Hi, én kértem hátsóárvédőt annak idején (fenn is vagyok a listán) de akkor még arról volt szó (lehet hogy most is erről van csak én nem vágom), hogy olyan lesz amit a jelenlegi láncvédő műanyag helyére lehet felcsavarozni a motor bal oldalára (felrakás után egy olyan láncvédőd lesz ami sárhányó is egyben :)), ha még mindíg erről van szó akkor én szeretnék egy ilyet anyagában szinezett feketében (olyan színben mint amilyen a gyári láncvédő) az első sárvédő gyártása meg ha jól tudom felejtős lett időközben mert nem sok értelme van helyette a hűtő lamella védő rács lett a favorit.
És én is feltöltök egy képet az enyémről (ne csak mobilos képek legyenek, ezzel persze nem akartam leszólni azokat a képeket vagy ilyesmi).
Arra kérném azokat, akik akarnak sárvédőt, magánba is írjanak nekem, s írjátok meg az elérhetőségeteket (tel.), mert így könnyebben tudom kezelni, mint itt a fórumon számolgatni.
csbarnabas@freemail.hu
Sokan írták, hogy azért nem akarják, mert most nincs rá elég pénzük. Arra gondoltam hogy az is elképzelhető lenne, hogy most csak az összköltség saját ráeső részével szállna be, s pár hónap múlva ha összejön a zséje, akkor megrendelheti a sárvédőt ugyan annyiért mint azt mi tettük. Erre csak azért gondoltam, mert így azok is elgondolkodhatnak, akiknek most nincs meg a rávaló, de szeretnének.
Eddigi jelentkezők: (ha rossz a lista, akkor szóljon aki nem akar mégse, vagy kihagytam a listából)
jelentkezők:hátsó sárvédő:
Hqwells +
Szpídszter +
W9033626 +
Furriers +
Csr7 +
MatulA+ +
Vaszilko +
Haverom +
Én +
Már vagyunk elvileg 9-en! :-)
Egy gyors kérdés. Hányan vagyunk a hátsó sárvédőhöz, illetve kik azok, akik jelezték szándékukat a vásárláshoz.
Csak hogy tudja mindenki, hogy mi újság.
THX!
Hali! Most hgy nézem a képeket, mintha ismerős lenne a moci. Kb 3 hete szombaton dél körül az esztergom-kertvárosi motorosboltban vettem nadrágot a lányomnak. Közben odamentem egy sráchoz és megkérdeztem mi történt a mocijával. Aznap délelőtt zúzta le egy kerékpáros miatt. Nem Te voltál véletlenül?
JA, és ezen felül ott a javítási költség, amit talán tényleg lehet faragni, mert ott az órabér lehet különböző. Szerintem a dekli védő mindenképp megéri. Próbálom elérni a casco önrészt, onnantól viszont mindent áll a bizti, tehát mindegy a javítási költség. A lány ma hoz egy 100-ast. Hááát, mondtam neki, ez még csak az 1/3-a a mókának. És akkor eltekintettem a bukógomba és a bőrruha árától, az elúszó casco bónusztól, stb.
Nekem nagyon úgy tűnt, hogy ezek az árak hivatalos beszállítói adatbázisból voltak, szerintem itt nincs annyira nagy szórás, mert a haszon is egységes rajta. Sajnos ez köztudott autónál- motornál, hogy ha alkatrész áron raknál össze mondjuk egy ER-6n-t, kb 3-4 szeresére jönne ki, mint a szalonból "egyben" véve.
Nos akkor itt a lista, ami már bruttó:
Olajdekli bal: 18937.-
Olajdekli alátét: 1650.-
Váltókar: 9502.-
Lábtartó konzol (az egész bal oldali hátrafelé, amin a lábtartók is vannak): 23354.-
Hátsó lábtartó: 13076.-
Első lábtartó: 17264.-
Első sárvédő (fényezve): 14682.-
Kormányvégsúly (pár): 6653.-
Kormány (rúd): 18737.-
Kuplung kar: 3360.-
Tükör (bal): 11936.-
Tank (fényezve): 122944.-
Műszerfal belső (szerkezet): 104251.- ezért vigyázzatok, ha befolyik, az egész cserés, ford.szám mérőstül sajna...
Műszerfal belső borítás: 20757.- ez a fekete kerete is a műszerfalnak.
Műszerfal külső borítás (fényezve): 7141.-
Oldalidom bal (fényezve): 17294.-
Műszerfal konzol: 13705.- ez nem is látszik, ez tartja a műszerfalat a lámpa fölött.
Farokidom bal (fényezve): 17294.-
Hátsó kapaszkodó (bal): 9516.-
Hát ennyit "sikerült" lecsiszolni 50-el úgy, hogy szabályos csúszás volt. Ha neki is megy valaminek (fa, autó) és tekeredik a váz is, akkor jobb, ha nem tudjátok...
Arra számítsatok (én is csodálkoztam), hogy a kormány már egy ilyennél is hajlik, mert "teherviselő" elem a "lefeketett" ER-6N-en sajna.
no megmostam a Vasat megint. Sokkal szebb lett, mint volt, de még korántsem tiszta, azt hiszem ahhoz egy nap kell, hogy tényleg szép tiszta legyen a motor, vagy legalább egy egész délelőtt. ;-)
holnap irány Pécs, remélem szép időnk lesz, és nem kell eláztatni a motort. ;-)
Széles, és sima utat mindenkinek!
ui.: Holnap megkérdezem a Kereskedőt, hogy mit javasol,é s mennyibe kerülne az elejét picit felkeményítani. ;-) Szerdán meg nekilátok a Hűtővédő árazásának, és gyártó keresésének. ;-) Remélem legkésőbb péntekre meg lesz az ár!
Ebben tökéletesen igazad van..... a KTM-el egyszer sárban eldőltem oldalra ill. a motor dőlt ki alólam , de nem is látszott meg rajta még karcolás sem , pedig dübbent egy nagyot.....
Ha kényelmesebb lett volna........
Nincs az ER6n-el semmi bajom , de ez akkor is rablás ilyen áron javítani...
Mit vártál? Japo motor... Rájön a szállítás, vám, extra haszon... Az előző motorodnál egy ilyen után felkelsz, leporolod magad és mész tovább. Ezt tapasztalatból mondom, 100-nál raktam le...
450+munkadíj????? Mennyi lett volna, ha a váz, vagy a blokk is sérül? 3 milla? (Ezek csak "apróbb" sérülések voltak, és a javításuk a motor értékének az egyharmadába kerül??? Szopás.)
Először mindenképen mosd le valami jó oldószerrel: alkohol, vagy mosóbenzin, vagy akármi ilyen dolog. Aztán utána ha akarod, akor vizezd bve, és akkor tudod mozgatni még a tankon, mielőtt hozzáragad. Gondolom én, mert a matricát az oldalára így tették fel. Viszont annak a ragasztóanyaga nem biztos, hogy pont olyan, mint a tankpadé. Próbáld ki. ;-) Szerintem nem veszítesz vele semmit, de csak vízzel biztos, hogy nem tudod feltenni. ;-)))
Ma voltam a szervízben, most már tudom fillérre, hogy mi mennyibe kerül. Ez most 450e + munkadíjra jött ki (kormányom is elhajlott). Egy pár érdekes adat a teljesség igénye nélkül: oldal/farok idom 17e /db. (többre számítottam)
Kijelző: 104e Ft
Tank: 120e Ft (kevesebbre számítottam ezeknél)
Ha valaki kíváncsi még kormányrúd vagy egyéb idomok/alkatrészek árára, jelezze.
Amit tudok, megírom (sérültek közül csak), mert nálam az árlista.
Ahogy elnézem az anyaagi kár jelentős! Tank is megrogyott több helyen is, ezt nem tudom, hogy tudnák "kifújatni"!? Többi elem, mag talán még újra fényezhető, de a tank!? Azért nagyon nagy kár!
Viszont fel a fejjel, nincsen komoly bajod! ;-) Motorod meg helyre jön! ;-))))
OFF: megint beírok valamit, hátha megjelenik az előző szövegem amit írtam, mert míg be voltam jelentkezve láttam, amit feltettem, de most már nem látom :-(