A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Pedig én azt gondoltam, hogy te egy százötven kilós, kopasz, bőrdzsekis állat vagy, aki vaskeresztet hord árpádsávos zászlóból készült inge alatt. Ja igen, és minimum utés vagy fradis béközép drukker vagy.
Hát, szerintem több ott a skinhead/négyzetméter, mint máshol. Neked meg a Szigetről nincs fogalmad se, van egy ismerősöd, akinek az unokatestvére egyszer már látta a Sziget plakátját, oszt ennyi. Gondolom, ugyanígy vagy a többi fesztivállal is.
Nem, nem arra a szkinhedrendezvényre gondoltam, hanem a klasszikus Szigetre, A Szigetre, Sziget fesztiválra (gyk: drogos Szigetre). A skinheadeket amúgy sem szeretem, úgyhogy nem vágyom a Magyar Szigetre.
"Te érted pl. a számaik szövegét? Szerinted ezek szólnak valamiről?". Természetesen értem, igen, nagyon is szólnak valamiről, sokkal többről, mint a mai átlagszámok. (Ismerem személyesen is a szövegírót, tehát eléggé képben vagyok.)
"Az igazi népzene tele van örvényléssel, izgalommal, élettel, fájdalommal, tisztasággal. A NOX ezt kiheréli, lebutítja, a fogyaszthatóság örve alatt valami megalázóan gagyivá és hazuggá alakítja át." Képzeld, nagyon sokunknak a Nox zenéje és szövege okozott olyan érzéseket, amikre előbb az "igazi" népzene kapcsán utaltál. Ezért mondom, hogy ez szubjektív. Ne akard elvitatni azt a jogot, hogy a mi számunkra ez a zene jelent nagyon sokat. Ezért nem érzem (és más sem érzi magát) valamiféle alacsonyabb kultúrfokon álló embernek. Sőt, úgy gondolom, hogy jelenleg igenis messze a Nox a legkiemelkedőbb együttes a mai Mo. zenei piacán a népszerű előadók közül. Kizárólag nekik van esélyük, hogy nemzetközileg elérjenek valamit. Nem tudom, miért lenne "hazug", amit a Nox csinál. Pont fordítva látom: mindegyik közreműködő igazán szívből csinálja azt, amit a Nox-hoz hozzáad. Elég jól ismerem őket, ebben biztos vagyok. Elég szomorú az, hogy ahelyett, hogy azt nézné mindenki, hogy a Nox kint az országot fogja képviselni (tehát azokat is, akik most szidják), egyesek elkezdik a saját sikertelenségük és a "dögöljön meg a szomszéd tehene" elv alapján szidni. Ez is kizárólag nálunk lehet így, sehol máshol.
Zagyvával kapcsolatban már korábban leírtam a véleményemet, ehhez többet nem akarok hozzátenni. Talán csak annyit, higy egészségedre! :)
Tényleg, te szoktál inni? Úgyértem valami jóféle bor, egy kis lazaság, szóval ilyesmit próbáltál már? Ez még nem erkölcstelen és nem is kábítószerezés.
Nem egészen, de ha így is lenne, még mindig sokkal jobb, mintha a napi okádás és ürítés lenne az egyedüli létszükségletem, mint a te esetedben. Na és a berúgásról se feledkezzünk el.
Egyébként zavarba hozol, ennyire jófej biztos nem vagyok, így hirtelen úgy alányúltál a hiúságomnak, hogy semmi frappáns nem jut az eszembe. Ellenben itt egy kép, csak neked. "Ez itt pepszikokakóla, apám, kábítószer!"
A juróviziós dalfeszten is lesz ilyen néptánc meg pirotechnika meg egyéb csemegék, vagy csak szimplán ki kell állnia Szilvinek, és énekelnie a dalt? Mert elvileg ez utóbbi logikusabbnak tűnik, igaz nem a Megasztár mintájára készítik a showt. :-)
Borzas, kedves, David-del én évekig jártam, szerintem egy hármast is összehozhatunk vele, ha Jacques esetleg mégiscsak dobna (nem, nem soha!). De tudod, most szerelmes vagyok, és a szerelem a legszentebb dolog a világon, azon belül is a kúrás.
Zutymó: igen, persze a koreográfia már mindent visz, igazad van. Mozgássérültet sosem gúnyoltam ki, legfeljebb a foglalkoztatásukat szervező emberekkel próbálom megértetni, hogy ne adjanak egy mérnöknek csomagolási munkát éhbérért, csak azért mert tolókocsiban ül. És főleg ne legyenek büszkék erre. Mert megalázó, tisztességtelen és hazug. Persze, aki leszázalékoltatja magát mint mozgássérült, bár nem az, az megérdemli.
Ottokár bácsi, semmi tudományosság nem volt benne. És a NOX jó. Sőt, kitűnő.