Jól van, hagyom a fenébe. Úgy fair hogy felhívjam a figyelmet, nem tudom milyen okból, de azóta hogy a listát megírtam ennek a buta100000-nek, megváltozott ennek a szar fórumnak a számozása és nem azokon a sorszámokon vannak amiket írtam.
Ez nem menti fel az ___értelmes___ vitapartnert a válasz alól, mert nem szám alapján tájékozódik az ember hanem tartalom alapján, feltéve hogy tudja, miket dumált összevissza.
Van más "vitapartner" is, aki első blikkre értelmesebbnek tűnik, de éppen úgy leszarja amiket válaszolnak neki. Például Holabög Rém, aki már megmutatta itt is és a civilizációs topicban hogy nem képes értelmesen válaszolni, besértődni annál inkább. Most se válaszolt egy elég sima kérdéskörben, úgy tesz, mint vásott kölyök aki ott se volt a csínytevés színhelyén, pedig abból a hozzászólásból amit tett, az derül ki hogy egész régi témákra is pontosan emlékszik. :)
Tényleg szégyen. Ahol normális moderáció van, ott már rég kivágtak volna téged. Csak nézd meg, ahány topikba odacsináltál, rögtön balhé lett, mindenhol hisztiztél, össze-vissza fenyegetőztél kigyomláltatással, pl. innen is ki akartad ritkítan Kirant. Ehhez azért tényleg pofa kell.
Nem tudnád betartani az ígéretedet, hogy elhúzol innen? Hidd el, mindenkinek sokkal jobb lenne.
Akkor most ide beteszünk egy könyvjelzőt, és te leszel az, akit idézünk, amikor egy hasonló értetlen tökfej jön be aki nem állja meg a helyét a vita alapszabályában, hogy amit leírtunk nagy fityekkel, azt minimum vállani kell.
Aki itt kurva unalmas, az te vagy. A balhékeverő kisstílű beszólóbetyár. Egyetlen értelmes gondolatod nem volt az témához, mégis csinálod itt a cirkuszt.
"Egyébként a Stonehenge esetén is ilyesmi lehetett, és az is biztos, hogy pár száz embernél több nem kellett oda. "
Még annyi se! Nemrég volt a film a tévében, egy 100 fő körüli csapat (mondták a létszámot, de tuti, hogy irányitóval mindennel együtt se haladták meg a 100at!) fogott 3 akkora tömböt, mint ott vannak, beállitották ugyanolyan mélyre, felállitották, és kettő tetejére tették a harmadikat, pont, ahogy a fedőkövek vannak...
És ehhez rutin se kellett, meg semmi, csak végig gondolni az akkori módszreket, és legutánozni...
No és 1-2 ember, aki olyasmit üvöltött: Huzd! Huzd! Huzd! Most! Most! Most! Meg társaik....
A csoportban nem csak muszklimiska pasik voltak, a többség átlagos izomzattal rendelkezett, és szintén átlagos nők is voltak köztük...
Igen, ezt mindenkivel meglépi. :) Pedig én _tényleg_ csak arra lennék kíváncsi, hogyan számol el a _saját_, nem is olyan régi hozzászólásával, amire igen részletes választ kapott. Az a vicces, bár ez a viccelődés már nagyon fárasztó tőle, hogy nagy hangon hirdeti, milyen alapos és lényegbevágó _kérdéseket_ tesz föl, de valójában kurvára nem kíváncsi _senkinek_ a válaszára, és minden erre vonatkozó észrevételre határtalan ingerültséggel válaszol.
Ha ezek után engem "gyomlálna ki" a moderátor, az kész cirkusz lenne. Da azért baromira meg vagyok ijedve :)
épp azt ésszrevételeztem, ezek szerint egyre jogosabban, hogy nem vitatkozol _érdemben_. Arra se vagy hajlandó, hogy egyetlen hozzászólással odább nézzél. Nem a 3777-ről van szó, ne tettesd a hülyét.
Utána megadtam egy rövid listát, amit ha komolyan veszed a topicot, legalább le kéne reagálnod. Nem azért mert kötelező, hanem hogy __HITELES__ legyél egy kicsikét.
De te csak bedobsz valami üres. alaptalan cuccot, hagyod, hogy mások dolgozzanak rajta és utána pofátlanul beszélsz mindenkivel. Látom, mit művelsz más topicokban is.
nem várok én semmit. Úgy látszik, tőled nem is lehet. Napnál világosabb, miről van szó, megadtam néhány hozzászólást, amik egy részét te magad indítványoztál, kaptál rájuk válaszokat, erre a füled botját sem mozdítod, hanem úgy teszel, mintha "bajom lenne veled".
Ez nem magánügy, ezért nem írom meg magánba, hanem ellenkezőleg, így legalább mindenki látja, mire megy ki nálad és néhány hasonszőrű "vitapartnernél" a játék.
Egyszerűen nem tudsz értelmesen vitatkozni és mások véleményét nullába veszed.
Láttam a :-))) jelet, de én nem arra a hozzászólásodra gondolok, hanem azokra, amiket szám szerint is kilistáztam neked. De te úgy teszel mintha nem értenéd. Ez jellemző rád :)
Van említés.
Nem tudom melyik piramis építéséröl olyan szinten van, hogy a munkások megtagadták a munkát, mert nem kapták meg a szokásos fokhagymaadagjukat. :))
Ime az első sztájk, és ime, hogy mi is kellet a piramis építéséhez. : FOKHAGYMA :)))
-> Kiran, lattam filmet Stonehenge epiteserol 195 csoka akkori technikaval, /ko es csont eszkozok, kotel, Ok csinaltak fahancsbol/ siman helyretettek -fuggolegesen felallitottak- a 40 tonna koruli kovet