A mai délutánom egy rituális öngyilkosság megvalósítása körül forgott. Helyettesítettem egy kolléganőt az ékszerboltjában, ami a Mammut Üzletközpontban található. Déltől este 9-ig......semmi forgalom mellett. Rengeteg jó csaj volt, de mind a szemben lévő budiba ment.... és ugye nem kérdezhettem kifelé menet, hogy milyen volt... Szóval adott volt az öngyilkos hangulat..
Csapszeg nincs,mert a leg hosszabb 79mm. Majd faragunk egyet! A gyűrű 4 körűl van,megrendeljem? Persely meg kapsz ajándékba Kedves Gyerököm! Jó így? Mert ha nem, toll a füledbe,de akkora, mint egy nagy l.f.sz!:-)
Akkor még volt terv és kapacitás arra, hogy ezek a technikák viszik előrébb a világ szegényebbik részét... aztán később kiderült, hogy van azééé kicsit jobb is...
Baaaassszuuus... ez komoly meglepetés... Én valami igggenkomolyan gondolkodtam, hogy a mozdony elé kéne "vuduznom" valami életuntat, és már mehetnék is utánatok Belgrádba, vagy Csernavodára... mostmeg Zemiátor haza....azt hittem első olvasatra, hogy álhírt írtál...
A kalapálást sajna gyakran halgatom. A hegesztőnk UTP pálcával hegeszt,akkor van kalapálás. Vagy a másik módszer,lángal a keverőszárra szerelt tartályból porral. Sajnos a hengerfejek 10-15%-a sikerűl,mert gyakran elpattannak,pedig kemencében elő vannak melegítve. Az olajosság mindíg gond,még az aluminiumnál is. Hiába van kifőzve vegyszerrel,szemmel láthatóan tisztára. Hegesztéskor megjelennek a koromfekete csíkocskák.
Helló mindenkinek. Végre láthatunk pár képet szőrös barátunkról. Apu, várom a mailt. Mi ujság a cuccokkal, és mi lesz a végösszeg?
Ma csináltam a Csonkához egy állványt.Pénteken lefestem, aztán megy rá a motor meg a hűtő.Próba, és ha műxik akkor szedem szét és festem. HA minden összejön viszem halasra.
Elment a vihar,nagy dirrel-durral. Őrűlt időjárás,már télen is dörög.Az öregek úgy tartották,ha Szent György nap előtt dörög az ég,esős nyár jön. Mára már ez sem igaz,mint megannyi népi bölcsesség sem.
A tető marad jövő hétvégére,vagy utána hétközbenre. Félek,hogy elb.sza a Halasi kirándulásom!!!:-(
Endre!
A gyűrűhornyok kiverődtek az tuti, de a henger is kopott. Helyenként 0,15mm -es a kopás. Új gyűrűvel azért lesz benne kondi.
Dutrancsbácsiéknak van 469- esük, az gyárilag ballonos kerekeken jött ki, első ránézésre ugyanolyan 344- es futóművön... de én anno tényleg úgy láttam, hogy az a 344- esre nem való...
...hááát rögtön összenedvesítem a sámlimat... Mijalóóófüx, aztmondtad hogy nem leszel netképes külföldön...
Mostmeg ez a Zemi itt mindenféle szögből... még hajót is kormányoz... (...ugye akkor horgonyon álltatok....) aztán az egyik képen meg úgy tűnik megbékélt a szakállassal már Zoli is..... Mészibarátom is rákérdezett, de megnyugtattam hogy nem folyt vér azért az ébresztésért... Naaagyon örülök hogy jelentkeztél, most tedd a képeket magadról is meg a nejedőnagyságáról... meg a sanyibácsi-feribácsi... meg a vontatmány... vagy inkáább ííírjál...
Szóóval javulgatsz... ez jó hír.... soksok türelmet és fájdalomtűrő képességet kívánok így billentyűzeten keresztül is... Lesz még ez jobb...még sokkal jobb is...
Egy állatorvosi rendelőben két hölgy ül, egy-egy hatalmas kutyával. > >> - A maga kutyájának mi a baja? - kérdezi az egyik. > >> - Ne is kérdezze, olyan kanos ez a dög, hogy még a macskánkat is > >> megerőszakolta. Úgyhogy hoztam kiheréltetni. És maga miért hozta ide a > >> kutyáját? > >> - Sajnos nálunk sokkal komolyabb a probléma. A múltkor egyedül voltam > >> otthon, és amikor egyszer lehajoltam, ez a dög rám ugrott hátulról, és > >> megtörtént a dolog. > >> - Hát ez tényleg borzalmas! Szóval, maga is kiherélteti? > >> - Mit képzel!? A körmeit jöttem levágatni.