Keresés

Részletes keresés

IVÓ Creative Commons License 2002.02.12 0 0 13252
Akadémikushoz illő válasz...

Igazad van, hanyagoljuk egymást, hiszel sem olvasod azt amit írok, illetve nem fogod fel saját mondandód értelmét...De semmi baj, az értelmi képesség nagy részt eredendő tulajdonság és hiába a remek iskolarendszer, feljebb tornázni csak nagyon kevéssel lehet...

Előzmény: ujpesst (13165)
Rosso bianco Creative Commons License 2002.02.12 0 0 13251
UjpeSSt, ki a bánat szióokta váltogatni a nickjét? Én ugyan nem, veled ellentétben, ugye Ss?
Nagyon karcsúak az érveitek, felhozzátok a múltat, pont ti, nevetséges. Vegyétek már észre, hogy ez itt a XXI század. Olvassátok el a ponttáblázatot, olvasni csak tudtok, nem? Tököli nem lesz a tiétek, ezért vagytok kiakadva, mint kakkukosóra. Drazsé is inkább jön a mi megyénkbe, minthogy nálatok maradna. Nem mindenkit vonz a ti fővárosotok az összes szennyével, szutykával együtt. Bizonyítani a pályán kell, és a focistáknak semmi közük a politikához, ők teszik a dolgukat, és azt megnézhetnénk, hogy az elmúlt években ki csinálta jobban. Igazán csakis ez számít, a többi csak duma.

Rosso & bianco

Husky Creative Commons License 2002.02.12 0 0 13250
1. Kadikoy Sukru Saracoglu 3568
2. Ali Sami Yen 2475
3. Westfalenstadion 741
4. Parkstad Limburg Stadion 668
5. Nou Camp 467
6. Megyeri Ut Stadium 432
7. Huseyin Avni Aker Stadium 428
8. Ülloi Ut 380
9. Stadion Slaski 378
10. Inonu Stadium 358
kajlov8 Creative Commons License 2002.02.12 0 0 13248
Bocsi de mi köze ennek a bárgyú vitához a FERENCVÁROSnak, aztán meg itt ugacc hogy minek jövünk ide. Leszarom hogy miről vitáztok de ne keverj bele minket a cikis SS társaiddal együtt.

Előzmény: U-boat (13224)
gguszti Creative Commons License 2002.02.12 0 0 13247
Vááááá, ilyet nem mondtam, csak azt, hogy, miért nem reagál senki, miután én írtam; ekkora baromságokat mondok? (Ez utóbbira nem muszáj válaszolni. :)) Ez a kettő közel sem ugyanaz...
Előzmény: lg18 (13246)
lg18 Creative Commons License 2002.02.12 0 0 13246
gguszti utasított, hogy írjak valamit, úgyhogy: egyetértek :)
Előzmény: gguszti (13245)
gguszti Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13245
Csak Frunzát neeeee...!!! :))
Viszont Lukács Ferenc pont most nyilatkozta, hogy Kalina 1,5 évre visszamegy Kecskemétre, úgyhogy más nem marad, ha m.képp el akarják vinni egyiküket... :(

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: ptillas (13243)
gguszti Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13244
Ja, még annyit: én is megvoltam a Megyeri út névvel, szerintem a köztudatban jó ideig így fog élni a névváltoztatás után is, de természetesen hivatalosan a Szusza Ferenc név is tökéletes!

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: gguszti (13242)
ptillas Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13243
"Döntetlen az első törökországi találkozón
Tokody Tibor megsérült

K. I.

Lejátszotta első törökországi mérkőzését az Újpest együttese, és az ukrán Harkiv elleni találkozón 1-1-es döntetlent értek el a lila-fehérek, mégpedig úgy, hogy Robert Vagner góljával a Megyeri útiak vezettek az első félidőben, ám a fordulás után 11-esből Vitalij Poskoca egyenlített.

Ezen a találkozón mutatkozott be a lila-fehérek közt a brazil Túlio, aki első meccsén nem tett rossz benyomást a szakemberekre, jól mozgott, de az látszik, hogy még szoknia kell az új csapatát. Ennél sokkal nagyobb gond, hogy a mérkőzés tizenhatodik percében megsérült Tokody Tibor, a támadónak a bokája fordult ki egy rossz lépést követően, így neki néhány napot ki kell hagynia.

Együtt edz a keret játékosaival a cseh Radek Sloncik és Lubos Kozel is, ők azonban a hétfői találkozón még nem kaptak szerepet. Szerdán azonban már ők is pályára léphetnek, amikor a Zsaporizsja lesz a lila-fehérek ellenfele. A két cseh labdarúgó egyébként számot is kapott magának, tavasszal Sloncik a hatos, Kozel pedig a hármas mezben szerepel majd az Újpestben.

A mérkőzés lefújását követően Glázer Róbert elmondta, hogy küzdelmes meccset játszott csapata, egy olykor durva ellenféllel szemben. Az első félidőben látott játékkal elégedett volt a szakember, bár az eredmény lehetett volna jobb, és a vezetőedző Robert Vagner, Tamási Zoltán, Frantisek Kunzo, Lőw Zsolt, Posza Zsolt és Piroska Attila teljesítményét emelte ki.

Ugyancsak a lila-fehérekkel kapcsolatos információ, hogy a Siófok érdeklődik Kalina Tibor és a román Danut Frunza után. A másodosztályú együttes a hírek szerint mindenképpen szeretné megszerezni valamelyik támadót, erre lehet is esélyük, hiszen egyikük sem tartozik a lila-fehérek szűk keretéhez.

Újpest-Metaliszt Harkiv (ukrán) 1-1 (1-0)

Antalya. V: Harun (török)

ÚJPEST: Posza -Medgyesi, Szélesi (Pető Z.), Tamási, Lőw (Szlezák) -Erős (Móri), Kunzo, Tokody (Pest K.), Piroska - Túlio (Frunza), Vagner (Herczeg)

G: Vagner, ill. Poskoca"

(NfS)

HAJRÁ LILÁK!!!

gguszti Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13242
"Amikor majd Sloncik és Piroska is játszik, akkor akar 4-5 csatárral is szerepelhetünk. Persze mindez a vedelem stabilitásától függ. Törekszünk a 4- 3-3 hadrend kialakítására."

4-5 csatár? Huhh, azért át ne essünk a ló túloldalára! ;)
Mindenesetre a 4-3-3 nagyon jól hangzik!

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: ptillas (13238)
badhool_16 Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13241
U-Boot!
Nem unod meg?Vazzeg legalabb ram legyel tekintettel amikor ilyeneket irsz!Asszem rengeteg baratod van velem egyutt,az ellenel.Legalabb ezt tartsd tiszteledben!Szamold mar meg hanyszor irtam en rolatok akar csak hasonloakat is?
Egy szinten tulmentel,szerintem ennyi eleg lesz.Eszembe sem jutna lezsidozni,kommunistazni a csaladodat soha.Gondolkodjal mar el kicsiket a nagy gyulolkodesedben.

Udv
badhool

Előzmény: U-boat (13224)
ptillas Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13240
El lehetni el lehet, de nem illik...

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: TOMAUTE (13239)
TOMAUTE Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13239
Én úgy tudom, hogy élő emberekről nem lehet elnevezni semmit!
Akkor most mi van?
ptillas Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13238
"Kérdezz - Felelek!

A megadott e-mail címre (ujpesttura@freemail.hu) rengeteg kérdés érkezett a szurkolók részéről. A kérdéseket 13 pontba szedtük és azokra vezetőink, Lukacs Ferenc, Gyulay Zsolt és Glázer Róbert válaszolnak.

1. "Hol és hogyan készül Korolovszky? Nem rossz, hogy a felkészülés ezen időszakában nincs a többiekkel?"
G.R.:
- A válogatott edzőtáborában készül Korolovszky. A válogatott felkészülése fontos nekünk is és a játékosnak is. Büszkék vagyunk rá, hogy Újpestről meghívták őt. A távollét nem hosszú, hiszen 14-én, csütörtökön már csatlakozik hozzánk, s Koro van annyira jó futballista, hogy pillanatok alatt visszaáll az itteni munkára. Egyebekben valóban nem előnyös, hogy a formába hozás időszakában nincs velünk a játékos, de respektáljuk a nemzeti válogatott érdekeit.

2. "Túlió miként vélekedik az újpesti szurkolókról?"
Túlió:
- Nagyon vérmes és fanatikus drukkerek. Már a reptéren is ott voltak, de képeken mar láttam azt is, hogyan szurkolnak. Várom a velük való találkozást a tavaszi meccseken.

3. "Mi van Sloncikkal és Kozellel?"
G.R.:
- Sloncik és Kozel külön edzésmunkát végeznek. Addig, amíg a dinamika, a gyorsaság, a formába hozás a feladatunk, addig kizárólag 100%-osan egészséges labdarúgókat engedek edzeni a többiekkel, illetve csak ilyenek lephetnek pályára meccseken. Kozel szerdán mar talán játszhat, de Sloncik és Poljakovic meg nem.

4. "Mikor lehet kapni Túlió 77 mezeket?"
Gy.Zs.:
- Megrendeltük őket, 1-2 héten belül kapható lesz, de a bajnoki nyitányra egészen biztosan!

5. "Eldőlt-e mar Dvéri Zsolt sorsa véglegesen?"
L.F.:
- A mi részünkről eldőlt. A tartalékokkal készül nyárig, illetve abban az esetben, ha valamelyik klub azt megfizeti, akkor hajlandóak vagyunk eladni őt.

6. "Lesz-e 3 csatáros játék?"
G.R.:
- Hazai pályán mindenkeppen szeretnénk megvalósítani a három csatáros játékot. Igaz, most 4-4-2 hadrendben készülünk, de úgy, hogy a hátravontan játszó Tokody tk. harmadik csatárként játszik. Amikor majd Sloncik és Piroska is játszik, akkor akar 4-5 csatárral is szerepelhetünk. Persze mindez a vedelem stabilitásától függ. Törekszünk a 4- 3-3 hadrend kialakítására.

7. "Lesz-e újabb szabadlistás játékosunk vagy a keret már kialakult?"
L.F.:
- Mivel Kalinát 1,5 évre kölcsönadtuk Kecskemétre, ő most nincs a keretben, amely így már véglegesnek mondható.
G.R.:
- Továbbra is figyelemmel kísérjük Kalina fejlődését. A felnőtt csapat keretével mindig együtt fog edzeni 1-2 juniorkorú játékos, hogy szokják a légkört, illetve hogy adott esetben pályára lepjenek.

8. "Milyen mezszámokat kapnak a csehek?"
Gy.Zs.:
- Kalina felszabadult 6-os mezét Sloncik kapja, míg Kozel 3- as mezben játszik majd.

9. "Milyen az idő és az ellátás Antalyaban?"
G.R.:
- Az ideálisnál is jobb feltételek között készülhetünk, mondhatni luxus körülmények között. Nem véletlenül kertem. hogy ide jöjjünk, itt edzőtáborozni kitűnő, pedig már sok helyet láttam életemben. Az idő most 2-3 napig esős, ám ez nem zavaró, sőt a pályának is jót tesz.

10. "Ki lesz tavasszal a csapatkapitány?"
G.R.:
- A csapatnak van kapitánya Kunzo személyében, ám még 1-2 hétig gondolkodom rajta, hogy legyen-e kapitány választás. További jelöltek lehetnek: Szlezák, Tamási, Korolovszky.

11. "Túlió mennyire illeszkedett be a csapatba?"
G.R.:
- Túlió egy klasszis profi futballista. A csapat kezdi őt elfogadni, de ő maga is igen alkalmazkodó képes. Fizikálisan a dinamika és a gyorsaság meg hiányzik nála, ami érthető is, mivel más környezetből jött. Hosszabb folyamat kell, hogy a játékos mindenben megfeleljen, fontos hogy sikerélmények részese legyen...

12. "Mikor lesz a stadionavató?"
Gy.Zs.:
- Nem tudni még az időpontot, mivel az építési munkálatok tavasszal tartani fognak. (lásd: következő hírünket!!!)

13. "1-3 bajnoki meccs időpontját lehet-e már pontosan tudni?"
Gy.Zs.:
- Azért nem tudok mondani pontos időpontot, mert pl. a Dunaferr sem biztos, hogy fogadni tud minket... Elképzelhető, hogy Akasztón lesz a meccs...

A jővő: SZUSZA FERENC STADION

Gyulay Zsolt nagy hírrel szolgált a stadionunkkal kapcsolatban...

Gy.Zs.:
- Úgy gondoljuk, hogy a stadionavató inkább egy névadó ünnepség lenne, ahol ünnepélyes keretek között felavatnánk az új nevében egy lila-fehér legenda nevét viselő stadionunkat. Az internetes szavazáson is legtöbb voksot kapott játékosról, Szusza Ferencről kapja a nevet. Az időpont ma meg nem ismert, de az építési munkák befejezte után szeretnénk megtartani ezt a névadó gálát."

Mindenesetre, nekem megmarad Megyeri Úti Stadionnak. Persze, dicsoseg Szusza Ferenc neve is, de a regit mar megszoktam.

HAJRÁ LILÁK!!!

U-boat Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13237
Dugó

Azért jó a nick választása mert a stílusa után rögötn lehet hívni őt mondjuk kohósalaknak.

U-boot

Előzmény: Dugó (13235)
U-boat Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13236
koho

Idáig a moderátornál jelentgettél fel most a Fradistáknál?
Mondom összenő ami összetartozik.

Nem gondoltam volna, hogy egy moszkovita emlegeti a kommunizmust.
De hát ilyen világban élünk...Észak Kórea, Kuba...és Dunaújváros.

U-boot

Előzmény: koho (13233)
Dugó Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13235
Ne aggódj...már ezen a néven is keresnek.
:)

Meséld el mi késztetett az új név kitalálására?

egyébként stílusos... :)
jobbat ki sem találhattál volna

Előzmény: koho (13230)
U-boat Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13234
Angol billentyűzett és mérhetetlen kommunista szellem.
Ki lehet az?
Sztálin?

U-boot

Előzmény: ujpesst (13229)
koho Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13233
Tökkmindegy, hogy te kire szavazol! De mielött tevutra kerülsz, elarulom neked, hogy egyik sem.
Nem tudom mit szolnanak a Fradistak, ha olvasnak, hogy mit irt az U-boot roluk.
Ha szepen megkertek rateszem a Fradi oldalra is. Hatha valaszolnak ök is ra.
Előzmény: ujpesst (13229)
U-boat Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13232
koho

Hogy lehet topicja egy két hozzászólásosnak aki idáig csak ide írt?

Államosítottad a topicot?

U-boot

Előzmény: koho (13230)
ujpesst Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13231
Ebbe azért ne éld bele magad. Tudod mindenkinek más a stílusa, és a módszere. Én a nyers erőben jobban hiszek, és mint tudjuk kicsi a világ..
Előzmény: koho (13230)
koho Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13230
Döntsetek mar el a leket kapott U-boottal, hogy most Kohasz vagy Fradi?
Ha jol emlekszem, velem együtt többen is elvegeztek a 8 altalanost.
Ellentetben veled, aki mar a masodik faiskolanal bedugultal. Valoszinü, hogy onnan van a neved is!
Most mar 3 hozzaszolasos! De ugy erzem lesz ez több is!
Előzmény: Dugó (13225)
ujpesst Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13229
Na?
Tappancs? Hütte? Cilon? Rosso? Menekült?
Én a Rossora szavazok, az Ő szokása a név váltogatás. Azért be vagy szarva. Remeg a kezed a klaviatúrán.
Előzmény: koho (13223)
ptillas Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13228
Amugy ez volt a 13100! :)

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: ptillas (13227)
ptillas Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13227
"Az sincs kizarva, hogy anyatok ,apatok is rendör vagy kommunista volt. Nincs ezen mit szegyellni! Csak ugyanugy el kell viselni mint masnak."

Egyetlen kerdes! Detto ez lenne, hogy a '90-es evek elott, a te dragalatos szuleid miben hittek? Kommunizmus? Azt hiszem, akkor nem volt lehetoseguk a valsztasra... Gondolkodj, aztan irj, hulyesegeket!!!

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: koho (13223)
U-boat Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13226
Koho

Hopp:
elszúrtam..

Nem gondoltam volna, hogy a főkommunista csapat szurkolója ír a kommunizmusról.
Szégyen. Nem elég, hogy a templomaitokat leromboljátok de még pofátok is van.

A másik dolog ez a "fika" nick. Tudod így hívják itt a neten azokat a nickeket akik nem merik válalni a véleményüket az eredeti nickjeiken. Emlékezhetsz rá ez olyasmi amikor a papád és a mamád III/III-as volt és nem a saját nevükön jelentették fel a szomszédot és az ovis csoportod szüleit.

A harmadik rész.
Ott olvashatod a Dunaferr-es topicban az egész történetet. Én eljöttem onnan. Csak a hátam mögött 2 hét után mikor mgegyőzödött a bátor proletár, hogy nem vagyok ott elkezdett parasztozni. Na ettől TI nem határolódtatok el.
Akkor milyen pofa kell ahoz, hogy ide gyere siránkozni??? Tegyél rendet a csirkeudvarba te főkomiszár.
Próbáld meg egyszerűen becsületből...ha tudod mi az.

U-boot

Dugó Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13225
Ki nem vállalja a múltját te szánalmas 2 hozzászólásos kohász ?!

Legalább olvastad volna vissza az elmúlt napok termését, mielőtt ilyen marhaságokat írsz. Látod milyen egyszerű vagy ?

Te nem vállalod a neved és jössz itt mindenféle új nickkel!

"Azert irtam nagybetüvel csapatod nevet, mert tudok irni. Meg azert is mert tudom, hogy az a neve. "

Ez tehát azt jelenti, hogy te vagy az egyetlen pentelei, akinek sikerült kijárni a 8 általánost ?

Előzmény: koho (13223)
U-boat Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13224
koho

Remek.

Azert irtam nagybetüvel csapatod nevet, mert tudok irni. Meg azert is mert tudom, hogy az a neve.
Bar azt is tudom, hogy Fradikának is nevezitek.
Kinizsinak mar nem irtam volna, mert mar nem ugy hivjatok. Azt ugye mar szegyellitek.
De irhattam volna azt is, hogy zsidós-csapat. Es mint olyan tele kommunistaval. Tele jatekosokkal akik meg csak kaftánt sem huztak, de rabbik, talmudisták lettek.
Nehogy most beragjatok emiatt, de ez volt a valosag. Attol, hogy levettetek a kaftán ugyanazok maradtatok. Nyugodtan vallalhatjatok a jeleneteteket.
Az sincs kizarva, hogy anyatok ,apatok is rabbi vagy kommunista volt. Nincs ezen mit szegyellni! Csak ugyanugy el kell viselni mint masnak.

Nézz először magadba fiam.

U-boot

Előzmény: koho (13223)
koho Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13223
Azert irtam nagybetüvel csapatod nevet, mert tudok irni. Meg azert is mert tudom, hogy az a neve.
Bar azt is tudom, hogy Ujpestnek is nevezitek.
Dozsanak mar nem irtam volna, mert mar nem ugy hivjatok. Azt ugye mar szegyellitek.
De irhattam volna azt is, hogy zsarus-csapat. Es mint olyan tele kommunistaval. Tele jatekosokkal akik meg csak rendörcsizmat sem huztak, de rendörszazadosok, ezredesek lettek.
Nehogy most beragjatok emiatt, de ez volt a valosag. Attol, hogy levettetek a köpönyeget ugyanazok maradtatok. Nyugodtan vallalhatjatok a multatokat.
Az sincs kizarva, hogy anyatok ,apatok is rendör vagy kommunista volt. Nincs ezen mit szegyellni! Csak ugyanugy el kell viselni mint masnak.

Lehet, hogy naiv voltam amikor azt hittem, hogy tudtok hatni a hasonszörü haverjaitokra. Hat tevedtem!
De mit is lehet olyan szellemi fogyatekosoktol varni akik olyan nevet valasztanak mint ujpeSSt! A hangsuly gondolom a dupla S-en van!

Előzmény: Dugó (13221)
gguszti Creative Commons License 2002.02.11 0 0 13222
Én is kértem párszor itt, de szvsz egyébként is megtalálták volna. Így csak nagyobb a kihívás! :)
Azt amúgy nem gondolhatják, hogy pillanatnyilag egy szinten van a 2 stadion, ezt láthatja bárki, aki megnézi a képeket.
Egy a baj, hogy itt sokunknak van olyan net-elérése, amivel tényleg csak hetente egyszer tudunk szavazni. :(

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: ptillas (13219)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!