Kis erőhatásra szétkapcsol. Elég gyakran "levakarják" magukról :) Ki van ez találva, biztonságos. Van rajta mindegyiknek (4 fiatal macsek van a lakásban) egy kis csengettyű, hogy halljuk, hol rosszalkodnak éppen.
Más fórumokon is panaszkodnak, hogy nem tudnak képet feltölteni. Gyorsan kipróbálom, én tudok-e.
Brumi
Lemonszínű
Ötfogú (Tavalyi állapot alapján, most már legföljebb 1 foga van)
Ő nem a miénk, de mindig betelepszik a mieink fekhelyeibe és nincs szívem elzavarni. Nem is nagyon lehet, szinte betegesen szelíd. A mieink szeretik, ott születhettek, ahol ez eredetileg lakik és most is enni kap, nem tudom, hol.
Előző gépemnél nekem is voltak hasonló és még nem tudom milyen problémáim, aztán fiam letakarította a gépet, és olyan lett mint az új. A mostani gépem fiam leselejtezett munkagépe, de még műkszik. :)
Google Chrome böngészőm van. Pár hónappal ezelőttig AVG Secure Browsert használtam, de abba már be se tudok lépni. A Facebookba se tudok belépni már vagy 2 hónapja.
Annyiból szerencséje volt hogy lakásban tartották, biztos jól etették. Persze ki tudja neki mennyire tetszett az új körülmény. De még mindig jobban járt mintha étel nélkül kamrába zárják hetekre egerészni. Az a jó hogy hazakerült.