Keresem olyan jelentkezésést, aki bármely tévéből fel tudna nekem venni NBA meccseket videokazira. Cserébe kap 2-3x annyi üres videokazettát, amit meg is tarthatna.:)
Denver meg jól elpáholta a Kingst, szupi , egyre biztosabb a PO a Nuggsnak (és első körben a kedvemért kiverik a Spurs vagy a Sunst hahaha :P) (sry Toka idén korán fog véget érni a szezonotok ...)
Mi meg Chi-Townba kikaptunk ,a fenébe. De a Baby(?, lehet hogy már Mature Bullsnak kéne nevezni őket) Bulls most nagyon durva, mindenki szépen hozza magát, nincs egy nagy sztár és mégis ott vannak. Grat nekik, végre beértek idén. Ráadásul most duplán örülhetnek mert az Illinois OTban elverte az Arizonát és bejutott a Final Fourba.
A Head-Brown-Williams trió nagyon ott van. Lassan már egy szinten lehet emliteni az akkori Webber,Rose,Howard trióval. Remélem az Illinois nem fog ua a sorsa jutni mint anno a Michigan. Vhol lehet nézni majd a Final Fourt?
Ja, jó sorozata van a TW-nak, de most nem is Ti vagytok az ellenfél. A hátraelvő meccsek jókora részét megnyerheti a csapat, és megvan a PO. A Philly és az Orlando megelőzhető simán még.
J.R. Smith 33 pontot dobott a Memphisnek. Ezzel eddig a szezonban ő dobta az újoncok közül a legtöbb pontot egy meccsen (utolsó 5 meccsén 22 pont az átlaga)
azért a tegnapi Det-Ind sem múlt el a helyi népszokások felelevenítése nélkül:
"With 1:59 left in the game Friday night, fans were fighting each other in the upper section of the lower level. One man was carried out of the seating area by several security guards."
megnéztem a kis videot az ESPNen , azt hittem leesek a székről mikor a Detroiti fanok pacsiztak Jacksonnal mikor lementek a pályáról a játékosok...majdnem elkönnyeztem. Szép gesztus volt tőlük lámlám vannak normális fanok is, csak mindig van néhtány hülye aki nem tudja hogy hol a határ...
ja és WADEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE mini SUPERMANNNNNNNN, hogy leblokkolta Amarét, pffffffff WADE FOR MVP,MVP,MVP!!!!!!!!!!!! meg utána félpályáról egy buzzer, Agassinak is tetszett.
Szerintem a Nets épp, hogy nem szerepel gyengén. Carter óta meglehetősen jó a győzelem/vereség mutatójuk, csak sajnos a év elején az egy szem Jeffersonon kívül egyetlen épkézláb játékosuk nem volt (Zo nem volt az igazi), későn jött a trade, ráadásul Jeff kiesett egész szezonra. Ha ő is játszana, már nem az lenne a kérdés, hogy lesz-e PO vagy sem.
Szerintem a Phoenixnek a tavalyi éve volt egy gyengébb és most újra remekül játszanak. A Lakers meg szvsz szerintem várható volt.A Nets szerepel még gyengén magához képest, meg az Orlando is messze van az éveleji formájától.
Magic-mélypont: Kikaptak otthon a Bobcatstol, akik eddig asszem 2-3x tudtak idegenben nyerni eddig. Ez persze jó nekunk, foleg, hogy nem ment a Memphis ellen :( (grr)