Keresés

Részletes keresés

yozz Creative Commons License 2007.02.18 0 0 458
Köszi az útmutatót, sikerült vmit kicsikarni belőle, várom az első meccset!
Találtam én is egy oldalt amin pízért, de lehet meccseket, ill gratisz összefogalalókat a déli féltekéről. Lehet, h spanyolviasz de itt a link: http://www.mediazone.com/channel/rugby/jsp/2006/index.jsp?gclid=CJXog4PAtooCFQY7MAodhjiFQA
Rem így érthető, ha nem akkor annyit, h a rugby.lap/katalógus/yahoo/rugbyunion útvonalon találtam rá.

Mirólunk az a nagy hír, h múlt vasárnap lejátszottuk - mármint gyerekek - első meccsünket a Fehérvári Vadkanok ellen. Eredmény nem érdekes - sok:semmi nekik -, a fontos, hogy a gyerkőcök meglepően ügyesek voltak. Persze most lelkesebbek is lettek, edzésen fele annyi noszogatásra is jönnek futni, fekvőtámaszozni stb. Látták, hogy miről van szó, látták, hogy mi kell hozzá, és ez tök jó, mármint hogy "lüke" tiniket lehet mozgatni állandó veszekedés nélkül! Sajnos viszont van egy negatív eredmény is: kiderült, hogy kevesen vagyunk. Lett egy sérült, egy-két beteg, és hipp-hopp 13-an maradtak a pályán. Tavaszi feladat: toborzás.
Minket felnőtteket (4-en voltunk), megtisztelt a fehárvári Aggkanok (öregfiúk) csapata azzal, hogy beállhattunk hozzájuk a Vadkanok ellen játszott edzőmeccsre. Nagy élmény volt, kb 10-12 éve csináltam ilyet utóljára. Szóval alakulnak a Biai Borzok!!!
Én persze már a Top 14-ben szeretném játszatni a csapatot, de ahhoz képest, h az egész egy plakáttal indult tavaly májusban, pici toborzással szeptemberben, azért szépen haladnak a dolgok. Már csak néhány jó szponzor kéne, hogy legyen mez, labda még, meg utazási pénz, stb...

Ez volt rövid összefoglaló, helyzetjelentés!

Jó pihit így a szabad 7végén, jövő héten meg allez les blues, rouge, vert, blue marin, azzuri, blanch!

Üdv: Y
Előzmény: -gege- (455)
pingvin10 Creative Commons License 2007.02.15 0 0 457
Megvan a topik informatikusa!:-)
Előzmény: -gege- (455)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.14 0 0 456
Ez a Sopcast kliens qrva jó Gege. Kösz a tippet. Most már semmi sem állhat közém és a 6 nations közé :)
Előzmény: -gege- (455)
-gege- Creative Commons License 2007.02.14 0 0 455

Természetesen!;) - csak remélni tudom h érthető leszek... bár félek, nem biztos h sikerül

 

van egy olyan oldal, h pplive.uw.hu... ha ide ellátogatsz láthatod, hogy van  tv-program is feltüntetve, h mikor hol milyen sportközvetítéseket tudsz nézni, de rögbit csak nagyonritkán írnak ki

ahhoz, hogy az ott említett (többségében ázsiai adókat) nézni tudd, kliensprogramot kell letölteni (kérlek részletesebben ne kérdezz bele, mert énsem vagyok vmi nagy ész:D)

 

tehát hosszas keresgélés után, és nagy szerencsével rábukkantam egy olyan dél-kelet-ázsiai adóra, ami közvetít viszonylag rendszeresen rögbit.

 

az említett oldalon (pplive.uw.hu) bal oldalon találod a menüt... ott elolvashatod azt is, gondolom érthetőbben h ez az egész "interneten tv-nézés hogyan is működi:)

 

a második menüpont az, ami igazán fontos... itt tudod ugyanis letölteni azt a bizonyos kliensprogramot, amivel majd a kívánt csatornát nézni tudod... tehát:

ha odakattintasz, keresd meg azt h: "SopCast kliens letöltése" (amikor ezt írom, akkor a második sorban van)

 

nem akarok mélyen belemenni, mert tuti h összevissza írnék csak mindenféle hülyeséget, ezért csak röviden: a letöltést követően fel kell telepíteni a SopCastot:)

 

miután ez megvan, bemész a SopCastba, és ott csak simán a "login" feliratra kattintasz (asszem anonym-ként fog bejelentkezni - tehát semmi felhasználói név meg ilyesmik nem kellenek)

ezután bejelentkezik, és te a "channels" fülre kattintasz, amit követően betölti a nézhető csatornákat....

onnan kiválasztod a StarSports nevű állomást, és miután betöltötte már nézheted is;)

 

én speciel csak a starSportsról tudom h rendszeresen sugároz angol nyelven ögbit, de lehet h máshol is van

 

(a StarSports műsorából megnézheted, hogy mikor van rögbiközvetítés, az alábbi linken:

http://www.espnstar.com/tvtimes/tvtimes_index.jsp

itt az országnál válaszd ki Fülöp-szigeteket, a csatornánál a Star South East Asia-t, a sportot meg időpontot meg szabadon válaszhatod... ekkor kiadja h ottani idő szerint mikor van a választott közvetítés... az ott feltűntetett időpontból vonjál le 7 órát - tehát ha 23.00 van jelölve, akkor itteni idő szerint 16.00kor kezdődik, és már megy is)

 

ha valami mégse megy, természetesen kérdezz, annyira nem értek hozzá énsem, hogy világosabban el tudjam magyarázni, de remélem nem lesz gond. én régebben telepítete, remélem azóta semmi változás nem történt, és a menete úgy vagyon ahogy írtam:)

 

és cserébe írhatnál valamit a csapatotokról; h álltok?

Előzmény: yozz (454)
yozz Creative Commons License 2007.02.13 0 0 454
Kedves gege! leírnád, hogy hogyan lehet az általad megjelölt lapon meccseket/összefoglalókat nézni. Csak lassan, és tagoltan, én elég suta vagy az informatikában!

Üdv Y
Előzmény: -gege- (430)
-gege- Creative Commons License 2007.02.11 0 0 452

huh mekkora meccs volt az ír-francia:O:O

elfogult vagyok, és lehet meg is cáfoltok, de sztem az írek végig jobbak voltak, és fantasztikus hangulat volt... kár azért az utolsó percért...

ezzel a franciák nagy lépést tettek a címvédés felé...

szalonbe Creative Commons License 2007.02.05 0 0 451

Igen, tehát: Érdi rögbisek, NSO

Előzmény: szalonbe (449)
-gege- Creative Commons License 2007.02.05 0 0 450

ne menj!! örökre elveszel...:(

:P:))

 

én nem nézem, ötletem sincs

 

végezetül pedig: persze h bepakoltam... ugy döntöttem h legalább fél évre megyünk és a sulit is hagyom a francba:) - természetesen a költségeket magadra vállalod;)

Előzmény: pingvin10 (448)
szalonbe Creative Commons License 2007.02.05 0 0 449
Itt próbálják meg követni, bár ez eléggé nehézkes itt Magyarországon, meghát a Hat Nemzet is itt van...
Tehát a link:


Illetve az NSO is írt egy igen rövidke cikket a Hat Nemzetről (jól meg is lepődtem):
pingvin10 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 448

Kösz az invitálást, majd igyekszem aktivizálni magam arrafelé is!:-)

 

Nemcsak Európában tombolt a rugby-láz a hétvégén, kezdetét vette az idei

Super 14- néhány, számomra legalábbis meglepő eredménnyel:

 

Friday 2 February 2007--

Blues Crusaders  34-25   
Western Force Highlanders (B) 7-8   
Lions Waratahs  16-25   

Saturday 3 February 2007--
 
Chiefs ACT Brumbies (B) 15-21   
Queensland Reds Hurricanes  25-16   
Sharks Bulls  17-3   
Cheetahs Stormers  27-9 

 

Tippet, trükköt tud valaki adni a fenti versenysorozat követése kapcsán? Egyeltalán nézi valaki?

 

 

-gege-, bepakoltál már?:-)

Előzmény: Franz Ferdinand (443)
pingvin10 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 447

Én még nem tartom favoritnak, de az tény, hogy korábbi álláspontomat revideálnom kell, a legenyhébb kifejezéssel élve is kellemes csalódásként ért mind az említettek játéka, mind a csapaté. ( Persze a játék jellegét emelném ki, mert a leggyengébb Angliának is vernie kell a jelenlegi skót gárdát, véleményem szerint.) Mindenesetre az önbizalmuknak nyilván jót tett, s ebből a szempontból igen szerencsések a következő kör kapcsán is, az olaszok elleni pontok zsebben, a látottak alapján pedig legalább egy hasonló pontdifferencia e(l)várható.

 

Csak, hogy itt is regisztrálva legyen:

 

Saturday 3 February 2007--

 

Italy France             3-39  
England Scotland    42-20  


Sunday 4 February 2007--

 
Wales Ireland            9-19  

Előzmény: Törölt nick (439)
Franz Ferdinand Creative Commons License 2007.02.04 0 0 446
A walesiek mindig fekete lovak, szerintem képesek elverni akárkit Európában, bár az íreknek, ha kijön a lépés, senkitől sem kell tartaniuk Európában. Szóval, ha az írek nem játszanak csúcsformában, a walesiek meg megközelítőleg igen, akkor lehet megleptés, különben nem. Az a sanda gyanúm, hogy a franciák is el lesznek kapva az írek által nem sokára...
-gege- Creative Commons License 2007.02.04 0 0 445

kérdés:

amatőr szinten az olyan célt, amit pl most Wilkinson vitt, megadják? tehát video nélkül általában inkább a "támadót" vagy a "védőt" segítik? vagy teljesen véletlenszerű és kiegyensúlyozott?

 

a walesiek meg remélem megszorongatják azért az íreket... szenvedjenek csak meg ők is ezen a tornán ha már úgyis simán nyerik:P:))

angyalhentes Creative Commons License 2007.02.04 0 0 444
Eleg meggyozo volt.
Előzmény: Törölt nick (439)
Franz Ferdinand Creative Commons License 2007.02.04 0 0 443
Orb-X, egyszerű, ugynazért szeretem az ír rögbit, amiért te a franciát, én Dublinban ismertem meg ezt a játékot, ott szerettem meg. A Rangers-Celticen meg simán drukkolok a Rangersnek, bár mindkét csapatot bírom. Pingvin, te pedig ha Rangers szurkoló vagy, ott a helyed a Rangers topikban, amúgyis jó arcnak tűnsz (britpop, Nick Hornby stb.)!;)
yozz Creative Commons License 2007.02.03 0 0 442

Ja és még egy csapatot kihagytam! Szégyellem is magam miatta!

 

Leghajrább: Bia!! (még nincs frappáns név, majd kesz az is, addig így szimplán)!

 

Üdv, Y

yozz Creative Commons License 2007.02.03 0 0 441

Sziasztok!

 

Ebbe már én is bele kotyogok kicsit. Én a francia, illetve latin vonalat képviselem inkább, de több csapatom is van! Első helyen a csigaevők, mivel köztük éltem egy darabig, ott kezdtem rögbizgetni is, és ott szerettem meg ezt a sportot. Szeretem még a Dél-Afrikát is, szépen ötvözik az EU-s és a déli stílust, bár sajna keveset látni őket. Szimpi még az Argentin gárda is, mint feltörekvők. 

Klub szinten az elsődleges kedvenceim a Narbonne és a Bayon. Mind a kettő a fekvése miatt, RCNM kicsit a színe miatt, Bayon kicsit a baszksága miatt. (Bringában az Euskaltel Euskadit -pro tour- preferálom és a Kaikut -européenne team-).

Biarritz, bár baszk, nekem kicsit olyan mint a Real Madrid vagy más sztár gárda fociban, ezért nem jön be annyira, hogy nekik szurkolhassak.

Ja szeretem még a Racing Metro Clubot is (Párizs 2. liga), mert van egy régi cimborám, csapattársam, aki ott játszott, meg egyébként is...

Viszont nem utálok senkit, talán mert nem vagyok focista ;-), vagy talán mert azt tanultam meg mindehol, ahol sportoltam, hogy az ellenfelet tisztelni kell, ha így győződ le (nem megvered, kinyírod stb...) ez téged is minősít, és különben is a sípszó után minden a múlt részévé vállik. Az, hogy ki a cigány, és ez mit jelent valójában, az más tészta, és nem is a sporthoz tartozik, itt tényleg csak a győzelem számít (pl: Janics Natasa, neki is a magyar himnuszt játszák, és mindenki büszek rá e hazában, pedig..., de ez így jó, a szíve itt van)  

Divatszurkolás fogalmát sem értem. Valaki vagy szurkol vkinek, vagy nem. Ez érzelmi kérdés, személyes, vagy helyhez való kötődés, az, hogy pillanatnyilag egy csapat tetszik, vagy nem az más, de az nem szurkolás!

 

Na nem fárasztom tovább a társaságot, Les bleus-k nyertek a spagettik ellen, ez a mai nagy hír!

 

Üdv Mindenkinek! A bientot!

 

Yozz

 

Előzmény: pingvin10 (425)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2007.02.03 0 0 440
Hát, ez talán még kicsit erős így, de Wilkinson nagyon hiányzott. Ahhoz képest, hogy mit össze támadták az újságírók őket, hogy miért kellett Wilkinsont ilyen gyorsan mély vízbe dobni, azért a gyerek nagyon nagyot játszott.
Előzmény: Törölt nick (439)
willemse Creative Commons License 2007.02.03 0 0 437
Orb-X!
Melyik csatorna közvetíti a tornát?
pingvin10 Creative Commons License 2007.02.03 0 0 434

Nem hinném, hogy primitív dolog lenne, ez valami sajátos kulturális asszociáció.

Abban is egyetértek- bár ez is az evidenciát súrolja-, hogy a kötődés foka, a rajongás mértéke idővel nő csak, a kezdetekkor még nem konstatálhatunk 'totális' kapcsolatot. Mindemellett azonban szerintem nem lehet efféle kategorizálást szülni. Vagy, ha jól értelmezem, arról van szó, hogy valakiben egy adott impulzus szimpátiát ébreszt egy csapat iránt, ám könnyen lehet, hogy a kialakult viszonyrendszer egy újabb behatás révén megváltozik, majd esetlegesen ez ismétlődik? Mert ezek szerint alapvető fogalmi-értelmezésbeli különbség van közöttünk, ami a szó jelentéstartalmát illeti: szerintem nem létezik elsődleges szurkoló, másodszintre lépő drukker és rajongó. Nem egy kontinuitást mutató folyamatként értékelem a szurkolóvá válást, hanem kétpólusúnak: vagy van, vagy nincs. Vagy szurkolok valakinek, vagy nem. A szurkolás magában foglalja, hogy rajongok, élek-halok a csapatért. És itt az adott csapathoz való tudati viszonyulásra gondolok, mert nyilván a szurkolás "intenzitása' különböző lehet ( lsd. meccsrejárás, ajándéktárgy-vásárlás, csupán tv-meccs nézés, etc.) Tényleg frappáns példa a nő, de itt is világossá válik, hogy a fogalmi kiindulóponttól függ minden. Először minden csak kapcsolat? Szerintem a kapcsolatnak a 'szerelmi élet' vonatkozásában komplexebb értelme van. Hasonló a barátság-haverság dichotómiájának értelmezése is. Mindegy... ez nem valamiféle szociokulturális elemezésekkel foglalkozó oldal, másrészt nem akarom felrúgni az OFF-szabályt.:-) Az eszmecsere viszont feltétlenül megerősítette abbéli hitemet, hogy én soha nem is voltam, és nem is leszek se kocadrukker, se divatdrukker, akárhogy is nevezik mások...amúgy is, ha egyszer eljutnék a meccsközvetítésekig, végre "semleges" lehetnék...:-)

-gege-: kifejezetten jó ötlet, viszünk tin whistle-t, bodhran-t, zászlókat és közben dúdolgatjuk a Fields of Athenry-t:-)

Orb-X: bocs az esetleges túlreagálásért, írd az utulsó, horrorisztikus vizsgám utóhatásának számlájára.:-) Pedig én is láttam a filmet, nagyon csípem Parker rendezéseit (is). Doyle pedig nagyon ott van, A mozgóbüfé a kedvencem, lassan időszerű lenne újra olvasgatni, de most épp Hornby-t nyúzom! Amúgy meg...békák? LOL!:-)

Előzmény: angyalhentes (426)
-gege- Creative Commons License 2007.02.03 0 0 433

sajnos egyelőre csak A Commitmentset tudtam megszerezni magyarul a Roddy Doyle regények közül...

"európa cigányai":)

-gege- Creative Commons License 2007.02.02 0 0 430

én sem találtam

viszont továbbra is tudom a StarSports nevű csatornát ajánlani (SopCast klienssel pl)

 

vasárnap délután 4től adja élőben a Wales-Írország meccset

vasárnap délelőtt 10.30kor felvételről Anglia-Skócia

vasárnap hajnali 5 Olasz-Francia

 

többet itt:

http://www.espnstar.com/tvtimes/tvtimes_index.jsp

(ország: Philippines, adó: Star South East Asia)

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.02 0 0 429
Remélem, hogy csak én vagyok vak és nem látom a TV5 oldalán a holnapi SixNations derbit az olaszok ellen.
Nem úgy volt, hogy közvetítik?
angyalhentes Creative Commons License 2007.02.02 0 0 428
Irorszagban angol mezben sokkal kisebbek a tulelesi eselyeid, mint forditva. De azert egyiket se probald ki :)
Előzmény: -gege- (427)
-gege- Creative Commons License 2007.02.02 0 0 427

inkább az első kérdésre hegyezném ki a választ:

én is angoldrukker vagyok, de (bár nem találkoztam írekkel, nem éltem közöttük - bár ez igaz még egy-néhány nációra:) ) szeretem Írországot - amit Angliában nem biztos h teljes mértékben akceptálnának - és mindez gondolom fordítva is igaz, és nem az lenne az első dolgom dublinban egy kocsmában, hogy leveszem a pulcsimat pl az angol mezemről:)

pingvin10 Írországba bármikor kimehetünk egy meccsre:) odavagyok az ír kultúráért - már amit ismerek belőle - a zenéért, érdekel a történelmük, maga a sziget - képekről - csodálatos, azt hallottam az emberek kedvesek.

szóval eléggé kettős személyiségem van:) néha nekem is gondot okoz:)

lehet h ha korábban kezd el érdekelni Írország, mint az angol foci (tehát a foci nekem is meghatározza a rögbi iránti érdeklődést), akkor most nem lenne ez a kettősség, de ezen már nem tudok, és nem is akarok változtatni.

 

ami a divatszurkolókat illeti: vannak ilyenek (sajnos). Én a legszerencsésebbnek azt tartom, ha valaki tud olyan szinten kötődni egy klubhoz, h kisgyerekkorától nekik szurkol... nekem ez nem adatott meg, így én választottam a csapataimat (itthon és külföldön) egyaránt, és semmi kedvéért nem pártolnék el tőlük (pedig lenne rá okom esetleg...)

angyalhentes Creative Commons License 2007.02.02 0 0 426
En egyszeruen azert drukkolok az angoloknak, mert fociban is nekik drukkolok. Lehet, hogy ez primitv dolog, de rogbiben en bizony kocadrukker vagyok, nem tagadom.

Nalam persze mindenki kocadrukkerkent kezdi, aztan par even belul vagy megvaltozik, kimelyul a kapcsolata a csapattal, amelyiknek drukkol, vagy marad kocadrukker.

A divatdrukker pedig az a kocadrukker, aki aszerint valtogatja a kedvenc csapatait, hogy azok mennyire sikeresek vagy mennyire meno a kornyezeteben az adott csapat.

Jo allegoria a no, eloszor minden csak "kapcsolat". Aztan van, aki kapcsolatrol kapcsolatra jar, amelyik no epp megtetszik neki, ahhoz atpartol, az elozot meg dobja. De ha par evig kitartasz valaki mellett, plane ha vannak szar idoszakok is, akkor mar valamifajta komolyabb kotodes is kialakul.

Nem kell azert tulmisztifikalni, sokszor a "divat" az az amugy is ellenszenves figura, akirol kiderul, hogy kevesebb ideje drukkol a csapatanak, mint te :)
Előzmény: pingvin10 (425)
pingvin10 Creative Commons License 2007.02.02 0 0 425

Elég összetett a kérdés és a problematika. Számomra ugyanis továbbra sem értelmezhető a divatszurkolás mint fogalom. Sőt, mérhetetlen düh önt el, amikor mondjuk az Arsenal kapcsán ezt a minősítést használják rám vonatkozóan. - Sőt, így végiggondolva valamennyi szférát, sok esetben még hivatkozási alapot sem szolgáltatok ( lsd.: BvB, Pittsburgh Penguins, etc.), de ez mellékes e szempontból.

 

Rangers-szimpatizásként is csak kérdezni tudom: mi az ismérve a divatszurkolónak? Mitől lesz valaki divatszurkoló? Minden irónia nélkül, tényleg érdekelne. Nem tudom komolyan venni azokat a figurákat, akik - barátjuk, apjuk példáját követve vagy valamiféle interakció folytán, de - mindenféle tapasztalati tényező, empíria nélkül szurkolnak egy csapatnak, gárdának. És itt most a tényleges szurkolásról, esetleges rajongásról beszélek, nem a szimpátiáról mint kísérőjelenségről.

 

Ez az ír-cigány korreláció szerintem felesleges, attól függetlenül, hogy konkrét emberi tapasztalataim nincsenek az ír emberekkel kapcsolatban. De ez is nyilván személyiséggel, szociológiai-politológiai beállítottságtól, értékrendtől függő kérdéskör, én pl. nem utálok egy zenészt csak azért, mert homoszexuális, vagy nem drukkolok egy teniszező ellen, mert színesbőrű. Mondjuk nem erre élezném ki a reflexiót, mert szerintem- legalábbis formailag - más aspektusban használtad a megjelölést...

 

Egyébként, válaszolván a kérdésekre engem en bloc érdekel az ír kultúra, zenei vonatkozásban gyakorlom is valamennyire ezt a válfajt, de mindemellett úgy hiszem, hogy nekem is - mint általában a legtöbb szurkolónak, s Neked is, ha jól emlékszem- valamiféle élményanyag, specifikus hatásmechanizmus indukálja a szurkolást egy adott csapat vonatkozásában. Sokkalta hosszabb ideje követem a brit rugbykultúrát mint a franciát vagy más földrész versengéseit - nyilván a lehetőségszférámat enyhén behatárolják a kommunikációs eszközök, hiába olvasol egy meccsről, versenysorozatról, a vizuális élményanyaghoz nem mérhető, de ez gondolom evidencia.

Imádom nézni az AB játékát, világviszonylatban elsősorban értük szurkolok ( s e vonatkozás tekintetében sem hiszem, hogy megállná a helyét a divatszurkolás fogalma.)

A konkrét indíttatás pedig pont egy releváns meccs - az akkor még 5nations néven futó torna egy rangadója, ahol az írek, a Twickenham-ben arattak diadalt egy számomra igen tetszetős meccsen. Könnyen lehet, ha az első meghatározó élményem egy Wales - Skócia ütközet, akkor ma más csapatért szorítanék.

 

Mindazonáltal kétségtelen, hogy az európai rugby ( és én e tekintetben releváns különbséget nem teszek a brit és például a francia játékstruktúra között ) nem feltétlenül olyan látványos és impulzív, mint a déliek játéka, de mint mondtam, a "távoli" versengések egyelőre nehezen követhetőek.

 

Te a franciáknak szurkolsz, nem? Mindenesetre - engem is őszintén- hogy függetlenül attól, mely csapatért szorítasz, miért épp arra esett a választásod. (Bár visszaemlékezve korábbi beszélgetésünkre, Nálad is az elsődleges, személyes, illetőleg közvetlen élmények dominálnak, de javíts ki, ha tévednék!)

 

És anélkül, hogy nagyon elmennénk OFF-ba, kíváncsian várnék valamiféle reagálást a divatszurkolás kérdéskörére- szintén a legőszintébb érdeklődés mellett - bárkitől, aki ezen aspektussal ért egyet, és értelmezni tudja a fogalmat. Persze a megfogalmazottak lényegét értem, mert a 'divatdrukkerség' valamiylen szinten megkönnyítheti az integrálódást egy szubkultúrába vagy csoportba, de a kérdés inkább úgy adódik- az én megközelítésemből: a divatszurkolás lehet-e a szurkolás fajtája, válfaja? ( Amúgy a kérdés tényleg érdekes, és gyakorta felmerülő vitatárgy, gondoljunk csak a nemi orientációs vonatkozására (gyakran hallani, divat a homoszexualitás) vagy bármiylen más kérdéskörre....de már így is súroltam az OFF határát.:-)

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (423)
pingvin10 Creative Commons License 2007.02.02 0 0 422

Van, ami már megkezdődött:

 

Super 14: --

 

Blues - Crusaders  34-25   
Western Force - Highlanders (B) 7-8

 

 

JW-nek sok sikert, de én már lemondtam róla egy ideje....

 

Amúgy is: GO'Gara!

Előzmény: Törölt nick (421)
-gege- Creative Commons License 2007.01.30 0 0 420
egy olyan kérdésem lenne, hogy az ír válogatott mecsceken szoktákénekelni a szurkolók a Fields of Athenry-t?
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.27 0 0 419
A StadeFrancais pedig 22-20ra legyőzte a Stade Toulusaine-t.
Fantasztikus hangulat lehett a helyszínen egy tált házas SaintDenis-ben. Félidőig még jól tartotta magát a Toulouse, de Skrela büntetői jelentették a különbséget. Az utolsó percig nagyon izgalmas meccs volt, remélem több bajnokit is adnak majd.
Előzmény: pingvin10 (418)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!