Keresés

Részletes keresés

Ripper Creative Commons License 2000.07.11 0 0 2
Nekem ami kevésbé csúszik - már a többihez képest-, az a Power Windows, a Test For Echo meg a Moving Pictures. Ezek is jók persze, de annyira nem hatnak meg, mint az előbb említett kedvencek.

Koncertlemezek közül kinek mi a favorit? Nálam az über az All The World's A Stage, de a legutóbbi tripla is nagyon üt. Az All... szerintem egyike minden idők legjobb koncertlemezeinek, a Made In Japan (Deep Purple), a Live After Death (Iron Maiden) és az Unleashed In The East (Judas Priest) mellett van a helye. Döbbenet, amit művelnek, főleg Neil alakít hatalmasakat rajta.

Előzmény: Benjoo_d (1)
Benjoo_d Creative Commons License 2000.07.11 0 0 1
Szejasztok!

RUSH, ó igen végre, szóba kerültek. Nem tudok mást írni csak azt, hogy ZSENI mind a 3 tag. Spéciel nekem a korábbiak tetszenek, (koncertek is) leginkább: Caress of steel, 2112, Fly by night
Jó a legelső is, igaz ott még nem Neil dobolt, ha jól tudom.
Utóbbiakból meg leginább a Counterparts, de nem rossz a Test for echo sem.
Számomra -ha lehet ezt írni- a nyolcvanas évekbeliek a leggyengébbek persze csak idézőjelben.
NA hajrá
Bendzsoo

BahnScorper Creative Commons License 2000.07.11 0 0 0
A Rush télleg nem nulla...

Nekem a Fly By Night van meg tőlük... ahhoz képest, hogy csak tévedésből kaptam meg, ennek ellenére nagyon megszerettem! Ritka jó gitárjátékja van... ja és a Rivendell az valami csodálatos szám!

Előzmény: Ripper (-)
Ripper Creative Commons License 2000.07.11 0 0 topiknyitó
No, akkor egy újabb zenei témájú topic, ezúttal a kanadai zseniknek, a Rush triójának szentelve. Szóval akinek véleménye, kérdése, mondandója van a témában, az írjon nyugodtan!!

Talán vitanyitás gyanánt a kedvenc Rush-albumokról: nekem a Signals, a Grace Under Pressure, a Caress Of Steel és a Counterparts a favoritok, meg persze a koncertlemezek. És Nektek?

Amúgy a Rock Hard-ban azt olvastam, hogy szegény Neil Peart végre összeszedte magát annyira, hogy neki tudnak állni a köv. albumnak, ami vmikor jövőre jelenik meg, gondolom én. a Neil-t ért tragédia után, gyanítom, nem várhatunk túlzottan napfényes korongot...

Egyelőre most ennyi - írjatok!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!