:-))) Szegény... Én tökéletesen jól vagyok, köszi! Nem ártott meg sem a " józsai parfüm", sem pedig az, ami a meccset követte. Leírom emilben, O.K.? A freemailen lesz!
Most meg az s-t hagytad ki a mester nevéből. Próbáld már meg csak egyszer normálisan... Csak az én kedvemért! Tudod, hogy csípem az öreget a múltkori poénja miatt...
Sky!
Én meg azt kívánom, hogy minden kívánságod teljesüljön!!!
Most látom, hogy milyen hibát követtem el!:( Bocsánat, hogy Kiteleki nevéből kihagytam egy e betűt. Mentségemre talán az szolgáltathat magyarázatot, hogy az FTC 3 E betűjéhez próbálok találni vmi valóságtartalmat is:))))
Viola!
Most kivételesen nem jött a jóslatod! Talán legközelebb!:)
LESZARJUK A KINIZSIT, NEM VILÁGOS????? Hulljon a férgese! EGY SZÓT SEM EJTENÉNK RÓLATOK, HA NEM BÖFÖGNÉTEK ITT! Döntsétek el, hogy fradisták vagytok, vagy anti-újpestiek! Hány kárörömöt kívántok még az ősz során? Mire veritek magatokat?! Őszintén. Hogy véletlenül összekapartatok egy ajándékpontocskát az állatkertben? Patkányok. Úgyis kiestek.
Sky!
Megfőtt, kérsz belőle te is?
Mi legalább vagyunk annyira karitatívak, hogy a padlón lévőbe nem rugunk még bele! Megkíméltük benneteket egy kiadós zakótól. Azt hiszem, a jó szívünk visz a sírba bennünket!
Ma este az ÚFC csak árnyéka volt önmagának! Csak attól rettegek, hogy Kistelki bennünket is meg fog átkozni, mert nem úgy játszottunk, mint ahogy szerette volna.