Kérdéses, hogy azonos-e 31 55 596 1 268-6 psz.-ot viselő MMV Eas kocsival, amelyről a 2 fotót valamilyen „http” hiba miatt nem tudom feltölteni, de elküldöm mail-ben.
A téged személy szerint érdeklő 4 kocsi közül háromnak szintén küldöm a fényképét.
Egy pár Francia GRAFFITIzett gabonás kocsi Szolnokról febr 29.-én. A képek minősége nem túl jó mert már ingen csak alacsonyan járt a Nap és csak áthúzozz a szerelvény az állomáson kb 40-50-el.
Az ellenőrző szám számolás nekem úgy megy ha elő szedem azt a paíromat amire fel írtam valamikor a menetét, de el kevertem valahova. Fejből sajnos nem tudom a számolásának a menetét. :(
Szuper elírás! Attól függ, hogy melyik betű lett elírva, lehet ez is, meg az is. Ezért lehetett volna több eszük a 20. szd. végefelé alakult államoknak, hogy ne válasszanak maguknak ennyire hasonló neveket. Gondoljuk el, hogy ez mennyire lehet kezelhető egy argentínnek.
Az lenne a kérdésem, hogy ezek a tehervonatok milyen szerelvénnyel közlekednek vagy melyik vegyes szerelvény? Ferencáros-Lőkösháza-Curtici vonalon közlekedő tehervonatok ezek! Azt tudom, hogy vannak erre ilyen vonatok, hogy:
- ÖBB kocsin fa rönk szállitó
- tartályvonatok
- autósvonat - szén vagy koksz vonat - zárt szekrényes irányvonatok - konténer vonatok
40669-2 (úgy tudom,hogy ez a Tranfesa ponyvás konténer vonat) 41361-2 41141-2 41149-2 41147-2
"37 55 596 1281 - 3 VAGY 37 55 596 1231 - 3 ( MÁV ) A kérdés a 8-as vagy a 3-mas lenne."
Ejnye, ejnye kolléga, azért egy ilyen nagy fiú, pláne ha az életét a teherkocsikra (ill. azok egy részére) tette fel, már igazán megtanulhatna ellenőrzőszámot számolni... :-)))