Keresés

Részletes keresés

ujpesst Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12756
Urak!
Dobok rá egy ezrest, hogy kajla barátunk 14 éves.
Tartja valaki?
gguszti Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12755
Kavicska! (ha már így becézgetjük egymást...)

Sloncik az első edzőmeccsünkön, a Csepel ellen játszott egy félidőt (erről nem tudok bővebben nyilatkozni, nem tudtam ott lenni), Kozel pedig a Fót ellen. Ezen kint voltam, elég feltűnő jelenség volt a cseh fiú, mert kb. 10 perc után leszaggatták róla az edzőtrikót, és úgy játszott végig. Igaz, nem nyújtott kiemelkedőt, de biztosan "tisztogatott" hátul. Tény, hogy azóta nem játszottak, de ezek vagy kisebb sérülések miatt voltak (a stáb nem játszatja őket addig, amíg nincsenek tökéletes állapotban), vagy pl. a ciprusi -török- vízumot intézték.
Ki kerget álmokat és hol? Nem beszélt itt senki pl. bajnokcsapatról vagy elérhetetlen dolgokról! Azzal vitatkozhatsz, hogy esélyesek vagyunk-e a kupára, de szerintem mindenképpen, főleg, ha megnézed, milyen csapatok maradtak bent.
Vagnert láttuk játszani idén 4 (jó, én csak 3...) edzőmeccsen, nem lesz rossz! Tuliot nem láttuk, de szerintem Ti sem szomorkodnátok, ha egy jó brazil csatár jönne hozzátok.

A többi részhez inkább nem írok semmit, főleg, hogy Újpestet képtelen vagy nagy betűvel leírni. Gondolj inkább egész nap a BL-be jutásotokra, hátha rájössz, milyen messze is volt az, nem csak időben...!

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: kavics76 (12749)
ujpesst Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12754
Figyusz kis kajla kutyus!
Dobj már nekem egy emilt, aztán velem lerendezheted az ujpesti problémáidat. Milyen ötlet? Esküszöm rendőr nélkül megyek hozzád.
Na?
Ha nem, akkor lépj ilyen kispajtás, nehogy mi lépjünk feléd.
Remélem ez már világos.
Előzmény: kajlov8 (12751)
lg18 Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12753
Ezt mondom én is :) Sőt ez egy burkolt lefradistázás :)
Előzmény: Szul (12739)
lg18 Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12752
Ennél csak az lenne sértőbb, ha lefradistáznál :)

Úgyhogy most duzzogok :)

Előzmény: gguszti (12737)
kajlov8 Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12751
neveltetésed hiányosságai miatt köszönésként használsz, ez olyan buzis.

Tanár úr ) ! Megint ez a fránya neveltetés már esküszöm hiányzott! Muris kis lila emberke vagy az igaz, de sajnos nincs időm állandóan veled (veletek) foglalkozni ugyanis dolgozom (nincs jól menő válalkozásom és annyi beosztottam mint neked ) ezért bocsi ha késik válaszom.
Ha nincs mit érdemben válaszolnod inkább ne írj semmit ezt a pincsis dumát is inkább tartogadtad volna a bugyuta haverjaid esetleg jólkinevelkedtetett édesanyád szórakoztatására.
Figyelj öreg írj valami jobbat!

Előzmény: BELABACSI (12747)
kavics76 Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12750
gusztika!

Ha már így megszólítottál, leírom, bár nem nagyon vágom a "cseh vitézeitek" nevét, de utánanéztem és Kozel barátotok az, aki kicsit bükszegit idézi számomra FRADISTA korában! Szóval Kozel sem az a kimondott meccsvirtuóz! Légyszi írd le nekem, melyik edzőmeccsen, hány percet vitézkedett a ti megmentőtök!? Lehet, hogy csak én vagyok tájékozatlan, mindenlében kanál, de egy edzőmeccs tudósításában sem láttam a nevét sem a kezdők, sem a cserék között!
Én ott tényeket írtam le (Vagner, a két "félkész" cseh, Túlió pedig majd elválik), ti itt álmokat kergettek, persze még van rá bő két hónapotok, aztán eltűnik orbán és családja támogatása, akkor mi lesz? Újra csőd szélén lesztek? Unalmas lenne nélkületek az nb1! Tudod a rendőröknek is kell egy évben kétszer kis adrenalinszint növelés, amit ujpesten és az Üllői úton meg is kapnak rendszerint, miközben óvják a testi épségeteket!!!

Részemről befejeztem, mert nem vagytok konkurencia számunkra, nektek még messzi álom a BL, nekünk már megvolt!!!!
Mindig ez lebegjen a szemetek előtt, és az elmúlt száz év!!! Statisztikák, eredmények... de nem fájdítom tovább a szíveteket!!!!

HAJRÁ FRADI!

Előzmény: gguszti (12745)
kavics76 Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12749
gusztika!

Ha már így megszólítottál, leírom, bár nem nagyon vágom a "cseh vitézeitetek" nevét, de utánanéztem és Kozel barátotok az, aki kicsit bükszegit idézi számomra FRADISTA korában! Szóval Kozel sem az a kimondott meccsvirtuóz! Légyszi írd le nekem, melyik edzőmeccsen, hány percet vitézkedett a ti megmentőtök!? Lehet, hogy csak én vagyok tájékozatlan, mindenlében kanál, de egy tudósításban sem láttam a nevét sem a kezdők, sem a cserék között!
Én ott tényeket írtam le (Vagner, a két "félkész" cseh, Túlió pedgi majd elválik), ti itt álmokat kergettek, persze még van rá bő két hónapotok, aztán eltűnik orbán és családja támogatása, akkor mi lesz? Újra csőd szélén lesztek? Unalmas lenne nélkületek az nb1! Tudod a rendőröknek is kell egy évben kétszer kis adrenalinszint növelés, amit ujpesten és az Üllői úton meg is kapnak rendszerint, miközben óvják a testi épségeteket!!!

Részemről befejeztem, mert nem vagytok konkurencia számunkra, nektek mgé messzi áloma BL, nekünk már megvolt!!!! Mindig ez lebegjen a szemetek előtt, és az elmúlt száz év!!! Statisztikák, eredmények... de nem fájdítom tovább a szíveteket!!!!

HAJRÁ FRADI!

Előzmény: gguszti (12745)
Szul Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12748
Eszenyi nyilatkozik a honlapon!!

Bar a Szuperkupa dontot sosem felejtem el neki.
Eletem egyik legszebb meccse volt de a folytatas...

BELABACSI Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12747
Ez a na pá, amit a neveltetésed hiányosságai miatt köszönésként használsz, ez olyan buzis.

Kezdem érteni miért szeretsz férfiakhoz dörgölőzni.

Ne bánkódj,de az ilyen fazonokat mint te egy férfi, pláne egy úriember soha nem vessz komolyan.Persze az, hogy az életedben nem sokan vesznek komolyan kiderül minden mondatodból.Te is tudod ezt, ezért jársz át másokhoz, hátha egyszer akad valaki aki foglalkozik veled.Én hajlandó vagyok erre,de ne aggódj ez csak addíg lesz így amíg szórakoztatsz.Komolyan persze csak embereket veszek, de te vagy olyan szórakoztató mint egy simogatásért ácsingózó pitiző kis pincsi.Ha ráérek vetek neked egy kockacukrot.

Mellesleg nagyon sokat kell gondolkodnod, hogy valami eröltetett, erőtlen választ adj, azoknak akik belédrúgnak.Pedig sokat jársz ide.Mi van szépecsém(talán ismered a Toldit),hosszú felkészülési idő kell egy összetett mondat megalkotásához? Vagy anyukával íratod a szövegeidet?

Egyébként nem én járok az MTK "B" oldalaira, hanem te az igazhitűekére.

Előzmény: kajlov8 (12741)
gguszti Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12746
NS:
"Újpest. A fanatikus szurkolók Ferihegyen várják Túliót
Hatalmas a felhajtás

Amióta biztossá vált, hogy a brazil válogatott Túlio csütörtökön Magyarországra repül, és aláírja féléves, Újpestre szóló szerzõdését, azóta a lila-fehér szurkolók visszafelé számolják a napokat, sõt a hírek szerint a drukkerek ma este elárasztják majd a Ferihegyi repteret. S ha most közvélemény-kutatást tartanánk az újpesti szurkolók körében, akkor minden bizonnyal a népszer? emberek közé tartozna a Sportlink menedzseriroda vezetõje, a FIFA-licences Joao Areias (aki egyébként Savio ügyeit is intézi), valamint magyarországi képviselõje, Frank György. Nevezettek arról váltak híressé az elmúlt napokban, hogy nekik volt a legnagyobb részük abban, hogy a tizenötszörös brazil válogatott csatár Magyarországra, egészen pontosan Újpestre érkezzen. Az igazi felhajtás azonban csak pénteken várható, hiszen az újpesti klub vezetõi egy reggeli orvosi vizsgálat után a tervek szerint dél körül mutatják be hivatalosan is a Megyeri úton a sajtó képviselõinek és a szurkolóknak Túliót, akinek szerzõdtetése az utóbbi évtized legnagyobb szenzációjának számíthat. Újpesten készülnek a sztárjátékos fogadására, hiszen csütörtök este néhány ajándék mellett már átadják a Túlio által elõzetesen „megrendelt" 77-es számmal ellátott lila-fehér csíkos mezt.

A szerdai Inter Bratislava elleni felkészülési mérkõzésre ezúttal is sokan voltak kíváncsiak - látta a meccset például Gellei Imre szövetségi kapitány is -, és a szlovák csapat ellen az elmúlt hetekhez képest már egy lényegesen jobban, gyorsabban és látványosabban futballozó Újpestet láthattak a nézõk.

Ami az edzõmérkõzéssel kapcsolatosan érdekesség: az ellenfélnél pályára lépett az Újpest csapatkapitányának öccse is, Radovan Kunzo.

B. G.

Újpest-Inter Bratislava (szlovák) 4-2 (3-1)

Megyeri út, 2000 nézõ. V: Sütõ A.

ÚJPEST: Posza - Medgyesi (Szélesi), Korolovszky, Tamási, Lõw - Erõs, F. Kunzo, Tokody (Kapcsos), Piroska - Frunza (Herczeg), Vagner (Móri)

INTER BRATISLAVA: Bartalsky - Gaspar, R. Kunzo, Chrenko, Oprsal, Angelovic - Pavlik (Cech), Kocurek, Petras - Keller (Vencel), Halenar (Horvath)

G: Frunza (2), Vágner, Lõw, ill. Kocurek, Petras"

Közületek megy vki elözönleni Ferihegyet? :)

Most láttam, hogy a szlovákok védelmében játszott egy Gaspar. Egy pillanatra megijedtem, hogy ő volt a 3-as, de arra jutottam, hogy szerencsére nem. :)

HAJRÁ LILÁK!!!

gguszti Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12745
"Beléjük olvasgattam" én is... Szerintük nálunk BL-hangulat van, sőt, megtudhattam azt is, hogy az egyik cseh még be sem mutatkozott a csapatban (azt, hogy melyik, nem írták...).
Sajnos 10 hozzászólás óta nincs más témájuk. Végülis legyen ez az ő bajuk...

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: Szul (12743)
Szul Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12744
Bizony-bizony raszolgalt.
:))))))
Előzmény: gguszti (12742)
Szul Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12743
Latom en is.
Ok egyszeru:
Nekunk van jovonk,egysegunk,csapatunk,stadionunk,vezetonk,honlapunk.
Ok meg vagynak ra..

HAJRA LILAK!!!

Előzmény: BELABACSI (12740)
gguszti Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12742
Azért egy kicsit rá is szolgált... + írtam, hogy ne sértődjön meg! :)
Előzmény: Szul (12739)
kajlov8 Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12741
Miről beszélsz öreg bakancsos bevándorló!
Nyalni? Te vmit nagyon félreértettél.
Ez a duma pedig -szokásodhoz híven- nagyon gyenge, ha van jobb írjál.
Elmondom neked, bár ezt legbelül ugyis tudod FRADIfóbiád van ez hozzászólásaidból elég világos.
A bakancsodat pedig a gyerkőceiddel nyalasd tudod ahogy tanultad.
Na pá!

HAJRÁ FRADI!

Előzmény: BELABACSI (12716)
BELABACSI Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12740
A parasztok velünk foglalkoznak.Savanyú a szőlő, de nagyon.

BOLDOG ÚJPESTET!

Szul Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12739
Ez azert serto volt.:)))
Jo hogy nem fradistaztad le.
:)))))))))))
Előzmény: gguszti (12737)
gguszti Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12738
Főleg, hogy tegnap nagyon sokan álltunk egy helyen a DK-ból! Dugo, Kuco, lg18, poora, ptillas, rebel, SKID és jómagam (szigorúan ABC-rendben, SKID csak ezért került a végére. Ahogy ismerem magam, tuti vkit kihagytam, akkor bocsi.). Így még jobb volt meccset nézni!

Bélabá'!
Nem a sarokban álltunk. Az első félidőben a vendégkispad, a másodikban pedig a hazai mögött voltunk.

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: lg18 (12730)
gguszti Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12737
Ez nem igaz... Egyszer mondtam, hogy nem az igazi, nem is hőbörögve. És ha ilyet írsz, ne hagyd ki, hogy mennyit dicsértem a többieket!
Ne sértődj meg, de most olyan voltál, mint az NS... :PP
:))

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: lg18 (12726)
Szul Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12736
Bela ba, ujpesst!

Igen mindenhol vannak elegedetlenkedok.
Sok a legiosunk.Ennyi sosem volt.Emlekezzetek ez Angliaban sem ment maskent ott is morogtak aztan a jatek elhalgattatta oket!
Szerintem aki nem latja Lukacsban az igyekezetet az vak.
Es ne felejtsetek az utobbi evekben nem nekunk allt a zaszlo.Nagyon sokan varnak mar tenyleg valami igazi eredmenyt.Sok a turelmetlen.

HAJRA LILAK!!!

ui:Annyira remelem hogy az fel se merul igazan hogy ujpesti ujpestit ut!!!Ezt meg olvasni is borzaszto volt...Egy masik stadion az ahol egymast verik azonos szinekben es ez remelem igy is marad.

Előzmény: BELABACSI (12719)
lg18 Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12735
Most látom az Inter honlapján, hogy jól láttam: a 6-os volt a kis Kunzo :)
pooraa Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12734
Udv Lilak,

Nagyon korrektek a meccsbeszamolok!
Nagyon bizakodo vagyok a tegnap latottak utan! Azert azt ne felejtsuk el, hogy ez egy tartalekos Inter Pozsony volt! Foleg a kapus volt nagyon tartalekos:o) Egyszer alig tudta magat kihamozni a halobol:o))

Piroskat pedig gyakrabban lehetne eszrevenni! Rengetegszer volt egyedul es nem jatszotta meg senki! Kisse hasonlit Szkukalek esetere: amikor bekerult a Fradiba, nehanyszor volt "szerencsem" megnezni es o is jol helyezkedett es nem vette eszre senki...

Kunzo rengeteget futott, nem jott be neki par dolog, de nagyon hajtott. Lesz o megint a regi!

HAJRA LILAK!

BELABACSI Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12733
Jó, csak ne a sarokban álljatok.

BOLDOG ÚJPESTET!

Előzmény: lg18 (12730)
lg18 Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12732
Most látom, hogy nyertem egy szép kereket :)
Előzmény: lg18 (12724)
lg18 Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12731
Most nézem, hogy mit mondott Glázer a meccs után: továbbra is elégedetlen. Szerintem nagyon helyesen. Mindig van jobb is, mindig lehet fejlődni.

HAJRÁ LILÁK!!!!

lg18 Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12730
:))))))
Legközelebb gyere hozzánk, ha látsz minket. Nekünk minden gondolatunk pozitív :)

HAJRÁ LILÁK!!!!!!!!

Előzmény: BELABACSI (12729)
BELABACSI Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12729
Lehet, hogy én álok rossz helyen, de egy kicsit már unom, hogy minden edzőmeccsen vitatkozni kell az "okosokkal".A fiam, tegnap azt mondta, nem menjunk oda(ahol eddig álltunk) mert idegesítik őt ezek a faszik.Én hülye meg mégis odamentem.(Persze mentségemre, az a legjobb helyek egyike.)A fiam nyilvánvalóan okosabb mint én.(Vagy tudat alatt mazohista vagyok.)

BOLDOG ÚJPESTET!

Előzmény: lg18 (12726)
lg18 Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12728
A meccsről nem nagyon tudok mit írni, minden előttem szóló leírta a dolgokat. Egyszerűen jók voltunk és több gólt is lőhettünk volna. Frunza nagyon iparkodik, Vágner hozza a szokásosat (gól, gólok), Toky is jól játszik. A középpályánk most csak közepes volt, Piroska szintén a már megszokott jó játékát hozta, Erős és Kunzo volt talán kicsit haloványabb a megszokottól. Lőw játéka nagyon tetszett, talán még sose láttam így cselezgetni, az összejátékba ilyen ügyesen bekapcsolódni. Pirivel remek balszárny lesznek. Koró is jó volt, de korábban is passzolhatna. Bende nagyon jól játszott, de ezt tőle megszoktuk szerencsére. Talán Megyó lógott ki kissé a jobbhátvéd posztján, de a második félidőben Szélesi Zoli remekelt ezen a poszton.
A brazil és a csehek be se férnek a csapatba :))))
lg18 Creative Commons License 2002.02.07 0 0 12727
Te meg az utolsó p....
Előzmény: R.P.P. (12721)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!