Keresés

Részletes keresés

bás Creative Commons License 2006.05.02 0 0 913

szpídszter hol vagy elveszve?

Már rég nem írtál, úgye nem azért, mert történt vmi?

scr7 Creative Commons License 2006.05.02 0 0 912

Hali bás!

Mi van a riogatóval?? Mükszik?

Előzmény: bás (911)
bás Creative Commons License 2006.05.02 0 0 911
így van, jól gondolod!
FurrierS Creative Commons License 2006.05.02 0 0 910
Hi, én kértem hátsóárvédőt annak idején (fenn is vagyok a listán) de akkor még arról volt szó (lehet hogy most is erről van csak én nem vágom), hogy olyan lesz amit a jelenlegi láncvédő műanyag helyére lehet felcsavarozni a motor bal oldalára (felrakás után egy olyan láncvédőd lesz ami sárhányó is egyben :)), ha még mindíg erről van szó akkor én szeretnék egy ilyet anyagában szinezett feketében (olyan színben mint amilyen a gyári láncvédő) az első sárvédő gyártása meg ha jól tudom felejtős lett időközben mert nem sok értelme van helyette a hűtő lamella védő rács lett a favorit.

És én is feltöltök egy képet az enyémről (ne csak mobilos képek legyenek, ezzel persze nem akartam leszólni azokat a képeket vagy ilyesmi).
ER6N
bás Creative Commons License 2006.05.02 0 0 909
Arra kérném azokat, akik akarnak sárvédőt, magánba is írjanak nekem, s írjátok meg az elérhetőségeteket (tel.), mert így könnyebben tudom kezelni, mint itt a fórumon számolgatni.

csbarnabas@freemail.hu

Sokan írták, hogy azért nem akarják, mert most nincs rá elég pénzük. Arra gondoltam hogy az is elképzelhető lenne, hogy most csak az összköltség saját ráeső részével szállna be, s pár hónap múlva ha összejön a zséje, akkor megrendelheti a sárvédőt ugyan annyiért mint azt mi tettük. Erre csak azért gondoltam, mert így azok is elgondolkodhatnak, akiknek most nincs meg a rávaló, de szeretnének.

bás Creative Commons License 2006.05.02 0 0 908
Eddigi jelentkezők: (ha rossz a lista, akkor szóljon aki nem akar mégse, vagy kihagytam a listából)

jelentkezők:            hátsó sárvédő:            

Hqwells                       +

Szpídszter                    +

W9033626                  +

Furriers                        +

Csr7                            +

MatulA+                      +

Vaszilko                       +

Haverom                      +

Én                                +

Már vagyunk elvileg 9-en!  :-)

bullmax Creative Commons License 2006.05.02 0 0 907
Hi! Én egyelőre nem kérek hátsó sárvédőt.
Előzmény: scr7 (906)
scr7 Creative Commons License 2006.05.02 0 0 906
Egy gyors kérdés. Hányan vagyunk a hátsó sárvédőhöz, illetve kik azok, akik jelezték szándékukat a vásárláshoz.

Csak hogy tudja mindenki, hogy mi újság.

THX!

scr7 Creative Commons License 2006.05.02 0 0 905

Hali!

Akkor itt a moci. Bocs a minőségért.

moci
toga73 Creative Commons License 2006.05.02 0 0 904

Köszi a listát. Van egy-két horrorisztikus ár benne(pl: tank).

Reméljük a fennmaradó 2/3 résszel sem marad függőben a csaj.

Előzmény: garfonya (902)
Rezorr Creative Commons License 2006.05.02 0 0 903

Hali! Most hgy nézem a képeket, mintha ismerős lenne a moci. Kb 3 hete szombaton dél körül az esztergom-kertvárosi motorosboltban vettem nadrágot a lányomnak. Közben odamentem egy sráchoz és megkérdeztem mi történt a mocijával. Aznap délelőtt zúzta le egy kerékpáros miatt. Nem Te voltál véletlenül?

Előzmény: garfonya (901)
garfonya Creative Commons License 2006.05.02 0 0 902
JA, és ezen felül ott a javítási költség, amit talán tényleg lehet faragni, mert ott az órabér lehet különböző. Szerintem a dekli védő mindenképp megéri. Próbálom elérni a casco önrészt, onnantól viszont mindent áll a bizti, tehát mindegy a javítási költség. A lány ma hoz egy 100-ast. Hááát, mondtam neki, ez még csak az 1/3-a a mókának. És akkor eltekintettem a bukógomba és a bőrruha árától, az elúszó casco bónusztól, stb.
Előzmény: toga73 (900)
garfonya Creative Commons License 2006.05.02 0 0 901

Sziasztok!

Nekem nagyon úgy tűnt, hogy ezek az árak hivatalos beszállítói adatbázisból voltak, szerintem itt nincs annyira nagy szórás, mert a haszon is egységes rajta. Sajnos ez köztudott autónál- motornál, hogy ha alkatrész áron raknál össze mondjuk egy ER-6n-t, kb 3-4 szeresére jönne ki, mint a szalonból "egyben" véve.

Nos akkor itt a lista, ami már bruttó:

Olajdekli bal: 18937.-

Olajdekli alátét: 1650.-

Váltókar: 9502.-

Lábtartó konzol (az egész bal oldali hátrafelé, amin a lábtartók is vannak): 23354.-

Hátsó lábtartó: 13076.-

Első lábtartó: 17264.-

Első sárvédő (fényezve): 14682.-

Kormányvégsúly (pár): 6653.-

Kormány (rúd): 18737.-

Kuplung kar: 3360.-

Tükör (bal): 11936.-

Tank (fényezve): 122944.-

Műszerfal belső (szerkezet): 104251.-  ezért vigyázzatok, ha befolyik, az egész cserés, ford.szám mérőstül sajna...

Műszerfal belső borítás: 20757.- ez a fekete kerete is a műszerfalnak.

Műszerfal külső borítás (fényezve): 7141.-

Oldalidom bal (fényezve): 17294.-

Műszerfal konzol: 13705.- ez nem is látszik, ez tartja a műszerfalat a lámpa fölött.

Farokidom bal (fényezve): 17294.-

Hátsó kapaszkodó (bal): 9516.-

Hát ennyit "sikerült" lecsiszolni 50-el úgy, hogy szabályos csúszás volt. Ha neki is megy valaminek (fa, autó) és tekeredik a váz is, akkor jobb, ha nem tudjátok...

Arra számítsatok (én is csodálkoztam), hogy a kormány már egy ilyennél is hajlik, mert "teherviselő" elem a "lefeketett" ER-6N-en sajna.

Előzmény: toga73 (900)
toga73 Creative Commons License 2006.05.01 0 0 900

Cső Garfonya!

Elképzelhető, hogy máshol olcsóbb lenne a javíttatás mint a csb-ben? Hisz az 1000-es szervízekben is nagy különbségek vannak?

Egyébként hervasztó az összeg és a mocid is sajnálom.

Leírhatnád a többi árat is, biztosan tanúlságos. Pl kíváncsi vagyok hogy mi pénz a "dekli" és megérné e valamilyen védőburkolatot tenni rá(pl:Z1000)?

MatulA+ Creative Commons License 2006.05.01 0 0 899

Szasztok,

no megmostam a Vasat megint. Sokkal szebb lett, mint volt, de még korántsem tiszta, azt hiszem ahhoz egy nap kell, hogy tényleg szép tiszta legyen a motor, vagy legalább egy egész délelőtt. ;-)

holnap irány Pécs, remélem szép időnk lesz, és nem kell eláztatni a motort. ;-)

Széles, és sima utat mindenkinek!

ui.: Holnap megkérdezem a Kereskedőt, hogy mit javasol,é s mennyibe kerülne az elejét picit felkeményítani. ;-) Szerdán meg nekilátok a Hűtővédő árazásának, és gyártó keresésének. ;-) Remélem legkésőbb péntekre meg lesz az ár!

;-))))

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.01 0 0 898

Ebben tökéletesen igazad van..... a KTM-el egyszer sárban eldőltem oldalra ill. a motor dőlt ki alólam , de nem is látszott meg rajta még karcolás sem , pedig dübbent egy nagyot.....

Ha kényelmesebb lett volna........

Nincs az ER6n-el semmi bajom , de ez akkor is rablás ilyen áron javítani...

Előzmény: mic71 (896)
garfonya Creative Commons License 2006.05.01 0 0 897

Köszi.

Jól látod, a Csb-ben lőttem le a gépet tegnap.

Előzmény: scr7 (892)
mic71 Creative Commons License 2006.05.01 0 0 896
Mit vártál? Japo motor... Rájön a szállítás, vám, extra haszon...
Az előző motorodnál egy ilyen után felkelsz, leporolod magad és mész tovább. Ezt tapasztalatból mondom, 100-nál raktam le...
Előzmény: Törölt nick (895)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.01 0 0 895

Hát ez horrorisztikus ár......... :-(

Nem normálisak a forgalmazók....

Egy "sima" sztenderről boruláskor is behorpadhatnak ill. eltörhetnek ilyen dolgok , és a motor majdnem 1/3 árát kérnek a javításért ?

Nem akarok csúnyát írni......... gondoljátok hozzá !

Rablás !

Előzmény: garfonya (891)
helloman Creative Commons License 2006.04.30 0 0 894
450+munkadíj?????
Mennyi lett volna, ha a váz, vagy a blokk is sérül? 3 milla?
(Ezek csak "apróbb" sérülések voltak, és a javításuk a motor értékének az egyharmadába kerül??? Szopás.)
Előzmény: garfonya (891)
MatulA+ Creative Commons License 2006.04.30 0 0 893
Először mindenképen mosd le valami jó oldószerrel: alkohol, vagy mosóbenzin, vagy akármi ilyen dolog. Aztán utána ha akarod, akor vizezd bve, és akkor tudod mozgatni még a tankon, mielőtt hozzáragad. Gondolom én, mert a matricát az oldalára így tették fel. Viszont annak a ragasztóanyaga nem biztos, hogy pont olyan, mint a tankpadé. Próbáld ki. ;-) Szerintem nem veszítesz vele semmit, de csak vízzel biztos, hogy nem tudod feltenni. ;-)))
Előzmény: scr7 (892)
scr7 Creative Commons License 2006.04.30 0 0 892

Hali!

Köszi a tankpadokat :))

Garfonya jobbulást neked és a sasnak. Sajnálattal nézem hogy mi történt a géppel. Ez tényleg nem elhanyagolható kár.

A képek nem a CSB-be készültek???

Még egy kérdést a tankpaddal kapcsolatban. Desztvízzel, vizezéssel nem lehetne feltenni, mint mondjuk a sötétítő fóliát a kocsira????

garfonya Creative Commons License 2006.04.30 0 0 891

Ma voltam a szervízben, most már tudom fillérre, hogy mi mennyibe kerül. Ez most 450e + munkadíjra jött ki (kormányom is elhajlott). Egy pár érdekes adat a teljesség igénye nélkül: oldal/farok idom 17e /db. (többre számítottam)

Kijelző: 104e Ft

Tank: 120e Ft (kevesebbre számítottam ezeknél)

Ha valaki kíváncsi még kormányrúd vagy egyéb idomok/alkatrészek árára, jelezze.

Amit tudok, megírom (sérültek közül csak), mert nálam az árlista.

bullmax Creative Commons License 2006.04.30 0 0 890
Íme az enyém, gyárilag kaptam.
Előzmény: MatulA+ (883)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.30 0 0 889
Gratulálok az ujaknak , és sajnos a törött motort még roszabb nézni , hogy nekem is ezüst van :-(
MatulA+ Creative Commons License 2006.04.29 0 0 888

Részvétem!

Ahogy elnézem az anyaagi kár jelentős! Tank is megrogyott több helyen is, ezt nem tudom, hogy tudnák "kifújatni"!? Többi elem, mag talán még újra fényezhető, de a tank!? Azért nagyon nagy kár!

Viszont fel a fejjel, nincsen komoly bajod! ;-) Motorod meg helyre jön! ;-))))

garfonya Creative Commons License 2006.04.29 0 0 887

Amit ígértem, hogy lássátok azt is, amit nem lehet (biciklis autó takarásából)

...in memoriam ER6 esztétika. Bár nekem így véres torokkal is szép, hiszen saját gyerek...

MatulA+ Creative Commons License 2006.04.29 0 0 886
883-as bejegyzést olvasd el. ;-)
Előzmény: toga73 (885)
toga73 Creative Commons License 2006.04.29 0 0 885

Megnézted a rajzot MatulA+?

Kértem egy új jelszót és ezzel már az ie-n is működök remélem.

MatulA+ Creative Commons License 2006.04.29 0 0 884
OFF: megint beírok valamit, hátha megjelenik az előző szövegem amit írtam, mert míg be voltam jelentkezve láttam, amit feltettem, de most már nem látom :-(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!