Jelöld be azt a tíz évet, itt a diszkográfiája.. Az az ember egy atomvillanásszerű zseni, ez a sztori sima urban legend. A tempótartást meg igencsak lehet fejleszteni, metronóm, gyakorlás, stb.
Hat erdemse ha van ero es erdemes kiszedni a kombobol.
Jatszottam egy haverom combojan , a fene emlekszik a ceg-nevere , na de olyan hogy ket kicsi 8"-os hangszoroja van es olyan 20cmm magas 50cm szeles es kb 20cm mely , na meg 300W Erre rakotott egy Hugh & Ketner ladat 2x12" Celestion es ugy szolt hogy nem igaz , szazszot jobban mint a Peavey Bandit amelyen mar nem akartam jatszani , nem tetszik sehogysem. Az is jobban szol ha rakotod pluszba a fent emlitett ladat.
Negy hangszoronak 4-szer nagyobb a membranfelulete !! sokkal jobban szol nagyobb a hatasfok , foleg jobb a melyhang resz .
Májusban Érden a Kiss Hangszerboltban gitárkurzus lesz 5 alkalommal, jaladóknak, tanároknak és mindenkinek akit érdekel. Ha többe tszeretnél megtudni kérlek írj a honlapomról.
Hehh, most láttam az utcán, szoci kampány zajlik, kis stand kirakva, mellette egy Peavey gitárkombóból szól a zene (hogy milyen azt nem hallottam) :-)))