Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
De nekem nem kell onedrive. A névjegyek se. Telefonnal sincs semmi megosztva. Gdrive-ot használok vagy ötöt, ha kell, belépek abba ami kell, hagyjon békén minden automata szinkronizálós hülyeség. Nem kellenek.
Hol lehet megnézni mi az aktív megosztott funkció?
Onedrive mondjuk teljesen jó adatot tárolni. Ne akard a telefonoddal megosztani a cuccokat, meg a fene tudja még mi. Névjegyek egyéb cuccok szinkronizálása bekapcsolva ugyanaz.
Random időközönként ezzel zaklat a w10. Jelszót nem változtattam, a skype is működik ugyanazzal. Úgy tudom semmilyen megosztott hülyeséget nem használok, és a skype sincs bekapcsolva automatikusan bejelentkezősre.
Ha rámegyek a hibaüzenetre, előjön a gépház megosztott funkciói, matat valamit és kiírja, hogy minden szép és jó. Pár napig elvan, aztán megint kezdi elölről. Semmit nem változtattam, jelszót meg pláne. Másnál is ilyen?
Talán nem olyan sokat, de elég megbízhatóan. Ráadásul baromi sokat kell várni, amíg települ. Nyilván Garfield szaktárs sem véletlenül emlegette az LTSB-t...
Win10 frissítés nem szokott azért olyan sok dolgot elbaszni, amennyi előnnyel jár. Bár ez itt mindig vita lesz, mi meg csak szopolunk a hülye júzerek és a frissítés hiánya miatt. Oszt Petya mondja majd, hogy helló és itt sírunk a világnak, miközben tök egyszerű a megoldás. Mi volt még hasonló a történelemben? Tán a Sasser/Blaster klasszikus.
Köszi, ez is hasznos lehet! Közben sikerült megoldanunk a dolgot, mindegyik említett HP-t sikerült telepíteni, ilyen vagy olyan driverrel. Nekem eddig valószínűleg azért nem ment, mert annyira tele volt a bugyrom a 10-es frissítéseivel (merthogy azok igen gyakran elbasszák a rendszer beállításait), hogy az egész Windows Update-et letiltottam a francba. Anélkül meg valahogy nem akartak menni az ilyen dolgok. Most hagytam kézi indításon, és remélem, hogy a többi beállítás elég lesz ahhoz, hogy ne álljon neki funkciófrissítéseket telepíteni.
Nem rossz ötlet, de előbb inkább azt mondd meg, hogy mit értesz azon, hogy sajátja! Azt, hogy a HP oldalán kell keresgélni? Mert megtettem. Olyat találtam, hogy HP EasyStart, azt letöltöttem. Mondta is, hogy látja a 1022-t az USB-n, de amikor rámentem a driver keresésre, akkor egy másik programot adott fel, a HP Smart-ot. Az meg előbb elkezdett vacakolni azzal, hogy Microsoft account, amit én nem akartam használni, ezért becsuktam. Erre továbbment, és közölte, hogy ő viszont nem lát nyomtatót. Ezzel aztán nagyon ki voltam segítve...
1020-as sorozatot a 10 is ismeri a HP szerint, de megnéztem, külön is megvan a drivere ha kell. Most gondolkodom, hogy jó pénzért elvállalom én is ha nincs időd éppen akkor :-)
kurtok vagyok, csak valamiért nem bírok úgy bejelentkezni.
Régebb írtam itt egy behalt RAM modulról, amit az alaplap minden foglalatában kipróbáltam, és nagyon úgy tűnt, hogy azzal van a baj. Vettem egyet, éppen le van árazva, amiről azt hittem hogy rossz kulcstartónak akartam felhasználni, aztán beugrott, hogy berakom asszonykám gépébe... azóta is fut vele... erről ennyit.