Meg valami. Nem tunt ugy, mintha valaki is rajongana a Sierra Quest-ekert, de kelloen sok bongeszes utan szinte az osszeset osszegyujtottem net-rol. Kerestem persze walkthrough-kat is de nehany esetben nem az tortenik, mint amit irnak. Lehet, ez a platform kulonbsegek miatt van. Mindegy, ha sikerul valamit majd rip-pel egyeztetni, akarok kulon Questes reszt csinalni MAGYARUL tippekkel, leirasokkal, ilyesmi.
Thx. Kuldtem is egy mailt. Ez a Myst ELEG nehez jatek... vagy csak en lennek bena???
Szerver ugyben egyelore semmi, de dolgozom rajta...
Most eppen problemaim akadtak Elenderrel, mert egy ottani srac - egyelore ugy nez ki - ellopta a pergamen.hu domaint a lemezujsag otletevel egyutt, aminek aktiv alkotoja voltam 2.5 even keresztul, ugyhogy nem tudom most mi lesz a dologbol. Mindenesetre szerzek szervert nemsokara... NEM uzleti celokra nem is olyan nehez :-)
Köszi, de a szerverszobát megtaláltam, cserélni akartam a use-zal, de elsőre valóban nem sikerült, de másodikra sem, és túl sokat meg nem tudok próbálkozni, mert lejár az időm. vagy utána el kell onnan rohanni? ez csak most jutott eszembe, még nem próbáltam.
Bogoj!
Elég régen volt, mikor utoljára végigjátszottam, de emlékeim szerint én is szívtam vele :)))
Valami szerverszobába kerülsz be, ahol ki kell cserélni a panelt... Van vagy 3-4 egyforma szekrényféleség egymás mellett, az első vagy második előtt állj meg és use (már nem tudom, melyik billentyű, talán CTRL?) Ennyi az egész. De elsőre nem biztos, hogy sikerül :)))
Nagyon király játék, olyannyira tetszett, hogy GUS-szal lejátszott midek mellé a Flashback befejezőzenéjét is felvettem magnóra. :)))
Nagyon köszönöm a támogatást:) Jól esik, hogy nem csak magamnak csinálom az oldalt.
A szerver az nagyon jól jönne, mindenképpen érdekel az ajánlatod.
Megvárjuk az új szervert, aztán megbeszéljük, ok?
Szuper lenne, ha összejönne. Majd szólj, ha meglesz, és nem okoz gondot!
Az a helyzet, hogy nekem van szerverem - frag.hu - de oda 64k-s vonal megy, es a kurva sok letoltest nem birna a vonal. A hely nem lenne gond, de a sebesseg...
Viszont, ha minden igaz, jovo utani heten meg lesz az uj szerverem is - adonis.hu - arrol esetleg beszelhetunk. Persze ott is lehet, hogy csak 64k lesz, de meg nem biztos...
Na igen, úgy látszik, a buziköcsog tarosok berágtak rám. Kis mocskok!
Letöröltek mindent, (már megint) pedig egyelen file sem haladta meg az 5 megát, és htm
kiterjesztésűek voltak. Ma délután is felraktam vagy 150 megát, de most
néztem, és már le is törölték. Biztos figyeltek már, vagy nem tudom... Laza 292 játékot. Fasza. Azt hiszem, most
pihizek egy kicsit, és majd meglátom, feltöltök-e megint mindent megint,
bár nem tudom hova.
Nem tudnátok segíteni, hogy hová? Valakinek nincs vagy 300 mega szabad helye erre a nemes célra?
Miért van az, hogy a SWI-re nem tudok minden file-t feltölteni? Tölti, kiírja, hogy kész, nézem, de ott nincs sehol. Az extrán meg nincs kedvem nyitni
15 címet.(15 jelszó, meg minden, vacak megoldás)
Bocs mindenkitől, de átmenetileg szünetel az oldalam, rajtam kívülálló okok miatt.
Jövő hétre megpróbálom megint beizzítani, ok?
(Addig sajna a linkek sem élnek)
1 CD, csak. Szerintem normál postán hamar odaér. Ezt mailben beszéljük meg, oké?
Nem fog ez történni, ha nem rakunk (raksz:)) fel 6 megánál nagyobb file-t. Arra a tár allergiás...
És kösz a segítséget!!!
Wendol:
Az én oldalamról? Melyeket? (a 6 megánál hosszabbakat még nem linkeltem be rendesen, meg egy pár, amit még töröltek)
Most keztem ujra jatszani a Civilization nevu jatekkal. Csak az a gaz, hogy nem emlekszem a reszletekre. Nincs valakinek egy magyar nyelvu leirasa? Alap iranyitasok ok., de a reszletek elvesztek. Igy mindenki lealaz. Legalabb valami infot legyszi. Ja, tudtok valami hasonlo progirol is? Ami a regi idotol egesz napjainkig tart?
Elore Is koszi!
A tár letörölte a könyvárat!
Vissza tudnád tenni a 6 megánál nem nagyobb fileokat? A 6 megánál nagyobbakat is visszateheted, de csak darabolva. Én így csináltam, tudnád te is így?:
pl.
gob3_rar.bmp
gob3_r00.bmp
Így egyértelmű, hogy mit mivé kell nevezni. De ha nem akarsz sz@rakodni, akkor csak simán a 6 megánál rövidebbekt, oké?
Kösz!