Editsokadik! Természetesen nem tudtam megállni, hogy hazaérve a kinccsel ki ne bontsam, de még csak egy-két öltés erejéig jutottam. Talán ma este egy kicsit jobban tudom tanulmányozni. Annamari gépén, amikor varrtam, teljesen jó tapasztalataim voltak. A használati utasítása sokkal jobb kivitelű, mit a Pfaffé!
Laurendilla! Valóban egy az egyben a Smart200C a gép. Ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, illetve amit 51239-es hsz-ban írtam a varrássebesség külön gombbal nem szabályozható, csak a lábaddal. De azt hiszem ez egyébként sem sok gépen lehetőség. Vedd meg, nem fogod megbánni.
... hát, az egyik negatívum az volt mások részéről - nekem többen is mondták, pont a másik teremből, hogy ezt nehezményezték, hogy a fórumosok elkülönültek egy teljesen másik szobába, furcsa volt nekik, hogy felszedelőzködtünk és átmentünk - olyan is volt, aki azt mondta, hogy ez már egy fórumos tábor és többé nem szívesen jönne ide (oda) ...
na, most ezzel nem szeretnék egy lavinát elindítani, meg nem is fogok tudni hozzászólni a témához (gép híján nem is tudok, :-( mindjárt hazamegyek, de bizony az igazsághoz ez is hozzátartozik, s mivel a fórumot olyanok is olvassák, akik nem írnak, hát így fair a dolog.
Cic - javaslatom lenne esetleg a falak áttörése, egy egységes nagy egésszé... olyan amerikai stílusú óriási nyitott tér, középen egy pulpituson ülnél, és mint a tenisznél onnan vezényelnéd a népeket ;-) na, jó, esetleg kaphatsz egy kolbászból font cicakorbácsot is....
Végre én is képben vagyok, csatlakozom az előttem szólókhoz, jó volt Karcagon.
Tökéletes volt Maple meghatározása, hogy nem a Hiltonba készültünk. Nekem fel sem tűnt, hogy nyafogni lehetne az ellátás/szállás miatt, arra amire kellett megfelelt.
Az oktatók profik, a szervezés profi, a táborfőasszony profi, a társaság (azon része, aki a mi termünkben volt) tündér - a másik teremben lévőket nem ismerem......
A blogra pakolgatom fel az elkészült munkákat, oda várom a kritikákat.
hu csajok, elképzelni sem tudjátok mennyire bosszanto nem sokkal smart100-as gép megvásárlása után olvasni most lidl-s gépről vá! főleg, hogy a betühimzés funkció nekem nagyon hiányzik grrrr.
énis karcag után, szuperremek volt, nagy köszönet elsősorban cicnek, de nem kevésbé évinek és anikónak a remek tanításokért, annamarinak, beugrólánynak, borcsamamának és a többieknek is, akik rengeteget segítettek, nagyon sokat tanultam tőlük, köszönöm.
őrülök hogy sok klassz embert megismerhettem, és sajnálkozva látom, hogy Klári azóta sem szólt hozzá, ezekszerint mégsem sikerül belépnie:( Klári ha olvasod írj nekem amilt a fenti, vagy a névjegyes címemre és talán tudok segíteni!!!
képekkel jövök késöbb, az utolsó simítások vannak hátizsákon és faliképen is.
Kompatbils dekóder,kell, a gépemen, hogy megnézzem a Veritas cd-t?Csupa szaxszó.........merhogy, szendvics,pecsvörk.meg mijegymás.....textiles azt + lehet fejteni............. de kompatibils dekóder?, na nem gond éjszaka hazaér a fijam Görögországból,szegény programozó: azzannya+varrosgat, eddig elkerülte a varrógépek "szellemi tartalma+Most döbben rá, hogy 1 varrógéphez nemcsak csavarhuzó kell! , hanem kompat....mizé...........
Szia Maca! Nagyon örülök, hogy emlékszel még rám!! Hát igen én vagyok az "körmi", sajnos itt foglalt ez a nick név, tehát maradtam a réginél. Nagyon jó volt, hogy találkoztam Gabiczával, s hogy sikerült a közeli "foltos csoportot" is meglelnem. Remélem ott tudunk majd újra találkozni! :)
Karcagi képeket nézegetve, nem is gondoltam volna, hogy ennyi fórumozó is ott volt, asszem kell majd egy kis idő...lehet egy év is... mire összepárosítom a személyt és nicknevet!
Most hogy délelőtt végképp eldöntöttem, hogy én is szert teszek egy "lidis" gépre, megnyugodva olvasom, hogy jól tippeltem, érdemes megvenni. Sajnos nekem nem sikerült a legközelebbiben megvenni, de mielőtt végigjártam volna az összes közeli boltot, kaptam az eladótól egy tippet, hogy hol nézzem meg, s sikerrel jártam!! :)... tehát már semmi sem tarthat vissza az új hobbitól!!! ;)
OF .... öhm... ez úgy működik, hogy attól függ, hogy jó eladó veszi-e fel a telefont, vagy rossz eladó... a jótól az igaz választ hallod, a rossz (a lusta) meg se nézi, hanem csak azt válaszolja, hogy nincs... soha nem tudhatod, hogy melyik eladó van a vonal túlsó oldalán - ergo, igazán fontos, nagy dolgokban "magad járj utána uram, ha szolgád nincsen"... ON
Én érdeklődtem már telefonon árucikk után, aztán nem hittem el szerencsére, hogy nincs és elmentem megnézni... volt! Tudom, kisvárosban ez egyszerűbben megoldható... :)
Gabicza! Akkor Te jól össze tudod hasonlítani őket. Ha már varrogattál az új géppel is, oszd meg légyszi a tapasztalatokat velünk, miben más, miben ugyanolyan, mint a pfaff. Köszi.
Óbudaiban? Melyikben... mert azt hiszem 3 is van óbudán... és tényleg ugyan az mint a Smart200c - lcd kijelző és 100 körüli öltéstipus plusz egy lépéses gomblyuk, stb. stb.??????????? mert akkor 100e helyett 40e-ért azt hiszem én is megnézném.
Hajnikri,bébipárnába takaróba való legvastagabb flízből szoktam 4-5-6 darabot méretre vágni.Néhány helyen x öltéssel rögzítem,kézzel.Szétbontottam egyszer egy angol turis párnát,az is így volt megoldva...
Editsokadik és István! Nekem van Pfaff 200C-m is. Valóban külső kivitelbe tér el egy kicsit. Átnéztem, kísértetiesen mindent tud, amit a Pfaff. Egy funkciót nem találtam rajta a Pfaffal szemben, az a talp gyorsaságának a szabályozása. No puff, majd a lábunkkal szabályozzuk, hogy milyen gyorsan vagy lassan varrjon. Szerintem nagyon megéri!!!
Sziasztok........tömegpszichózis? nem tudom , de müködik.........én is megvettem az utolsó , a boltban lévő veritast......még csak nézem , xép:irjatok sokat róla esetleg a varrógép off topicba!........ remélem a következő 40 évemben kiszolgál!:)/40 éve kaptam uj gépet érettségire: naumant...még mindig megy és jó!:) Kati
Én is hiányoltalak a képekről, szóval te voltál az aki "éppen" nem látszott a képeken :( Tavaj legalább a varrógép mögül kandikáltál, most meg még az sem.