Pici pontocskákból, szilánkokból áll. A képtáradban kétszer ráklikkelsz a képre és ha egyedül van a hangyakép a képernyődön kinagyítva, akkor az alján van egy nagyító, amivel közel tudod hozni többé-kevésbbé /legalábbis nálam így működik/.
Technikai oka van. Rózsaszínnel rajzoltam át a fugát, majd amikor .gif formátumba konvertáltam, akkor azt mondtam, hogy ez a szín legyen átlátszó. Gyakorlatilag csak így lehet megoldani a fuga színpróbát.... Használd a PrintScreent. :-))))
Tényleg jók! A hangyásat ismertem eddig, én is el vagyok tőle bűvülve! Kár, hogy nincs róla egy nagyon közeli kép, hogy látnám, miből rakta ki azokat a vékony lábakat.
annyit csináltam, hogy le vannak szabva a lapok a wediből és a tartórésze össze van csavarozva.
ami miatt áll a dolog: nincs pontos iránytű a környezetemben senkinek, hónap végére tudnak hozni egy katonait.
A wedit még összeszerelve át kell hálóznom dryvittal. hogy jobb tartása legyen, de kevés a jó hálóm. A praktikerben olyan szar háló van most méterben, hogy azt nem vettem, máshol meg csak ötven méteres tekibe van.
Hát az "jobb" helyeken egy fürdősapka volt, kilyukasztgatva és totál igy lógtak ki a tincsek ki belőle mitán a fodrász kihúzgálta:) A farkasfej nem volt szerves tartozéka az igaz.....bár franctudja, attól függött ki ült a székben......:))))