Hehh, most láttam az utcán, szoci kampány zajlik, kis stand kirakva, mellette egy Peavey gitárkombóból szól a zene (hogy milyen azt nem hallottam) :-)))
Én is mindenkit becsületesen felvilágosítok mindenről, amikor eladok valamit. Magamtól. Viszont ezt nem megvárni, _rákérdezni_ nem olyan szerencsés. Ez a másik tisztességességének a megkérdőjelezése.
Mivel én nem akarom megvenni, nem árt magának azzal, ha elmondja az őszinte véleményét a gitárról. Akkor ártana, ha meg akarnám venni. Persze jobban tettem volna, ha nem itt kérdezek rá...
Szerintem pedig jogos a kérdés. Én is vettem úgy gitárt, hogy az előző tulaja készségesen felvilágosított az összes előnyéről, hátrányáról. Vannak jószándékú emberek is. (Pedig kopasz metalos volt ám!)
Bizonyára el fogja mondani, hogy ezért és ezért szar, neki nem vált be, vedd meg. Épp ezért hülyeség megkérdezni: ha rossz a gitár, nem fogja mondani, mert akkor a nyakán maradna. Értelmes válasz nincs erre a kérdésre (legfeljebb hogy mer' kell a lé), ergo a kérdés is értelmetlen.
Van egy nagyon jó kis motyóm eladó ha valakit érdekel. Csináltattam egy nagyon pipec kis ládát ami fel van vértezve egy 150w-os eminence hangszóróval. Namármost ez olyanoknak nagy előny akiknek 100w-os fejük van, (vagy 50 vagy 30, mindegy) de próbára nem akarják folyton a 4x12-es ládát elcipelni, meg egyébként is van egy csomó kis bulijuk, ahova szintén nem állíthatnak be egy 4x12-es ládával, vagy pont mindig a próbahelyen van a cucc és otthon nem tud gyakorolni, mert be sem viheti a 4x12-est a lakásba meg az az állandó cipelés..., na azoknak kiváló megoldás ez a kis láda mert gyönyörü és gyönyörűen is szól. Azoknak is kiváló akiknek van egy kis kombójuk, de szeretnének hozzá egy kiegészitő ládát,de nem akarnak vmi nagy ládával bajlódni.Ja még egy dolog eszembe jutott. A Suliban kipróbáltuk egy 15w-os tranyós fender kombóval aminek nemlétező papírzsizsi hangja van. De azért a fender szakemberei sokat sejtetően ráraktak egy 8 ohmos ext spkr cab kijáratot. Rádugtuk ezt a kis cuccot és elájultunk annyira jó lett a hangja,és akkora hangerő lett hogy laszakadt a fejünk. Tehát ha vkinek van egy kis kombója de nem akar nagy befektetést de akar nagy hangerőt, nos azoknak is ajánlom ezt a cuccot. Ki lehet próbálni és higgyetek a fületeknek. Zsír új alig vlt használva, karcmentes. Nekem azért vált feleslegessé mert egy olyan sponzort találtam akitől kapok egy kis csöves kombót amivel kiváltom ezt a kis cuccot. Mindenképpen megéri mert nagyon, nagyon jó cucc: 150w-os 1x12-es 8 ohmos nyitott gitárláda, gyönyörű és hatalmasat szól Eminence Legend 121-es hangszóróval. 40e ft-ért eladó fénykép a honlapomon és hangmintát is tudok küldeni. Csere szóba jöhet: Greenback hangszóró, chorus pedal, volume pedal, line6 Tone Core echo park, tremolo pedál érdekel értékegyeztetéssel