Keresés

Részletes keresés

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.20 0 0 210
Hogy hogy Te nem láttad ezeket a jó pasikat? Lehet hogy éppen bowlingozni voltunk? :))) Legközelebb feltétlenül szólj! :)))))
az enyémben van Gábor. Hasonlít a száma a tiédre :)) Töröljem? :))))
Előzmény: a_girl (207)
a_girl Creative Commons License 2001.02.20 0 0 209
Na, ha már ennyire belejöttem (végülis már írtam két hozzászólást, nem panaszkodhattok:-)).....
Lia: értem én, hogy szeretnél szert tenni arra a laptopra, már csak azt nem értem, hogy jövök én a képbe? Na jó, talán még arról is van némi sejtésem:-), de nekem hol van ebben az üzlet? Magyarán MIT KAPOK CSERÉBE?:-)) Jól gondold meg, mit válaszolsz, különben fuccs álmaid gépének:-)

Neked is felteszem a kérdést, milyen JÓ?? pasikat csaptál le a kezemről?:-)) Én miért nem vettem észre őket?:-)

Előzmény: Emilia néni (200)
Emilia néni Creative Commons License 2001.02.20 0 0 208
Tuti nem csak hárman vagytok. Ott a vannak a sasok is. :-)))))))) Bandi barátotok, a szexi faszi? :-)))

Igazad van, erre nem is gondoltam, hogy van ajtó a szobán. Azt hittem be lennék oda falazva. Csak hogy tőletek biztonságban legyek. :-))))) De ha nincs webkamera, nem is megyek. AZ úgy izgi, ha tudom, hogy figyelsz. :-))

Akkor taxit rendelnék. De ugye lehet természetben fizetni? :-))))) Lécci, lécci, ha nem tucc jönni, legalább vmi jó pasit szerezz sofőrnek, jóóó? :-)

Naszóval a kupi:
ingyen zserbó lehet, de akkor üzletelnem kell tesóval, mert ő a kupim zserbófelelőse. Akkor finom, ha már több napos, tehát időben be kell hozzám jelentkezni. :-))) Földi jók vannak bőven, ezt személyesen kell megtapasztalni. :-))) Jöhecc bármikor, csak szólj, nehogy másik kliens legyen nálam. :-))))))) Nem tudod mivel várlak? Hisz most mondtam, zserbóval és minden földi jóval.

:-))) Bár megfontolandó, hogy a kedvedért megtanuljak én is zserbót csinálni. :-)))))

Előzmény: Emilio bácsi (205)
a_girl Creative Commons License 2001.02.20 0 0 207
Hogy nem jutott eszembe, hogy erről a reklámról még fogok tőled hallani!:-) Pedig sejthettem volna:-)
Megjegyzem azonban, hogy az én telcsimbe nincs Gábor (legalábbis nem pontosan így) bejegyezve:-) Ja, és wap-os telcsije sincs. Meg nem eszik rákot. Ez már elég ok arra, hogy benne maradjon?:-)))
Előzmény: KrapulaX (202)
a_girl Creative Commons License 2001.02.20 0 0 206
Kik azok a jó pasik? Mikpr én Pécsen jártam, miért nem találkoztam velük???:-)))))))))
Előzmény: Emilio bácsi (205)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.20 0 0 205
Annyi jó pasi azért nem lakik errefelé. Csak mi ketten. Na jó a Bandi barátunk is jó pasi. Szóval csak hárman vagyunk, de nyugodj meg, őt is be tudjuk szervezni egy kis ottalvásra :)))

Igazándiból van ajtó a hálószobából. valahogy be kell menni és ki kell jönni! :))) Webkamera? Nos az nincs még, de ha szeretnéd, pikk-pakk beszerelünk egyet jó?:))))

Taxit is el tudjuk intézni persze. De nem lesz olcsó... :))))

Mesélj csak erről az exkluzív kupiról? Van ingyen zserbó meg ilyenek? :))))) (Ez nálam alapvetően a földi jók családjába tartozik :))) És mikor is vársz? Meg hogy pontosan mivel ugye :)))

Előzmény: Emilia néni (204)
Emilia néni Creative Commons License 2001.02.19 0 0 204
Akkor Lio stilusban, felveszem krapit a "szálláslistámba" :-)))))) Bár nehéz, nehéz mindig a döntés, annyi jó pasas lakik arrafele. :-))) De köszönöm a lehetősgéet, szivesen élnék vele, de ha a minibár üres, akkor sajna lehetetlen. :-))) Tudjátok vérvétel előtti esténként helyre kell kicsit billentenem az egyensúlyt. :-)))
És hogy őszinte legyek felettébb gyanús az az ajánlat. Nincs vmi titkos ajtó krapi hálójából? :-))))) VAgy legalább egy webkamera? :-)) Na meg persze, akkor Lio is ott aludhat? :-)))))) Ha igen, még a csillagokról is lemondok. :-))))
És ha már szállást adtok, legközelebb kérhetnék egy taxit az állomásra? Mert én csak a 30-as járatot ismerem. :-)) Ez a luxusszálló meg nem azon a vonalon van.

Azt ugye tudjátok, hogy én is megnyitottam exkluziv kupimat :-))) ahol szeretettel várlak titeket, mindenféle földi jóval. :-))))))))))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.19 0 0 203
Lia: Előttünk tényleg nem kell szégyenkezni. Edzettek vagyunk! :))) És igen, Krapulax több csillagos szállodát tud neked biztosítani! Csak sokat kell inni, hogy csillagokat láss! :)))

Krapulax: Jaja az az alcatel reklám nem gyenge :))))

Előzmény: KrapulaX (202)
KrapulaX Creative Commons License 2001.02.19 0 0 202
Lia: Névnap szülinap, na aztán most 1 évig toll a füledbe :)))) Segítek, hogy hogyan légy őszinte. Simán :))) Semmi Laca-Faca, ne félj olyat úgysem tudsz mondani ami miatt pirulni kéne.
Természetesen ha erre jársz, szivesen meghívunk erre-arra. Sőtt ha gondolod van egy vendégszobánk. Igaz a minibárt rég kiittam de csillagok terén felveszem a versenyt bármelyik szállodával :))
Lio: én már most szerzek neked egy járókeretet, ki tudja megéred e a 70-et :)))
a_girl: láttad már a kedvenc reklámomat? Gábor törölve :))))))))))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.18 0 0 201
Én rendkívül örülök, hogy hozzájárulhattam családod kulturális felemelkedéséhez.

Neked boldog névnapot! Észrevettem ám! :)) Még jó hogy az index írja az aktuális névnapokat. Már csak azt kell megszervezned, hogy a születésnapodat is felvegyék a listába. :))

Ehh kicsit másnapos vagyok, mert tegnap az egyik haveromnál családlátogattunk és kicsit iszogattunk. :))
Leveleid megjöttek, de most nem érzem magam képesnek értelmes válasz alkotására. :)) Majd pótolom ígérem! :) Na száradok tovább! Várom a beszámolót! :)))

Szia Krapulax ha erre jársz! :))
a_girl: Te ma nem valószínű hogy erre fogsz tekeregni, úgyhogy neked holnapra szia! :))

Előzmény: Emilia néni (200)
Emilia néni Creative Commons License 2001.02.17 0 0 200
Köszönöm fiuk, nagyon köszönöm. Mindjárt könnyebb igy elfogadni, hogy 16 lettem. :-)))) Mivel ti kértétek, időben szólok, hogy pár nap múlva megint ünneplek. :-))) A nevemet nem akarom itt kiadni, de nézzetek meg egy naptárt.:-)

Mivel emilio még tegnap járt a non-stopban, igy ma már indulhatunk is akár sielni. :-)) De mondtam én, bérelni is lehet! :-)))))))

Krapi, akkor az élménybeszámoló,
azért összeomlott egyfajta világ bennem. :-))))))) Persze tök örülök, hogy rászántam magam, de hogy irjak igy most a titkaimról? Még elpirulok közben. :-))))) (bár fél perc múlva akarok belekezdeni épp egy őszinte mélbe Lionak :-)))
Ami más lett:
-járhatok állandóan Pécsre, mert ottvagytok. :-)))
-nem tudunk kicseszni veled, hogy csak egyikünket hivhatod meg a szülinapi bulijára. :-))))))))))
- Lio 70. szülinapjára új ajándékötlettel kell előállnom. :-)))))))
-közölni kell Sterbinszkyvel, hogy miatta "kellett" találkoznunk. :-)) Igy szerintem az a minimum, hogy ő zenéljen az esküvőnkön. :-))))
-hirtelen ennyi, de szólok, ha még mást is észreveszek. :-))

A zenét köszönöm, a család nagy örömére éjjel-nappal az megy. :-))))

A_girl: azért ugye nem haragszol, és üzlet attól még áll, hogy lecsaptam a kezedről mind a két jó pasit? :-))))))))))))))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.16 0 0 199
Az az igazság hogy én már nem bírom tovább és azonnal indulok egy non-stop sífelszerelés boltba! :))

Lia: Jajj majdnem megint elfelejtettem: BOLDOG SZÜLINAPOT! :)) Igazán nem látszik ez a 16 év! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Na megyek haza.

bye!

Mindenkinek jóéjszakát!

Előzmény: KrapulaX (198)
KrapulaX Creative Commons License 2001.02.16 0 0 198
Halihó :))
Lia: Szóval szereted a feketét, vagyis a sötétet :))) Mert mást mit látnál "ott" :)) Jaj mielött megint elfelejtem, BOLDOG SZÜLINAPOT!Már nem fér bele a 7 nappba de nem a mi hibánk, te titkoltad :))
Azért remélem tényleg nem dőlt össze benned a világ, hogy láthattál minket. Tegnap sajna nem jött össze az a fránya aréna pedig tarthattál volna egy élménybeszámolót, mennyivel is teljesebb így az életed :))))
a_girl: Tényleg kár,hogy lemaradtál a NAGY találkozásról, mert az üzletet is nyélbeüthettétek volna :))
Lio: Mikor megyünk sífelszerelést venni? :))
Előzmény: Emilia néni (196)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.16 0 0 197
És igen és igen és igen!! Enyém a 200!!! :))))

200!!!

Emilia néni Creative Commons License 2001.02.16 0 0 196
Drágám, én nem leskelődöm utánad. Eccerüen csak olvasok a gondolataidban.

És amit látok, nagyon tetszik. :-))))))))

Előzmény: Emilio bácsi (195)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.16 0 0 195
És megint itt vagyok :))) Te leskelődsz utánam? :)))
Előzmény: Emilia néni (194)
Emilia néni Creative Commons License 2001.02.16 0 0 194
Basszus nem hiszem el! Én is most néztem be, hogy randira hivjalak. :-)))

Előzmény: Emilio bácsi (193)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.15 0 0 193
Mennyire igazad van! Az előbb játszottam, most meg benézek és ittvagy :)))
Nem mossuk le hogy ez nem direkt volt :)))
Előzmény: Emilia néni (192)
Emilia néni Creative Commons License 2001.02.15 0 0 192
Jáccunk, randizunk, jáccunk, randizunk... és kééééész! :-))))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.15 0 0 191
Lia: Csak most olvastam el a két hozzászólásodat, azért nem értettem néha hogy miről beszéltek. :))) De már minden világos! :))

Ülünk a vonaton, ülünk a vonaton, ülünk a vonaton és kééééész! :)

Emilia néni Creative Commons License 2001.02.14 0 0 190
Ja még valami. A hely tök jó! Tanulni meg pláne ideális. Volt ott egy srác, őt egy nap alatt egész jól megtanitottam csúszni. (nem fenéken)
Szóval melyik 7VGn értek rá??? :-))))))
Előzmény: Emilia néni (189)
Emilia néni Creative Commons License 2001.02.14 0 0 189
Leánykéréssel szeretném. :-)))
Elég egyéni, gyémántgyűrű helyett Sterbinszky Cd-vel. :-))))))
Azt viszont nem árulom el, hogy mikor megyek. (bár nem nehéz kitalálni :-)))

Krapi: akkor valentinapi bűvölet helyett egy szimpla jobbulást kivánok neked. Kell egy csodacsók? :-))))
Kaland az volt bőven. :-)))))) A vége egy picuri kis vicces izgalom volt csak.És mindezt csak azért, mert a többiek közölték, hogy az jó, hogy az én kocsimmal megyünk, de én nem vezethetek, sőt inkább még előre sem ülhetek, hogy ne tudjak beleszólni a vezetésbe. :-))) Ezek után kénytelen voltam egy kis egyéni stilust bevetni. :-)))) Kérdezték párszor, hogy biztos kitart e a benzin a határig, én meg rögtön meggyöztem öket, hogy igen. És látod, én győztem, bele tudtam szólni a vezetésbe. :-)))))))))))))))))))))

Most viszont azonnal indul a vonatom.

Előzmény: Emilio bácsi (188)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.14 0 0 188
A hímtagokkal? Az enyémet pl beveheted. :)))) Na jó most nem, mert vírusgazdai teendőket látsz el éppen. :)) Ki kéne kúrálni nem? :))))

Lialialialia: Azonnal mélben hogy mikor jössz, mikor mész, mert akkor a cdátadást úgy szervezzük meg. (pl leánykéréssel, vagy csak sima ivással egybekötve. Ahogy szeretnéd! :)))

Előzmény: KrapulaX (187)
KrapulaX Creative Commons License 2001.02.14 0 0 187
Lio: miazhogy minden lánytagját? És a hímtagokkal mi lesz? :)))
Lia: valami olyasmit is csiripeltek a verebek, hogy volt valami kalandotok hazafelé :))) Ha elöbb szólsz, hazatoltunk volna :)))) Ha jössz hozzál magaddal aszpirint mert egy két lábon járó vírushordozó vagyok. (sokak sajnálják, hogy nem ebola, de egyelőre ez is alaposan leamortizált.:))
a_girl: na megfelelsz már az ISO szabványnak? :)))Bár ha jól emlékszem (kicsit bealudtam az okításon anno) valami olyat mondtak, hogy pozitív irányban sem lehet eltérni a szürke tömegtől :)))

Na végül, nagyon boldog Valentin napot mindenkinek!

Előzmény: Emilio bácsi (186)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.14 0 0 186
A Valnetin napi jókívánságaim természetesen a topic minden lánytagját érintik, csak az előbbiből ez nem derül ki! Hiába na, ezek a színes betűk, meg a kép beszúrása nagy odafigyelést igényelnek még részemről! :))
Előzmény: Emilio bácsi (185)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.14 0 0 185
Örülök hogy túlélted! :)))
Böszme megvan, és a felirat is. Jól felfestettük ne félj! :)) Igaz hogy 3 napja sikálják a városszépítő mozgalom aktivistái, de csak nem akar lejönni. Mi meg nem mondjuk meg hogy mi oldja le. Majd pénteken. :)))

És miaz ohgy nem leskelődni? Akkor hogy adom oda neked a cd-t amit kértél? Van egy megoldás! Amikor látjuk hogy jössz, ledobjuk a cd-t a böszme talapzatára és elszaladunk. Vissza se nézünk! :))) Vagy esetleg ha addig intézel valamit a_girllel üzleti ügyben, akkor az ellenszolgáltatást is ledobjuk a cd mellé és úgy szaladunk! :)))

Végezetül de nem utolsó sorban:

BOLDOG VALENTIN NAPOT!!!

Előzmény: Emilia néni (184)
Emilia néni Creative Commons License 2001.02.13 0 0 184
Halihó!

Remélem a graffiti nem kopik le böszméről, mert változtak a dolgok, és úgy alakult, hogy holnap megyek titeket meglátogatni. :-))) Aztán nem leskelődni! Csak azt nem tudom, hogy oké, hogy már tudom hol van böszme, csak hát KrapulaX azóta nem ott dolgozik, akkor hiába integetek majd veszettül, nemigaz?

Ja hogy élménybeszámoljak a hétvégéről! Csak a szokásos, jöttem láttam győztem. :-))) Mindenkit meghóditottam, kapcsolatokat romboltam, bulit csináltam. Röviden, ilyen hétvége még nem volt abban a szállodában. :-))))

Drágáim, semmi megvesztegetés, itt egy tiszta üzlet megkötéséről van szó! A_girl, szerintem ez már búncselekmény, amit művelsz, inkább rátérek én az üzletre. :-))

Tehát:

-nézd meg alaposan a 156-os hozzászólást.
-közelits rá Krapi bal kezére, pontosabban mögé.
-na ott van szivem vágya. :-)))))
(folyt köv amint visszatérek a fiuktól :-)))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.11 0 0 183
a_girl: Jujuj!! Oké én mondtam hogy megvesztegethető vagyok, de ez övön aluli (szó szerint)volt! :)))) Mire odaérek, lehet hogy már tudni fogod az üzlet tárgyát. Ettől függetlenül az ajánlatod még áll? :)) Részemről ÁLL hogy megyek! :)))

Most jöttünk vissza Krapulaxxal a kutyasétáltatós kirándulásból. Nagyon kellemes volt ebben az időben a hegyen. El is pilledtem egy kicsit.

KrapulaX Creative Commons License 2001.02.11 0 0 182
Sziasztok!
a_girl: Ezt nevezem én nehéztüzérségnek :))) Ennek álljon ellen bárki is :))
Lio: Ha megigéred, hogy nem állsz meg minden fánál pisilni és nem rohansz világgá egy szuka után, akkor eljöhetsz te is blökitsétáltatni a hegyre :))))elvégre a túrázás is sport.
Lia: Várjuk ám az élménybeszámolót a hétvégédről.Ja erről jut eszembe, még nem értem a könyvecske végére, de már most jól látható, hogy a könyvbeli EMILO valamit elszúrt, asszem más aratja le a babért helyette :))
Előzmény: a_girl (181)
a_girl Creative Commons License 2001.02.09 0 0 181
Emilio!
Vettem magamnak egy új fehérneműt, megtennéd, hogy véleményt nyilvánítasz?:-) És van egy új kendőm is, azt is ki kellene próbálni, elég erős-e, vagy ki tudod a kezeid szabadítani belőle?:-) És ha már ott vagyok, megtennéd, hogy a fülembe suttogod MIVEL AKAR ÜZLETELNI EMILIA?????:-)))))))
Előzmény: Emilio bácsi (180)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!