Jelenleg is üzemelő,kürtőskalácssütödének kialakított szem.gk.-val vontatható lakókocsi,teljes felszereléssel,elektromos(nyolc kalácsos)sütővel,friss műszakival,tevékenységváltás miatt (külföldi munka)sürgősen ELADÓ!!!!
Bővebb felvilágosítást E-mail-ben,képekkel tudok adni.Szállítás a helyszínre megoldható.
Szia, ugy értem, hogy szélsőséges esetben ha az üveg egyik oldala 700 fokos, akkor is lehet jéghideg vizet locsolni a másik oldalra, akkor sem lesz probléma vele.
Ez a kerámia üveg előnye, igaz kicsit borsos az ára, de megéri.
EN KERESEK EGY JO GEPET MAGYARBA SZERETNEM VENNI MERT ITT NALUNK AMI VAN A TULAJ NEMTUDOM HOGY MIERT NEM AKARJA ELADNI UGYLATSZIK HOGY VALAKI ERDEKLODIK UTANA. ADJAL NEKEM AJANLATOTT BE KELL SZAMOLNI HOGY A FUVAROZAS "ISRAELBE "NEM LESZ OLCSO" MI A SUJJA A GEPNEK A FAKON KIVUL?????
Segitseget szeretnek kerni. Magyarorszagrol van hasznalt kalacssutom. Nem tudom, hogy miert de a hoallo uveg berobbant. (ketszer) Eloszor a fenti uveg ajto es ra egy honapra a lenti. Van-e valakinek hasonlo tapasztalata? Esetleg valamit rosszul csinalok? Barmilyen tanacsert halas lennek.
Szia Nekem a Kalács OÉTI-től van a gépem. Nagyon jó, gyönyörűen süt, és van neki gázos is. Ő a leg olcsóbb. És még kelesztő állványt is kapsz ajándékba. Hívd fel, és elmond mindent. De írhatsz neki e-mailt is. Megéri hidd el!!!!!!
Legyszi kuldjel rola tobb infot, pl, hogy lehet e EU-n belul hasznalni, van e EU-s megfelelosegi nyilatkozat hozza. Szeretnek venni meg keleszto dagaszto gepet is elfogadhato aron. Ha tudsz legyszi segits abban is. Egyebkent a suto ajanlat erdekel csak meg kell szerveznem a kulfoldi transzfert. Ja meg egy kerdes. Az ar brutto?
Csinalja valaki Spanyolorszag valamely teruleten? Ha igen akkor irjatok le a tapasztalataitokat rola. Kivancsi lennek a spanyolok izlesere. Az angoloket mar a korabbi uzikben olvastam.
engem erdekelne a kalacs suto de ha van akkor inkabb gazos formaban. Nem tudom hogy ott ahol nyitni szeretnenk van e elegendo kraft az elektromos rendszerben. Ezert kacsintgatok a gazos fele. Kerlek ha tudsz kuldj kepeket es leirast a geprol. Erdekelne, hogy hasznalhato e EU-n belul es van e ra EU engedely, illetve hogy lehet e ra szerezni? mail: geberta@netzero.net
Azt szeretném kérni Tőletek kedves Fórumozók, (ha ez nektek nem jelent akadályt), hogy az új Weboldalam optimalizálása érdekében klikklejetek a megadott linkre
Köszönöm
www.kurtoskalacs.tar.huwww.kurtoskalacs1.hu
a cukorrol annyit hogy en is a nagyobb kristályos cukrot kedvelem mert vastagabb mázt képez a kalács felszinénn nekem igy szinpatikusabb,jobban is izlik(nekem).két lehetöség van a tészta nyujtására:1.olajos deszkánn 2.lisztes deszkán én a második modszert alkalmazom ez szinpatikusabb igaz hogyha a tászta felkerül a fára utánna be kell kennem olajal igaz csak vékonyan egy kis ecsttel különbe nem ragad rá a cukor.Ha kiprobálod a lisztes modszerrel egy-egy kalácsot olaj nélkül és olajjal(most cukrot nem használsz a felületre egyikre sem)megfogod látni az esztétikai különbséget a két kelács között.(egyébiránt igy is nagyon finom)
ha tul közel van a tészta az égőhöz,és elég eröss a meleg akkor meg kellene hogy égesse a kalács felszinét!Mennyire van közel a tészta az ellenálláshoz?? 3-5-10cm???Nálad nem karamelizálodik a cukor ,az azt jelenti hogy nem elég erőss a sütési meleg(az ellenállásnak vörösen kell izzania,élénk vörösen)ha nem igy van ott a baj.különben a tészta hogy viselkedik?szépen megkel és ugy is sül meg vagy vissza esik ha leveszed a fáról?