No akkor megadom a számukat, és beszéld meg vele az árat, vagy legalább is kérjél TE árajánlatot. Hivatkozz rám, hogy Matulának amit csinál felíratot, olyat, vagy kb valami hasonlót mennyiért csinálna meg!?
Abszolút Dizájn
87/482-076
70/529-38-23
Szerintem mikor itt jársz jövő pénteken, vagyis a környéken, akkor fel is tudja rakni, DE nem tudom mennyi melója, melójuk van!?
Többieknek is ajánlom, ha szükségük lenne rá. Hátulütő, Balatonfüreden vannak.
Tegnaphoz egy hete vettem át. Én több, mint két hetet vártam rá miután kifizettem. Nagyon tetszik a gép, de a max 4000-es fordulat kissé kiábrándító. Valóban 90km/h hatodikban a 4000. 330km van benne eddig, nagyon várom a 800-at, majd 1600-ot! Mikor bejött az n, tetszett nagyon, mikor bejött az f, tudtam, hogy ő az igazi! Robogóról ültem át, szóval odafigyelős vagyok nagyon. Egyszóval, imádom!
Szép egy géped van, gratula hozzá. Én is nézegettem az "F"-s változatot de nekem az "N"-s jobban bejött és annál is maradtam. Amugy hogy szuperál a gép? Mikor vetted?
Sokat vaciláltam, hogy milyen színű legyen és végül a feketénél döntöttem. Érdeklődtem, hogy nincs e valami ötletük, hogy melyik motor hűtőbordája lenne jó rá, de sajna ők sem tudtak semmi biztatót mondani. Szerintük biztos lesz majd hozzá való csak ki kell várni.
Amugy mennyiért lehet matricát tetetni a motorra vagy hogy meg ez? Mert nagyon tutin néz ki a motorodon és én is beneveznék valami hasonlóra, persze ez pénz függő mert eléggé kimerült a kasszám a motor miatt.
No, akkor először is gratulálok a motorodhoz! Milyen színűt választottál? sajnos én nem láttam mikor dobozban volt, mert az egész rendelést, és motor vásárlást úgy intéztem, hogy ki se mozdultam itthonról, és csak telefonon, és mailon keresztül tartottam a kapcsolatot a kereskedővel. Aztán akkor mentem, amikor átvettem a motort, ez péntek este 8 körül volt. ;-)
Aztán meg nagyon sok szeretettel várlak, és remélem Nem csak én foglak várni, hanem leszünk többen is!! ;-))))) De ha csak ketten leszünk akkor se dől össze a Világ, gurulunk egy faszásat!
Garfonya:
Csak, hogy ebben a hozzászólásban is meg legyen említve a neved, visszadobta a mailcímed a server. Vagyis az átirányított mailfiók nem tudta fogadni a levelem. :-( Lécci nézzél utána, és akkor megint elküldöm amit akartam! Köszi!
Köszi az infókat! Ma voltam kifizetni a gépet, de sajna csak csütörtökre lesz meg a forgalomba helyezés. De legalább láttam a motorom, még benne volt a fém vázba amibe szállítják. Annak azért örültem, hogy nem az új árat kellett kifizetnem hanem az 1625000Ft-t.
Amugy szeretnék 5-én menni (Győrszentivánról), csak az idő is engedje. Mert ahogy néztem most hétvégén is esni fog.
Garfonya:
Azt hallotam, hogyha a biciklis a hibás és mivel nincs biztosítás így a lakásbiztosítása fedezi a károkat. Szerintem érdemes lenne utána érdeklődni. Lakásbiztosítása mindenkinek van ez tuti, legalábbis szerintem. Jobbulást!
Először is köszi szépen! Mindenki másnak is, aki kívánt: javulok...
Sajna ezen a körön (otthoni bizti) túl vagyunk és eredménytelenül. Még az sincs nekik. Most még a - csaj beválallja az önrészemet - mókánál járunk. Remélem be fogja, mert ma azzal jött ide, hogy írassuk annyival többre a kárt ;) , amennyit nekik kellene bepattintani.
Gondok ezzel:
1. A biztosító nem fog kp-t a kezembe nyomni, mindent számlára a szervízzel csinál úgy, hogy a szervíz újáépíti a gépet, majd kiszámlázza a biztosítónak.
2. Törvénytelen. Ha valakinél megbukik a dolog, mindenképp engem vesznek elő bizti csalással, mert az én nevemen fut az egész esemény. Ők "tiszták" maradnak, holott ezzel én segítenék rajtuk. Vagyis "verjük az enyémmel a csalánt" effektus.
3. Amíg az önrészt nem nyomom be, hozzá sem nyúlnak a motorhoz. Az a legelső "fázis".
Gőzöm sincs mi lenne jó, talán vegyenek fel személyi kölcsönt v ilyesmi...
Most a ruha is egyezkedés tárgya. Karcmentes "zsír új" bőrruha volt. Most javíttatni szeretnék, de könyörgöm: akkor lesz egy toldozott-foltozott bőrruhám új árában?
Tényleg jóban vagyunk, szinte baráti a viszony, szóval nem egymás torkon harapásos. Nem rohantam oda úgy a balesetkor, hogy mit képzelsz te... stb.
Persze ez lehet ügyes taktika is a részükről, ezt nem tudom. Ha fizetésre kerül a sor, kiderül...
Csak annak örülök, hogy a kijelzőt leszámítva semmi funkcionális kár nincs.
OFF: mivel most elrohanok itthonról, DE jövök vissza, nem úszod meg! Szóval igazán, ha képet, vagy linket akarsz betenni, akkor azt az Internet Explorer nevezetű progival tedd meg, mert csak az képes kezelni, esetleg még a mozilla, de azt nem próbáltam. Opera-t használok, de a képketek azzal nem tudom beilleszteni. Szóval próbált az IE-vel. :-((( Sajnos nagyon arra hegyeztek ki mindent. :-((( :ON
OFF: Tiszta gáz, az előbb írtam egy üzenetet, és el is küldtem, de nem jelent meg, aztán most mikor megírtam megnint nagyjából ugyan azt, akkor tessék, itt van mind a két üzenet. :-(((( :ON