-en kívül próbáltam Philips AllWeathert (+20%), és Tungsramból a nem szabvány 55/100-ast és 90/120-ast. Az összes közül a SilverStarnak van a legnagyobb és legegyenletesebb eloszlású fénye, a normál halogénhez képest sokkal fehérebb (az üvege nem színezett). Úgy látszik tartós is lesz, mert 80%-ban tompítottal megyek, aug. óta kb. 12k km-t tettem az autóba. Szóval tudom ajánlani mindenkinek szvsz megéri azt a nem is túl nagy árkülönbséget.

Varshi Creative Commons License 2003.01.06 0 0 381
C16SE:

> Szép fénye van, de koránt sem olyan fehér, igaz nem is baj jobban látok vele.

Kicsit bővebben? :o)

Amúgy mennyit kóstált darabja?

Előzmény: Törölt nick (380)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.06 0 0 380
Hali!

Nem SilverStar lett mert a boltban éppen leltár volt én meg ideges lettem.:))) Bementem az első Tungsram márkaboltba (úgy is arra jártam) és vettem egy pár MegaLight-ot. Ez valami +60% fényerő, gondolom bír vagy egy hónapot, de a kiváncsiság nagy úr.:))) Szép fénye van, de koránt sem olyan fehér, igaz nem is baj jobban látok vele. Majd, ha kiég veszek SilverStart, vagy nem bírom tovább és normál égő vásárlás lesz belőle.

ui.: mindenkinek Boldog Új Esztendőt kívánok

Előzmény: Varshi (378)
Varshi Creative Commons License 2003.01.02 0 0 379
Ja, meg persze BUÉK, ha már így felrántottuk a topicot! :))
Varshi Creative Commons License 2003.01.02 0 0 378
C16SE:

> Nekem most égett ki az egyik CoolBlue, bírt vagy 2 hónapot. Beraktam mellé a kocsi gyári
> csere égőjét, hát mintha helyzetjelző világítana, de érdekes módon jobban látok vele.

Ezen a nedves betonon nem csoda! Szvsz szárazon már jobb a CoolBlue.

.
> Áll0tólag ahogy öregszik az ember annál jobb neki a sárgásabb fény,

Ember, azt akarod mondani, hogy MI IS öregszünk? :|

.
> lehet hogy kénytelen leszek visszaállni az alapra?

Azért van még pár megoldás. A megnövelt fényerejűek (+30%, +50%) mellett ott vannak még az "ólvedör" izzók (All-weather, All Saison), aminek a fényében több színössszetevő is van (esőben, ködben jobb), ill. ezeknek (némelyiknek?) van +30%-os verziója is.

Amúgy ár/érték-ben mégis a Philips Premiumot hozta ki a legutóbbi izzó-teszt győztesen. Az csak +30%-os ugyan, de gondolom óccsóbb.

.
> A SilverStar-t kipróbáljam? Talán egy próbát megér, holnap veszek is egy párat.:)

Abszolút top-nak hozzák ki a tesztek, amúgy +50%-os izzó. Árban legutóbb annyi volt, mint a CoolBlue.

Majd mesélj, hogy milyen! :)

V

Előzmény: Törölt nick (377)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.01 0 0 377
Szia Varshi!

Nekem most égett ki az egyik CoolBlue, bírt vagy 2 hónapot. Beraktam mellé a kocsi gyári csere égőjét, hát mintha helyzetjelző világítana, de érdekes módon jobban látok vele. Áll0tólag ahogy öregszik az ember annál jobb neki a sárgásabb fény, lehet hogy kénytelen leszek visszaállni az alapra?

A SilverStar-t kipróbáljam? Talán egy próbát megér, holnap veszek is egy párat.:)

Előzmény: Varshi (376)
Varshi Creative Commons License 2002.12.30 0 0 376
Szia kidMAN!

Anno vettem Nálad pár CoolBlue-t, és kérted, hogy számoljak be az eredményről.

Nos, én asszem kicsit többet vártam tőlük. :)) Nagyon szép fehéres(halványkékes) színű fényt ad, de valahogy elnyomja a mostani vizes úton a tükröződő sárga közvilágítás! Vagy csak egyszerűen akkor nem látszik annyira, és azt hiányolom? Vagy én vártam a csodát, és most a hiánya tűnik fel? Nemtudom. :-(
Kell keresnek egy másik ilyen kocsit sima izzókkal, hogy összehasonlítsam. :-/

Azt hiszem, jobban jártam volna a SilverStar-ral, de legalább ezt is kipróbáltam. ;-)

Minden jót, BUÉK!
Varshi

Előzmény: kidMAN (375)
kidMAN Creative Commons License 2002.12.13 0 0 375
Kössz a jószot remélem hosszú ideig fog menni.....

Üdv......

szaki65 Creative Commons License 2002.12.13 0 0 374
Beraktam az izzokat. Elotte bosch +30%-os volt benne, ami a sima egohoz kepest valamivel jobb volt. Az osramnak a boschoz kepest joval nagyobb, feherebb a fenye, mint a boschnak a sima egohoz kepest. Persze ezek szubjektiv dolgok, de az teny, hogy jol vilagit. Merem ajanlani mindenkinek.
kidman valoban jo sracnak tunik
hi szaki
szaki65 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 373
Vettem ma brava automba H1 silverstar izzokat.
Majd elmenybeszamolok.
szaki
Trebi Creative Commons License 2002.12.10 0 0 372
A többi halogéneknek a színe a mostani izzóimhoz képest sárgának hat.
Előzmény: kidMAN (371)
kidMAN Creative Commons License 2002.12.10 0 0 371
Nem.A színhőmérséklete vagyis az hogy te milyen színűnek látod az fehér,ugyanolyan mint a többi halogén csak 30%-al több fényerőt ad ugyanakkora teljesítményfelvételnél..........
Előzmény: Trebi (370)
Trebi Creative Commons License 2002.12.10 0 0 370
Aha, értem ez a +30% fehérebb?
Mert igazából nekem sem a kéksége miatt kell, hanem mert ez lenne a ködlámpámban, és H7 H1 W5W(fehérLED), már megvan oldva Ring-el.
Csak ez lóg ki...

Esetleg valakai, vagy más márka? Ahol van, mondjuk a osram.com-on valamit írtak róla de lehet hogy még fejlesztés alatt van.

Előzmény: kidMAN (366)
kidMAN Creative Commons License 2002.12.09 0 0 369
Megvan nem fogsz hinni afülednek én se hittem a szememnek megnéztem a cikkszámot és a Heavy Duty kerül ennyibe....
Előzmény: pokers (358)
stancy Creative Commons License 2002.12.09 0 0 368
Sziasztok!
KidMAN!

Köszi,de megoldodott.Birtam venni.

csá.

Előzmény: kidMAN (365)
kidMAN Creative Commons License 2002.12.09 0 0 367
Bocs pokers...

Elfelejtettem megnézni a Heavy Duty-t,igyekszem...........

kidMAN Creative Commons License 2002.12.09 0 0 366
Trebi......

Azt hiszem veled beszéltem ma telefonon.

Lehet egy kicsit kapkodtam de iszoonyatos sokan vannak én megnéztem a katalógust de csak super van ami 30%-al több fényerőt tud ugyanolyan teljesítményen.Átnéztm most is a nagykönyvet de H11-be nincs cool blue........
Max +30%-os****64211 sup****

Előzmény: Trebi (363)
kidMAN Creative Commons License 2002.12.09 0 0 365
Hali stancy!!

Olyat találtam ami 27/7w-os és becsuszós érintkezői vannak,tehát nem bajonettes hanem egyszerűen be kell dugni(pl.Chrysler Voyager),de ez azt hiszem a diadem változat,ami átlátszó búrás,de sárgán villog,megrendelésre van,de jo lenne ha tudnál mutatni egy mintadarabot

Hívj fel 201-91-80...-9-18h::)cikkszám:3757A

Előzmény: stancy (359)
atompyka Creative Commons License 2002.12.09 0 0 364
Kivi:
Helyzetjelzőként tiltja, az csak fehér (meg tán kadmium-sárga?) lehet. Oldalsó helyzetjelzőként kéne megnézni, hogy nincs-e túl elöl, ill. világíthat-e előre.
Én mindenesetre a KöHÉM6 születésének évében fizettem érte, Kispók első indexében volt...

ATom

Előzmény: kivi (361)
Trebi Creative Commons License 2002.12.09 0 0 363
Hali szakértőt keresek, Osram 64211 SUP cikkszámú H11-es ködlámpaizzó kellene.

Ja és kék a búrája.

Ár?

Kösz.

stancy Creative Commons License 2002.12.09 0 0 362
Szia!
Nem helyzetjelzö,az fehér,hanem szélesség és index egyben.(Amerikai)
Előzmény: atompyka (360)
kivi Creative Commons License 2002.12.08 0 0 361
Pedig a kedvenc Köhém ...6-os rendeleted nem tiltja...
Előzmény: atompyka (360)
atompyka Creative Commons License 2002.12.08 0 0 360
"borostyánsárga két szálas?(21/5w),"

Bocs, de ez mire való? Csak nem arra, amire gondolok (sárga helyzetjelző)? Mert azért én fizettem már...

Üdv!
ATom

Előzmény: stancy (359)
stancy Creative Commons License 2002.12.08 0 0 359
Sziasztok!
kidMAN!
Azt szeretném kérdezni, hogy Amerikai autokba árultok izzókat?pl:borostyánsárga két szálas?(21/5w),Stb...Ha kell akkor van GM cikkszámom ha rendelésre lehet.
Köszi.
Csá Stancy.
pokers Creative Commons License 2002.12.08 0 0 358
Ez nagyon barátságos ár! A múltkor vettem egy Tunsgram 24V-osat, de majd 2e-be került. Le is hidaltam, hogy a 12V-hoz képest milyen drága. Ha megvan a hevyduty ára is, lehet hogy boltolunk egyet :-)
Előzmény: kidMAN (357)
kidMAN Creative Commons License 2002.12.07 0 0 357
Hali

Mit kóstál egy ilyen heavyduty izzó?

Most van sima szószerint doboz nélkülim 499-ért,24v és 75/70-es de ez nem heavy duty,majd megnézem annak is az árát,de szerintem tök megéri a mezei ennyiért

Előzmény: pokers (352)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!