Vadonat új (2014.08.15) ajándékba vásárolt, de át nem adott, fóliás Jaques Lemans Nostalgie öltöny/sport óra, dobozokkal, gyári magyar 2 éves garival, leírással, számlával eladó.
KN 42 mm
hófehér számlap szerelt acél indexekkel
teljes acél
Myota precíziós quartz szerkezet, nagyon pontos
plexi (én szeretem, mert 10 perc alatt tükörre polírozható, vagy fillérekért cserélhető)
Csavaros hátlap
jelzett korona
gyönyörű vastag antiallergén jelzett bőrszíj jelzett acél tüskecsattal
Csere esetleg érdekelne-e?Ha igen írj rám kérlek a szabikaa18(kukac)gmail(pont)com-ra!Látom a tel.számot is de szlovákiai vagyok ezért hívni nem fogok?..Köszi!
Full acél, automata, 100m, hardlex, KN 42 mm, csavaros koronazár, kék számlap, egész éjjel leolvasható, doboz, papír, gari, 2013.novemberi, mindössze néhányszor volt kézen.
Beszabályoztatva, napi + 3 mp. nálam, állandó hordás mellett.
Vastag barna pilóta bőrszíja használatlan, új, jelölt tüskecsattal. (Én NATO-val hordtam)
Jelentéktelen mikrokarcok, üveg karcmentes. Megtekinthető a Keleti pu. környékén.
Topic ár: 24.500 Ft
Elnézést a képek minőségéért, az utolsó kép nem saját, viszont a valóságban olyan az óra.
Luminox 8401 kaucsuk szíjjal, számlapon pár apró karc, a tok az élein "autentikusan" kopott, egyébként kitűnően üzemel és világít, teszi a dolgát 70.000Ft
A képeken a Seikok 50.000Ft / db (újak, makulátlanok) a citizen 40.000Ft
Eladó acéltokos Omega 26.5 SOB szerkezettel, valamint egy acéltokos Longines, jelzett koronával, 428-as szerkezettel. Kérésre további képeket küldök. 29 illetve 40 e Ft.
Swiss made - 15 Jewels manual wind - Period 1940s - In perfect working order - Chrome Case size 34 x 40mm with steel back cover - Superb original Dial - Original Glass and New strap
Tissot PRC 200 automata óra eladó, típus száma: T014.427.16.031.00. Fekete gyári bőrszíjjal, fekete számlappal. Garancia már nincs rá, papírjai sincsenek meg. Ajánlatokat és kérdéseket e-mailben várok, átvehető és megtekinthető Budapesten a 3. kerületben. Képek megtekinthetőek itt: http://olx.hu/hirdetes/tissot-prc-200-automata-ora-elado-ID2qgAF.html
Tudom ez nem óra, de nem találtam a megfelelő topikot, szóval ide írom.
Eladó óraforgató.
Buben & Zorweg Superior I
Nyereményjátékon nyertem pár éve. Egyszer sem volt használva, csak a kipróbálás erejéig. Elemről és hálózatról is működik. Ár: 89.000 Ft. Érdeklődni e-mailban lehet.
Először is nagyon meg kell nézni (vagy nézetni) mert ezekben a modellekben nagyon sok a hamisítvány. Méghozzá olyan, hogy kinézetre nem is nagyon látszik!