Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

alpinaB6 Creative Commons License 2003.03.31 0 0 566
VDaNI:
OFF
ha te annyira okos vagy hajlott korod ellenere, hogy minden forumon hozza tudsz szolni az ellen nem ved dolgokrol, hogy harmincezer, vagy haromezer liter amibol kiveszi a zokszigent akko miert nem tudod, hogy a P.S.: a level/hozzaszolas/tema vegen az utoirat latin roviditese?!

a
ON

Előzmény: VDaNi (564)
Trotter66 Creative Commons License 2003.03.31 0 0 565
Helló Hölgyek,Urak!

Elsősorban O.S.R.A.M-tól kérdezném, hogy létezik-e H1 ízzóban az 55W-osnál nagyobb teljesítményű izzó, valamint van-e a normál fehér fényűnél, más vetített fényt kiadó izzó?

A kiegszítőfényszórómba keresek izzót, a tompítottat gyári xenonlámpa adja, a távfény van megoldva H1 izzóval.

Érdekelne az ára is, ha nem OFF.

Előre is köszi a választ!

Üdv: TR/66

VDaNi Creative Commons License 2003.03.20 0 0 564
Ha egyedül vagy hiába hordasz lámpát, mert nem tudsz egyszerre világítani plusz kétkézzel dolgozni.
A másik meg, hogy ha felülről csinálod akkor aksi ki, kábelek eltol, akkufedél le...
Tehát nagyon bonyi. Alulról nappal csak befekszel és az egészet megcsinálod, úgy hogy jól látod. Felülről meg a két kezed eltakarja.
Tehát alulról érdemes csinálni.
P.S. = Play Station ???☻☺

Szia

VDaNi

Előzmény: teknoc_erno (563)
teknoc_erno Creative Commons License 2003.03.20 0 0 563
VDaNi:

Azt hiszem, a Stilo topic-ban egyszer már tisztáztuk, hogy nem vagyok egy kocsi alá fekvős fajta, így igenis fentről fogom cserélni.
Nem akarok hanyatt fekve vakon "bábozni" az izzóval, hogy hátha vagyok olyan ügyes, hogy így is meg tudom oldani.

Amúgy lámpát mindig hordok a kocsiban.

Én már csak ilyen vagyok.
:-)))
...azaz nem vagyunk egyformák;-)
de ez így van jól.

Minden jót!

Ernő
P.S.: az ilyen témákat meg nem itt kellene megbeszélni, mert nagyon is Stilo specifikusak.

Előzmény: VDaNi (562)
VDaNi Creative Commons License 2003.03.20 0 0 562
Hello!

Semmilyen szerszám nem kell az izzócseréhez csak a kezed meg türelem. És nem öltöny, hogy be tudj a kocsi alá feküdni. Az viszont 1000%, hogy sötétben nem tudnád kicserélni az izzót ha kiégne!
De ez mindegy.

Szia
VDaNi

Előzmény: teknoc_erno (561)
teknoc_erno Creative Commons License 2003.03.20 0 0 561
VDaNi:

>>Ernő, a szervízlátogatásnak mi köze az izzókhoz.

Azért nem rakom be a szervízelés előtt, mert ha valami miatt elpukkantják, akkor az drága OSRAM-ot pukkantják el és SZVSZ nem ugyanolyannal pótolják.

>>Ha nincs kedved megcsinálni esetleg az utcán akkor...

Van kedvem, csak egy kicsit naposabb, melegebb időben. Valamint:

1.) Valahol azért mégiscsak műszaki ember lévén szeretném bebizonyítani magamnak, hogy képes vagyok még egy Stilo-ban izzót cserélni.
2.) Össze akarom válogatni a szerszámokat, ami egy izzó cseréhez minimum szükséges és a kocsiban tárolhatok (nem akarok egy komplett szerszámos ládát állandóan fuvarozni)
3) 3=1+2 azaz, ha a világ hetedik határában ég ki egy izzó, akkor nem furikázhatók szervízt keresni, meg kell tudnom nekem helyben oldani a cserét.

Azért nagyon köszi a felajánlott segítséget!
/* ha kudarcot vallok, akkor lehet, hogy élni is fogok vele :-) */

Minden jót!

Ernő

Előzmény: VDaNi (560)
VDaNi Creative Commons License 2003.03.20 0 0 560
Szia Ernő!

Ernő, a szervízlátogatásnak mi köze az izzókhoz. Ott úgyis megnézik műszerrel az izzót ezért ha rosszul rakod be akkor beállítják!
Ha nincs kedved megcsinálni esetleg az utcán akkor csak szólj és megbeszéljük, hogy itt megcsináld/juk! OK?

Szia
VDaNi

Előzmény: teknoc_erno (557)
VDaNi Creative Commons License 2003.03.20 0 0 559
Nem csak valami fehér fény helyzetjelző jó lenne. Mintha két kis xenon izzó lenne ott.
☺☻
Ha nem is erősebb de valami LED jó lenne oda!

Szia

VDaNi

Előzmény: teknoc_erno (558)
teknoc_erno Creative Commons License 2003.03.20 0 0 558

>>Most 5 wattos van.
Mivel itt nincs szó foncsorról ezért lehet, hogy jó lenne valami 10-20 wattos fehér lámpa.

Nem vagyok autó-villamossági szakember, de a Stilo helyzetjelzői oldalanként 2 kis zárt műanyag búrában vannak a köd+tompított+távolsági búráján belül. SZVSZ semmiképpen nem ajánlható 2-szer vagy 4-szer nagyobb teljesítményű és ezzel arányosan nagyobb hőleadású izzót betenni. A beltér kicsi, a kültér is fűtött (min. 1x55W, max. 3x55W!!!)

Ha foncsor nincs is, de műanyag az van.

Egyáltalán miért nem jó a mostani?
Helyzetjelzővel akarsz menni éjszaka tompított helyett?
:-)))

Minden jót!

Ernő

Előzmény: VDaNi (554)
teknoc_erno Creative Commons License 2003.03.20 0 0 557
Sziasztok!

Beszereztem én is az OSRAM-okat a Stilo-ba:
2 db H7 SVS - a tompítottba
2 db H7 SVS - a távolsági fényszóróba
2 db H1 ALS - a köd fényszóróba

Köszönet O.S.R.A.M.-nak (kidman-nek) a szakszerű és jó hangulatú kiszolgálásért!

Már nagyon várom, hogy kipróbáljam. Sajnos a Stilo-nál ez az installáció nem egyszerű, így ezzel megvárok egy kicsit melegebb hétvégét, remélem a jövő hétvége ilyen lesz már. A mostani nem játszik, mert a hétfői szervíz látogatás előtt még nem akarom betenni.

Majd jelentkezem a tapasztalatokkal.

Minden jót!

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]Ernő
P.S.: valaki emlegetett itt OBI akciót OSRAM-ra. Én tegnap megnéztem a Váci úti OBI-t. Össz-vissz a következő volt: 2 db H4 CoolBlue 3.299 Ft. Nem hiszem, hogy ez nagyon akciós lenne. Tényleg, ez Nálatok mennyi lenne kidman?

VDaNi Creative Commons License 2003.03.20 0 0 556
???

VDaNi

VDaNi Creative Commons License 2003.03.19 0 0 555
Semmi ötlet?

VDaNi

VDaNi Creative Commons License 2003.03.19 0 0 554
Most 5 wattos van.
Mivel itt nincs szó foncsorról ezért lehet, hogy jó lenne valami 10-20 wattos fehér lámpa. Akár LED is. :)
Elektronika-hoz nem szeretnék nyúlni de a nehéz beszerelés nem gond!

VDaNi

Előzmény: VDaNi (553)
VDaNi Creative Commons License 2003.03.19 0 0 553
Sziasztok!

FIAT STILONAK ilyen a helyzetjelzője. E helyére szeretnék valami szép kis izzót. Mondjuk valami erősebb fehéret, kéket. Milyet ajánlotok?

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Sziasztok
VDaNi

VDaNi Creative Commons License 2003.03.16 0 0 552
Szia Varshi!

Örülök, hogy látlak itt is és válaszolok NEKED!

A 425-s hozzászólásban megtalálhatod a nyitvatartást

Hali Árpi

Na-Na macimedve azért ez nem igazán így van......
Az Osram katalógusba nem is találtam pont ilyen méretűt,de van egy fajta amivel szerintem ki lehet váltani....

201-91-80 /9-18-ig/

Szia
VDaNi

Varshi Creative Commons License 2003.03.16 0 0 551
Kidman:

Léci pötyögd be nyitvatartásotokat!

Thx;
Varshi

Előzmény: O.S.R.A.M. (547)
VDaNi Creative Commons License 2003.03.14 0 0 550
Sziasztok!

Nem pörög a topikkkkk!

???

VDaNi

a3c Creative Commons License 2003.03.12 0 0 549
Sziasztok! A dedrám műszerfalában a rízsszem izzókom olyan zöld kumi koton van.(1,2W) (ez adja a színét. tudja valaki hol lehet ilyet kapni? esetleg más színben is?
Wicked Belzebub Creative Commons License 2003.03.12 0 0 548
A Tungsram mintaboltban már van egy pár hónapja. Párban adják,olyan 2200Ft.
Már kipróbáltam, de egy hét után kivettem, mert jó öreg GE hagyományokat követve ennek még a +30%-nál is vékonyabb az izzószálja és a teljesitmény se éri el a kívánt szintet és emiatt kevés az autó elötti/útszéli fény.
(De izlések és pofonok...)
Előzmény: Zolcsa (544)
O.S.R.A.M. Creative Commons License 2003.03.11 0 0 547
MINDENKINEK!!!!!!!!!

ÁPRILIS 1.-TŐL MINDEN AUTÓS IZZÓ DRÁGUL NÉZZÉTEK ÁT A HIÁNYT:

ÜDV

VDaNi Creative Commons License 2003.03.10 0 0 546
Nem.Csak van egy fotóm ahol Bosch van és annak sárgásabb a fénye a Silverstarhoz képest ami viszont megbocsájtható, mert a Silverstarnak nagyon szép, fehér fénye van. Csak erre.
Ezért is írtam, hogy SZVSZ!

VDaNi

Előzmény: Varshi (545)
Varshi Creative Commons License 2003.03.10 0 0 545
GTPeti:

> VDani, mire alapozod a véleményed? (Attól, hogy nektek SS van,

Arra! :)))

Előzmény: GTPeti (543)
Zolcsa Creative Commons License 2003.03.10 0 0 544
Ma láttam a Bárdynál +60%-os Tungsramot. Árat nem tudok, meg élettartamot sem. :-)
Előzmény: GTPeti (540)
GTPeti Creative Commons License 2003.03.10 0 0 543
Sziasztok!

VDani, mire alapozod a véleményed? (Attól, hogy nektek SS van, még más is lehet jó. Sőt jobb is! De mivel én még nem tudtam összehasonlítani az SS-t, a B+60-nal nem tudok még tippelni sem, hogy melyik a jobb. Az meg megint egy más kérdés, hogy nálunk mi terjedt el.)

GTPeti

Előzmény: VDaNi (541)
Big Blaster Creative Commons License 2003.03.10 0 0 542
Hello!

Az OBI-ban (legalább is Miskolcon) most akciósan lehet kapni OSRAM izzókat.

Cool Blue H4 2000 Ft/pár.
ALS H4 1400 Ft/db.
Silver Star H4 1600 Ft/db.

Vannak H1 és H7 kivitelben is. Ezeknek az árait nem jegyeztem meg, valamelyik drágább mint a H4-es.
Fényszóró izzókon kívül is van minden fajta OSRAM autós izzó.

VDaNi Creative Commons License 2003.03.10 0 0 541
Háát nem tudom. Szerintem ez nem olyan jó de ez csak SZVSZ SZVSZ SZVSZ!

VDaNi

Előzmény: GTPeti (540)
GTPeti Creative Commons License 2003.03.09 0 0 540
Sziasztok!

Többször hivatkoztam már a Bosch +60%-ra, most végre lefotóztam. Ime:

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

GTPeti

VDaNi Creative Commons License 2003.03.09 0 0 539
Hogyhogy amelyikben csak 1 izzószál van H7 az olcsóbb mint a tükrös, két izzós H4??

VDaNi

Előzmény: O.S.R.A.M. (536)
O.S.R.A.M. Creative Commons License 2003.03.09 0 0 538
Hali TEKI

A kérdések jók valóban már mindegyikre leírtam a választ könnyebb lenne ha felhívnál a boltba 201-91-80

O.S.R.A.M. Creative Commons License 2003.03.09 0 0 537
O N L Y C A S H !!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: teknoc_erno (522)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!