"A csere gyors volt, csak kicsit tanakodtak, hogy fogjanak neki. Ami nem tetszett, hogy nem áramtalanították az autót a javítás elején, pedig kötelező lenne minden esetben, ha a légzsákrendszert javítani kell!"
Azért, mert Kia márkaszervíz és nem szabad kérdőre vonni őket. Ők tudhassák aztat, hogy hogyan köll. :-))
Nekem a 2 éves Almerámnál a szervíz döntötte el 2 perc alatt saját magától, hogy kicseréli a két nehezen visszacsévélődő első övemet, pedig én csak rákérdeztem, hogy nem e lehetne "bezsírozni". Ha nem rendeltetésszerűen működik valami akkor csere vagy javítás (szigorú garancia feltételek, vicc). 1 hetet vártam csak.
Igen én is így gondolkodtam, de egy másik szalonban ~250000ft-ot engedtek és így már nem volt értelme bele vágni. Itt például 1.1m-ért vették volna be az autómat, de mivel eladtam így még többet nyertem. (250k+300k)
Ha a hiteles verziót nézem akkor.
3240000ft a vételár (ez már az engedményes ár -10%) 324000ft az önerő 2916000ft a hitel
Szerződés bontás esetén 102060ft szerződés módosítási díj.
Priviben írtam Neked az autónkról olvasd el amint tudod, érdekelne, hogy mit mondasz rá, és minadmellet nagyon szeretnénk, ha jó kezekbe kerülne az autónk, amire olyannyira figyeltünk 6 éven át!!
Bármi kérdésed van írj nyugodtan, szívesen válaszolok!!
Szerintem ezt elengedik később is, nem kell izgulni. Én a tavaly februári tesztvezetésen voltam náluk vásárlás céljából. Egy G Astra beszámítása lett volna +kp. Az Astrára 890000ft-ot mondtak (1.41m-ért adtam el, két hét alatt!!!), akkor mondtam hogy az autó marad, akkor csak kp-ra mondjon egy árat. Sajna nem tud engedni nyilatkozta az értékesítő, erre én felkeltem az asztaltól és elköszöntem. Az értékesítő utánam szólt, hogy tud engedni 10%-ot ha 10% kezdővel elviszem az autót. Megköszöntem az ajánlatot és távoztam. A motoros szekciójuk is így működik, minimum ön erő hosszú futamidő és a bank(én) pénzén behozzák a deficitet, magyarul teljes áron adják el neked a kocsit.:(
Igen, ki lett cserélve. A fényképeket én készítettem, amit kiküldtek a gyárba. (állítólag) Azt mondták, hogy engedélyt kell kérni a cserére, meg szigorú garancia feltételek stb... Én, mint szakmabeli nem értettem, hogy ezt miért nem a szerviz bírálja el. Én megállapítom a cserét és rendelem az alkatrészt, ha valami egyedi problémáról van szó, akkor a területi képviselő jön és elviszi a cserélt alkatrészt bevizsgálás céljából. Egy pár telefon, majd a 4. hónap közepén sikerült megrendelni az alkatrészt. A csere gyors volt, csak kicsit tanakodtak, hogy fogjanak neki. Ami nem tetszett, hogy nem áramtalanították az autót a javítás elején, pedig kötelező lenne minden esetben, ha a légzsákrendszert javítani kell!
A kocsi nemindulásra: Nekem az üzemanyagszűrő cseréje után volt hasonló gondom. Többször előfordult, hogy csak második vagy harmadik indításra röffent be a motor. Valószinűleg levegős lehetett az üzemanyag rendszer. Egy idő után magától elmúlt a probléma.
Értem én, hogy az EX Lim. többet ad, és tényleg azok mind jók, csak tényleg nem akarunk 6 évnél hosszab hitelt, meg alapvetően az LX Plusban is minden benne van nekünk ami kellhet, egyedül a riasztó, meg a ködlámpa nem. De emiatt a kettő miatt meg nem éri meg szerintünk hosszabb hizelt felvenni.
A 375 ezer az nagyon jó. Most a Kia Zakarnál márc végéig 10% önerőt elengedik, ami 350-et jeloent az LX Plusnál...mi erre pályázunk! :) Remélem összejön a dolog.
Jó Neked, hogy a régi autódra már van vevőd...nálunk még nincsen, sajnos hiába kitűnő az állapota, a fapados OFF Swift Sedant ON senki nem keresi, ami elkeserítő, mert tényleg jól járna vele, aki megvenné...én már csak tudom.
Azt hiszem azok alapján amit mondtál, írok a Szombathelyi kereskedésnek, egy kis infót szerezni! :)
Nálam ez egyszer jelentkezett, (ugyanígy) akkor, amikor sokat voltam egymást követően nagyon rövid távokon. csak gázfröccsre indult be:-( utána jól odaléptem neki, azóta semmi..
Én ilyen regélős fajta lennék? Szerintem itt valami tévedés van, vagy nagyon be lehettem rúgva, mert én nem emlékszem ilyenre. Egyenlőre semmilyen formában nem kerültem kapcsolatba Szabó úrékkal és én vagyok aki nem cserélt olajat soron kívűl és ez már úgy néz ki így is marad 20.000 -ig.