Ööö, most látom, hogy szerveződik nálatok is egy találkozó, Dunaföldváron. Nem akartam/akarok "konkurenciát" támasztani, bocsánat, hogy nem néztem előbb utána.
Engedjétek meg, hogy invitáljalak benneteket - a tavalyihoz hasonlóan - egy tavaszi találkozóra, Györkönybe. Infók:
"Hali!
Infók a 2. Tavaszi Györkönyi Peugeot találkozóról :):
2007. március 31 április 1, Tolna megye, Györköny, Pincehegy, Május tér.
Ennek alapján a helyiek bárkit útba igazítanak többé-kevésbbé. Szombaton kb. 10-11 óra körül érdemes érkezni, addigra tudunk esetleg valamit előkészíteni mi is.
Az alábbi linkeken tud aki tervezi az ottalvást szállást foglalni:
Az árak változók, várhatóan 3000 Ft lesz egy éjszaka, reggelivel 3500 / fő. Ezt intézze mindenki magának. Lehet sátorozni is, ezt beszéljétek meg a vendéglátókkal, de azért április elején még combos az éjszaka.
A helyszínen van mosdó, a WC állapotát addigra felmérem, és megpróbálok intézkedni, hogy európai állapotban legyen arra a hétvégére.
A programokról röviden: előre tervezett program nincs. :)
A környék útjai elég hepehupásak, így gyorsulni nem nagyon lehet, de autókázni azért ésszel igen. Megérdeklődtem, a közútkezelőtől lehetne egy útszakaszt lefoglalni különböző célokra, de az sok pénz, így kilőve.
A kajáról: magam azt tervezem, hogy szombaton és vasárnap kora délután lenne valami főzött kaja, amit a létszám alapján meg lehet oldani, de +/- 2-3 főig jó lenne tudni számolni, hogy kb. mégis mennyi nyersanyag kell. Valami gulyásra, vagy ilyesmire gondoltam, főleg ha hideg van.
Egyébként igyekszem megoldani állandóra valami meleg innivalót, pl. teát, és állandóan lenne fogyasztható némi kaja kenyér, sajt, házi szalámi, savanyú, ilyesmi mindez becsületkassza alapon.
Fedett hely: kb. 20-22 személy fér el nagyon szorosan a mi présházunkban jelenleg ahol ugye nincs fűtés, így kispárnákat érdemes hozni. A szomszédban azonban van egy borozó, illetve számos más pincében van még hely, ahol le lehet ülni, ez remélem, majd spontán kialakul. Van lehetőség borkóstolásra, vásárlásra, ha úgy alakul, kinek mi az igénye.
Ha valakinek kérdése van, írjon, vagy ha nagyon fontos, telefonáljon, 20három890kettő54. Infk találhatók még a 23011-es hsz, környékén is:
Bocsánat távolmaradásomért, de levert a lábamról az influenza! :( Már gyogyulóban vagyok!
A részemről mehetne a dolog. Pontosítani kellene és akkor úgy tervezek!
Kérdéseim.
1. Mikorra tervezzük? 2. A szálláslehetőség érdekel-e valakit? 3. Kaja? (tudni kellene a létszámot, hogy úgy beszéljek az emberrel) 4. a helyi médiát (tv) lehívjam (általában sokan vannak a parton hát még ha ennyi szépség lesz ott :))) legalább feldobjuk a "város" életét
kb ennyi. Ha eszembe jut még valami akkor írok.
A kajához visszatérve. Haverom nagyon jól föz, egy marhapöri? Én megvennék mindent hozzá, Ő megcsinálna és ahányan vagyunk annyi fele dobnánk a pénzt.
Kérdés? :)
Segítsetek Ti is. Szervezzünk meg mindent előre. Én a helyi dolgokat elrendezem.
Sajnos ilyenbe nem tudok neked segíteni, nincs benne semmilyen katalógusunkban. Anno még régebben akartam venni felújító készletet, a márkakereskedésben, de nincs náluk ilyen, csak komplett kormányművet lehet náluk rendelni.
Próbálkozz valamelyik kormánymű felújítónál, hátha ők tudnak ebben segíteni.
Hát én is ebben a cipőben járok sajna, ma is felfedeztem egy kis horpadást a kocsi oldalán, nagy valószínűséggel ez is egy ajtórányitás :( Pedig én este garázsban állok, de ez se segít a sok tulkon. Mióta nálam van az autó vagy 10 kisebb sérülést összetudok rajta számolni, és mindegyiket valami agyatlan okozta, akkor ment fel a pumpa amikor az emeletről rádobtak valamit a tetejére, és a motorháztetőre, azóta bérelem a garázst. Csak az nyugtat hogy ezért nem fogok venni új autót, hogy más leamortizálja...
Az a helyzet hogy sok a tulok ember! Az én autom szabad ég alatt lakik és gyakori az ajtorányitás. Valamint lelopták a hátsó lámpámról a diszcsikot, azt legyártattam ujra, és azt is fujták! Valamint összepolirozták!
Amúgy szépek, ha ősszel nem vettem volna XmBélustól a 4 lemezfelnit, biztos rácsapnék. Főleg, mert nekem 500 Ft-os tecsós dísztárcsák vannak fent. Bár a sógorral megbeszéltem, hogy ha leadja a cégautóját, enyémek a gyári dísztárcsák...
Valóban korrekt hely eza Földvár,ugyan még nem jártam ott de szívesen elmennék egyszer,a hídon én is átrombolnék párszor.A csárda az ami ott van dunapart mellett?Amúgy meg csak 90km-erre van tőlünk!Bp Etele út 1115.
Ezen még nem gondolkoztam. Egyenlőre csak azon, hogyan lehetne eljuttatni egymáshoz a mintát. A legegyszerűbb lenne, ha Corelldraw file-ban lenne megrajzolva, mert azt bárhol ki lehetne vágatni matricából. Persze valami olyasmi kellene, ami illik az autó stílusához.
fel fog dobni egy csomo mindent! Az egyik egy peugeot 605 club lesz! Amugy az elmult napokban nekem nem müködik az iwiwen a kereső program! mindig azt irja ki nincs találat! Lehet hogy nálad sem megy a keresés?