Keresés

Részletes keresés

lg18 Creative Commons License 2002.01.23 0 0 12076
Így legyen! Viszont 1500 férőhely... hát....
Abban a 4-5 "sikertelen" évben elég lesz, de utána?

HAJRÁ LILÁK!!!!

Előzmény: Dugó (12074)
lg18 Creative Commons License 2002.01.23 0 0 12075
Szerintem is "csúcs" a jegyár. Viszont a bérletnél azt is vegyük figyelembe, hogy kevesebb hazai meccs lesz tavasszal! Így is remek az ára.

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: gguszti (12070)
Dugó Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12074
NS:
Jégkorong: Márciusban kezdõdik az építkezés Újpesten
Lila-fehér feltámadásra várva

Az UTE jégkorongszakosztályánál számolják a napokat. Ha minden a tervek szerint alakul, novemberre fedett csarnokban edzhetnek a lila-fehérek, s megkezdõdhet a haditerv megvalósítása - felzárkózás az Alba Volánhoz és a Dunaferrhez. Jelenleg ugyanis meglehetõsen elszomorító a lila-fehérek helyzete. A szebb napokat - tizennégy bajnoki címet és hat kupagyõzelmet - megért csapat ugyanis a bajnoki táblázat ötödik helyén szerénykedik, s az Alba (2-15), illetve Dunaferr (0-11) ellen elért eredmények is híven tükrözik a csapatok közötti hatalmas szakadékot.

„A fedett csarnok a jövõnk alfája és omegája - mondta Joós Zoltán, az UTE szakosztályelnöke. - Csarnok nélkül lehetetlen felzárkóznunk a jelenlegi élcsapatokhoz. Míg õk évi háromszáz napot tölthetnek jégen, mi jó ha harmadennyit edzhetünk. A napokban véglegesítettük a terveket, az építkezés pedig március közepén kezdõdik. Novemberre elkészül az ezerötszáz ülõhelyes csarnokunk. Ezzel harmincéves álmunk válik valóra..."

Ancsin János, minden idõk egyik legjobb magyar jégkorongozója, az UTE szakmai igazgatója fogalmazta meg a csapat új célkit?zéseit: „Jövõre a bajnokság harmadik helyét célozzuk meg, de még három-négy évig nem a felnõttek eredménye lesz a legfontosabb, az utánpótlásra helyezzük a hangsúlyt. Csak négy-öt év múlva tartjuk elképzelhetõnek, hogy beleszóljunk a bajnoki címért vívott harcba. Kilenc korosztályos csapatunk van, és mindegyik dobogós. Igazolt játékosaink száma százhatvan, e téren is csúcstartók vagyunk Magyarországon. Éppen ezért bízunk abban, hogy jövõnket az utánpótlás-nevelésre alapozhatjuk. Külön öröm számunkra, hogy ificsapatunk még a mostani mostoha körülmények közepette is 8-4-re legyõzte a Dunaferr fiataljait."

A magyar jégkoronglegenda arról is beszélt, hogy érzi magát szakmai igazgatóként. „Harminckét évig játszottam, természetes volt számomra, hogy a jégkorongnak, különösen az Újpestnek, nem fordítok hátat visszavonulásom után sem. Szakmai igazgatóként jelenleg társadalmi munkában dolgozom, talán én vagyok az utolsó mohikán a magyar hokiban, akit nem a pénz motivál.Játékosként is nemet tudtam mondani a svédországi csábításoknak. Az Újpesten keresztül az egész magyar jégkorong jövõjéért harcolok, és remélem, hamarosan még szebb eredményeknek örülhetünk. Most, hogy végre lesz fedett csarnokunk, különösen nagy lelkesedéssel dolgozunk. Március elsején a Megyeri úton UTE-Fradi mérkõzéssel búcsúztatjuk régi jégpályánkat. Szeretettel várunk minden szurkolót, akik hiszik, hogy sikerül újjáélesztenünk a budapesti jégkorongot!"

Hát ez mindenképpen jól hangzik. Remélem a tervekből valóság lesz. Bár a 4-5 év elég sokára lesz, jó lenne hamarabb is :)

ptillas Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12073
Ugyan reggeli hir, deha mar felvetodott a MOL, akkor tessek:

(stop)

"A Mol az Újpest mellett a Bozsik-programba is beszáll?

2002. január 22. kedd 8:15

(stop! lapszemle – Napi Gazdaság) Akár már az idén megszülethet az a támogatási szerződés, amelynek révén a Mol Rt. fontos szponzorává válna a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) utánpótlás-nevelést célzó Bozsik-programjának. Az olajcég jelenleg is támogat egy futballcsapatot, az Újpest FC-t. A napvilágot látott 60 millió forintnál azonban lényegesen kisebb összegről szólt az előző évi szponzorszerződés.

Elképzelhető, hogy hamarosan a Mol is szerepet kap a magyar labdarúgás fejlesztésében (a Magyar Fejlesztési Bank tulajdonosi szerepvállalásáról a közelmúltban született kormányhatározat), az olajcég ugyanis felkérést kapott a nemzeti utánpótlásképzést koordináló Bozsik-programhoz való csatlakozásra. A Mol részéről megerősítették az információt, de egyelőre nem döntöttek a részvételről. Elmondták, hogy a csatlakozásuk esetén az eddigi utánpótlás-támogatási politikájuk helyébe egy általános szponzori rendszer lépne.

Ez érzékenyen érintheti az egyik NBI-es csapatot, az olajcégnek ugyanis már van kapcsolata a futballal: a Mol és az UTE FC tavaly az első félévben kötött megállapodást arról, hogy az olajcég szponzorálja a futballcsapat utánpótlás-nevelő bázisát. „Az összeg azonban közel sem annyi, mint amennyi tegnap megjelent az egyik napilapban” - jelentette ki Gyulay Zsolt, a kft ügyvezetője. A Népszabadság értesülése szerint tavaly 60 millió forinttal támogatta a Mol az Újpestet, s az idei szponzorációs büdzsében is legalább ekkora összeggel számol a kft. A lap szerint figyelemre méltó, hogy az olajcég a támogatás fejében nem kérte a nevének megjelenítését sem a játékosok mezén, sem a pálya mentén elhelyezett reklámtáblákon.

Úgy tudjuk, a Mol korábban tervezte, hogy reklámszerződést is köt a futballcsapattal, ám az elhúzódó stadionrekonstrukció miatt ettől a szándékától egy időre elállt. Az olajcégtől származó információnk szerint az erre a célra elkülönített reklámkeretet átcsoportosítják az utánpótlás-nevelésre. Nem zárják ki azonban, hogy a stadion hivatalos átadása után szóba jöhet a reklámszerződés is."

U-boat Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12072
Juan Pablo

Ne csúsztass!
Nem a klubbunk jövője függ a választásoktól...max elveszítünk egy szponzort. Azt meg találni másikat.
Az még lehet, hogy lebontják a stadiont az MSZP-sek ha nyernek...Ilyen alapon az összeset lebonthatják.

"mondjuk t.f.h. az mszp nyer, akkor mol, mfb pá-pá! és akkor mi lesz szerintetek? mert hogy nem lesz ilyen szép meg jó minden, az biztos. "

Tudod mikora kommcsik 90-ben elhuztak a f-ba akkor sem volt minden szép és jó sőőt. Viszont elkezdődött a a szabadság. Ez ma is tart csak sikeresek lettünk és üzletileg is értékesek.
Az 50 évekbeli neveltetésednek tudom be, hogy rémisztgetsz a kommicsikkal. Az idejük lejárt.
Szomorú, hogy nem vetted észre...

"valaki csinált egy bannert "politikusok! röppenjetek el a fociról! a politika megöli a focit" címmel. hát nem röppentek el. "

Nevezd meg a politikusaidat akik Újpesten vannak...TÉNYEKET!!!!!!!!

Ki nem hagy békén a stadionban?
Iszonyatosan süt belőled az MSZP meletti károgás....téged ezért fizetnek?

Volt a posta bank mez szponzor Újpesten akkor hol voltál??

Tudod mi a szomorú azon kívül, hogy félrevezeted a társaidat? Az hogy a 99,8%-os Lukács Ferenc tulajdonosi jogait próbálod letagadni a nyomorult politikai érdekeid miatt?

Választási kampányt folytatsz? Legalább kicsit legyél őszinte ne olyan mint a gyilkosok pártja.

U-boot

Előzmény: Juan Pablo (12046)
veteran1 Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12071
azért ez az "összehordált" kifejezés is kíván magyarázatot:))
Előzmény: Dugó (12069)
gguszti Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12070
Szerintem is nagyon korrekt árak! Bérletet még így is megéri persze venni, de az is olcsóbb lett őszhöz képest.

Egy szavunk sem lehet, főleg ha hozzávesszük a stadion adottságait! :)

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: Dugó (12066)
Dugó Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12069
:)))
előbbi...
na de ennyire?

Szóval:
Ne hagyd ...
:)
de gondolom sikerült kibogózni azért:)

Előzmény: veteran1 (12068)
veteran1 Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12068
Dugó!

Fáradt vagy??::))) Vagy elfelejtettél fogalmazni?:)

Előzmény: Dugó (12067)
Dugó Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12067
Figyelj!
A sajtó által összehordált hülyeségeken pedig teljsen felesleges idegeskedni.
Nyilvánvaló, hogy a fradinál, gáz van, nálunk rend és ez szúrja a szemüket.
Ez hagyd befolyásolni magadat.
Előzmény: Juan Pablo (12062)
Dugó Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12066
Azt hiszem ennél kedvezőbb jegyárakat megálmodni se lehetett volna.
Köszönet érte a vezetőknek!

Aki ezek után nekem azzal rizsál, hogy drágák a jegyek elmehet, oda ... :)

Várom, már a holnapi meccset, kíváncsi vagyok mint nyújtanak a csehek. Nagyon jó véleményeket kapni róluk.

Csordás és Máté: Szerintem teljesen felesleges ezt a dolgot agozni. Ami a másodosztályban kiemelkedővé tesz valakit az az első osztályban kevés. lásd Kalina. Kecskeméten sztár volt, nálunk, meg meg a gyenge kifejezés is túlzás lenne rá.
Ott van például a marcalis Duli. Ő is a mi játékosunk volt, de nem tudta magát beverekedni a csapatba, az nb1/b-s együttesben még húzóember.
Mellesleg a kis- és nagypálya között is óriási a diferencia. lásd MTK (bár ahogy elnéztem őket nem törték össze magukat a sikerrt)

AD 1982 Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12065
de jó. mi az a fradi??
AD 1982 Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12064
Szerintem teljesen korrektek a jegyárak (még talán kevesebb is, mint vártam :)
Kicsit fura, hogy nem éri meg 'diákként' a D-be menni, de végülis ez tökmindegy!

Nagyon jó kezdeményezés volt realizálni a jegyárakat, kíváncsian várom az eredményt.

AD

Előzmény: ptillas (12061)
Juan Pablo Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12062
Szul!

sajnos igazad van, tényleg nagyon rossz a sajtónk. az az érzésem, hogy

1. a fradival kapcsolatos botrányok után a zöld újságíróknak jól esik egy kicsit velünk foglalkozni (egyoldalúan, túlzott terjedelemben), mintegy kompenzálásképpen.

2. a választások közeledtével minden a politikáról szól, így sajnos a foci is. nem véletlen, hogy negatív kontextusban, állami pénzek elosztásával kapcsolatban kerültünk tegnap címlapra az NSZ-ban.

azon, hogy rossz a sajtónk, rövid távon nem nagyon lehet változtatni. hosszú távon fog változni a kép, biztos vagyok benne.

"En nem latok ra arra hogy a Mol,MFB mogott ki all..." pedig elég egyértelmű. az állami óriáscégeket mindig az aktuális kormányhoz közel álló menedzserek irányítják. ha nem, akkor "gáz" van. ld. dunaferr. ez független az aktuális erőviszonyoktól.

engem az is zavart, amikor lányi próbált itt szavazatokat gyűjteni, az is zavar, ami most van, az is zavarna, ha mszp-s kampány részei lennénk.

az tetszene, ha tőkeerős vállakozók állnának minden elsőosztályú csapat mögött, de hát ehhez a magyar cégek nem elég tőkeerősek, a külföldi befektetők meg leszarják a magyar focit. ld. GE, Sanofi-Synthélabo, stb.

tudom, hogy ez csak károgás, ettől nem fog változni semmi, de hát ezért van ez a topik, hogy itt szabadon, egymás között kibeszélhessük ami bennünk van, nem?

hajrá lilák!

Előzmény: Szul (12054)
ptillas Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12061
Honlapon friss hirek!

Itt vannak a jegyarak:

„D” lelátó (szurkolótábor helye): 600.- forint,
„B” lelátó: 900.- forint,
„A” lelátó: 1.000.- forint,
Tribün: 1.200.- forint,
Vendégjegy: 1.000.- forint,
Nyugdíjas jegy: 500.- forint.

(12 év alatti gyermekek ingyen léphetnek be a stadionba!)

Bérletárak:

„D” lelátó: 4.200.- forint,
„B” lelátó: 6.200.- forint,
„A” lelátó: 7.200.- forint,
Tribün: 8.200.- forint,
V.I.P. bérlet: 50.000.- forint (fél évre),
Diák-, nyugdíjas: 4.500.- forint.

Ss Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12060
Elnézést. Tehát helyesen: Pénz beszél, a kutya és a pentelei kiskutyák ugatnak.
Júj, moderátor bácsi, bánt minket az SS.
Ilyen egy szánalmas brigád nincs még egy. Egy 38 éves nő álnéven, egy 13 éves Marcaliból, egy Amerikából, és egy Szalinvárosból. Ennyi.
A Vörös Hadsereg.
Előzmény: Ss (12059)
Ss Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12059
Hello Haver!
Először valamit tisztázzunk. Senki nem tartja a Dvérit rossz játékosnak, sőt! Az ország egyik legjobb focistája. A probléma a hozzáállásával van. A hozzánk ( legalábbis nekem) és az Ujpesthez állásával.Én köztudottan jóban vagyok minden Ujpest játékossal, de ezzel a sráccal még nem sikerült két év alatt 15 percnél többet beszélnem. Tudod miért? Mert fejben nem Ujpest, hanem Gázszer játékos. Semmi felelősség, 300 néző, pacsi a Józsival és a Bélával minden meccs után, és irány Seregélyes. Nyihaha. Ez van. De ez nem baj. Amíg a Gázszerben van. De ez itt nem az!Én ma harmadmagammal kinnt voltam a fakó-Fót meccsen, többek között a Dvéri kedvéért.
Tudod az ujpestiek büszke szurkolók. Büszkék a csapatukra,a klubbukra, mert letettek már az asztalra nem keveset. Még akkor is, ha most voltak inségesebb idők is. Nehezen viselik, ha egy játékosnak nem itt kezdődik a foci, és nehezen viselik, ha egy játékos a levezetőbe megy karriert befutni.Nem tudom, érted-e amit mondok?
Senki nem fogja elfelejteni a harmada elleni gólját, és senki nem fogja leköpni mert elmegy Ujpestről. Az egy másik kerület, és egy másik megye.A probléma ott van, hogy a játékos nem egy komoly ember. Nálam legalábbis az az ember aki helyett más dönt 25 éves korában, az nem komoly.
Bár az is igaz lehet, mivel ma ismét beszéltem a managerével, hogy neki is van igaza. De egy tárgyalás mindig tárgyalható, és újra tárgyalható. Ha valaki maradni akar, vagy ha valakit maradni akarnak, akkor az tárgyalható, még akkor is ha súlyos milliókról van szó.
Én elfogult vagyok nem tagadom, mert én az Ujpestet szeretem nem a játékosokat, és én amellé állok aki a csapatomat viszi előre, de nincs háború áldozat nélkül. Nagyon jó szerződést kapott a Dvéri, nem hiszem, hogy sok ilyet kapna máshol. Ha jól tudom, egy nb1 es klubbnál ma pár percig tartott a tárgyalásuk és már mehettek is...
Pénz ,kutya, és a penteleiek ugatnak.
Hála az Istennek ma az Ujpest megengedheti magának, hogy ilyen nevelő szándékú döntést hozzon, és ez nem árt a Magyar focistáknak.
Egy kérdés. Ha nem igazoljuk le a Sloncikot, akkor most mi lenne? Bármit kér megkapja? Mert megtehetné.Egy valamit ne felejts el. A Drazsé egy klasszikus Magyar focista. Egy jó meccs, egy parádés gól,5000 méter/mérkőzés, aztán három forduló semmi. Ez csak a Borsodi ligában megy.Máshol nem. Ezért várok sokat a csehektől.
A Tököli szereti a lovakat? Ez kit érdekel szerinted itt ujpesten?
Örülök, hogy érdeklődsz, szeretem ha valaki nem tud, de kérdez. Gyere máskor is. Remélem nem sztalinvárosi vagy.
Előzmény: lami (12052)
BELABACSI Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12058
Mindenesetre "munkatársunk" kis hazugságokkal, kis talánokkal, kis hallottamokkal teleírt szarsága, nagyban rontja a lap szinvonalát.Nyilvánvaló politikai szándéka pedig inkább arra kellene, hogy ösztönözze a lapot, hogy csak az igazat és a biztosat írja, másképp annak árt akinek használni szeretne.Belekényszerítenek minket a politikába, amin nem biztos, hogy ők nyernek.

Nekem(és szerintem a klubnak is) viszont tehetnek egy szívességet.Amennyit elhajtanak tőlünk az írásaik, minimum annyi szinpatizánst is szereznek.Még az is lehet, hogy többet, ha belőlünk kreálják a nemzeti oldal csapatát.

BOLDOG ÚJPESTET!

Előzmény: Szul (12054)
BELABACSI Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12057
Az 5méteres nekem sem tetszett.Hol maradt a játék szelleme?

BOLDOG ÚJPESTET!

Előzmény: Dugó (12026)
BELABACSI Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12056
Szerencsére nem értünk mindenben egyet.Nekem az egész kispályás téma alacsony szint.Maguk a kispályás focisták is nemegyszer nyilatkoztak, hogy azért nyomják kicsiben, mert nem férnek oda a nagyhoz.(Többekközt a Szabó Vöri is ezt mondta egy tvműsorban, pedig ugye ő a kapitány./Vagy volt./)

Persze, ha mást mondanának, nekem akkor sem lenne fele értékű a kispálya mint a nagy.

BOLDOG ÚJPESTET!

Előzmény: pooraa (12051)
BELABACSI Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12055
Azért az, hogy az indulás kötelező a tornán, nagyban megnehezíti annak a dolgát aki nem kíván kispályán nyomulni.

Egyébként igazad van.Aki indul az nyomja vagy menjen a fenébe.Viszont a látvány azt tükrözte az most nem így volt.

Előzmény: kaposvari (12050)
Szul Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12054
Juan!

En nem akarok belemenni egy olyan vitaba ami politika es foci osszefonodasarol szol foleg nem egy lilaval.
A velemenyem roviden annyi az Ujpest atelt ket vesztes vilaghaborut,Trianont,Holokausztot,barna es voros diktataturat,rendszervaltasokat stb.
Egy valami miatt mert ez a klub mindig fontos volt egy maroknyi embernek akit futott a lokalpatriotizmus,a szulofoldhoz valo huseg, a klubszeretet ,a jo foci es ket szin (LILA-FEHER).
Ez a mi oroksegunk.
Politika mindig volt mindig lesz egy olyan dologban ami embereket mozgat meg hetrol,hetre.
En nem latok ra arra hogy a Mol,MFB mogott ki all...
En azt mondom ne fessuk az ordogot a falra es ne legyunk partnerei a sajto egy reszenek es a fradistak abban hogy megprobaljanak mocskolni minket!!

ui:Anno a tavaly nyari Ulloi uti meccs utan leirtam szerintem nem szerencses ilyen mertekben tamadasi feluletet adni a klubbal es velunk Ujpest szurkolokkal szemben.
Ugyerzem most sokan benyujtjak a szamlat.Nagyon rossz a sajtonk...Kampany reszeve val(t)unk.
Nem tudom mikor voltunk utoljara a Nepszabadsag cimlapjan???

Előzmény: Juan Pablo (12046)
ptillas Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12053
No, a Mate az tenyleg nem volt rossz! Persze a Csordas sem. DE, itt van nekunk, a mi kis Kalina Tibikenk... szornyu! Nem "enbeegyes" focista! Egy osztallyal lejebb tudott bizonyitani! De ez mar magas neki, talan ezert sem kellett ezelott itt es ezert kellett tavoznia. Nem Újpest-szintu jatekos!!! Csordas szintugy volt mar Nalunk, neki pedig nem volt lehetosege bizonyitani. En annyira nem vagyom Ra :)))
A Mate. No, az tenyleg nem volt rossz. Persze, hozza kell tenni, kispalyan! Lehet, hogy O sem utne meg a felsobb osztaly szintjet! Nem tudom... termeszetesen, megnezni erdemes lenne!

kaposvari: nezd, a tovabbjutasotokhoz grat! DE szerintem itt mar vannak "lefutott" csapatok is!
Ez nem mentesit es nem csufitja a ti dicsosegeteket. Ket VG csapat nem lehet, az Mtk pedig nem az "nemzet kincse"! Megegyszer
mondom, ettol meg grat' es nem csorbit semmit a gyozelmeteken! Inakbb nektek szoritok, mert a masodikvonalban szerepeltek! (Nem szurkolok, csak szoritok :) )

A jegyarakat igazan mondhatna mar valaki! No, meg a berleteket is!

Szerdan en is megyek a Megyerire!

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: pooraa (12051)
lami Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12052
Az utóbbi időben az Újpest háza táján történtek és ebben a topicban felmerült dolgok miatt bátorkodom nem UTE-szurkolóként ide írni.
1.Dvéri-ügy
Én teljes mértékben pozitívan ítélem meg klubvezetőitek hozzáállását a témában, de a következő kételyeim vannak ebben az ügyben: Egy-két esetleges vereség után nem fogjátok esetleg visszasírni a Drazsét? Mert akkor már csak a ZTE elleni csodagóljára fog a többség emlékezni, meg a többi szép dologra. És lehet, hogy a klubvezetőség is meggondolja magát, jön a nagy összeborulás, és félreértésnek fogják betudni a múlt héten történteket.
Az esetnek egyébként több pikantériája van: az egyik, hogy tavaly egy internetes fórumon néhány újpesti nagyon keményen követelte Dvérit a válogatottba. Ott is elhangzott a másik oldalról, hogy a srác mentalitásával gondok vannak (tudom, utólag könnyű okosnak lenni, de én már vidis korában egy Fradi ellen kihagyott tizenegyese alkalmával észrevettem ezt rajta), de akkor még ment a tiltakozás. Sajnálom, hogy ilyen fáziskéséssel ismertétek csak fel. Bár annak is be lehet tudni a dolgot, hogy abban reménykedtetek, hogy megváltozik a mentalitása.
A másik dolog az, hogy többször gúny tárgya volt az, hogy Drazsé a lovakat jobban szereti a focinál. Csak jelzem, hogy Tököli Attila nevű focista is hasonlóképpen vélekedik a lovakról, és nemrég még a Dunaferr-topicban is keményen vitázott némelyikőtök Tököli esetleges leigazolása kapcsán. Ezek szerint ez Tökölinek megbocsátható lenne, Dvérinek nem?
A másik téma: a politika és a foci kapcsolata. Teljesen téves ez a beállítás, hogy a fociba beleszól a politika. Egyszerűen arról van szó, hogy a jelenlegi politikai vezetés (nagyon helyesen) támogatja a focit. Ebben nincs semmi kivetnivaló, elvégre a szórakoztatóipar legjobb és legfontosabb ágazatáról, a legnépszerűbb sportról van szó. Azzal, hogy megjelennek ilyen feltételezések, hogy a min.elnök kinek szurkol, nem érdemes foglalkozni, mert az csak újságírói találgatás. Olyat is olvastam már, hogy egy bírói tévedés azért történt meg, mert Orbán leszólt, hogy neki ez az eredmény lenne megfelelő. És ezt el is hiszik sokan. Azért ennél sokkal nagyvonalúbb OV.
pooraa Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12051
Csak nem azért értékeled ilyen magasra ezt az alacsony színvonalat mert érdekelt voltál?

BelaBa!

Nem voltak olyan rossz meccsek azok. Igaz, a ZTE-Haladas-nal eddig nem volt jobb, de a Kaposvar-Marcalli nagyon porgos, jo kis csata volt, ezeknek a csapatoknak igazi tettel. Csordast, Matet szivesen latnam Ujpesten. De Pest Krisztiant is szivesen lecserelnem a Rolandra. Nagy tehetsegnek indult a Roland, most is voltak jo megmozdulasai.

Előzmény: BELABACSI (12047)
kaposvari Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12050
Aláírom, hogy nagypályán félévnyi (bár maradjunk csak az egyosztálynyi) különbség van az MTK és a Rákóczi közt, hiszen azt mutatja a tabella, de a tornán a tények (azaz a számok) szerint pont hogy jobbak voltunk. Az a sportoló aki bármilyen versenyen elindul, ne takarózzon utólag a kudarc után azzal, hogy az egész nem is érdkelte. Akkor inkább el se induljon. Az eredmények a tények, nem a feltételezések.
Egyébként örülök, hogy nekünk szurkolsz a döntőben, nem is veled mint személlyel akarok vitatkozni csak a véleményem mondtam.
Előzmény: BELABACSI (12047)
BELABACSI Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12049
Köszi az infót.Örülök, hogy a Megyerin lesz, mert így el tudok menni.

BOLDOG ÚJPESTET!

Előzmény: Ss (12034)
lg18 Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12048
Ma este:

VÍZILABDA

Férfibajnokság a Dreher-kupárt, A-csoport. BVSC-Brendon-UTE-Taxi 2000, Szőnyi út, 19.30.

BELABACSI Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12047
Csak nem azért értékeled ilyen magasra ezt az alacsony színvonalat mert érdekelt voltál?

Hidd el, ha érdekli a biboldókat, labdába se rúgtok.A többi önámítás.Fényévnyi külömbség van kötetek és köztük.

Ne hidd, hogy nem örültem sokkal jobban a ti továbjutásotoknak, mint az övéknek örültenm volna(inkább nem örültem volna nekik), de a tények attól még tények maradnak.

A döntőben meg, hajrá Kaposvár!(Márcsak az ottélő rokonaim miatt is.)

Előzmény: kaposvari (12009)
Juan Pablo Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12046
Szul, U-Boot és többiek!

komolyan nem zavar titeket, hogy a csapatunk jövője a választások eredményétől függ? felejtsétek el, hogy ki milyen szimpatizáns és úgy gondoljatok bele! 89 óta a foci még sosem szólt ennyire a politikáról, mint most.

mondjuk t.f.h. az mszp nyer, akkor mol, mfb pá-pá! és akkor mi lesz szerintetek? mert hogy nem lesz ilyen szép meg jó minden, az biztos.

amikor az ism csinálta a "szurkolj, ne háborúzz" kampányát, valaki csinált egy bannert "politikusok! röppenjetek el a fociról! a politika megöli a focit" címmel. hát nem röppentek el.

ez egyszerűen gusztustalan, hogy ide is befurakodott a politika és még a stadionokban sem hagyják az embert békén, erről kell beszélni, mert nem lehet kikerülni.

aki már írná a választ, hogy "menjél már ezzel a libsi-komcsi szöveggel, az helyettesítse be a fidesz helyébe az mszpt, az mfb helyébe mondjuk (csak a példa kedvéért) a postabankot, és így tovább!

azt hiszem, hogy így érthetőbb és mindenki számára elfogadható.

Előzmény: Szul (12045)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!