Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Hirharang Creative Commons License 2003.12.04 0 0 89
Szép jószág! Gratulálok hozzá!
A szőrös kormánynak haszna is van? Mert ha igen, lehet, hogy veszek, bár kicsit bizarr így elsőre.
Előzmény: FeketeRetek (88)
FeketeRetek Creative Commons License 2003.12.03 0 0 88

Hirharang Creative Commons License 2003.12.03 0 0 87
A miénkkel minden oké, nem akarom elkiabálni.
Az egyik ABC-ben vettünk ülőpárnákat bele, mert nagyon húz deréktájban a hideg, azóta az is megoldódott.
Előzmény: ChRiS RS (86)
ChRiS RS Creative Commons License 2003.12.03 0 0 86
Jól tudod, sőt magyar nyelvű kiegészítést, valamint egyéb pláginokat is lehet letölteni hozzá. Abszólút legálisan. Yóó kis progi.

Egyébként mizújs a Skodrikkal? (csakhogy ne legyek annyira off)

Előzmény: Hirharang (85)
Hirharang Creative Commons License 2003.12.03 0 0 85
Ja. A jpg formátumban vagy zipben érdemes küldeni, minél kisebbet mailben.
Van egy nagyon jó képátméretező free program: Irfan View, asszem ez a neve.
ChRiS RS Creative Commons License 2003.12.02 0 0 84
Lehet, hogy nem bírta benyelni a dolgot a levelezőrenccere... 5 mega sajnos még mindig nagynak számít manapság.
Feketeretek, ha viszont megkaptad, akkor iparkoggy a képekkel ;)
Előzmény: kachucky (83)
kachucky Creative Commons License 2003.12.02 0 0 83
Feketeretek!

Elküldtem 5 MB-nyi képet az email-címedre.
Ha te fel tudod rakni a fórumra,rakd fel a jobbakat.
Én nem tudom,mert nem érem el a tar.hu-t.
Köszi

Hirharang Creative Commons License 2003.12.01 0 0 82
És akkor még a hajgumi, a combgumi és a rágógumi szóba sem jött......:)))
Ja. Ha az ember teljesen biztonságosan szeretne közlekedni, akkor havi 30-40-et csak a gumikra költhetne.
Előzmény: FeketeRetek (81)
FeketeRetek Creative Commons License 2003.12.01 0 0 81
Sziasztok!

Már hétfő van, és emailcímem nem hemzseg a Skoda képektől, öhöm, miért?
Ha elfelejtetted volna, akkor ezúton szólok! :)

Hírharang: értem, valóban, a téli gumik nagyon drágák, egy Skoda is kijönne belőle! Ha ezek elkopnak, akkor szerintem jobb télit venni, és azzal járni nyáron is, mint fordírva! Legalábbis én így hallottam. Ja és akkor nem is beszéltünk a tavaszi, őszi, eső, hó, illetve hó gumikról. :)))

Előzmény: kachucky (78)
Hirharang Creative Commons License 2003.11.28 0 0 80
A fekete fejtámlák, amiket mi kaptunk a kocsihoz, tömörek és nem lyukasak középen. Így a fej bárhová helyezhető, ez egy kicsit statikus így, de elvitathatatlan, hogy több mint a semmi. Aki vezetett már fejtámla nélkül és fejtámlával, az zongorázni tudja a különbséget.
Előzmény: skoda120 (75)
Skoda120L Creative Commons License 2003.11.28 0 0 79
Udv mindenkinek!

Azt szeretnem megkerdezni, hogy nem-e tudja valaki milyen anyagbol gyartjak az ujabb kocsikban azokat a mutatokat, amik ugy "vilagitanak" a muszerekben. Remelem valaki tud segiteni.

kachucky Creative Commons License 2003.11.28 0 0 78
Amiket most küldtem,akkor még nem volt berakva a 4fejtámlás ülés.Hétfőn tudok küldeni friss képeket is(fejtámla+hütőrács).ha elfelejteném szoljatok rám,követeljétek!

Ezek eredeti gyári ülések,a fejtámlán rata van skoda jel is!!!
Nagyon zsír,de hétfőig várnotok kell vele!Sajna

Előzmény: FeketeRetek (71)
Hirharang Creative Commons License 2003.11.28 0 0 77
Valós és sajnos elég ijesztő, amit a téli gumik hiánya esetén lehetőségként felfestesz/megmutatsz, de sajnos nincs pénzünk rájuk. Ez a nagy helyzet.

A guminak nem látszik baja lenni, de ezen túl biztosan nem parkolunk így (sajnos csak így volt hely, mert ha nem érkezik az ember időben haza, akkor a szemesebb elviszi a helyet).

Előzmény: FeketeRetek (71)
ChRiS RS Creative Commons License 2003.11.28 0 0 76
Hm? Miért is nem? Nekem sikerült.
Előzmény: S.Zola (74)
skoda120 Creative Commons License 2003.11.27 0 0 75
S.Zola Creative Commons License 2003.11.27 0 0 74
Kár, hogy nem lehet őket megnézni.
Előzmény: skoda120 (73)
skoda120 Creative Commons License 2003.11.27 0 0 73
Üdv mindenkinek!

Ha megengeditek megmutatok nektek egy 4 fejtámlás megoldást...és ha van türelmetek kivárni, akkor új képek is vannak scannelés alatt!

http://www.tar.hu/rallyvideo/skoda/Skoda1.jpg http://www.tar.hu/rallyvideo/skoda/TN_Skoda1.jpg http://www.tar.hu/rallyvideo/skoda/Skoda2.jpg http://www.tar.hu/rallyvideo/skoda/TN_Skoda2.jpg http://www.tar.hu/rallyvideo/skoda/Skoda5.jpg http://www.tar.hu/rallyvideo/skoda/TN_Skoda5.jpg

S.Zola Creative Commons License 2003.11.27 0 0 72
Én is megnézném ezt a gépet, gyárilag 4 fejtámlás ?
FeketeRetek Creative Commons License 2003.11.27 0 0 71
kachuki: én sem szeretnék autót venni, de csatlakoznék a nyálcsorgatók közé: szóval ha küldenél egy képet, megköszönném: feketeretek@freemail.hu a címem! Érdekelne, a 4 fejtámlás megoldás! Még nem láttam ilyen megoldást, csk hallottam róla, ja meg szemöldök, és hűtőrács kinézete is érdekelne! :))) köszi

Hirharang: IGAZ! Ezt én is úgy tudom, hogy ha a gumi sok ideig van "benyomódva" akkor bereped! Ez szerintem nagyon fontos (!) Ha egy kicsit figyeled, nagyon sokan parkolnak így! NEM szabad! Vagyis ha van zsé újra, akkor hehe, miért ne! Gumis mondta, amikor a téligumiimat rakattam fel, hogy ha egy frissen centírozott kerékkel egy nagy gödörbe hajtanánk, ami Pestem könnyen előfordul, akkor lehetne újra centírozni őket, mert deformálódik! Hát akkor, hogy ne deformálódna, ha órákig áll benyomódva!

Valaki írta, hogy ahhoz, hogy megálljunk sebesség is kell! (vagy valami ilyesmi) én ezzel nem értek egyet! Az én széria 120-asommal nagyon könnyen megyek 80-90nel, és ha egy buzuki felidegesít (ahogy ma reggel tette egy piros buzuki wagonR+ ezúton üzenem, hogy k***a be!) szóval akkor 120-al is megyek, de akkor igazából sajnálom az autót! De hát sokszor volt részem abban az élményben, hogy hálálkodtam a téli guminak!!! Nem kell gyorsan menni, 60-al is össze tudod törni az autót, CSAK a gumi miatt! Nem tudom, mennyire vagytok ismerősők Budakeszin, de ahogy jösz Pest felől van egy hatalmas lejtő, ha ott közepesen fékeztem blokkoltak a kerekek, az autó gyorsúlva csúszott!!! A Téli gumikkal viszont nagyon jó! Ez nem reklámfogás, vagy ilyenek, hanem tényleg érződik!!!

Na, ennyi! bocs, ha túl sokat pofáztam! :)

Előzmény: Hirharang (70)
Hirharang Creative Commons License 2003.11.27 0 0 70
Ha már gumik. Valaki azt mondta, hogy ha szorosan a járda mellé állunk, és a gumi érintkezik a járdával, az nem jó, mert a gumi benyomódhat, repedhet. Igaz ez?
Hirharang Creative Commons License 2003.11.26 0 0 69
Ja. Persze ehhez sebesség is kell, hogy az ember összetörjön.
Azokon az utakon, ahol járunk, ott gyakori a tisztítás, azok olyanok, mintha ősz lenne. Nem is szólva arról, hogy szerencsére egyelőre nincsen hideg tél.
Mindazonáltal: ha lenne rá pénzem, vennék.
Előzmény: kachucky (68)
kachucky Creative Commons License 2003.11.26 0 0 68
A téli gumi télleg nagyon jó,kisebb a fékút stb.
De drága,bár ha azt nézed,hogy nem törik akár totálkárra az autód,akkor megéri,hogy meg tudj állni.
Hirharang Creative Commons License 2003.11.26 0 0 67
Ha garázsban állt, akkor tényleg kevésbé rozsdásodik, ez valóban pluszt jelenthet.
A négy fejtámla pont kettővel több, így ez is.

Más: a mai Népszabadságban van egy cikk a téli gumikról. Mindenkinek ajánlom, de hozzáteszem, hogy a sok okosság mellett, ami ott szerepel, elmondható és elmondandó, hogy a téli gumi: DRÁGA...

Előzmény: kachucky (66)
kachucky Creative Commons License 2003.11.26 0 0 66
Na jó,de ez sehol sem rozsdásodik,pedig gyári fény van rajta.
Fejtámlás ülések (4 db).Megmiegymás...
Ha vkit komolyan érdekel,küldök neki képet a kicsimről.
Nem akarom egy "jött-ment"-nek eladni,aki eltékozolná az autó adottságait.
De szívesen odaadom olyannak,aki ért (érteni fog) hozzá,és megbecsüli,megtartja ebben a szép állapotában az autót.
Előzmény: Hirharang (65)
Hirharang Creative Commons License 2003.11.25 0 0 65
Kép nincsen (majd lefotózom), de azokban a hirdetési lapokban, ahol leellenőriztem az árfekvést, kábé ilyen áron voltak az ennyi idős kocsik (ennek 2005 tavaszáig van műszakija is).
Ez nem zárja ki persze, hogy a tiéd egy csomó dologban jobb.
A miénk egy teljesen átlagos típus, kaptunk hozzá ablaktisztitót pluszban meg két fekete üléstámlát, amikről lentebb beszéltem is.
Talán annyival rosszabb az átlagnál, hogy pici helyeken (felül!) rozsdás.
Előzmény: ChRiS RS (64)
ChRiS RS Creative Commons License 2003.11.25 0 0 64
Nincs róla képed? Egyébként nagy mázlival vettétek akkor...
Előzmény: Hirharang (63)
Hirharang Creative Commons License 2003.11.25 0 0 63
Nem láttam a kocsit, de mi az ugyanennyi időset, amelyben 30.000 kilométerrel kevesebb volt, 160.000-ért vettük.
Előzmény: kachucky (62)
kachucky Creative Commons License 2003.11.25 0 0 62
Örülök,hogy tetszik a kocsi!!!
Ha tudsz rá vevőt,kérlek szólj!

Előzmény: ChRiS RS (61)
ChRiS RS Creative Commons License 2003.11.25 0 0 61
Hát... csorrrr-csorrrr.... nagyon szép a gép! Különösen a harmadik féklámpa tetszik... hát én olyan 100-120 ezret szánok rá... sajnos ilyen kaliberű 120-ast ennyi pénzért nem fogok kapni
kachucky Creative Commons License 2003.11.25 0 0 60
Elküdtem email-ben néhány képet.
Egyébként mennyit szántál autóvásárlásra???
(ha nem vagyok túl indiszkrét?)
Előzmény: ChRiS RS (59)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!