"That doesn't hurt me so much now because we had already accepted that the title race was over. It was gone even before we lost 6-1 at United two months ago. What hurt me most was in November when we were nearly on level points with United but slipped up to some bad defeats in that month. I've not been worried about the championship for some time. My worry is finishing second in the table and now that looks much more difficult. We could have gone seven points clear of third place today but now the gap is only four and Leeds, Liverpool and Ipswich can all still catch us."
"Everything seemed to go against us - but that can happen when your concentration is not right. I don't think it was a case that we had our minds so much on Tuesday's Champions League game in Valencia but we were just not right in our play."
"We had two own goals and conceded three in the end and that's not encouraging when you are facing a tough away game on Tuesday. At least it means we should be on our toes for that now. I took Edu off at half-time because it was all too much for him. He didn't play at his true level. He's very down and you can understand that but he was very unlucky, not only with the goal but some of his passes."
Man City (0) 0 - 4 (4) Arsenal
Maine Rd, Wednesday 11th April 2001
FA Carling Premiership
Ljungberg 8, 16
Wiltord 9
Kanu 36
Nahat valahogy igy, igen.... azert a masodik felidot nem kellett volna ataludni, de igy is jo lesz... ;)
delta: reszemrol varom a Middlesborough elleni beszamolodat. Nem vagyok irigy tipus, de barcsak a borodben lennek... (mondjuk szombat delutan :) )
Hammeg hozol cuccost, talan beszallnek en is. Irj meg errol.
delta09 azt írta, hogy ez volt élete legnagyobb futballélménye a '99-es kupagyőzelem után! Akkor tényleg nem pesti, mert '99-ben nem volt pesti csapat a magyar kupa döntőjében.
Julius vegen megyek haza. Nem vagyok pesti (kikerem megemnek!:-)))), de a munkam a fovaroshoz kot.
Mire gondoltal? Sal, kituzo (azok a legjobbak), vagy valami mas. Szombaton majd szetnezek mi merre mennyi.
Az a helyzet hogy szerintem nem sokan látták a meccset rajtad kivűl :)
Viszont én meg szeretném kérdezni hogy mikor jössz vissza magyarországra és hogy pesti vagy e ? Mert esetleg akkor hozhatnál vmi Arsenalos vmit :) mez már van de minden másba bele egyezek :) Ya és természetesen ki is fizetem , nem ingyé kérném ! Lehet rólla szó ?
(MTI) - Combsérülés miatt valószínűleg egy hónapig nem léphet pályára Kily Gonzalez, a Bajnokok Ligájában szereplő spanyol FC Valencia labdarúgója.
A 26 éves argentin játékos a szombati, Rayo Vallecano elleni bajnokin - miután a 49. percben maga is betalált - szenvedett izomszakadást.
A középpályás kényszerpihenője alatt nem játszhat az április 17-i, Arsenal elleni BL-negyeddöntő visszavágón és - valenciai továbbjutás esetén - az elődöntő két mérkőzésén.
Na akkor az elmenybeszamolo:
Mivel a meccset lattatok, ezt a reszt hanyagolom, annyi eleg, hogy minden Spurs szurkolo elismerte, hogy tegnap sokkal jobb volt az Arsenal, nekem a helyszinen foleg az tunt fel, mennyire gyorsabb ritmusban jatszanak.
A tobbi: reggel 70 ezer ember koran ebredt Londonban, mivel a media kozlekedesi kaoszt josolt, mindenki koran indult Manchesterbe. Kocsival mentunk, de rengetegen mentek vonattal, es busszal is (kb. 50-50 hivatalos buszt inditottak). Bar a ket csapat finoman szolva sincs joban, semmifele attrocitast nem lattam, egyutt reggeliztek a szurkolok a sztrada mellett, sot olyan is volt, hogy egy kocsiban Spurs es arsenal szurkolok is voltak. Ettol meg messze vagyunk otthon...
Az Old Trafford egy ipartelep kozepen van, de gyonyoru!!! Mivel hamar odaertunk korbejartam. Nekem a Spurs taborba volt a jegyem (a kapu mogott), es mivel a stadion kozelebe mar el volt valasztva a ket tabor, at kellet jutnom egy rendorkordonon, hogy megnezhessem az Arsenal szurkolokat is. (Hal` Istennek ki tudtam dumalni oket!). Pont akkor ertem az Arsenal-os "gyulekezohelyre" amikor a Spurs szurkolok vonata bejott, de nem volt semmi kulonos: kis mutogatas, egymasnak kiabalas, massziv renori jelenlet. A hangulat fokozodott. Kb. masfel oraval a meccs elott mentem be a stadionba, ahol eloszor nem a helyemre mentem, hanem egy etterembe(!), ahol feher-abroszos asztal mellett lenyomtam egy pint Carling-ot, mikorzben a Skysporton mar ment a meccs beharangozasa. Hihetelen erzes volt, hogy ott vagyok. Az arenat pedig nehez leirni szavakkal... Gyonyooru!!! A hangulat utanozhatatlan volt, 70 ezer ember enekelt, szurkolt, izgult, szidkozodott es unnepelt.
Az arsenal tabort "nagy totalbol" lattam,, felelmetes volt. Erdekes volt, hogy a stadion egyik fele teljesen kek volt, a masik piros, es a ket a tabor szunet nelkul szurkolt.
A meccsen vegig erzodott, hogy ket osi rivalis csap ossze, nagyon nagy volt a hangulat. Henry vegig bosszantotta a Spurs tabort, allandoan mutogatott, integetett... Nem o volt a legnepszerubb a kornykemen.
Kivancsi vagyok, mi lett volna, ha Campbell nem serul meg, akkor szerintem meg izgalmasabb lett volna. Hazafele semmi kulonos, bejott a josolt kaosz, ejfelre ertunk Londonba.
Kb. ennyi, eletem eddigi legnagyobb futnall elmeye volt, kozvetlenul azutan, hogy `99-ben megnyertuk a kupat, de ez nem az a topic... Ha meg kivancsiak vagytok valamire megprobalok valaszolni. Szombaton megyek a Middlesborough ellen, ha erdekel valakit, azt is "elmeselem".
Szevasztok !!
Yessssssss !! :))
Tudtam hogy nyerünk ............. de a döntő nem lessz sétagalopp !!Remélem hogy Pires most már tartja ezt a yo formályát ! Hát ki más lenne a meccs legjobja mint Viera ! :)) Majdnem minden meccsen ő a legjobb ! Kár lenne őt eladni vmelyik olasz sz@r csapatnak !
Volt szerencsem vegigszurkolni a kepernyo elott az elodontoket, es az elso tenyleg nagyon jo meccs volt, szejjelvagtuk a spurst. Megjegyeznem, ismet elmeny volt latni Lee Dixon jatekat, iszonyu sokat (es jol!) dolgozik 37 evesen is.
Ami pedig a Liverpoolt illeti... a barcelonai jatekot hoztak, csak az ellenfel volt mas... :) A donto pedig melto lesz az FA kupahoz, annyi biztos.
Patrick Vieira és Robert Pires góljaival az Arsenal bejutott az FA Cup döntőjébe miután legyőzte londoni riválisát, a Tottenham-at az Old Trafford-on.
Gary Doherty fejesével a Spurs gyorsan vezetést szerzett a 13. percben, de egy erőteljes fejeléssel Vieira révén egyenlítettek, majd a fordulás után Pires góljával a győzelmet is megszerezte a Gunners.
Robert Pires grabs the winner as Arsenal come from behind against north London rivals Spurs to win 2-1 at Old Trafford and book their place in the FA Cup final next month in Cardiff...