Keresés

Részletes keresés

farkaszsuzsa Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51265
Bocs az OFFÉRT, de nem tudtam megállni, hogy ne mutassam meg. Macskakedvelők szánjanak rá 5 percet. Megéri!!!

Hanggal nézd!

http://www.indavideo.hu/video/Simon_macskaja_Engedj_be

http://www.indavideo.hu/video/Simon_macskaja_Cat_Man_Do

http://www.indavideo.hu/video/Simon_macskaja_Teves_vacsora

gabicza Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51264
Kormeva! Üdv itt is a fórumon. Örülök, hogy újra találkoztunk, s hogy ezt a szép hobbit Te is űzni fogod.
Előzmény: kormeva (51257)
gabicza Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51263
Editsokadik! Természetesen nem tudtam megállni, hogy hazaérve a kinccsel ki ne bontsam, de még csak egy-két öltés erejéig jutottam. Talán ma este egy kicsit jobban tudom tanulmányozni. Annamari gépén, amikor varrtam, teljesen jó tapasztalataim voltak. A használati utasítása sokkal jobb kivitelű, mit a Pfaffé!
Előzmény: editsokadik (51248)
gabicza Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51262
Laurendilla! Valóban egy az egyben a Smart200C a gép. Ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, illetve amit 51239-es hsz-ban írtam a varrássebesség külön gombbal nem szabályozható, csak a lábaddal. De azt hiszem ez egyébként sem sok gépen lehetőség. Vedd meg, nem fogod megbánni.
Előzmény: Laurendilla (51246)
juhizs Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51261

... hát, az egyik negatívum az volt mások részéről - nekem többen is mondták, pont a másik teremből, hogy ezt nehezményezték, hogy a fórumosok elkülönültek egy teljesen másik szobába, furcsa volt nekik, hogy felszedelőzködtünk és átmentünk - olyan is volt, aki azt mondta, hogy ez már egy fórumos tábor és többé nem szívesen jönne ide (oda) ...

na, most ezzel nem szeretnék egy lavinát elindítani, meg nem is fogok tudni hozzászólni a témához (gép híján nem is tudok, :-( mindjárt hazamegyek, de bizony az igazsághoz ez is hozzátartozik, s mivel a fórumot olyanok is olvassák, akik nem írnak, hát így fair a dolog.

Cic - javaslatom lenne esetleg a falak áttörése, egy egységes nagy egésszé... olyan amerikai stílusú óriási nyitott tér, középen egy pulpituson ülnél, és mint a tenisznél onnan vezényelnéd a népeket ;-)  na, jó, esetleg kaphatsz egy kolbászból font cicakorbácsot is....

b_ildikó Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51260

Végre én is képben vagyok, csatlakozom az előttem szólókhoz, jó volt Karcagon.

Tökéletes volt Maple meghatározása, hogy nem a Hiltonba készültünk. Nekem fel sem tűnt, hogy nyafogni lehetne az ellátás/szállás miatt, arra amire kellett megfelelt.

Az oktatók profik, a szervezés profi, a táborfőasszony profi, a társaság (azon része, aki a mi termünkben volt) tündér - a másik teremben lévőket nem ismerem......

A blogra pakolgatom fel az elkészült munkákat, oda várom a kritikákat.

Emese köszönöm a bókot! :-)))

dalia Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51259
hu csajok, elképzelni sem tudjátok mennyire bosszanto nem sokkal smart100-as gép megvásárlása után olvasni most lidl-s gépről vá! főleg, hogy a betühimzés funkció nekem nagyon hiányzik grrrr.

énis karcag után, szuperremek volt, nagy köszönet elsősorban cicnek, de nem kevésbé évinek és anikónak a remek tanításokért, annamarinak, beugrólánynak, borcsamamának és a többieknek is, akik rengeteget segítettek, nagyon sokat tanultam tőlük, köszönöm.

őrülök hogy sok klassz embert megismerhettem, és sajnálkozva látom, hogy Klári azóta sem szólt hozzá, ezekszerint mégsem sikerül belépnie:(
Klári ha olvasod írj nekem amilt a fenti, vagy a névjegyes címemre és talán tudok segíteni!!!

képekkel jövök késöbb, az utolsó simítások vannak hátizsákon és faliképen is.
itakira Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51258
Kompatbils dekóder,kell, a gépemen, hogy megnézzem a Veritas cd-t?Csupa szaxszó.........merhogy, szendvics,pecsvörk.meg mijegymás.....textiles azt + lehet fejteni.............
de kompatibils dekóder?, na nem gond éjszaka hazaér a fijam Görögországból,szegény programozó: azzannya+varrosgat, eddig elkerülte a varrógépek "szellemi tartalma+Most döbben rá, hogy 1 varrógéphez nemcsak csavarhuzó kell!
, hanem kompat....mizé...........
kormeva Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51257

Szia Maca! Nagyon örülök, hogy emlékszel még rám!! Hát igen én vagyok az "körmi", sajnos itt foglalt ez a nick név, tehát maradtam a réginél. Nagyon jó volt, hogy találkoztam Gabiczával, s hogy sikerült a közeli "foltos csoportot" is meglelnem. Remélem ott tudunk majd újra találkozni! :)

Karcagi képeket nézegetve, nem is gondoltam volna, hogy ennyi fórumozó is ott volt, asszem kell majd egy kis idő...lehet egy év is... mire összepárosítom a személyt és nicknevet!

Most hogy délelőtt végképp eldöntöttem, hogy én is szert teszek egy "lidis" gépre, megnyugodva olvasom, hogy jól tippeltem, érdemes megvenni. Sajnos nekem nem sikerült a legközelebbiben megvenni, de mielőtt végigjártam volna az összes közeli boltot, kaptam az eladótól egy tippet, hogy hol nézzem meg, s sikerrel jártam!! :)... tehát már semmi sem tarthat vissza az új hobbitól!!! ;)

juhizs Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51256
OF .... öhm... ez úgy működik, hogy attól függ, hogy jó eladó veszi-e fel a telefont, vagy rossz eladó... a jótól az igaz választ hallod, a rossz (a lusta) meg se nézi, hanem csak azt válaszolja, hogy nincs... soha nem tudhatod, hogy melyik eladó van a vonal túlsó oldalán - ergo, igazán fontos, nagy dolgokban "magad járj utána uram, ha szolgád nincsen"... ON
Előzmény: Beugró lány (51254)
banyalinda Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51255
A Huszti úti vagyis a Szőlőskert úti- nem tudom pontosan minek nevezik azt az utcát. A Bogdáni út , Hévizi út környéke.
Előzmény: Laurendilla (51246)
Beugró lány Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51254
Én érdeklődtem már telefonon árucikk után, aztán nem hittem el szerencsére, hogy nincs és elmentem megnézni... volt!
Tudom, kisvárosban ez egyszerűbben megoldható... :)
Előzmény: Ida13 (51252)
Nyafkamacska Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51253
Itt üldögél mellettem. KIbontani még nem volt időm, de ha eljön az este, eljön az is. Szerintem a kezelési könyvével a párnám alatt fogok aludni :-)
Előzmény: maca58 (51250)
Ida13 Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51252
Nézd meg a www.lidl.hu oldalon az áruházkeresőben a sárbogárdit és hívd fel őket. Talán gyorsabb,minthogy innen vki pont járna épp abban a lidiben.
Előzmény: odree (51240)
maca58 Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51251
 Higy=higgy
maca58 Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51250

Erre szokta az én uram mondani, hogy inkább a szemednek higy, mint másnak. :)

akkor mostmár neked is van verocska :)

Előzmény: Nyafkamacska (51249)
Nyafkamacska Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51249
Viszont az eladók reggel simán közölték, hogy már elfogyott. Ha hiszek nekik, nincs új varrógépem :-)
Előzmény: maca58 (51232)
editsokadik Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51248
Gabicza!
Akkor Te jól össze tudod hasonlítani őket. Ha már varrogattál az új géppel is, oszd meg légyszi a tapasztalatokat velünk, miben más, miben ugyanolyan, mint a pfaff.
Köszi.

Este már én is felteszem, amiket készítettem.
elizaniko Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51247

De jó ezeket így sorban nézegetni ! Nagyon ügyes vagy !

Látszik, hogy nekem sokat járt a szám. Alig van mutogatni valóm.

Majd hozom nemsokára a képeket én is.

Előzmény: Naturita (51244)
Laurendilla Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51246
Óbudaiban? Melyikben... mert azt hiszem 3 is van óbudán... és tényleg ugyan az mint a Smart200c - lcd kijelző és 100 körüli öltéstipus plusz egy lépéses gomblyuk, stb. stb.??????????? mert akkor 100e helyett 40e-ért azt hiszem én is megnézném.
Előzmény: banyalinda (51243)
Naturita Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51245
A szöveget nem sikerült a kép mellé tennem, de már rájöttem, hogy hogy kellett volna.
Bocs.
Naturita Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51244
Itt vannak a Karcagon készített tárgyak fotói:

Táska nekem

Ezt a pénztárcát lenyúlta a lányom

Félig készen, majd párna lesz belőle
Nagyon örülök ennek a technikának

Hátizsák. Nekem nagyon tetszik a fazon

Bevásárló szatyor összehajtva és kinyitva

Ezt is lenyúlta a lányom

Ez a technika is nagyon tetszik, megcsinálom faliképnek, ha kész felteszem.

Köszönöm a sok türelmet minden oktatónak és akik segítettek ezeknek a tárgyaknak az elkészítésében. Jövőre megint megyek :-D
banyalinda Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51243
Óbudai Lidlben halomban áll a VERITAS. + 3 év garancia.Tényleg nem zakatol? kérdezi a barátném?Met ha nem zakatol siet megvenni.
Némakertész:) Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51242
nahát! de kár, hogy én nem láttalak.... :(
Előzmény: Törölt nick (51229)
katafolt Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51241
Hajnikri,bébipárnába takaróba való legvastagabb flízből szoktam 4-5-6 darabot
méretre vágni.Néhány helyen x öltéssel rögzítem,kézzel.Szétbontottam egyszer egy
angol turis párnát,az is így volt megoldva...
Előzmény: hajnikri (51224)
odree Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51240

Nem tudja véletlenül vki hogy a sárbogárdi lidiben van még ilyen szupi masina?

Lehet holnap elugranánk érte ha össze jönne,de ha már nincs akkor feleslegesen nem mennénk.Szóval ha vki tud segítsen!Előre is köszi mindenkinek!

További szép napot mindenkinek!

üdv.:odree

gabicza Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51239
Editsokadik és István! Nekem van Pfaff 200C-m is. Valóban külső kivitelbe tér el egy kicsit. Átnéztem, kísértetiesen mindent tud, amit a Pfaff. Egy funkciót nem találtam rajta a Pfaffal szemben, az a talp gyorsaságának a szabályozása. No puff, majd a lábunkkal szabályozzuk, hogy milyen gyorsan vagy lassan varrjon. Szerintem nagyon megéri!!!
Előzmény: editsokadik (51231)
maca58 Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51238
Ügyes voltál....ne "csak" nézegesd! :)
Előzmény: itakira (51237)
itakira Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51237
Sziasztok........tömegpszichózis? nem tudom , de müködik.........én is megvettem az utolsó , a boltban lévő veritast......még csak nézem , xép:irjatok sokat róla esetleg a varrógép off topicba!........
remélem a következő 40 évemben kiszolgál!:)/40 éve kaptam uj gépet érettségire: naumant...még mindig megy és jó!:)
Kati
maca58 Creative Commons License 2008.07.28 0 0 51236

Szia Zsu!

Én is hiányoltalak a képekről, szóval te voltál az aki "éppen" nem látszott a képeken :( Tavaj legalább a varrógép mögül kandikáltál, most meg még az sem.

Előzmény: juhizs (51233)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!